Και γω αυτό υποψιάζομαι...Ή πρεπει να αλλάξει δουλειά ή να βρει καμία χωρισμένη με παιδιά που έχει ανάγκη τα φράγκα για να ζήσει.Ειδικές περιπτώσεις οι ναυτικοι. Πήρες και συ το επαγγελμα εξαίρεση. Θελει γουστα η γυναικα αλλα θελει και έναν αντρα να τα κανει μαζι της. Με τετοιο επαγγελμα δυστυχώς πάρα πολυ δυσκολα αποφασιζει γυναικα να καθισει.
Καλα τα λεφτά αλλα χρειάζεται και μια συναισθηματικη ασφαλεια...μια συντροφικοτητα...εναν πατέρα παρών για το παιδι της.
Ειναι ίσως το πιο δυσκολο επαγγελμα για ενα ζευγάρι. Η συνεχής απουσία δεν αντέχεται από κανέναν. Το ξέρει αυτός οποιος διαλεξει αυτο το επαγγελμα οτι θα ζησει μοναχική ζωή.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.833
- Πόντοι
- 5.595
Και γω αυτό υποψιάζομαι...Ή πρεπει να αλλάξει δουλειά ή να βρει καμία χωρισμένη με παιδιά που έχει ανάγκη τα φράγκα για να ζήσει.
Ειδικά για γάμο που ψάχνει ο φιλος σου ειναι ακομα πιο δύσκολο...ποτε να σε γνωρισει η αλλη για δεχτει να σε παντρευτεί? Και θα καθεται αγαμητη η αλλη να περιμενει ποτε θα πιασει λιμανι ο αλλος 2-3 φορες τον χρονο? Αυτά ειναι από άλλες εποχές πολύ μακρινές.
ΥΓ Είδες τελικά που είχα δίκιο...λάθος ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ ο φιλος σου.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
οχι για τις περισσοτερες.Αν περιμεναν να γαμηθουν απο αυτον θα περιμεναν για παντα..
Αλλα ενα προφιλ με ταξιδια, δυνατα μουνια καλη δουλεια ειναι αρκετο για τις περισσοτερες
για τις λιγοτερες.
απλα οι λιγοτερες που ειναι για σενα 5 στις 50
ενω σε μενα πχ 1 στις 50
φανταζουν πενταπλασιες ενω συνεχιζουν να ειναι πολυ λιγες, 2% σε μενα και 10% σε σενα που εχεις μουρατο facebook
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Εγώ μύστες το facebook το διέγραψα καθώς μου έστελναν συνέχεια μηνύματα όποιος να ναι και έγραφαν Καλημέρα, Καληνύχτα χωρίς καν να με γνωρίζουν. Σειρά έχει το τίντερ που είναι μια μαλακία και μισή. Το ινστανγκραμ το κρατάω για να βλέπω λατίνες κωλάρες και τίποτα παραπάνω. Στα σόσιαλ δεν ασχολήθηκα πολύ να βγάλω γκομενες. Μόνο κάτι μπάζα γάμησα που έτρωγαν κρεμπιέδες με το καλημέρα. Προτιμώ το live πέσιμο παρά αυτές τις μαλακίες της εποχής.
σωστος και εγω τωρα το βαρεθηκα το ταϊσμα της γυναικειας αυταρεσκειας και μολις διαγραφτηκα
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
το λαιβ ρτυπε μπορεί να γίνει παντού. Απο μπαρ μέχρι στην ουρά του σούπερ μαρκετΤο λάιβ ρε παιδιά ποιος μπορει να βγαίνει κάθε βράδυ και να πληρώνει ποτά. Μονο αν είναι εισοδηματίας καποιος μπορει να κανει παιχνιδι λαιβ καθε μερα εξω.
Οι υπολοιποι εχουμε και δουλειές. Ενώ απ'τα σοσιαλ γίνεται παιχνίδι αβερτα.
Γιατί αν ειναι να περιμένουμε 1-2 φορες την εβδομαδα να βγουμε εξω να κανουμε παιχνιδι ααααστο. Ειδικά επαρχία.
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.833
- Πόντοι
- 5.595
σωστος και εγω τωρα το βαρεθηκα το ταϊσμα της γυναικειας αυταρεσκειας και μολις διαγραφτηκα
Γιατί φίλε μου τα μπαράκια, οι παραλίες και άλλα πόσα μέρη δεν ειναι μέρη/ταΐστρες της γυναικείας αυταρέσκειας?
Θα τα κόψεις και αυτά? Το παιχνίδι έτσι είναι...η γυναίκα προβάλλει και ο άντρας διεκδικεί.
poutsoskabilos2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2018
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Ο τύπος έχει τελειώσει την σχολή εμποροπλοιάρχων και είναι στα καράβια. Όλο μου παραπονιέται ότι δεν μπορεί να βρει γυναίκα και πηγαίνει στα studio και τα μπουρδέλα αναγκαστικά. Λογικό δεν θα ήταν να είχε μία και να έκανε την ζωή της στην στεριά περιμένοντας μια φορά το εξάμηνο τον δικό της? Απ ότι ξέρω είναι νορμάλ άτομο και καλό παιδί. Εμφάνιση δεν έχει. Μήπως θέλουν όλο το πακέτο οι ξεκωλιάρες και γι'αυτό δεν βρίσκει?
τελείωσαν αυτά τα επαγγέλματα, οι γκόμενες οι high class γουστάρουν μόστρα, να είσαι κάποιος, μιλάμε για όμορφα πουτανάκια έτσι κι όχι καθημερινές κοπέλες.
Καμία δεν κάθεται να περιμένει πότε θα ξεμπαρκάρει ο άντρας της, θα έχει γαμηθεί στο πιτς φιτίλι, εδώ με άνδρες που δουλεύουν στεριά κι έχουν και παιδιά μαζί τους και γαμιούνται αβέρτα, φανταστείτε τι γίνεται όταν ο κερατάς απουσιάζει …
Οι γκόμενες θέλουν να είσαι συνέχεια δίπλα τους, να νιώθουν ότι υπάρχεις κι αυτό είναι και το σωστό αλλιώς κωλόμπαρα, στούντιο και μπουρδέλα.
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.833
- Πόντοι
- 5.595
τελείωσαν αυτά τα επαγγέλματα, οι γκόμενες οι high class γουστάρουν μόστρα, να είσαι κάποιος, μιλάμε για όμορφα πουτανάκια έτσι κι όχι καθημερινές κοπέλες.
Καμία δεν κάθεται να περιμένει πότε θα ξεμπαρκάρει ο άντρας της, θα έχει γαμηθεί στο πιτς φιτίλι, εδώ με άνδρες που δουλεύουν στεριά κι έχουν και παιδιά μαζί τους και γαμιούνται αβέρτα, φανταστείτε τι γίνεται όταν ο κερατάς απουσιάζει …
Οι γκόμενες θέλουν να είσαι συνέχεια δίπλα τους, να νιώθουν ότι υπάρχεις κι αυτό είναι και το σωστό αλλιώς κωλόμπαρα, στούντιο και μπουρδέλα.
Ε ναι...το μωρό που μετράει σου λεει φραγκάτο βρίσκω και στη στεριά. Μπορει οχι με 6-8 χιλ στον μηνα αλλά και με 2-3 χιλιάρικα μια χαρά θα περνάω και τρωω και πουτσο τακτικά και θα νιωθω ασφαλεια.
Εδώ μια φυσιολογική κοπελα με μια απλά αξιοπρεπη εμφανιση αν εχει εναν μισθο δημοσιου στο 1000αρικο σου λεει ας βρω εναν ΔΥ να παίρνει τα ίδια και θα ειμαστε μια χαρά. Ποια θα προτιμήσει τον ναυτικο και ας παίρνει και 10 τον μηνα.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 479
- Πόντοι
- 36
Διαβάζω τα ποσταρίσματά σας και σκέφτηκα μόνο ένα πράγμα. Ευτυχώς πρόλαβα και παντρεύτηκα. Βρήκα τη γυναίκα μου την εποχή που έβγαινες έξω και μιλούσες λάιβ (όπως λέτε) με τους ανθρώπους και όχι με τα gadgets, που ήσουν σε μπαράκι και δεν ήσουν ταυτόχρονα νοερώς σε άλλα 10 μέρη μιλώντας με άλλα 20 άτομα. Το fb δεν ήταν ούτε καν στο μυαλό του ιδρυτή του και ο κόσμος απολάμβανε τη στιγμή. Όλες αυτές οι εφαρμογές βγήκαν για να μας φέρουν πιο κοντά και τελικά μας απομόνωσαν οριστικά. Και το άλλο, δεν υπάρχει γκόμενα πλέον χωρίς 5 τουλάχιστο αναπληρωματικούς ή με 1-2 "φίλους" που την πηδάνε αλλά είναι μόνο φίλοι. Άντε να βρεις σωστή γυναίκα.
Στη Θάσο εχω ακουσει οτι εχει σωστες κυριες για σπιτι. Επισης στην Κάλυμνο θα βρει κανεις μαγειρισσες καλες.Διαβάζω τα ποσταρίσματά σας και σκέφτηκα μόνο ένα πράγμα. Ευτυχώς πρόλαβα και παντρεύτηκα. Βρήκα τη γυναίκα μου την εποχή που έβγαινες έξω και μιλούσες λάιβ (όπως λέτε) με τους ανθρώπους και όχι με τα gadgets, που ήσουν σε μπαράκι και δεν ήσουν ταυτόχρονα νοερώς σε άλλα 10 μέρη μιλώντας με άλλα 20 άτομα. Το fb δεν ήταν ούτε καν στο μυαλό του ιδρυτή του και ο κόσμος απολάμβανε τη στιγμή. Όλες αυτές οι εφαρμογές βγήκαν για να μας φέρουν πιο κοντά και τελικά μας απομόνωσαν οριστικά. Και το άλλο, δεν υπάρχει γκόμενα πλέον χωρίς 5 τουλάχιστο αναπληρωματικούς ή με 1-2 "φίλους" που την πηδάνε αλλά είναι μόνο φίλοι. Άντε να βρεις σωστή γυναίκα.
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.833
- Πόντοι
- 5.595
Διαβάζω τα ποσταρίσματά σας και σκέφτηκα μόνο ένα πράγμα. Ευτυχώς πρόλαβα και παντρεύτηκα. Βρήκα τη γυναίκα μου την εποχή που έβγαινες έξω και μιλούσες λάιβ (όπως λέτε) με τους ανθρώπους και όχι με τα gadgets, που ήσουν σε μπαράκι και δεν ήσουν ταυτόχρονα νοερώς σε άλλα 10 μέρη μιλώντας με άλλα 20 άτομα. Το fb δεν ήταν ούτε καν στο μυαλό του ιδρυτή του και ο κόσμος απολάμβανε τη στιγμή. Όλες αυτές οι εφαρμογές βγήκαν για να μας φέρουν πιο κοντά και τελικά μας απομόνωσαν οριστικά. Και το άλλο, δεν υπάρχει γκόμενα πλέον χωρίς 5 τουλάχιστο αναπληρωματικούς ή με 1-2 "φίλους" που την πηδάνε αλλά είναι μόνο φίλοι. Άντε να βρεις σωστή γυναίκα.
Είσαι τυχερός οχι γιατι η εποχή που πρόλαβες δεν ειχε φβ. Αλλά γιατί πρόλαβες προφανώς την χρυσή εποχή της ελλάδας που το χρήμα έτρεχε από τα μπατζάκια...δένανε τα σκυλιά με τα λουκάνικα...και ολοι ήσασταν φτιαγμένοι επαγγελματικά και οικονομικά από τα 25 σας και μπορούσατε να κάνετε οικογενειες. Επισης ολοι ειχαν οικονομικη ασφαλεια και ετσι οι γυναικες δεν χρειαζονταν να διαλεγουν κυνικα ποιος μπορει να τις προσφερει οχι απλά το ευ ζην και αλλά τα προς το ζην μέσα σε έναν γάμο.
Ας είχαμε ολοι σήμερα αγοραστική δύναμη των 1500-3000 ευρώ εισοδημα τον μηνα οπως είχατε ολοι εκεινα τα χρονια (αναλογικά) και θα σου έλεγα ποσο διαφορετικα θα ηταν σημερα τα πραγματα και ποσο ευκολα θα παντρευοταν ο κοσμος.
Η εργασιακή ζούγκλα ειναι που κάνει και τον σεξουαλικό τομέα και φυσικά και τον γαμο επίσης ζούγκλα και επικράτηση του ισχυρότερου.
τυπε, σε ποια χωρα αναφερεσαι?Είσαι τυχερός οχι γιατι η εποχή που πρόλαβες δεν ειχε φβ. Αλλά γιατί πρόλαβες προφανώς την χρυσή εποχή της ελλάδας που το χρήμα έτρεχε από τα μπατζάκια...δένανε τα σκυλιά με τα λουκάνικα...και ολοι ήσασταν φτιαγμένοι επαγγελματικά και οικονομικά από τα 25 σας και μπορούσατε να κάνετε οικογενειες. Επισης ολοι ειχαν οικονομικη ασφαλεια και ετσι οι γυναικες δεν χρειαζονταν να διαλεγουν κυνικα ποιος μπορει να τις προσφερει οχι απλά το ευ ζην και αλλά τα προς το ζην μέσα σε έναν γάμο.
Ας είχαμε ολοι σήμερα αγοραστική δύναμη των 1500-3000 ευρώ εισοδημα τον μηνα οπως είχατε ολοι εκεινα τα χρονια (αναλογικά) και θα σου έλεγα ποσο διαφορετικα θα ηταν σημερα τα πραγματα και ποσο ευκολα θα παντρευοταν ο κοσμος.
Η εργασιακή ζούγκλα ειναι που κάνει και τον σεξουαλικό τομέα και φυσικά και τον γαμο επίσης ζούγκλα και επικράτηση του ισχυρότερου.
poutsoskabilos2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2018
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Είσαι τυχερός οχι γιατι η εποχή που πρόλαβες δεν ειχε φβ. Αλλά γιατί πρόλαβες προφανώς την χρυσή εποχή της ελλάδας που το χρήμα έτρεχε από τα μπατζάκια...δένανε τα σκυλιά με τα λουκάνικα...και ολοι ήσασταν φτιαγμένοι επαγγελματικά και οικονομικά από τα 25 σας και μπορούσατε να κάνετε οικογενειες. Επισης ολοι ειχαν οικονομικη ασφαλεια και ετσι οι γυναικες δεν χρειαζονταν να διαλεγουν κυνικα ποιος μπορει να τις προσφερει οχι απλά το ευ ζην και αλλά τα προς το ζην μέσα σε έναν γάμο.
εγώ μουσουλμάνες με καρότσια βλέπω συνέχεια, Ελληνίδα δεν έχω δει εκτός αν πάμε σε πλούσιες συνοικίες … δεν σου κάνει εντύπωση αυτό?
Papanotas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2017
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Ο ναυτικός που θα πέρνει 10,000 ομως θα αγοράσει και καμια πορσε φεραρι και θ σ πω εγω μετα γκομενες
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.597
- Πόντοι
- 6.056
γιατι να χαλαστει η πορνοελλεεινιδα που θα λειπει ο τυπος?
ισα ισα εξασφαλιζει τη μουναρα της με το μισθο του θαλασσοπνιγμενου
βρισκει και κανενα γαμια για τις χοντρες καψες
και κανει την ζωαρα της με τις σκροφαρες τις φιλες της
μπα κατι αλλο φταιει και ο τυπας ειναι γυναικοδιωχτης
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Ο τύπος έχει τελειώσει την σχολή εμποροπλοιάρχων και είναι στα καράβια. Όλο μου παραπονιέται ότι δεν μπορεί να βρει γυναίκα και πηγαίνει στα studio και τα μπουρδέλα αναγκαστικά. Λογικό δεν θα ήταν να είχε μία και να έκανε την ζωή της στην στεριά περιμένοντας μια φορά το εξάμηνο τον δικό της? Απ ότι ξέρω είναι νορμάλ άτομο και καλό παιδί. Εμφάνιση δεν έχει. Μήπως θέλουν όλο το πακέτο οι ξεκωλιάρες και γι'αυτό δεν βρίσκει?
αμα ειναι χαλιας ρε φιλε χλωμο να κατσει καποια και ας εχει λεφτα
λογικο οι πολυ καλες να κυνηγανε ολο το πακετο..
γιατι να χαλαστει η πορνοελλεεινιδα που θα λειπει ο τυπος?
Ακριβως !!
Ειδικα στην εποχη μας αν ακουσει καποια 8 χιλιαρικα το μηνα θα κανει παρτυ
Βεβαια το μονο σιγουρο ειναι οτι ο τυπος θα γινει ταρανδος
Είναι καράφλας χοντρός με μια μύτη σαν δρεπάνι. Μάλλον λόγο εμφάνισης δεν βρίσκει περισσότερο και λιγότερο λόγο δουλειάς. Σε αντίθεση με έναν θείο μου που είναι πρώτος καπετάνιος σε τάνκερ βγάζοντας 15.000 ευρώ τον μήνα, έχει παντρευτεί 2 φορές και είναι εμφανίσιμος.γιατι να χαλαστει η πορνοελλεεινιδα που θα λειπει ο τυπος?
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.833
- Πόντοι
- 5.595
Οπως καποιος με λεφτα και μια καλη δουλεια(φαρμακοποιός πχ) και μια εστω αξιοπρεπη εμφανιση δεν θα ψαξει μονο για μουναρα αλλα και μουναρα που ειναι και σοβαρη και σπουδαγμενη και με μια καλη δουλεια η ίδια.
Έτσι και μια μουναρα θα ψαξει για εναν που και να εχει λεφτα και να εχει και μια στοιχιώδη εμφανιση και να ειναι και παρών!!!
ΥΓ Για σχέση ή γάμο μιλάμε φυσικά πάντα και οχι μονο για απλές ξεπέτες
Έτσι και μια μουναρα θα ψαξει για εναν που και να εχει λεφτα και να εχει και μια στοιχιώδη εμφανιση και να ειναι και παρών!!!
ΥΓ Για σχέση ή γάμο μιλάμε φυσικά πάντα και οχι μονο για απλές ξεπέτες
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.597
- Πόντοι
- 6.056
ε ναιΕίναι καράφλας χοντρός με μια μύτη σαν δρεπάνι. Μάλλον λόγο εμφάνισης δεν βρίσκει περισσότερο και λιγότερο λόγο δουλειάς. Σε αντίθεση με έναν θείο μου που είναι πρώτος καπετάνιος σε τάνκερ βγάζοντας 15.000 ευρώ τον μήνα, έχει παντρευτεί 2 φορές και είναι εμφανίσιμος.
ειναι σαν τον πενγκουιν τον εχθρο του μπατμαν
λογικο...
αλλιως με τετοια φραγκα θα ειχε φαει πολυ μουνι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K