Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
619
Πόντοι
81
Για εμένα μάγκας είναι αυτός που παίρνει 600 ευρώ και γαμάει τα καλύτερα μουνιά. Ξέρω τέτοια παλικαράκια που έχουν μόνο ένα χρέπη παπί για να  κάνουν ντελίβερι και γαμάνε την μια Βραζιλιανοκωλάρα μετά την άλλη. Έχουν όμως εμφάνιση και είναι γνωστοί στην περιοχή, δηλαδή έχουν και φήμη.

τι ακριβως φημη εχουν στην περιοχη?

Agamitor

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
138
Πόντοι
1
Ο ναυτικός που θα πέρνει 10,000 ομως θα αγοράσει και καμια πορσε φεραρι και θ σ πω εγω μετα γκομενες
η Ελλαδα εχει καταγεγραμμένους 230000 ναυτικους. Οι Φερραρι ξεμειναν κρυμμενες στα γκαραζ του Κορυδαλλού που δεν εχει?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
περιστατικο που το θυμαμαι λογω αποφραδας ημερας...
Ειμαστε 3 ατομα για καφε και συζηταμε για το που θα δουμε το Παοκ-Ολυμπιακος....Εκεινη την ωρα ο γυπας της παρεας κανει αιτημα και πιανει κουβεντα με γυναικα...
Παμε να δουμε το ματς... και αυτος μπλικ-μπλικ με το κινητο...
Πεφτει το ρολακι στον Γκαρθια,καθομαστε να δουμε τι θα γινει και μας λεει "Μαλακες φευγω,θα βγω με το μουνι..."
Πηγανε για μαμ,πηγανε για ποτακι και μετα ξενοδοχειο.... ετσι στο μπαμ!
και ουτε ξαναβγηκανε μετα..!
Απορω με το φιλαρακι ομως...ειναι μετριας εμφανισης,ειναι στοκος...δεν τον κοβει καθολου... αλλα ειναι πολυ ευχαριστος στην παρεα και θετικος...
Αυτο που κανει ειναι οτι πονταρει στην ποσοτητα... καθε μερα θα κανει 5-6 νεα αιτηματα και θα στειλει ενα "Γεια,τι κανεις"...
Μετα θα βαλει την κασετα...μπιρι-μπιρι-μπιρι... και οτι κατσει....
το σκορ του ηταν 3-4 γυναικες τον μηνα... δεν τις γαμουσε ολες,αλλα για εναν καφε βγαινανε...

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
Ειμαστε 3 ατομα για καφε και συζηταμε για το που θα δουμε το Παοκ-Ολυμπιακος....Εκεινη την ωρα ο γυπας της παρεας κανει αιτημα και πιανει κουβεντα με γυναικα...
Πεφτει το ρολακι στον Γκαρθια,καθομαστε να δουμε τι θα γινει και μας λεει "Μαλακες φευγω,θα βγω με το μουνι..."
Απορω με το φιλαρακι ομως...ειναι μετριας εμφανισης,ειναι στοκος...δεν τον κοβει καθολου... αλλα ειναι πολυ ευχαριστος στην παρεα και θετικος...
Αυτο που κανει ειναι οτι πονταρει στην ποσοτητα... καθε μερα θα κανει 5-6 νεα αιτηματα και θα στειλει ενα "Γεια,τι κανεις"...
το σκορ του ηταν 3-4 γυναικες τον μηνα... δεν τις γαμουσε ολες,αλλα για εναν καφε βγαινανε...
αυτό έκανε και ένας φίλος μου. Ποντάρει στα ποσοστά, έτρωγε χυλόπιτες αλλά συνέχιζε ακάθεκτος. Facebook, Insta, Mamba κλπ και γαμάει, όχι συνέχεια αλλά τζάμπα τουλάχιστον!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Στη Θάσο εχω ακουσει οτι εχει σωστες κυριες για σπιτι. Επισης στην Κάλυμνο θα βρει κανεις μαγειρισσες καλες.

Ικαρια μου ειπαν οτι εχουν τους αντρες, πασαδες στα Γιαννενα!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Διαβάζω τα ποσταρίσματά σας και σκέφτηκα μόνο ένα πράγμα. Ευτυχώς πρόλαβα και παντρεύτηκα. :cheesy: Βρήκα τη γυναίκα μου την εποχή που έβγαινες έξω και μιλούσες λάιβ (όπως λέτε) με τους ανθρώπους και όχι με τα gadgets, που ήσουν σε μπαράκι και δεν ήσουν ταυτόχρονα νοερώς σε άλλα 10 μέρη μιλώντας με άλλα 20 άτομα. Το fb δεν ήταν ούτε καν στο μυαλό του ιδρυτή του και ο κόσμος απολάμβανε τη στιγμή. Όλες αυτές οι εφαρμογές βγήκαν για να μας φέρουν πιο κοντά και τελικά μας απομόνωσαν οριστικά. Και το άλλο, δεν υπάρχει γκόμενα πλέον χωρίς 5 τουλάχιστο αναπληρωματικούς ή με 1-2 "φίλους" που την πηδάνε αλλά είναι μόνο φίλοι. :2funny: Άντε να βρεις σωστή γυναίκα.

Κι εγω αν και ειμαι στην τεχνολογια χρονια,
συμφωνω απολυτα.

Οι μαλακισμενες αρκουνται στα likes, και εχει διαλυθει η πραγματικη ζωη, το φλερτ, ο ερωτας.
Ολα εγιναν αναλωσιμα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Αυτά ας τα διαβάζουν κάποιοι που λένε ότι είναι αποτυχημένος όποιος στα 30+ δεν βγάζει πάνω από 1000.Λες και έχουμε την αγορά εργασίας της Αμερικής.

Μερικοι μιλανε για τα χιλιαρικα, λες και ζουνε σε αλλη χωρα, και αρκετοι εδω μεσα οντως ζουν εξωτερικο.
Αν ζεις στην Ελλαδα και μιλας ετσι απλα πχ και για 1000 μισθο, δε πα να χεις και 3 πτυχια ΑΕΙ,
στην Ελλαδα πλεον ειναι ολα καμενα,
οι μισθοι των περισσοτερων ειναι ζητημα αν πιανουν τα 700 ευρω.
Και βλεπεις τους αλλους να λενε, αμα βγαζεις απο 1500 ευρω και πανω, αμα βγαζεις απο 2000 ευρω και πανω,
κλπ
Δηλαδη μιλαμε για το 5% της Ελλαδας.
Τοσο απλο και τοσο αντιπροσωπευτικο.
Λυσεις για ολους, για το 90% των Ελληνων, για τον μεσο Ελληνα ρε παιδι μου!
Ε μα κι αυτος, ποσο αχρηστος ειναι που δεν βγαζει 1500 ευρω στην Ελλαδα του 2018!

Σε αλλο πλανητη παιδια...
οκ, με γεια σας με χαρα σας, αλλα μην πετατε τις ρουκετες ετσι,
λιγο σεβασμος στους συμπατριωτες μας, που χωρις να σημαινει οτι δεν αξιζουν,
η γαμημενη χωρα μας δεν δινει καμια ευκαιρια,
και δεν μπορεις να πεις 'απαντες μεταναστευστε'....
λιγος σεβασμος...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Αυτό λέω σε αυτές τις μικρές ηλικίες μπορει να παιξει μπαλα κάποιος ανεξαρτήτως οικονομικού και επαγγελματικού στάτους. Ειδικά στην Ελλάδα του 2018.
Αν κανει την ιδια δουλεια σε 10 χρονια απο σημερα στα 33 του δεν θα γυρίζει να τον κοιτάξει ούτε θηλύκια γάτα.
Άλλο ντελιβεράς στα 23...τελείως άλλο ντελιβεράς στα 33!

Σωστος περα για περα!

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Δεν χρειάζεται χρήμα για να γαμησεις από φόρουμ κτλ. Καλό μπλα μπλα να έχεις και διάθεση παρηγοριάς σε κάποιες περιπτώσεις και όλα είναι ευκολα

nectar

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
533
Πόντοι
6.065
Μα ούτως η άλλως αν κάποιος φτάσει στα 30 και το επαγγελματικό του δεν είναι οσο γίνεται αποκατεστημένο οι γκόμενες ειναι θεωρώ το τελευταίο του πρόβλημα. Δηλαδή αν ημουν στα 32 που είμαι σήμερα και ήμουν άνεργος πχ ή έβγαζα 500-600 ευρώ τον μήνα πιστεύω το τελευταίο που θα σκεπτόμουν θα ηταν τα γκομενικά μου.

Αν απ'την άλλη κάποιος βγάζει λεφτά και έχει λυμένο το επαγγελματικό του τότε στην Ελλάδα του 2018 αυτός ειναι που έχει αμέτρητες επιλογές όχι οι γυναίκες.
Στις ΗΠΑ είναι ακόμα πιο δύσκολο το θέμα γιατί εκεί δεν πρέπει να εχεις απλα δουλειά...εκεί πρεπει να εχεις καριέρα!!! Πράγμα που στην Ελλάδα αποτελεί άγνωστη λέξη!
σωστος ο τυπος , αυτοι που το ψειριζουν πολυ μενουννμε το πουλι στο χερι....αν δεν ειναι αυτοσκοπος το πηδημα τοτε σιγουρα θα γνωρισει πολλες γκομενες....

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Μα ούτως η άλλως αν κάποιος φτάσει στα 30 και το επαγγελματικό του δεν είναι οσο γίνεται αποκατεστημένο οι γκόμενες ειναι θεωρώ το τελευταίο του πρόβλημα. Δηλαδή αν ημουν στα 32 που είμαι σήμερα και ήμουν άνεργος πχ ή έβγαζα 500-600 ευρώ τον μήνα πιστεύω το τελευταίο που θα σκεπτόμουν θα ηταν τα γκομενικά μου.

Αν απ'την άλλη κάποιος βγάζει λεφτά και έχει λυμένο το επαγγελματικό του τότε στην Ελλάδα του 2018 αυτός ειναι που έχει αμέτρητες επιλογές όχι οι γυναίκες.
Στις ΗΠΑ είναι ακόμα πιο δύσκολο το θέμα γιατί εκεί δεν πρέπει να εχεις απλα δουλειά...εκεί πρεπει να εχεις καριέρα!!! Πράγμα που στην Ελλάδα αποτελεί άγνωστη λέξη!

Ε ενταξει, δεν ειναι ακριβως ετσι....
οντως, πρωτα επαγγελματικη αποκατασταση,
αλλα οταν το σκηνικο ειναι δυσκολο, οπως στην Ελλαδα,
δεν μπορεις να πεις στον αλλο, κατσε περιμενε χρονια, μπας και τα καταφερεις επαγγελματικα,
και τοτε να δεις και τα γκομενικα....

ειδικα αν βλεπεις και κατι τυχαρπαστους που εχουν καλα γκομενακια,
εκει σε πιανει και το παραπονο....

ο καθενας πρεπει να εχει ενα μεριδιο στα γκομενικα...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δηλαδή θα κάθεται ο άντρας να σκέφτεται όλα αυτά για να πάει να την πέσει σε μια και μόνο γκόμενα ενω αυτή θα έχει μπροστά της αμέτρητες επιλογές να διαλέξει χωρίς να κάνει τίποτα ουσιαστικό στη ζωή της παρα καυλάντισμα στο facebook και στο instagram?! Και μέσα σ'αυτόν τον ανελέητο ανταγωνισμό σκεφτείτε πόσοι υπάρχουν που αισθάνονται ακόμα πιο μειονεκτικά και ακόμα πιο ανασφαλείς λόγω εμφάνισης, επαγγέλματος ή απουσίας αυτού κ.ο.κ. Ε πια στην Ελλάδα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε νοοτροπία, που δεν το βλέπω ποτέ να γίνεται αλλά καλό είναι να κρατάμε και την αξιοπρέπειά μας όσο γίνεται μέσα σ'αυτό το μπάχαλο.

Οι πιο πολλοί άντρες δεν έχουν καθόλου απαιτήσεις.Ένα μουνί να βρουν κι ας μην δουλεύει/μαγειρεύει/πλένει/σκουπίζει,ας μην κάνει τίποτα απολύτως.Αρκεί μόνο να την γαμάνε και να είναι γκόμενά τους.Γι'αυτό και βλέπεις κάτι 25αρες-30αρες που δεν ξέρουν να πλύνουν ούτε πιάτο,αλλά από fb και ινσταγκραμ τα ξέρουν όλα.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Οι πιο πολλοί άντρες δεν έχουν καθόλου απαιτήσεις.Ένα μουνί να βρουν κι ας μην δουλεύει/μαγειρεύει/πλένει/σκουπίζει,ας μην κάνει τίποτα απολύτως.Αρκεί μόνο να την γαμάνε και να είναι γκόμενά τους.Γι'αυτό και βλέπεις κάτι 25αρες-30αρες που δεν ξέρουν να πλύνουν ούτε πιάτο,αλλά από fb και ινσταγκραμ τα ξέρουν όλα.

Φταίνε οι άντρες όμως που τέτοιες γυναίκες δν τις απαξίωνουν.. Αντιθέτως τις έχουν κάνει Θεες γεμίζοντας τες λαικ και σχόλια μπας και γαμησουν..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε τι το θέλετε το πλύσιμο του πιάτου και το σιδέρωμα. Αυτές τις δουλειές τις κάνει και ο άντρας 5 φορές πιο γρήγορα. Ναι τα μούνια μας αρέσουν και τα ωραία μούνια προσκυνάμε, την θεία Κατίνα που ξέρει να κάνει παστίτσιο τι να την κάνουμε? Παστίτσιο βρίσκουμε και στο εστιατόριο μουνι δεν βρίσκουμε. Σωστοτατα οι γυναίκες έχουν υπερτιμησει το μουνι τους, άμα το δίναν τζάμπα δεν θα κέρδιζαν τίποτα, παστίτσιο μαθαίνω να  κάνω και εγώ άμα λάχει. Μουνι δε διατίθεται οπότε μαύρη αγορά και τιμές στα υψη

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ρε τι το θέλετε το πλύσιμο του πιάτου και το σιδέρωμα. Αυτές τις δουλειές τις κάνει και ο άντρας 5 φορές πιο γρήγορα. Ναι τα μούνια μας αρέσουν και τα ωραία μούνια προσκυνάμε, την θεία Κατίνα που ξέρει να κάνει παστίτσιο τι να την κάνουμε? Παστίτσιο βρίσκουμε και στο εστιατόριο μουνι δεν βρίσκουμε. Σωστοτατα οι γυναίκες έχουν υπερτιμησει το μουνι τους, άμα το δίναν τζάμπα δεν θα κέρδιζαν τίποτα, παστίτσιο μαθαίνω να  κάνω και εγώ άμα λάχει. Μουνι δε διατίθεται οπότε μαύρη αγορά και τιμές στα υψη

Το πλύσιμο και το μαγείρεμα το λέω από την άποψη ότι εμεις εαν δεν πληρούμε 2-3 προυποθέσεις που θέλουν,δεν μας κάθονται.Το να είμαστε απλά άντρες δηλαδή,δεν φτάνει.

Ενώ αυτές τις αρκεί να έχουν μόνο το μουνί,έναν πεταχτό κώλο ή ωραία μπούτια για να τις θέλει το 99% των αντρών.Το βρίσκεις δίκαιο αυτό;

poutsoskabilos2018

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
92
Πόντοι
1
Μερικοι μιλανε για τα χιλιαρικα, λες και ζουνε σε αλλη χωρα, και αρκετοι εδω μεσα οντως ζουν εξωτερικο.
Αν ζεις στην Ελλαδα και μιλας ετσι απλα πχ και για 1000 μισθο, δε πα να χεις και 3 πτυχια ΑΕΙ,
Και βλεπεις τους αλλους να λενε, αμα βγαζεις απο 1500 ευρω και πανω, αμα βγαζεις απο 2000 ευρω και πανω,
κλπ
Ε μα κι αυτος, ποσο αχρηστος ειναι που δεν βγαζει 1500 ευρω στην Ελλαδα του 2018!

λιγος σεβασμος...

επιτέλους ένας λογικός άνθρωπος, μέσα στην ζούγκλα της παράνοιας !!!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Στη Θάσο εχω ακουσει οτι εχει σωστες κυριες για σπιτι. Επισης στην Κάλυμνο θα βρει κανεις μαγειρισσες καλες.
Πλάκα πλάκα στη Θάσο, επειδή έχω πάει πολλές φορές και ξέρω, έχει. Παντού έχει και παντού υπάρχουν οι ψωνάρες.

Κι εγω αν και ειμαι στην τεχνολογια χρονια,
συμφωνω απολυτα.

Οι μαλακισμενες αρκουνται στα likes, και εχει διαλυθει η πραγματικη ζωη, το φλερτ, ο ερωτας.
Ολα εγιναν αναλωσιμα.
Κι εγώ αδερφέ cool, δε μπορώ να πω, ασχολούμαι πολύ με την τεχνολογία. Αυτά τα μαλακισμένα όμως τα κινητά που έχουν φάει τη ζωή ειδικά των γυναικών με αποτέλεσμα να μη γίνεται πλέον λάιβ καμάκι παρά μόνο μέσω social media, είναι απαράδεκτα.

Ωραία η κουβέντα μας αλλά δυστυχώς η ζωή έτσι είναι πλέον και αυτό δεν αλλάζει. Πρέπει να πάμε με την εποχή γιατί θα μας φάει λάχανο η ίδια η εποχή.

Giannisgsxr1000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
167
Πόντοι
280
Ακριβως !!
Ειδικα στην εποχη μας αν ακουσει καποια 8 χιλιαρικα το μηνα θα κανει παρτυ  :tits2:
Βεβαια το μονο σιγουρο ειναι οτι ο τυπος θα γινει ταρανδος  :2on1:
Kαι τι το κακό έχει ο Τάρανδος; ... μιά χαρά ζώο είναι... άσε που τους προτιμάει ο άγιος Βασίλης!... μήν κολλάς στα κέρατα με ένα καλό βερνίκι όλοι θα τα θαυμάζουν...

Μου ήρθε ένα ανέκδοτο: Πάει ο μούτσος στον καπετάνιο και του λέει ότι θέλει άδεια τον Απρίλιο για να πάει στα βαφτήσια του γιού του, και ο καπετάνιος του λέει: δεν ξέρω θα δούμε... Τι θα δούμε καπετάνιε; θέλω ξεκάθαρη απάντηση... Μου φτάνει που έλειπα από τα γαμήσια... δεν θα λείπω και στα βαφτίσια!... 

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.713
Πόντοι
5.595
κλπ

λιγος σεβασμος...

Μα αναφέρω συνεχώς ότι αυτοί που είναι σε αυτό το επιπεδο στην Ελλάδα (1000 ευρώ και πάνω στις ηλικιες περιξ των 30) ειναι η συντριπτική μειοψηφία. Αλλά οταν μου λένε οι άλλοι για μουνάρες και πολύ καλά μουνιά (10% δλδ του πληθυσμου) τι περιμένεις να τους πω οτι μπορει να τις ριξει ο ντελιβερας στα 30 του και γενικά αυτός που δουλεύει για 500-600? Αν θες μουνάρα πρέπει να βγάζεις και χρήμα...να εχεις ενα επαγγελματικο και οικονομικο στάτους και να ξέρεις να τα προβάλεις αυτά στα σοσιαλ. Έτσι γαμάς αβέρτα από φβ και ινστα.
Εκτός αν συμφωνείς να κράζουμε τις μουναρες που θελουν αντρα με βιοτικο επιπεδο ενώ εμείς είναι ΟΚ να θέλουμε να γαμάμε δυνατά μουνιά με βασικό μισθό.

Γράφανε οι άλλοι οτι στα σοσιαλ οι μουναρες δεν κανουν παιχνιδι. Μια χαρά κάνουν...εκει ειναι που κανουν ολο το παιχνιδι αλλά με αυτούς που έχουν ένα προφίλ με γούστα και εξυπνα στημένο. Ε αυτοί που τα έχουν αυτά ειναι καλά επαγγελματικά και οικονομικά.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα θέλουνε στο φβ και το ινστα με ένα ανυπαρκτο προφιλ να την πέφτουν σε μουναρες στο φβ και αυτές να ανταποκρινονται και να τους πιάνουν το μπλα μπλα (για την ψυχή της μανας τους προφανώς) αντί να τους ακυρώνουν και μετά να της κράζουν για ψηλομύτες και ψωνισμενες.
Ε δεν πάει έτσι σόρρυ αν το μαθαίνετε από μένα φιλε μου.

Πλάκα πλάκα στη Θάσο, επειδή έχω πάει πολλές φορές και ξέρω, έχει. Παντού έχει και παντού υπάρχουν οι ψωνάρες.

Κι εγώ αδερφέ cool, δε μπορώ να πω, ασχολούμαι πολύ με την τεχνολογία. Αυτά τα μαλακισμένα όμως τα κινητά που έχουν φάει τη ζωή ειδικά των γυναικών με αποτέλεσμα να μη γίνεται πλέον λάιβ καμάκι παρά μόνο μέσω social media, είναι απαράδεκτα.

Ωραία η κουβέντα μας αλλά δυστυχώς η ζωή έτσι είναι πλέον και αυτό δεν αλλάζει. Πρέπει να πάμε με την εποχή γιατί θα μας φάει λάχανο η ίδια η εποχή.

Αυτό ακριβώς. Κάθονται εδώ πολλοί και κράζουν τα social media και το πως είναι πλέον το παιχνίδι μέσω αυτών. Αποδεχτείτε οτι ήρθαν και θα μείνουν. Αυτά ειναι το παρόν και το μέλλον. Αλλιώς μοιάζετε σαν τους αμαξάδες και τους πεταλωτές αλόγων που κράζανε και μιζέριαζαν οταν ήρθαν τα αμαξια αντί να μάθουν πως να γίνουν μηχανικοί ή οδηγοί αυτοκινητων για να επιβιωσουν και να αναδειχθούν.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Τα εχω πει παλι. Το πιο σημαντικο ειναι το λεγειν να εισαι παπατζας και να πουλας ιστορια . Μετα η εμφανιση και τα λεφτα. Επισης ο κυκλος πολυ σημαντικο.
Ενω εχω καλη δουλεια δουλευω σε κλειστο χωρο και δεν εχω επαφη με κοσμο και μουνια αν ημουν μπαριστας και επαιρνα 600 ε θα γνωριζα πολλα περισσοτερα μουνια και,θα ειχα περισσοτερες ευκαιριες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom