Ετσι για μια ενημερωση.
Πριν 2 μηνες γνωρισα μιλφαρα 40χρ 7-8αρι, σε γηπεδο ποδοσφαιρου που επαιζε ο πιτσιρικας γυιος της.
Ηταν με φιλη της 6αρακι κ χασκογελουσαν συνεχεια παιζοντας με τα κινητα τους κ συζητωντας μεταξυ τους.
Προσεξα οτι τις χαζευαν αλλοι 2-3 μπαμπαδες κ δεν ασχοληθηκα παρα μονο ανταλαξαμε μερικες ματιες, κ δηλωσα παρουσια.
Μην τα πολυλογω την ξαναπετυχα μονη κ μιλησαμε ανταλαξαμε viber κ μιλησαμε.
Αργοτερα με την γνωριμια μας, Μου ειπε τα εξης.
Αν την κοιτουσα συνεχεια σαν λιγουρης δεν θα μου μιλουσε ποτε, υπαρχουν δεκαδες που την χαζεουν καθημερινα, κ τους θεωρει λιγουρια, καμμενους κ μαλακες.
Η τυπισα εχει μεγαλη οικονομικη ανεση, κ κανει οτι γουσταρει απο αγορες ρουχων, κλαμπακια με παρεες κ τον συζηγο παντα μαζι, διακοπαρες κλπ.σπορ κ τζιπ αυτοκινητα μονοκατοικα ΒΠ κλπ.
Το παιξα χαλαρος ανετος κ μου ειπε τα παντα για τη ζωη της,χωρια διαφορα σοου βιντεο που μου κανε καυλοσηζητησεις κ φωτος με οτι φανταστεις.
Αν νοιωσει ασφαλεια μαζι σου η γκομενα ειναι ετοιμη για τα παντα, μιλαμε για νορμαλ γυναικες απο ψυχολογικης αποψης, κ ανεσης επικοινωνιας, που ξερουν τι θελουν, κ δεν εχουν συζηγικο σεξ συχνο η κ εκτος γαμου.
Η τυπισα εμπαινε 4 χρ στο zoo και μαλλον μπαινει ακομη που κ που zoo, ( το γραφω γιατι το αναφερατε), παιζει 2-3 παιχνιδια αλλα δεν μιλαει με κανεναν ερωτικα, παρα μονο φιλικα κ μονο με συμπακτες. F/B ποτε με αγνωστους, φυσικα λογω γαμου.
((((Να αναφερω κατι που εχω παρατηρησει με το f/b. Οι μεγαλυτερες καργιολες ανωμαλες παρτουζιαρες,που εχω γνωρισει παλαιοτερα 32-55), εχουν 2,3 δικες τους φωτος, η καθολου η συχνα ασχετες φωτο τοπιων,μεχρι κ φωτο αγιων κ εκκλησιες, ναι σας μιλαω αληθινα, τις εχουν για ξεκαρφωμα κ να μην τις πρηζουν ασχετα,χαζοβλαμενα καθημερινα. Φυσικα εγω δεν τις γνωρισα απο F/B, απλα τα εβλεπα μετα τα προφιλ τους)))
Να συνεχισω με την τυπισα,
Ειναι bi κ επειδη εχω μια φιλη παντρεμενη bi, εχουμε κανονισει να βρεθουμε κ οι τρεις μαζι, αφου καναμε τριο μεσω viber, κ βρηκαμε κοινα κ τι μας αρεσει, οπως κ καποιες διαφωνιες μικρες που υπηρχαν.
Ισως να επεσα σε περιπτωση, αλλα ανα πασα ωρα κ στιγμη σχεδον, ειναι καυλωμενη κ ετοιμη για οτιδηποτε στο σεξ(nymfo) η κ ανωμαλια απο οσο μου εχει μιλησει αναλυτκα ολα τα γουστα της. Μιλαμε ολη μερα με ηχητικα μηνυματα κ ξερω τι ακριβως κ ποτε γινεται.
Συμπερασμα: Εισαι χαλαρος, εισαι ο εαυτος σου, αφηνεις να σε εμπιστευτει, που εχει μια επικινδυνοτητα να σε δει σαν φιλο, αγακαλιτσα,η καληνυχτακια.
Φυσικα μια μετριοκαλη εμφανηση, οχι μοντελε, ειναι αρκετη. Α κ τελος παιζει ρολο ο συγχρονισμος. Αν πχ βρισκεται με τα παιδια η με συζηγο-γκομενο-οικογενεια, απλα λες 2-3 κουβεντες, κ δεν μιλας για σεξ. Οταν ειναι μονη χαλαρη κ ανετη σπιτι αρχιζετε κ ρωτωντας χαλαρα μαθαινεις τι κ πως.
Ποτε δεν ξερετε τι θα σας βρεθει διπλα η απεναντι σας
Ολα στην ωρα τους. ΦΥΣΙΚΑ δεναμφιβαλω οτι απλα μου ετυχε κ ειχε κοιμηθει ο Θεος. Δενξερω το μελλον θα δειξει.
Τολμηστε με μετρο.