Μάγκες για σας και από μένα. Παίζω ίντερνετ πολλά χρόνια.. από 90s τις χρυσές εποχές του mirc και του hi5... Πολύ νιμού.... τα σκέφτομαι και κλαίω.... μετά έπαιξε πολύ του φουμπου στις αρχές του, πριν δώσει γραμμή ότι είναι για friend connections και μετά μια εποχή πολύ δυνατά το badoo, σαν ένα hi 5. Τελευταία καλή εποχή, το couch και το τίντερ στις αρχές. Πάμε όμως στο τώρα...
Βλέπω, ότι πλέον έχει πέσει πολύ το online dating. Θες γιατί είναι μεγάλος ανταγωνισμός πλέον? Θες γιατί φύγαν πολλές γκόμενες? Θες γιατί δεν είναι στη μόδα πλέον? Δε με νοιάζει, το αποτέλεσμα είναι ότι τα στατιστικά μου έχουν πέσει πολύ, όπως και η ποιότητα μουνιού που έβρισκα. Ακόμα και ανατολική ευρώπη προς μεγάλη μου έκπληξη.
Τελευταίο και χειρότερο.. τα δωρεάν versions που άξιζαν τέλειωσαν... ειδικά badoo και γενικότερα όλα απαιτούν πληρωμή και αρκετή, όταν πρέπει να παίζεις σε μερικά. Τι κάνουμε λοιπόν? Είμαι πολύ απογοητευμένος, γιατί μία μεγάλη πηγή δείχνει να στερεύει.... και πλήρωσα και αρκετά για να έχω καλύτερα προφίλ κλπ. αλλά και πάλι τα στατιστικά χαμηλά.
Τι λέτε λοιπόν εσείς? Πάει, κάηκε και αυτό μετά από το clubbing και τον δρόμο? Κάποιο τελευταίο καταφύγιο? Κάποια τελευταία ιστοσελίδα που να παίζει? Κάποια τεχνική? Κάτι, τελοσπάντων... Η απλά να το εμπεδώσουμε πως τέλειωσε και αυτό.... Ακούω απόψεις...
Οντως το ίντερνετ έχει πέσει πολύ.Θυμάμαι πόσο εύκολα έβρισκα γκόμενες στα τσεχικά και πολωνικά σάιτς μια δεκαετία πριν και τις έφερνα Ελλάδα.Ερχονταν τυφλά χωρίς να με έχουν γνωρίσει καν.
Ουκρανία μπορούσες να βγαίνεις τρία ραντεβού τη μέρα με νέες γκόμενες που γνώρισες από ίντερνετ.Ηταν πανεύκολα.
Τώρα έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα σε βαθμό να έχω μειώσει πολύ το ίντερνετ και να επιχειρώ σε κλαμπ,δρόμο όπου έχω καλύτερα αποτελέσματα.
Νομίζω αιτία είναι τα social media,facebook,instagram κτλ με τα οποία οι γυναίκες έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους.
Στην αρχή τα dating sites ήταν φτιαγμένα για να γαμάνε άντρες,έμπαινες τζάμπα,οι γκόμενες μέσα ενδιαφέρονταν πραγματικά για σχέση,πούτσο και όχι για αυτοεπιβεβαίωση.Ησουν και πιο ανώνυμος.
Τώρα ο μόνος τρόπος να γαμήσεις αμέσως από ίντερνετ είναι να προτείνεις απευθείας σπόνσορινγκ.Ενα 5% ενδιαφέρονται για αυτό.
Π.χ. αύριο πάω Κίεβο έχω 3-4 έτοιμες από ίντερνετ να γαμήσω και αυτό είναι όλο.Ολες οι άλλες είναι γνωριμίες από κλαμπ,δρόμο και όσες γνωρίσω επί τόπου πάλι από κλάμπ,δρόμο.
Παλιά πήγαινα και είχα καμιά εικοσαριά γκόμενες από ίντερνετ στη σειρά.Δεν πολυασχολούμουνα με κλαμπ και daygame γιατί δεν έμενε χρόνος.
Γκόμενα από το ίντερνετ που θα γαμήσω αύριο.Καμία σχέση με το επίπεδο που χτύπαγες πριν από δύο χρόνια.