Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
+νωΚαι φυσικά οι ωραίες είχαν πάντα στρατό θαυμαστών, αλλά αυτό σήμερα έχει αλλάξει επειδή:
1) Και το κάθε τελειωμένο μπάζο έχει φαν κλαμπ 100δων υποψηφίων μνηστήρων στο ινμποξ της με αποτέλεσμα να ανεβάζει το κασέ.
2) Εφόσον οι γκόμενες έχουν πάντα υπερπροσφορά διαθέσιμων αντρών στα πόδια τους, δε χρειάζεται να προσπαθήσουν για τίποτα και το φλερτ έγινε δεδομένα μονόπλευρο από την πλευρά των αντρών.
3) Παλιά μια γυναίκα είχε να αποφασίσει μόνο από τους τολμηρούς που είχαν το θάρρος να τους την πέσουν. Τώρα τους την πέφτει το κάθε καρυδιάς καρύδι στα social media.
Παντως το παιχνιδι εξω ειναι πιο ευκολο πλεον απ οτι παλαιοτερα..
σημερα πχ εδω που ειμαι στις 2 που μιλησα η μια ειχα ελπιδες(δεν εκανα κατι γτ ηταν στην παρεα και δεν ηξερα αμα ηταν με αλλον απο την παρεα) κατι η αλλη απαντησε μονολεκτικα και την εγραψα στα παπαρια μου..μιλαμε κ οι δυο 7αρια γκομενες 20-22(ειμαι 30) γενικα σε οσες παω εξω(δεν παω σε πολλες) εχω περισσοτερο επιτυχια απ οτι μεσω ιντερνετ...στο ιντερνετ μπαινεις στοβ κουβα με ολους εκτος και αν κυκλοφορεις με λαμπο..
Και μεγα νομος...δεν θα παρακαλετε καμια μα καμια..σου απαντησε μονολεκτικα?την γραφεις στα παπαρια σου..της λες ερχομαι ξανα σε λιγο και δεν ξανα πας...απλα πας στην επομενη!