Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Το live καμακι πηρε την κατω βολτα. Το ιντερνετ επισης. Η νυχτα επισης. Τελικα συναγωνιστη, καμακι που θα κανουμε;;;;

παντως περυσι Βουλγαρια μια χαρα επιανε και νυχτα και γυμναστηρια κ εξω κ παντου.Φετος δωσε μας εσυ ινφος.
Ελλαδα το πολυ να σε κοιτανε κ να χαμογελανε οι Ελλεηνιδες,
αν δεν σε ξερουν δν προχωρανε παραπερα οι Ελλεηνιδες :vomit:  :S :S :vomit: :S :S

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
παντως περυσι Βουλγαρια μια χαρα επιανε και νυχτα και γυμναστηρια κ εξω κ παντου.Φετος δωσε μας εσυ ινφος.
Ελλαδα το πολυ να σε κοιτανε κ να χαμογελανε οι Ελλεηνιδες,
αν δεν σε ξερουν δν προχωρανε παραπερα οι Ελλεηνιδες :vomit:  :S :S :vomit: :S :S

Φιλε μου μπορεις να μπεις κατι πιο συγκεκριμενο για Βουλγαρια; τα δικα μου τα εχω γραψει στο αντιστοιχο θρεντ. Επισης καλο ειναι τα συμπερασματα μας να πιανουν τον μεσο ορο αντρων, πχ το 6. Δεν ειναι ολοι οι αντρες 9ρο10αρια. Χαιρω πολυ αυτοι γαμανε οτι ωρα θελουν αν ειναι 1.90 κ κορμι φετες...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Φιλε μου μπορεις να μπεις κατι πιο συγκεκριμενο για Βουλγαρια; τα δικα μου τα εχω γραψει στο αντιστοιχο θρεντ. Επισης καλο ειναι τα συμπερασματα μας να πιανουν τον μεσο ορο αντρων, πχ το 6. Δεν ειναι ολοι οι αντρες 9ρο10αρια. Χαιρω πολυ αυτοι γαμανε οτι ωρα θελουν αν ειναι 1.90 κ κορμι φετες...

η εμφανιση δεν παιζει κανενα ρολο,γουσταρουν αντρα αλητη με συμπεριφορα εγω κ κανενας αλλος,επισης οι περισσοτερες πανω εχουνε χιουμορ δν ειναι ξινες κ περιεργες σαν τις Ελλεηνιδες,εγω 1.85 ειμαι κ δν ειμαι φετες,αν κ στην Βουλγαρια ειναι ολοι φουσκωτοι με αναβολικα πως να τους πας κοντρα αυτους.Απλα θελω να τονισω  οτι(οι αγνωστες) σε κοιτανε σου την πεφτουν σκυβουν με τις κωλαρες ε Ελλαδα κ ολοι να εχουνε πηδηξει μια , αν δεν σε ξερει αυτη ουτε σου μιλαει.Φετος δυστυχως δν εχω εμπειριες απο κει,σκεφτομαι σαννυ μπιτς το καλοκαιρι ομως.Εσυ πως τ βλεπεις εκει τ πραγματα φετος?

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
η εμφανιση δεν παιζει κανενα ρολο,γουσταρουν αντρα αλητη με συμπεριφορα εγω κ κανενας αλλος,επισης οι περισσοτερες πανω εχουνε χιουμορ δν ειναι ξινες κ περιεργες σαν τις Ελλεηνιδες,εγω 1.85 ειμαι κ δν ειμαι φετες,αν κ στην Βουλγαρια ειναι ολοι φουσκωτοι με αναβολικα πως να τους πας κοντρα αυτους.Απλα θελω να τονισω  οτι(οι αγνωστες) σε κοιτανε σου την πεφτουν σκυβουν με τις κωλαρες ε Ελλαδα κ ολοι να εχουνε πηδηξει μια , αν δεν σε ξερει αυτη ουτε σου μιλαει.Φετος δυστυχως δν εχω εμπειριες απο κει,σκεφτομαι σαννυ μπιτς το καλοκαιρι ομως.Εσυ πως τ βλεπεις εκει τ πραγματα φετος?

Μία γνωστή τύπε που σπούδασε Βουλγαρία και πάει συχνά εκεί ταξιδάκια μου είπε ότι πλέον έχουν ανέβει πολύ οικονομικά εκεί και παίζει να είναι σε καλύτερη μοίρα τώρα από Ελλάδα.. Ισχύει αυτό ή μπούρδες μου έλεγε?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μία γνωστή τύπε που σπούδασε Βουλγαρία και πάει συχνά εκεί ταξιδάκια μου είπε ότι πλέον έχουν ανέβει πολύ οικονομικά εκεί και παίζει να είναι σε καλύτερη μοίρα τώρα από Ελλάδα.. Ισχύει αυτό ή μπούρδες μου έλεγε?

ειναι σε καλυτερη μοιρα απο εποχες 90'ς η 2004 αλλα ολο το χρημα προερχεται απο εξω(δηλ Βουλγαροι που δουλευουν Αγγλιες Αμερικες Ελβετιες Αυστριες Ολλανδιες)οποτε γιαυτο τους βλεπεις καλυτερα απο παλια.Τωρα τ τελευταια χρονια ολα εχουν ακριβυνει εκει οποτε σε σχεση με εποχες 2009-2013 μαλλον ειναι χειροτερα τωρα.Για να καταλαβεις ενα 30-35% ειναι καλα οικονομικα(μεσα σε αυτους κ πολυ πλουσιοι εκατομμυριουχοι κ μετριοι) κ 65-70% φτωχοι (σχετικα φτωχοι μετρια φτωχοι,πολυ φτωχοι συνταξιουχοι κτλ).Η γνωστη σου αν ειναι απο ακανεδες κ σπουδαζε Μπλαγκοεβ παιζει να την ξερω.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

θα πεταχτώ μια βολτίτσα σάνυ μπιτς κ θα σου πω. Πηγαίνω κάθε χρόνο πιο πολύ για την χαλάρωση, γιατί στο θέμα καμάκι τα βλέπω τα πράγματα μέτρια... Και φυσικά συγκρίνω με το 2005 που πήγα πρώτη φορά Βουλγαρική μαύρη θάλασσα. Πιο πολύ παίζει να κάνεις κάτι εκεί με ρωσιδάκι παρά με βουλγάρα. Θεωρώ τα ωραιοπειείς λίγο τα πράγματα.. Μένω 3 χρόνια εδώ και δε βλέπω κανένα χιούμορ, καμία πεφτική από αυτές και μύτη πολύ ψηλά.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

Ισχύει. Η Σόφια πλέον έχει μισθούς από 600 γιουρια. Οι καλες θέσεις πληρώνονται 1000-1500 ακόμα και 2. Με κόστος ζωής Ελλάδα 15-20 χρόνια πριν. Η επαρχία φυσικά πιο πίσω, αλλά και αυτή λίγο πιο ανεβασμενοι. Βάλε και το συνάλλαγμα απεξω που έρχεται, έδεσε το γλυκό... Πέσαμε και εμείς πολύ.. Και πάμε να τα βρούμε κάπου στη μέση...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
ειναι σε καλυτερη μοιρα απο εποχες 90'ς η 2004 αλλα ολο το χρημα προερχεται απο εξω(δηλ Βουλγαροι που δουλευουν Αγγλιες Αμερικες Ελβετιες Αυστριες Ολλανδιες)οποτε γιαυτο τους βλεπεις καλυτερα απο παλια.Τωρα τ τελευταια χρονια ολα εχουν ακριβυνει εκει οποτε σε σχεση με εποχες 2009-2013 μαλλον ειναι χειροτερα τωρα.Για να καταλαβεις ενα 30-35% ειναι καλα οικονομικα(μεσα σε αυτους κ πολυ πλουσιοι εκατομμυριουχοι κ μετριοι) κ 65-70% φτωχοι (σχετικα φτωχοι μετρια φτωχοι,πολυ φτωχοι συνταξιουχοι κτλ).Η γνωστη σου αν ειναι απο ακανεδες κ σπουδαζε Μπλαγκοεβ παιζει να την ξερω.

Ισχύουν αυτά που λες. Ευτυχώς επαρχία κρατιέται ακόμα πίσω... αλλά τι να το κάνεις αφού δεν χρειάζονται χαρτιά πλέον να δουλέψουν ευρώπη...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
θα πεταχτώ μια βολτίτσα σάνυ μπιτς κ θα σου πω. Πηγαίνω κάθε χρόνο πιο πολύ για την χαλάρωση, γιατί στο θέμα καμάκι τα βλέπω τα πράγματα μέτρια... Και φυσικά συγκρίνω με το 2005 που πήγα πρώτη φορά Βουλγαρική μαύρη θάλασσα. Πιο πολύ παίζει να κάνεις κάτι εκεί με ρωσιδάκι παρά με βουλγάρα. Θεωρώ τα ωραιοπειείς λίγο τα πράγματα.. Μένω 3 χρόνια εδώ και δε βλέπω κανένα χιούμορ, καμία πεφτική από αυτές και μύτη πολύ ψηλά.

δν κανω καμακι εγω,μονες τους κοιτανε κ τοτε κανω κινηση.Καλα δν συγκρινεται η Μαυρη Θαλασσα με εποχες 2004 :headbaning2:
τωρα τα χουν χτισει ολα εκει δν αφησανε οικοπεδο.Δν νομιζω οτι τα ωραιοποιω εγω ετσι τα εζησα,μυτη ψηλα δν εχουνε τοσο, ισως οι πολυ ωραιες μονο, κ δν εχουνε τοσο το στιλ ελλεινιδας εγω ειμαι τ μουνι κ οτι θελω κανω.
Που μενεις εσυ?Σοφια?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ισχύει. Η Σόφια πλέον έχει μισθούς από 600 γιουρια. Οι καλες θέσεις πληρώνονται 1000-1500 ακόμα και 2. Με κόστος ζωής Ελλάδα 15-20 χρόνια πριν. Η επαρχία φυσικά πιο πίσω, αλλά και αυτή λίγο πιο ανεβασμενοι. Βάλε και το συνάλλαγμα απεξω που έρχεται, έδεσε το γλυκό... Πέσαμε και εμείς πολύ.. Και πάμε να τα βρούμε κάπου στη μέση...

σωστα Σοφια ξεκινανε απο 500ευρω ,ειναι σχετικα καλα για εκει.
Θα ελεγα εχει κοστος ζωης Ελλαδα του 2004 ,
οχι κ 20χρονια πριν δηλαδη 97-98(ωραιες εποχες) :wanker: :erection: :erection: :headbaning2:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ναι Σόφια μένω. Τα καλά μουνιά ναι, βαρέθηκα να γαμάω μέτρια .... οπότε... dead end.. 2004 πιανει τα 15 χρονια που ειπα και βαλε και αλλα 5 για επαρχια.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
σωστα Σοφια ξεκινανε απο 500ευρω ,ειναι σχετικα καλα για εκει.
Θα ελεγα εχει κοστος ζωης Ελλαδα του 2004 ,
οχι κ 20χρονια πριν δηλαδη 97-98(ωραιες εποχες) :wanker: :erection: :erection: :headbaning2:
τι 97-98 ρε Κωστακη,εσυ τοτε εβγαζες δοντια ακομη ναουμε...
αφου πιτσιρικας δεν εισαι?
Η Ελλαδα πεθαινει καθε μερα...οι Βουλγαροι που καποτε ειχαν ρευμα με το δελτιο ,σημερα καταντησαμε εμεις οι γυφτοι της ΕΕ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τι 97-98 ρε Κωστακη,εσυ τοτε εβγαζες δοντια ακομη ναουμε...
αφου πιτσιρικας δεν εισαι?
Η Ελλαδα πεθαινει καθε μερα...οι Βουλγαροι που καποτε ειχαν ρευμα με το δελτιο ,σημερα καταντησαμε εμεις οι γυφτοι της ΕΕ

οχι κ δοντια ρε ημουν τινειτζερ.
Ομως τα μουνια οι Βουλγαροι ακομα λενε εχετε λεφτα εσεις οι γκρρτσι
Σιγα το δραμα οπως ειπε ο σαντ_μαν μαλλον θα αρχισει η κριση σε 20 χρονια με τοσο λιπος
ΥΓ.Μην νομιζεις οτι ευρωπη Αγγλια Γερμανια ειναι τοσο καλα κ πλουσιοι ολοι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

vrwmoxero

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0
εχω σπρωξει απο hi5 facebook twitter badoo και παρολιγον tinder

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

όχι φίλος, ποτέ δε μου άρεσαν οι στημένες γκόμενες.. και αυτό το στυλ ήταν πάντα δύσκολο, ακόμα και στα early 00s... Ότι βλέπεις πλαστικό ανατολική ευρώπη είναι 90% ζιταβί. Εγώ μιλάω για απλά ωραία μουνιά 7άρια. Ακόμα και 6άρια. Δυσκολα πλεον.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Γεια σας παιδια , στο Facebook πως ψαχνετε αγνωστες γκομενες ? εγω κυριως μεσω φιλων που δεν εχω πολλους εκει μιας και το εκανα για γκομενες και ομαδων και add ανα διαστηματα μιας και δεν σε επιτρπει παραπανω, υπαρχει αλλος τροπος για ποιο στοχευουμενη αναζητηση ?

akosdi

Μέγας
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
71
Like
4.297
Πόντοι
4.821
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου. Στο tinder παίζεται ικανοποιητική μπαλίτσα με παντρεμένες. Δεδομένου ότι κι εγώ είμαι παντρεμένος και δεν ψάχνω για ελεύθερες γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι, ψάχνω μόνο για παντρεμένες. Το ψάξιμο στην αρχή γίνεται ουσιαστικά στα τυφλά γιατί οι παντρεμένες δεν έχουν δικιά του φωτό. Στην συνέχεια ζητάω και βάζουν για λίγο.
Τον τελευταίο μήνα που ασχολούμαι, ενα μισάωρο την μέρα πάνω κάτω, έχω βγει με 2 στην Αθήνα που ζω και 1 στην θεσσαλονίκη που πηγαίνω για δουλειές.
Το πλεονέκτημα είναι ότι ξέρουμε και οι 2 τι θέλουμε, χωρίς να χρειάζονται πολλά ψηστήρια και μα και μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom