Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου. Στο tinder παίζεται ικανοποιητική μπαλίτσα με παντρεμένες. Δεδομένου ότι κι εγώ είμαι παντρεμένος και δεν ψάχνω για ελεύθερες γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι, ψάχνω μόνο για παντρεμένες. Το ψάξιμο στην αρχή γίνεται ουσιαστικά στα τυφλά γιατί οι παντρεμένες δεν έχουν δικιά του φωτό. Στην συνέχεια ζητάω και βάζουν για λίγο.
Τον τελευταίο μήνα που ασχολούμαι, ενα μισάωρο την μέρα πάνω κάτω, έχω βγει με 2 στην Αθήνα που ζω και 1 στην θεσσαλονίκη που πηγαίνω για δουλειές.
Το πλεονέκτημα είναι ότι ξέρουμε και οι 2 τι θέλουμε, χωρίς να χρειάζονται πολλά ψηστήρια και μα και μου

Κι άμα έχει η παντρεμένη καναν άντρα που του γυρίσει το μυαλό εαν το μάθει,τί γίνεται;Εσύ δηλαδή που είσαι και παντρεμένος,εαν η δικιά σου γυναίκα στα φοράει,θα πεις εντάξει;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κι άμα έχει η παντρεμένη καναν άντρα που του γυρίσει το μυαλό εαν το μάθει,τί γίνεται;Εσύ δηλαδή που είσαι και παντρεμένος,εαν η δικιά σου γυναίκα στα φοράει,θα πεις εντάξει;

Φίλε,διαβάζοντας σε,έναν μου θυμίζεις με τόση απαισιοδοξία που βγάζεις.

• Like
Αντιδράσεις: akosdi

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
ξέρει κάποιος αν baddo και Mamba έχουν πέραση στο Κίεβο θα πάω τέλος Ιουλίου και θέλω να κλείσω κάποια ραντεβού πριν πάω με κοπέλες που να μην είναι επαγγελματίες.

akosdi

Μέγας
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
71
Like
4.293
Πόντοι
4.821
ξέρει κάποιος αν baddo και Mamba έχουν πέραση στο Κίεβο θα πάω τέλος Ιουλίου και θέλω να κλείσω κάποια ραντεβού πριν πάω με κοπέλες που να μην είναι επαγγελματίες.

Γιατί δεν βάζεις περιοχή Κίεβο να δεις τι παίζει? Λογικά έχει πέραση εκεί

akosdi

Μέγας
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
71
Like
4.293
Πόντοι
4.821

Τύπε δεν δίνω και την διεύθυνσή μου σε όσες συναντάω.
Τα υπόλοιπα ερωτήματα σου τα βρίσκω λίγο περίεργα για ένα site που λέγεται bourdela.
Δεν θέλω να σε σοκάρω αλλά 9 στους 10 που πάνε για πληρωμένο σεξ είναι παντρεμένοι
Εκτός κι αν είσαι παντρεμένος και φοβάσαι μην σου γαμήσω την γυναίκα

akosdi

Μέγας
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
71
Like
4.293
Πόντοι
4.821
Αδελφε δεν βγάζεις άκρη. Όταν τους ελεγα οτι πηδάω αρκετά αποντο tinder με αντιμετώπιζαν σαν τον Τσίπρα. Πηδάς εύκολα απο εκεί αρκεί να μην είσαι καμένος. Οι περισσότερες οντως είναι καμενοι εγκέφαλοι. Θα μπορουσαμε να μιλαμε ενα βραδυ ολόκληρο για τις εμπειρίες απο εκεί.

Κι εγώ μια χαρά τα πάω στο στο tinder.
Ειδικά αν σκεφτείς ότι δεν έχω φωτό με πρόσωπο και δεν την πέφτω σε γυναίκες με κανονικές φωτό γιατί σίγουρα είναι ελεύθερες, άρα εκτός target group μου.
Όταν παίξει match ανεβάζουμε φωτό μας για λίγο και αν γουστάρουμε πάμε στο παρασύνθημα. Το οποίο είναι εύκολο γιατί 2 παντρεμένοι ή δεσμευμένοι άνθρωποι δεν ψάχνουν για δείπνα και βόλτες χεράκι χεράκι :)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τύπε δεν δίνω και την διεύθυνσή μου σε όσες συναντάω.
Τα υπόλοιπα ερωτήματα σου τα βρίσκω λίγο περίεργα για ένα site που λέγεται bourdela.
Δεν θέλω να σε σοκάρω αλλά 9 στους 10 που πάνε για πληρωμένο σεξ είναι παντρεμένοι
Εκτός κι αν είσαι παντρεμένος και φοβάσαι μην σου γαμήσω την γυναίκα

Δεν είμαι παντρεμένος και ούτε σκέφτομαι να παντρευτώ.Μην ξεχνάς ότι πολλοί άντρες θέλουν να πηδάνε όσες θέλουν,αλλά τη γυναίκα τους την θέλουν μόνο γι'αυτούς.Και άμα τους πηδηχτεί,να πάρουν τίποτα ανάποδες και να σου'ρθουν κανα βράδυ έξω απ'την πόρτα σου.Δεν λέω ότι αυτός είναι ο κανόνας,αλλά δε είναι και απίθανο να συμβεί.Γι'αυτό εγώ δεν ασχολούμαι ποτέ με παντρεμένες.

SLManos82

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2018
Like
1
Πόντοι
0
Το facebook ,instagram δυστυχώς έχουν γίνει βιζιτομάγαζα πλέον...Βγηκα πριν καιρό με μια πολύ όμορφη κουκλα,με κοινό κύκλο που την βρήκα φεις και με ρώτησε πόσα βγάζω, και αν το σπίτι είναι δικό μου!!!!!Οπως και αν εχω χρέη γιατί είναι σε ηλικία που ο,τι κάνει θα θέλει να είναι σοβαρό!!!! χαχαχαχαχχα
Επίσης μιας και είμαι όμορφος κι ευγενικός θα πρέπει να της αποδείξω με αγώνα πόσο ιδανικός είμαι!!!
Της πούλησα τρέλλα οτι δεν της κάθομαι και έφυγα..
Πριν 5-6 χρόνια είχα 3 καβάτζες απ το φεις..Ευτυχώς έγινα καλύτερος σαν ανθρωπος και σταμάτησα να εχω πάρε δώσε με δεσμευμένη κοπέλα,και είπα στην μια που με περίμενε να βρεί κάτι να την γεμίζει ,δε με τιμά αυτό που της κάνω..
Η άλλη ηταν μια στρομπουλούλα χαζούλα..
Θεωρώ πως πλέον θέλει και καλό ψάξιμο δεν εμπιστεύνται οι γυναίκες απο ιντερνετ πλέον..

akosdi

Μέγας
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
71
Like
4.293
Πόντοι
4.821
Δεν είμαι παντρεμένος και ούτε σκέφτομαι να παντρευτώ.Μην ξεχνάς ότι πολλοί άντρες θέλουν να πηδάνε όσες θέλουν,αλλά τη γυναίκα τους την θέλουν μόνο γι'αυτούς.Και άμα τους πηδηχτεί,να πάρουν τίποτα ανάποδες και να σου'ρθουν κανα βράδυ έξω απ'την πόρτα σου.Δεν λέω ότι αυτός είναι ο κανόνας,αλλά δε είναι και απίθανο να συμβεί.Γι'αυτό εγώ δεν ασχολούμαι ποτέ με παντρεμένες.

Πάντα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο φίλε, φροντίζει κανείς όσο μπορεί να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες.
Με ελεύθερες έχω φάει πακέτα στο παρελθόν, σε διεκδικούν και μπορεί να κάνουν τρέλες. Οι παντρεμένες είναι προσεκτικές και διακριτικές.
Αυτά βέβαια δεν ισχύουν για εσένα που είσαι ελεύθερος

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
779
Πόντοι
81
Απο το Facebook είναι πολύ εύκολο να κάνει κάτι με γκόμενα.. εχω πηδήξει παρα πολλές φορές γκόμενες που ούτε καν τις ήξερα όμως παντα εκανα... ξήγα για το τι ψάχνω! Από εκει και πέρα στα υπόλοιπα instagram κτλ δεν εχω καταφερει κατι.. οι παντρεμενες (με 3 μεσω facebook εχω παει) ειναι πιο ξηγημενες και προσεκτικες

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Απλα για την ιστορια το αναφερω το περιστατικο...
για να πω για μια ακομη φορα, οτι τοσο 'καμενη γη' οσο ειναι στην Ελλαδα,
δεν πρεπει να υπαρχει αλλου στον πλανητη....

Βρηκα το fb μιας παλιας γνωστης, μιλαμε ειχαμε χασει επικοινωνια εδω και πολλα χρονια...
Βλεπω το fb της, τελευταιο ποσταρισμα πριν 4 χρονια.
Λεω μεσα μου, 'μπα, γινονται και θαυματα καμια φορα, θα καταλαβε τι μπουρδα ειναι το fb και θα το παρατησε'.
Αμ δε!
Εστειλα μνμ απο ενα χαζο-fake profile που εχω για τιποτε ωρες αναγκης,
και μου απαντησε!
Δεν τη ρωτησα τι και πως, δικαιωμα της να κανει οτι γουσταρει με το fb.
Αλλα ξερετε τι;
Απο τοτε που ανταλλαχθηκαν μηνυματα, το fb μου την δειχνει πλεον στο messenger του.
Και η αποκαλυψη: ειναι καθε λιγο στο fb, σχεδον 20 ωρες το 24ωρο!!!!!
Το χει καψει!
Και εγω ελεγα οτι το εχει παρατησει!
Τι σκ@τ@ κανει ολη μερα εκει μεσα;
Προφανως θα γινεται νταραβερι, με καποιον/καποιους...

Δεν υπαρχει καμια σωτηρια σε αυτο τον τοπο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και η αποκαλυψη: ειναι καθε λιγο στο fb, σχεδον 20 ωρες το 24ωρο!!!!!
Το χει καψει!
Και εγω ελεγα οτι το εχει παρατησει!
Τι σκ@τ@ κανει ολη μερα εκει μεσα;
Προφανως θα γινεται νταραβερι, με καποιον/καποιους...

Κι εμεις θα ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο στο fb,εαν μας μιλούσαν οι γκόμενες.Φαντάσου να έρχονταν και σε εμας τα αιτήματα όπως έρχονται σ'αυτές.Ούτε για κατούρημα δεν θα πηγαίναμε.

Sapiokolakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
3
Like
89
Πόντοι
0
Παίδες ρίχτε μια ματιά κι εδώ... Μιας και πολλοί έχετε γράψει για διάφορα νούμερα και σούργελα που έχετε συναντήσει πάρτε κι ένα απ'τα πιο διαστημικά που υπάρχουν. Με τη συγκεκριμένη έχουν παιχτεί Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Α σκηνικά που δεν θα τα γράψω για να μη νομίζετε οτι λέω φίδια, απλά σας αναφέρω οτι η γκόμενα έχει φάει άρρωστο κόλλημα μαζί μου για πολλά χρόνια τώρα, και παρ'όλα αυτά κάνει πως δεν με ξέρει και αγνοεί την ύπαρξη μου! Στο facebook, instagram κλπ. το παίζει τρελλίτσα, σουβλάκια, Maiden, Παναθηναϊκός, βυζιά/κώλοι όλα έξω, αμπελοφιλοσοφία και δε συμμαζεύεται και στην πραγματικότητα ψάχνει εμμονικά για γαμπρό/μόνιμη σχέση/αγάπη δίχως αύριο! Μιλάμε για τον ΕΜΕΤΟ! 

https://www.instagram.com/_filina13_/

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Κλασικη τρελη ελληνιδα γκομενα.
Εγω θα φοβομουν παρεα μαζι με τετοιες.
Θελω την ψυχικη μου υγεια.
Οχι να με διαταρρασει ψυχικα η καθε αρρωστη καριολα!

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
Παίδες ρίχτε μια ματιά κι εδώ... Μιας και πολλοί έχετε γράψει για διάφορα νούμερα και σούργελα που έχετε συναντήσει πάρτε κι ένα απ'τα πιο διαστημικά που υπάρχουν. Με τη συγκεκριμένη έχουν παιχτεί Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Α σκηνικά που δεν θα τα γράψω για να μη νομίζετε οτι λέω φίδια, απλά σας αναφέρω οτι η γκόμενα έχει φάει άρρωστο κόλλημα μαζί μου για πολλά χρόνια τώρα, και παρ'όλα αυτά κάνει πως δεν με ξέρει και αγνοεί την ύπαρξη μου! Στο facebook, instagram κλπ. το παίζει τρελλίτσα, σουβλάκια, Maiden, Παναθηναϊκός, βυζιά/κώλοι όλα έξω, αμπελοφιλοσοφία και δε συμμαζεύεται και στην πραγματικότητα ψάχνει εμμονικά για γαμπρό/μόνιμη σχέση/αγάπη δίχως αύριο! Μιλάμε για τον ΕΜΕΤΟ! 

1400 ποστ στο ινσταγκραμ τι κανει ρε όλη τη μέρα κυριολεκτικά ποσταρει εκεί???!!

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

Σου πατάει κανά δυό μπουνίδια στεγνά και μετά σου ρίχνει και έναν μπούτσο.
Μακριά μαλάκες.

:S :S :S :S

Sapiokolakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
3
Like
89
Πόντοι
0
Κλασικη τρελη ελληνιδα γκομενα.
Εγω θα φοβομουν παρεα μαζι με τετοιες.
Θελω την ψυχικη μου υγεια.
Οχι να με διαταρρασει ψυχικα η καθε αρρωστη καριολα!

Τώρα πλέον είναι άργα! Αλλά κι εγώ δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη... Το μέσα δεν συμβαδίζει με το έξω, απ'εξω κούκλα κι απο μέσα πανούκλα που λένε! Η γκόμενα ακούει φωνές μέσα στο κεφάλι της κανονικά σου λέω και στην καθημερινότητά της το παίζει μοντέλο! Μακριά παιδιά, όπως έχει ειπωθεί, και να προσέχουμε.

Pipistrello

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
5
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδελφοι και συναγωνιστές.
Γραφω για πρώτη φορά και θα ήθελα να πω για την εμπειρία μου στα sites γνωριμιών. Λετε να ενδιαφέρει κανένας ή θα τα γράφω τζάμπα?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Καλησπέρα συνάδελφοι και συναγωνιστές.
Γραφω για πρώτη φορά και θα ήθελα να πω για την εμπειρία μου στα sites γνωριμιών. Λετε να ενδιαφέρει κανένας ή θα τα γράφω τζάμπα?

Ε για πες μας, κατι χρησιμο μπορει να μαθουμε!
Γηρασκω αει διδασκομενος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom