panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Βαριεμαι να βαλω ολη την κουβεντα οποτε βαζω το ζουμι...Οτι οι περισσοτερες θελουν ειτε σχεση ειτε να μιλανε με τις ωρες στα datings να ανεβαινει το εγω τους
Προσωπικα θεωρω το badoo τελειως χαμενο χρονο και μαλιστα μαζευει και εντελως καμμενες και καμμενους σε μυαλα
Νορμαλ ατομα πλεον μονο okc αν και παιζει πολυ μουνι απ εξω και λιγες Ελληνιδες οι Ελληνιδες τουλαχιστον που εχει ειναι συννενοησημες
Βεβαια ειναι πολυ δυνατο το site και για Ασιατισες και γενικα Ευρωπαιες..Δυστυχως Ανατολικη Ευρωπη εχει λιγα πραγματα
Αλλιως tinder οπου καλοκαιρι παει καπως καλα και εκει με ξενες
Με 4 Ελληνιδες ειχα match αυτο το μηνα,3 οταν εγραψα οτι δεν θελω σχεση οι δυο με κανανε delete η τριτη δεν απαντησε και η 4 εδωσε κινητο αλλα δεν απαντησε ποτε στην κληση μου και στο μηνυμα που αφησα...
Γενικα μου κανει εντυπωση οτι οταν μιλας με κοσμο στο παιζουν τοσο ανοιχτομυαλοι με τους gay η γενικα με οτι μαλακια πασαρεται αλλα αν μιλησεις για one night stand η ελευθερη σχεση θεωρεισαι κανας "τρελος"
Μαλιστα αυτη στο πρωτο μηνυμα που εβαλα την κουβεντα προφιλ το παιζει αριστεριλα υπερ φεμινισμου και gay αλλα η σχεση-σχεση γιατι δενεται!!
Βγαλτε εσεις ακρη γιατι εγω δεν μπορω
Tι δεν καταλαβαινεις ρε τυπε .... οτι κάποιοι χρησιμοποιούν κάτι τέτοια κοινωνικα φαινομενα (δικαιωματα των γκεϋ κτλπ) για να πουλησουν μουρη οτι ειναι ανώτεροι άνθρωποι και εφοσον δεν καιγεται ο κωλος τους. Μολις ομως καταλαβουν οτι μπορει να βραχούν απομακρυνονται.
Οι περισσοτερες θέλουν να ακουν για σχέση απο την αρχη για να έχουν προσχημα και καλυψη για να γαμηθουν σου λεει μην με περάσει για πουτάνα ο άλλος.
Επίσης οι Ελλεηνίδες σε παρέες το παίζουν ανοιχτές για ελεύθερες σχέσεις και συχνά πυκνά αναφέρουν γαμιάδες που δεν τους έχεις δει ποτέ ούτε ξέρεις ποιοι είναι, αλλά αν χωθείς εσύ και καταλάβουν ότι απλά θέλεις να γαμήσεις κρατάνε γερές άμυνες.. Για να μην αναφέρω για τα παιχνιδάκια που κάνουν με τα χωσίματα και όταν πας στο ψητό το παίζουν τρελίτσα και προσπαθούν να σε βγάλουν τρελό, ότι παρεξήγησες τον τρόπο τους και ότι απλά είναι πολύ ανοιχτές.. Πραγματάκια που παίζουν πολύ σε γκόμενες που γνωρίζεις μέσα από παρέες!
Επίσης οι Ελλεηνίδες σε παρέες το παίζουν ανοιχτές για ελεύθερες σχέσεις και συχνά πυκνά αναφέρουν γαμιάδες που δεν τους έχεις δει ποτέ ούτε ξέρεις ποιοι είναι, αλλά αν χωθείς εσύ και καταλάβουν ότι απλά θέλεις να γαμήσεις κρατάνε γερές άμυνες.. Για να μην αναφέρω για τα παιχνιδάκια που κάνουν με τα χωσίματα και όταν πας στο ψητό το παίζουν τρελίτσα και προσπαθούν να σε βγάλουν τρελό, ότι παρεξήγησες τον τρόπο τους και ότι απλά είναι πολύ ανοιχτές.. Πραγματάκια που παίζουν πολύ σε γκόμενες που γνωρίζεις μέσα από παρέες!
Nαι φιλε και εγω το εχω παρατηρησει αυτο αν τους πεις πάμε χαλαρά σπάζονται. Νομιζουν οτι τις έχεις μονο για γαμησι. Αλλα εγω έχω συνηθισει αλλιως τοσα χρονια δεν ειμαι σιγουρος αν θα περνάω καλά μέσα σε μια σχέση. Θα ήθελα μια χαλαρή τυπισα με μέτρο ολα.
Εγώ τύπε μπορώ άνετα να γαμάω σταθερά την ίδια γκόμενα και να την βγάζω τις βόλτες της κλπ, αρκεί να μην θέλει να μου κάνει τη ζωή δύσκολη! Και πλέον είναι απογοητευτικά πολλές οι κάργιες που θέλουν να φέρονται άσχημα και βλέπουν σαν ανταγωνιστές τους άνδρες!
εσυ εχεις γκομενα αυτη τη περιοδο;
Όχι τύπε. Γούσταρα πρόσφατα μία ψώλα για λίγο καιρό μέσα από κοινή παρέα! Οι φάσεις γαμήθηκαν γενικά με την παρέα, αλλά παρόλα αυτά εγώ χώθηκα και έφαγα χειλόπιτα. Η τύπισα έδινε σημάδια ότι γουστάρει, αλλά στο τέλος όταν σοβάρεψαν τα πράγματα το παιξε τρελίτσα! Το κακό είναι πως έμαθα ότι μου έπαιζε πουστιές ένας "καλός" φίλος που τον εμπιστευόμουν και αυτός μου έκρυβε πράγματα! Θα μπορούσε να με προστατέψει και να μην χωθώ αν μου τα έλεγε αλλά προτίμησε να είναι φίδι!
Όχι τύπε. Γούσταρα πρόσφατα μία ψώλα για λίγο καιρό μέσα από κοινή παρέα! Οι φάσεις γαμήθηκαν γενικά με την παρέα, αλλά παρόλα αυτά εγώ χώθηκα και έφαγα χειλόπιτα. Η τύπισα έδινε σημάδια ότι γουστάρει, αλλά στο τέλος όταν σοβάρεψαν τα πράγματα το παιξε τρελίτσα! Το κακό είναι πως έμαθα ότι μου έπαιζε πουστιές ένας "καλός" φίλος που τον εμπιστευόμουν και αυτός μου έκρυβε πράγματα! Θα μπορούσε να με προστατέψει και να μην χωθώ αν μου τα έλεγε αλλά προτίμησε να είναι φίδι!
Nαι τυπε προτιμησε να το παιξει καλος για να την φάει. Κλασσικα μη νομιζεις οτι καποιοι ελεηνες ειναι καλυτεροι απο αυτες
Τύπε παίζεις μπάλα Βουλγαρία?τυπε μου παμε Βουλγαρια,
και ασε τους σαπιους ακανεδες
Τύπε παίζεις μπάλα Βουλγαρία?
Ό Το κακό είναι πως έμαθα ότι μου έπαιζε πουστιές ένας "καλός" φίλος που τον εμπιστευόμουν και αυτός μου έκρυβε πράγματα! Θα μπορούσε να με προστατέψει και να μην χωθώ αν μου τα έλεγε αλλά προτίμησε να είναι φίδι!
Όχι τύπε να πάει να γαμηθεί. Απλά κατάλαβα ότι δεν είναι για τίποτα και σταδιακά ξεκόβω. Αυτός είχε φάει παλιότερα χειλόπιτα από τη συγκεκριμένη γκόμενα. Και παρόλα αυτά ο μαλάκας κράτησε φιλικές σχέσεις. Εμφανίστηκα εγώ και χώθηκα αμέσως. Φαίνεται θα τον πονούσε ότι αυτή έδειχνε να γουστάρει! Από τη συμπεριφορά της γκόμενας λογικά θα έβαζε και αυτός λόγια γιατί κάποια πράγματα από πλευράς της δεν μπορούσαν να εξηγηθούν με βάση τη λογική!τον εδωσες μπουφλα?