Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Καλησπέρα συνάδελφοι και συναγωνιστές.
Γραφω για πρώτη φορά και θα ήθελα να πω για την εμπειρία μου στα sites γνωριμιών. Λετε να ενδιαφέρει κανένας ή θα τα γράφω τζάμπα?
Γραψε φιλε για να μας μεταφερεις την πειρα σου και να την συγκρινουμε με οσα εχουμε κι εμεις διαπιστωσει.

Pipistrello

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
5
Πόντοι
0
Θέλω λοιπόν να προειδοποιήσω οτι υπάρχει ένα Ελληνικό κατά τα φαινόμενα site το ichat.gr που σε στέλνει στο adult-cupid.com.Η εγγραφη είναιαπλή & χρειάζεται μονο ένα υπαρκτό mail. Φυσικά χρειάζονται και ψευδώνυμα κλπ κλπ. Στ site βρισκεις και Ελληνιδες εμφανίσεως από 1 άντε και μέχρι 8 όλων των ηλικιών,καταστάσεων, προτιμήσεων. Αν αρχίσεις το "ταίριασμα" θα σου εμφανιστούν με την μια 2-3 γκόμενες οι οποίες θα ζητουν τα κλασσικά πώς σε λένε άν εργάζεσαι και πολύ μπλα μπλά. Για να μιλήσεις φυσικά (μόνο γραπτά εννοείται) αγοράζεις νομίσματα. Από 19€ τα 300 νομίσματα μέχρι200€ τα 6.000 νομίσματα.Μην πέσετε στην παγίδα! Το κάθε γραπτό σας κοστίζει 40 νομίσματα! Μέχρι να γίνουν οι συστάσεις έχετα φάει σχεδον 20€ για να μαθετε πως την λένε αν δουλευει και ενα σωρό αηδιες ασχετα πράγματα.Οι απαντήσεςιτους κλασικά είναι μικρές και σε οδηγούν στο επόμενο ποστάρισμα σου για άλλα 40 νομίσματα και ουτω καθεξής. Με λιγα λόγια αν δεν προσέξεις σε ελάχιστο χρόνο έχεις φαει την κατοστούρα και συνειδητοποιείς οτι είσαι ακόμα στο μηδεν. Για να μην πολυλογω άλλο. Πιστευω οτι οι γκόμενες στελνουν τα μηνύματα δωρεάν και φυσικά εισπράτουν με κάποιο τρόπο ποσοστό από "τις καταθεσεις που κάνει οάντρας συνομιλητής".  Ασε και που είμαι σίγουρος οτι είναι και διαφορετικό το λογισμικό για γυναικες και διαφορετικό για άντρες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Σκετη απατη δηλαδη το ichat.gr
Να το ξερουν τα παιδια, μπας και γλυτωσει κανενας...

Pipistrello

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
5
Πόντοι
0
Έχει την πλάκα του όμως! Η άλλη δηλωνει αρραβωνιασμένη δυστυχισμενη που θέλει να γνωρίσει κάποιον να ξεφύγει και οταν την στριμώξεις σου λέει "είμαι εδώ για να μην το πάρει χαμπάρι ο άντρας μου" και φυσικά στο προφίλ της έχει φάτσα κάρτα το πρόσωπο (fake. ποιός ξέρει?)με τα βυζια και το μουνί έξω! Η άλλη παντρεμενη σε ένα δυστυχισμένο γάμο με ένα παιδι που την κραταεί σε αυτόν τον γάμο και γυρίζει άρον αρον από την δουλεια να πάρει το παιδί απο το νηπιαγωγειο που δυο μέρες μετά ειναι δώδεκα ετών και πάιζει playstation!!! Για να μην κουράζω, Στο site έμεινα 10 μέρες (σπαστά με διαλείμματα 1-2 ημερών ...λογω δουλειάς και καλά) μίλησα με 4-5 από αυτές (βαθμολογίας 5-7) και όχι μόνο δεν ...γάμησα όχι μόνο δεν βγήκα ...ραντεβού αλλά ούτε τηλέφωνο δεν πήρα διότι ναι μεν θέλουν προσωπικές σχέσεις αλλα το τηλέφωνο ειναι ...προσωπικό! Κοινες ατάκες φαρμακερές "θέλω να γνωριστούμε πρώτα για λίγο καιρό(!!!) και μετά θα δουμε (!!!). "Δεν θέλω να μιλάω από το κινητό μου (εννοείται δωρεάν) αλλά θέλω να πληρώνω (πχ 50€ τημ μέρα. (Μωρή σαύρα, φοιτήτρια είσαι.Πού τα βρίσκεις τα χρήματα?). Φυσικά υπάρχουν και οι βαθμολογίας 1-4, καταλαβαίνετε! Εκεί όποιος "τα χώσει" φυσικά πρώτα μπορεί και να βγει ραντεβού. Τωρα το τι θα συναντήσει μπροστά του, ένας Θεός το ξέρει!

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
Έχει την πλάκα του όμως! Η άλλη δηλωνει αρραβωνιασμένη δυστυχισμενη που θέλει να γνωρίσει κάποιον να ξεφύγει και οταν την στριμώξεις σου λέει "είμαι εδώ για να μην το πάρει χαμπάρι ο άντρας μου" και φυσικά στο προφίλ της έχει φάτσα κάρτα το πρόσωπο (fake. ποιός ξέρει?)με τα βυζια και το μουνί έξω! Η άλλη παντρεμενη σε ένα δυστυχισμένο γάμο με ένα παιδι που την κραταεί σε αυτόν τον γάμο και γυρίζει άρον αρον από την δουλεια να πάρει το παιδί απο το νηπιαγωγειο που δυο μέρες μετά ειναι δώδεκα ετών και πάιζει playstation!!! Για να μην κουράζω, Στο site έμεινα 10 μέρες (σπαστά με διαλείμματα 1-2 ημερών ...λογω δουλειάς και καλά) μίλησα με 4-5 από αυτές (βαθμολογίας 5-7) και όχι μόνο δεν ...γάμησα όχι μόνο δεν βγήκα ...ραντεβού αλλά ούτε τηλέφωνο δεν πήρα διότι ναι μεν θέλουν προσωπικές σχέσεις αλλα το τηλέφωνο ειναι ...προσωπικό! Κοινες ατάκες φαρμακερές "θέλω να γνωριστούμε πρώτα για λίγο καιρό(!!!) και μετά θα δουμε (!!!). "Δεν θέλω να μιλάω από το κινητό μου (εννοείται δωρεάν) αλλά θέλω να πληρώνω (πχ 50€ τημ μέρα. (Μωρή σαύρα, φοιτήτρια είσαι.Πού τα βρίσκεις τα χρήματα?). Φυσικά υπάρχουν και οι βαθμολογίας 1-4, καταλαβαίνετε! Εκεί όποιος "τα χώσει" φυσικά πρώτα μπορεί και να βγει ραντεβού. Τωρα το τι θα συναντήσει μπροστά του, ένας Θεός το ξέρει!
Κατά καιρούς βάζουν και αγγελίες εργασίας ζητώντας και καλά κοπέλες για τηλεφωνήτριες . Και δεν είναι μόνο αυτό το site αλλά και πολλά άλλα όπως badoo και άλλα. Περνούν από όλων ειδών γυναίκες για να έχουν καλύψει σε όλα τα γούστα για αυτό και βλέπεις και μπάζα αλλά και κουκλια. Γνωστό πλέων το τι γίνεται για αυτό και πάνε όλα πάτο .

obunat

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανεις τι παιζει με αυτες τις ιστοσελιδες;
Lovveli.com
Eurobelle.com

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.704
Πόντοι
5.595
Κατά την γνώμη μου στην εποχή πριν τα date site (για το fb δεν έχω γνώμη μόνο επαγγελματικά με παίρνει να ασχολούμαι) ήταν πολύ πιο δύσκολο να χτυπήσεις γκόμενα και να την γαμήσεις γρήγορα.
Αν καμάκωνες μια άγνωστη κάπου και αλλάζατε τηλέφωνα στο 3 ραντεβού την έπεφτες για κάτι παραπάνω από χαμούρεμα που είχε πέσει στο δεύτερο γιατί στο πρώτο δεν καθόταν σχεδόν καμία (και αυτό ήταν το καλό σενάριο).
Επιβεβαίωση είχαν έτσι και αλλιώς οι γκόμενες ακόμα και τα μπάζα ο Έλληνας πάντα πείναγε για μουνί και το ανέβαζε στον θεό ....και πριν πέσει το ανατολικό μπλοκ εκεί να δεις πως τρέχανε πίσω από τα μπάζα οι άνδρες μετά με τις ανατολικές είδαμε θεού πρόσωπο στην Ελλάδα και καταλάβαμε τι πάει να πει ωραία γκόμενα ......
Οι γυναίκες τώρα είναι πολύ πιο απελευθερωμένες από παλαιότερα και γαμιούνται πολύ πιο εύκολα.
Πάντα κοιτούσαν το άνδρα στο πορτοφόλι του .......εξού και το με τον παρά μου και την κυρά μου....
Τώρα γλυτώνεις χρόνο έχεις μεγαλύτερο χώρο να κινείσαι αν είσαι Αθήνα και γαμάς πολύ πιο εύκολα δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα εργαλείο όπως τα date site που μας φέρνει το μουνί στον πούτσο μας πιο εύκολα από ποτέ για κάποιους είναι πρόβλημα ......
Ο άλλος λέει δεν μου γράφει ορθογραφημένα και ξενερώνω ....έλεος ρε μεγάλε θα μας τρελάνεις τι θα την κάνεις?  έκθεση θα την βάλεις να σου γράψει η να σου πάρει τσιμπούκι ?............
Εδώ το καλοκαίρι ψάχναμε στο κέντρο Πλάκα Μοναστηράκι Θησείο για τουρίστριες και μας έτρωγε ο ποδαρόδρομος στην Αθήνα και κάναμε πάρτι αν βγαίναμε για ποτό και το να γαμήσεις ήταν δυσκολό αλλά πιο εύκολο από τις Ελληνίδες και τότε.
Τώρα από το καφέ με το κινητό σου ματσάρεις την άλλη και βγαίνεις για καφε ποτο κτλ
Ζούμε στην καλύτερη φάση αλλά κάποιοι δεν έχουν ζήσει δυσκολότερες εποχές και νομίζουν ότι φταίει το fb , date site,  κτλ
Κατά την γνώμη μου πρέπει πρώτα να βελτιώσουν την εικόνα τους τον εαυτό(Εντός ΚΑΙ Εκτός ΙΝΤΕΡΝΕΤ) τους και μετά να βρέξουν κώλο για να φάνε ψάρια δηλαδή να φτιάξουν και τα προφίλ τους αν θέλουν να βρουν γκόμενα γιατί αυτό είναι το δόλωμα τους στο ιντερνετ .....οι γκόμενες είναι χαζές που κάνουν ακριβώς αυτό ......απλά αυτές προσαρμόστηκαν στην εποχή μας ευκολότερα όποιος δεν προσαρμόζεται μένει με το πουλί στο χέρι.......και κλαίει για την κακή του τύχη και η ζωή τους περνάει βλέποντας άλλους να γαμάνε ...
Για την επαρχία δεν ξέρω τι γίνετε και δεν έχω γνώμη αλλά στην Αθήνα είναι τα πράγματα πολύ ευκολότερα από παλαιότερα.

Συμφωνώ απόλυτα. Και επαρχία που είμαι εγώ τα πράγματα πάρα πολύ καλύτερα γιατί στην επαρχία οι γυναίκες δεν μπορούν να εκδηλωθούν εύκολα έξω γιατί θα στιγματιστούν...ενώ στα σοσιαλ μια χαρά κάνουν παιχνίδι. Επίσης το κόλπο ειναι οτι ολες πλεον κανουν παιχνιδι με διπλανες πόλεις. Μένει η αλλη Κιλκις-Κατερινη-Σερρες και ψαχνεται ανετα σαλονικη ωστε να παει για καμια ξεπετα χωρις να μαθευτεί τπτ και χωρις να εχει τον φοβο να μαθει κατι καποιος απ'τον κυκλο της. Γιατι ακομα και ξεπετα στα κρυφα να κανει καποιος στην επαρχια θα εχουν 20 κοινους γνωστούς και θα πετυχαίνει ο ενας τον αλλον 2 φορες την εβδομαδα στα ιδια μαγαζιά.

Σαλονικιές επίσης κανουν πανευκολα παιχνιδι με αντρες στις διπλανες πολεις...πιανουν το μπλα μπλα και αν δουν οτι γουσταρουν πετάνε το "Αντε παρε το αμαξι και ελα"...βγαινουν για ενα τυπικο ποτακι για να δουν οτι δεν ειναι κανα φρικιο ο αλλος απο κοντα και κατευθειαν γαμησακι.

Τα σοσιαλ ειναι ευλογία για το ευκολο γαμησι. Τα σοσιαλ αν πρεπει καποιος να τα κραζει ειναι οι παντρεμενοι/ες γιατι εχουν κανει τον γαμο παρα πολυ πιο δυσκολο. Έχουν φέρει όλους τους πειρασμούς μέσα στο σπίτ καθώς μπορει πλεον καποιος να κερατωνει ενω ειναι στην πολυθρονα του σπιτιου του και απεναντι στον καναπε καθεται η γυναικα του/ο αντρας της.

Τέλος η κατακλείδα σου ειναι απολύτως σωστή...οπως και στην πραγματική ζωή έτσι και ακόμα περισσότερο στα σοσιαλ μετράει παρα πολύ το τι προφιλ εχεις φτιάξει και πως το χειρίζεσαι.

giotis2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Like
7
Πόντοι
1
Για όποιον ψάχνει μπάζα και gay,συμφωνώ.
Τα social έχουν κάνει το γαμήσι πιο έυκολο, είναι γεγονός! Είτε για μπάζα, είτε για εμφανίσημες!
Ρε Sad man! Ξεμιζέριασε επιτέλους! Με τέτοια διάθεση ούτε την κουτσή Μαρία δεν πηδάς!

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Κι εγώ μια χαρά τα πάω στο στο tinder.
Ειδικά αν σκεφτείς ότι δεν έχω φωτό με πρόσωπο και δεν την πέφτω σε γυναίκες με κανονικές φωτό γιατί σίγουρα είναι ελεύθερες, άρα εκτός target group μου.
Όταν παίξει match ανεβάζουμε φωτό μας για λίγο και αν γουστάρουμε πάμε στο παρασύνθημα. Το οποίο είναι εύκολο γιατί 2 παντρεμένοι ή δεσμευμένοι άνθρωποι δεν ψάχνουν για δείπνα και βόλτες χεράκι χεράκι :)
το tinder σε μενα δν εχει δουλεψει ενω εχω φωτο προσωπου. 40-50 match λιγες απαντησαν καμια δε συνεχισε την κουβεντα

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.704
Πόντοι
5.595
Για όποιον ψάχνει μπάζα και gay,συμφωνώ.

Προφανώς αυτή ειναι η δική σου άποψη βασισμένη στη δική σου εμπειρία στο θέμα. Άλλοι έχουμε άλλη αποψη γιατί έχουμε διαφορετικές εμπειρίες.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τα social έχουν κάνει το γαμήσι πιο έυκολο, είναι γεγονός! Είτε για μπάζα, είτε για εμφανίσημες!
Ρε Sad man! Ξεμιζέριασε επιτέλους! Με τέτοια διάθεση ούτε την κουτσή Μαρία δεν πηδάς!
Oυτε το χέρι δεν του κάθεται!!  :2funny:

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
το tinder σε μενα δν εχει δουλεψει ενω εχω φωτο προσωπου. 40-50 match λιγες απαντησαν καμια δε συνεχισε την κουβεντα
το τιντερ το παράτησα γρήγορα γιατι έπεσα σε κάτι καμένες φεμινίστριες

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.704
Πόντοι
5.595
Στα φβ και ινστα αμα έχεις ενα ωραίο προφίλ στο οποιο φαίνεται ενας αντρας με ενδιαφέροντα...επαγγελματικά τακτοποιημένος...με τα ταξιδάκια του τις παρέες του και μερικές ωραίες ατακες για στάτους τότε στα ινμποξ με λιγο μπλα μπλα πηδαει αβέρτα και πολύ δυνατά μουνάκια μάλιστα.

Ο καθένας στον χώρο του. Όπως κάποιος σαπιοκοιλιάς προφανώς δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι σε μπιτσομπαρο έτσι και κάποιος χωρίς μπλα μπλά δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι στα σοσιαλ.
Αν έχεις φέτες γαμάς σε μπιτσομπαρα και αν έχεις το μπλα μπλα γαμάς στα σοσιαλ.
Οποιος εχει και τα δύο γαμάει παντού και πάντα!

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Εγώ μύστες το facebook το διέγραψα καθώς μου έστελναν συνέχεια μηνύματα όποιος να ναι και έγραφαν Καλημέρα, Καληνύχτα χωρίς καν να με γνωρίζουν. Σειρά έχει το τίντερ που είναι μια μαλακία και μισή. Το ινστανγκραμ το κρατάω για να βλέπω λατίνες κωλάρες και τίποτα παραπάνω. Στα σόσιαλ δεν ασχολήθηκα πολύ να βγάλω γκομενες. Μόνο κάτι μπάζα γάμησα που έτρωγαν κρεμπιέδες με το καλημέρα. Προτιμώ το live πέσιμο παρά αυτές τις μαλακίες της εποχής.

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Εγώ μύστες το facebook το διέγραψα καθώς μου έστελναν συνέχεια μηνύματα όποιος να ναι και έγραφαν Καλημέρα, Καληνύχτα χωρίς καν να με γνωρίζουν. Σειρά έχει το τίντερ που είναι μια μαλακία και μισή. Το ινστανγκραμ το κρατάω για να βλέπω λατίνες κωλάρες και τίποτα παραπάνω. Στα σόσιαλ δεν ασχολήθηκα πολύ να βγάλω γκομενες. Μόνο κάτι μπάζα γάμησα που έτρωγαν κρεμπιέδες με το καλημέρα. Προτιμώ το live πέσιμο παρά αυτές τις μαλακίες της εποχής.
το λαιβ ειναι το καλύτερο αλλα έχει κατι καυλακια μεσα που ειναι κρίμα να μείνουν αφαγωτα

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.704
Πόντοι
5.595
το λαιβ ειναι το καλύτερο αλλα έχει κατι καυλακια μεσα που ειναι κρίμα να μείνουν αφαγωτα

Το λάιβ ρε παιδιά ποιος μπορει να βγαίνει κάθε βράδυ και να πληρώνει ποτά. Μονο αν είναι εισοδηματίας καποιος μπορει να κανει παιχνιδι λαιβ καθε μερα εξω.
Οι υπολοιποι εχουμε και δουλειές. Ενώ απ'τα σοσιαλ γίνεται παιχνίδι αβερτα.
Γιατί αν ειναι να περιμένουμε 1-2 φορες την εβδομαδα να βγουμε εξω να κανουμε παιχνιδι ααααστο. Ειδικά επαρχία.  

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Από το ίντερνετ ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις . Πέφτει πολύ επεξεργασία, φίλτρα, στήσιμο κτλ...Δεν βλέπω τον λόγο μια μουνάρα να ψάχνεται στο ίντερνετ, όταν έξω μπορεί να διαλέξει τον καλύτερο. Στο ίντερνετ μόνο τα μπάζα είναι δεκτικά για συνάντηση και αυτό ύστερα από πολύ ψήσιμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom