Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ας είχαμε ολοι σήμερα αγοραστική δύναμη των 1500-3000 ευρώ εισοδημα τον μηνα οπως είχατε ολοι εκεινα τα χρονια (αναλογικά) και θα σου έλεγα ποσο διαφορετικα θα ηταν σημερα τα πραγματα και ποσο ευκολα θα παντρευοταν ο κοσμος.

Η εργασιακή ζούγκλα ειναι που κάνει και τον σεξουαλικό τομέα και φυσικά και τον γαμο επίσης ζούγκλα και επικράτηση του ισχυρότερου.  

Αυτά ας τα διαβάζουν κάποιοι που λένε ότι είναι αποτυχημένος όποιος στα 30+ δεν βγάζει πάνω από 1000.Λες και έχουμε την αγορά εργασίας της Αμερικής.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
ε ναι
ειναι σαν τον πενγκουιν τον εχθρο του μπατμαν
λογικο...

αλλιως με τετοια φραγκα θα ειχε φαει πολυ μουνι
Για εμένα μάγκας είναι αυτός που παίρνει 600 ευρώ και γαμάει τα καλύτερα μουνιά. Ξέρω τέτοια παλικαράκια που έχουν μόνο ένα χρέπη παπί για να  κάνουν ντελίβερι και γαμάνε την μια Βραζιλιανοκωλάρα μετά την άλλη. Έχουν όμως εμφάνιση και είναι γνωστοί στην περιοχή, δηλαδή έχουν και φήμη.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.711
Πόντοι
5.595
Για εμένα μάγκας είναι αυτός που παίρνει 600 ευρώ και γαμάει τα καλύτερα μουνιά. Ξέρω τέτοια παλικαράκια που έχουν μόνο ένα χρέπη παπί για να  κάνουν ντελίβερι και γαμάνε την μια Βραζιλιανοκωλάρα μετά την άλλη. Έχουν όμως εμφάνιση και είναι γνωστοί στην περιοχή, δηλαδή έχουν και φήμη.

Καλά δεν μιλάμε για 20χρονα και τέτοιες ηλικίες. Τότε όντως μπορούν κάποιοι να γαμάνε μουναρες όντας απλά μπαρμάνια ή αλανια σε συγκεκριμένα στέκια και να γαμάνε ξεκωλακια αβερτα. Ακομα και εναλλακτικοι φοιτητες που δεν εχουν φιλτράκι για το στριφτο τους γαμανε μουναρες φοιτητριες της νομικης και της φιλοσοφικης.

Εδώ μιλάμε για ενηλικη ουσιαστικά ζωή για 27-28 χρονων και πανω άντρες και 30 και ανω.
Αν μου λες οτι υπαρχουν ντελιβεραδες ανω των 30 που γαμανε μουναρες γυναικες τοτε τι να πω.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.711
Πόντοι
5.595
Αυτά ας τα διαβάζουν κάποιοι που λένε ότι είναι αποτυχημένος όποιος στα 30+ δεν βγάζει πάνω από 1000.Λες και έχουμε την αγορά εργασίας της Αμερικής.

Για αυτό λεω οτι αν καποιος στα περιπου 30 (συν-πλην) βγάζει 1000-1200 και ανω (μακράν η μειοψηφία δλδ) με ένα επαγγελμα που να μετραει έστω ελάχιστα ειναι πολυ ευκολο εφόσον εχει μια απλη εμφανιση και ξερει απλα να μιλαει λιγο ωραία οτι μπορει να γαμαει μέσω φβ και ινστα παρα πολυ καλα μουνια.

Και μου απαντατε μερικοι λες και λέω κατι τοσο ακραιο που ειναι σίγουρα φίδια αυτα που λεω.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Καλά δεν μιλάμε για 20χρονα και τέτοιες ηλικίες. Τότε όντως μπορούν κάποιοι να γαμάνε μουναρες όντας απλά μπαρμάνια ή αλανια σε συγκεκριμένα στέκια και να γαμάνε ξεκωλακια αβερτα. Ακομα και εναλλακτικοι φοιτητες που δεν εχουν φιλτράκι για το στριφτο τους γαμανε μουναρες φοιτητριες της νομικης και της φιλοσοφικης.

Εδώ μιλάμε για ενηλικη ουσιαστικά ζωή για 27-28 χρονων και πανω άντρες και 30 και ανω.
Αν μου λες οτι υπαρχουν ντελιβεραδες ανω των 30 που γαμανε μουναρες γυναικες τοτε τι να πω.
γενικα μετραει πολυ στα μουνια
να εισαι "σεβαστος" στο κυκλο σου (οποιος και να ειναι)
επισης και το μπλα-μπλα παει πακετο..

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.711
Πόντοι
5.595
γενικα μετραει πολυ στα μουνια
να εισαι "σεβαστος" στο κυκλο σου (οποιος και να ειναι)
επισης και το μπλα-μπλα παει πακετο..

Συμφωνώ αλλά αυτό λέω και γω στην ουσία. Από μια ηλικία και μετά για να είσαι σεβαστός τον κυκλο σου πρεπει να έχεις και μια επαγγελματική καταξιωση. Στα μικράτα μας (ηλικιες μεχρι 25 δλδ) ολοι μπορουσαν να γινουν "σεβαστοι" οπως λες απλα οντας αλανια ή ψαγμενοι ή και γω δεν ξερω τι αλλο.

Από τα 30 και μετά χωρίς φράγκα και χωρίς καλή δουλειά δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Τουλάχιστον για τις κατηγορίες των πολύ καλών μουνιών που λέμε οχι για τπτ μετριες.
Στα 22 σου μπαρμανι σε εναλλακτικο σε κανα καμένο μπαρακι σε κανει σεβαστό και ποθητό. Ιδια δουλειά στα 35 σου σε κανει ψιλορεμάλι που δεν εχει μελλον στη ζωη του. Πρεπει να ανεβεις...να παρεις κανα ποσοστο απο το μαγαζι πχ να εισαι πλεον ο επιχειρηματιας που εχει μπαρακι. Και σου εβαλα και επαγγελμα που ειναι και μουνομαγνητης μπαρμαν οτι ξεφτιζει με τα χρόνια στον αντρα.

Αν μου λεει ο αλλος ντελιβερι αστο. Ντελιβερα ετών 30plus δεν τον βλεπει η μουνάρα ούτε καν σαν ανθρώπινη ύπαρξη που λέει ο λόγος.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496

Ο αδερφός μου είναι ντελιβεράς 23 ετών και έχει ξεσκιστεί να γαμάει από μικρές μέχρι μιλφάρες με παιδιά που ο σύζυγός λείπει εξωτερικό και έρχεται μια στο τόσο. Ειναι μέσα σε όλα και είναι γνωστός στην περιοχή.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.711
Πόντοι
5.595
Ο αδερφός μου είναι ντελιβεράς 23 ετών και έχει ξεσκιστεί να γαμάει από μικρές μέχρι μιλφάρες με παιδιά που ο σύζυγός λείπει εξωτερικό και έρχεται μια στο τόσο. Ειναι μέσα σε όλα και είναι γνωστός στην περιοχή.

Αυτό λέω σε αυτές τις μικρές ηλικίες μπορει να παιξει μπαλα κάποιος ανεξαρτήτως οικονομικού και επαγγελματικού στάτους. Ειδικά στην Ελλάδα του 2018.
Αν κανει την ιδια δουλεια σε 10 χρονια απο σημερα στα 33 του δεν θα γυρίζει να τον κοιτάξει ούτε θηλύκια γάτα.
Άλλο ντελιβεράς στα 23...τελείως άλλο ντελιβεράς στα 33!

luta

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
URL]]

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
γιατι να χαλαστει η πορνοελλεεινιδα που θα λειπει ο τυπος?

ισα ισα εξασφαλιζει τη μουναρα της με το μισθο του θαλασσοπνιγμενου
βρισκει και κανενα γαμια για τις χοντρες καψες
και κανει την ζωαρα της με τις σκροφαρες τις φιλες της 

μπα κατι αλλο φταιει και ο τυπας ειναι γυναικοδιωχτης

Φίλος συναδέλφου τελείωσε την σχολή για καπετάνιος. Έκανε και την πρακτική του. Είναι υιός Α' Μηχανικού ο οποίος παίρνει 16000€ το μήνα! Υιός συναδέλφου (26 χρονών) το 2009 αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν υποπλοίαρχος ή κάτι τέτοιο χτύπαγε 6500€ το μήνα σε κρουαζιερόπλοιο. Τούμπες θα κάνουν να έχουν τέτοιους και να είναι συνέχεια ταξιδάκια σε ΝΥ - LONDON ΚΤΛ.   

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Συμφωνώ αλλά αυτό λέω και γω στην ουσία. Από μια ηλικία και μετά για να είσαι σεβαστός τον κυκλο σου πρεπει να έχεις και μια επαγγελματική καταξιωση. Στα μικράτα μας (ηλικιες μεχρι 25 δλδ) ολοι μπορουσαν να γινουν "σεβαστοι" οπως λες απλα οντας αλανια ή ψαγμενοι ή και γω δεν ξερω τι αλλο.

Από τα 30 και μετά χωρίς φράγκα και χωρίς καλή δουλειά δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Τουλάχιστον για τις κατηγορίες των πολύ καλών μουνιών που λέμε οχι για τπτ μετριες.
Στα 22 σου μπαρμανι σε εναλλακτικο σε κανα καμένο μπαρακι σε κανει σεβαστό και ποθητό. Ιδια δουλειά στα 35 σου σε κανει ψιλορεμάλι που δεν εχει μελλον στη ζωη του. Πρεπει να ανεβεις...να παρεις κανα ποσοστο απο το μαγαζι πχ να εισαι πλεον ο επιχειρηματιας που εχει μπαρακι. Και σου εβαλα και επαγγελμα που ειναι και μουνομαγνητης μπαρμαν οτι ξεφτιζει με τα χρόνια στον αντρα.

Αν μου λεει ο αλλος ντελιβερι αστο. Ντελιβερα ετών 30plus δεν τον βλεπει η μουνάρα ούτε καν σαν ανθρώπινη ύπαρξη που λέει ο λόγος.
σωστο
ο κανονας αυτος ειναι

οι εξαιρεσεις υπαρχουν αλλα ειναι λαχειο

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.711
Πόντοι
5.595
Και για να επιστρέψουμε στο βασικό θέμα του θρεντ. Όλα αυτά φαίνονται πανεύκολα στα σοσιαλ μιντια. Και αν κάποιος τα πλασάρει όμορφα μετά ειναι πανεύκολο να γαμησει μέσω αυτών.
Στις εποχες πριν τα σοσιαλ ο κοσμος ειχε ολος λεφτα να πηγαινει μπουζουκια και κλαμπακια ποσες φορες τη βδομαδα. Τωρα αυτά δεν υπαρχουν.
Ολο το παιχνιδι γινεται κατα τεραστιο ποσοστό μέσω των σοσιαλ.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Αυτές το ξέρουν οτι τις γαμαει;;;;;

Sapiokolakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
3
Like
89
Πόντοι
0
Ρε παιδιά είναι γεγονός οτι μέχρι τα 28-30 κάνεις οτι να'ναι απο επαγγελματική άποψη και απο'κει και ύστερα το θέμα σοβαρεύει και προσωπικά για τον καθένα αλλά και για το πως τον βλέπουν οι άλλοι και ειδικότερα οι γκόμενες. Αλλά πια το θέμα έχει ξεφύγει εδώ στην Ελλάδα. Δηλαδή θα κάθεται ο άντρας να σκέφτεται όλα αυτά για να πάει να την πέσει σε μια και μόνο γκόμενα ενω αυτή θα έχει μπροστά της αμέτρητες επιλογές να διαλέξει χωρίς να κάνει τίποτα ουσιαστικό στη ζωή της παρα καυλάντισμα στο facebook και στο instagram?! Και μέσα σ'αυτόν τον ανελέητο ανταγωνισμό σκεφτείτε πόσοι υπάρχουν που αισθάνονται ακόμα πιο μειονεκτικά και ακόμα πιο ανασφαλείς λόγω εμφάνισης, επαγγέλματος ή απουσίας αυτού κ.ο.κ. Ε πια στην Ελλάδα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε νοοτροπία, που δεν το βλέπω ποτέ να γίνεται αλλά καλό είναι να κρατάμε και την αξιοπρέπειά μας όσο γίνεται μέσα σ'αυτό το μπάχαλο.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.711
Πόντοι
5.595
Ρε παιδιά είναι γεγονός οτι μέχρι τα 28-30 κάνεις οτι να'ναι απο επαγγελματική άποψη και απο'κει και ύστερα το θέμα σοβαρεύει και προσωπικά για τον καθένα αλλά και για το πως τον βλέπουν οι άλλοι και ειδικότερα οι γκόμενες. Αλλά πια το θέμα έχει ξεφύγει εδώ στην Ελλάδα. Δηλαδή θα κάθεται ο άντρας να σκέφτεται όλα αυτά για να πάει να την πέσει σε μια και μόνο γκόμενα ενω αυτή θα έχει μπροστά της αμέτρητες επιλογές να διαλέξει χωρίς να κάνει τίποτα ουσιαστικό στη ζωή της παρα καυλάντισμα στο facebook και στο instagram?! Και μέσα σ'αυτόν τον ανελέητο ανταγωνισμό σκεφτείτε πόσοι υπάρχουν που αισθάνονται ακόμα πιο μειονεκτικά και ακόμα πιο ανασφαλείς λόγω εμφάνισης, επαγγέλματος ή απουσίας αυτού κ.ο.κ. Ε πια στην Ελλάδα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε νοοτροπία, που δεν το βλέπω ποτέ να γίνεται αλλά καλό είναι να κρατάμε και την αξιοπρέπειά μας όσο γίνεται μέσα σ'αυτό το μπάχαλο.

Μα ούτως η άλλως αν κάποιος φτάσει στα 30 και το επαγγελματικό του δεν είναι οσο γίνεται αποκατεστημένο οι γκόμενες ειναι θεωρώ το τελευταίο του πρόβλημα. Δηλαδή αν ημουν στα 32 που είμαι σήμερα και ήμουν άνεργος πχ ή έβγαζα 500-600 ευρώ τον μήνα πιστεύω το τελευταίο που θα σκεπτόμουν θα ηταν τα γκομενικά μου.

Αν απ'την άλλη κάποιος βγάζει λεφτά και έχει λυμένο το επαγγελματικό του τότε στην Ελλάδα του 2018 αυτός ειναι που έχει αμέτρητες επιλογές όχι οι γυναίκες.
Στις ΗΠΑ είναι ακόμα πιο δύσκολο το θέμα γιατί εκεί δεν πρέπει να εχεις απλα δουλειά...εκεί πρεπει να εχεις καριέρα!!! Πράγμα που στην Ελλάδα αποτελεί άγνωστη λέξη!

satiros86

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2015
Κριτικές
1
Like
447
Πόντοι
21
εγω να τη πω την αμαρτια μου μεσω τιντερ τα εχω τα τυχερα μου κ μαλιστα καποια ποοοολυ καλα.
τι να πω μπορει απλα να ειμαι βεεερυ λακυ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μα ούτως η άλλως αν κάποιος φτάσει στα 30 και το επαγγελματικό του δεν είναι οσο γίνεται αποκατεστημένο οι γκόμενες ειναι θεωρώ το τελευταίο του πρόβλημα. Δηλαδή αν ημουν στα 32 που είμαι σήμερα και ήμουν άνεργος πχ ή έβγαζα 500-600 ευρώ τον μήνα πιστεύω το τελευταίο που θα σκεπτόμουν θα ηταν τα γκομενικά μου.

Αν απ'την άλλη κάποιος βγάζει λεφτά και έχει λυμένο το επαγγελματικό του τότε στην Ελλάδα του 2018 αυτός ειναι που έχει αμέτρητες επιλογές όχι οι γυναίκες.
Στις ΗΠΑ είναι ακόμα πιο δύσκολο το θέμα γιατί εκεί δεν πρέπει να εχεις απλα δουλειά...εκεί πρεπει να εχεις καριέρα!!! Πράγμα που στην Ελλάδα αποτελεί άγνωστη λέξη!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Sapiokolakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
3
Like
89
Πόντοι
0

Εγώ δεν βλέπω γύρω μου αρκετούς φραγκάτους και επαγγελματικά αποκαταστημένους που να είναι ταυτόχρονα και το ίδιο ξύπνιοι για να παίζουν τις γκόμενες στα δάχτυλα, μόνο μουνόδουλους βλέπω. Και πέρα απ'το επαγγελματικό υπάρχουν και οι συναισθηματικές ανάγκες και οι ορμές, δεν μπορεί για μια απλή γνωριμιά με το αντίθετο φύλο να γίνεται τέτοιος χαμός. Και μην αναφέρεσαι μόνο στο Δυτικό κόσμο, δες πως είναι οι γυναίκες στις Αραβικές χώρες και σε χώρες του πρώην Ανατολικού μπλόκ που δεν έχουν καβαλήσει τους άντρες όπως εδώ. Εκεί προτεραιότητα είναι να μην τρώνε ξύλο, και όχι να βρούν έναν ανάμεσα σε δεκάδες που θα τους προσφέρει μια super άνετη ζωή και καλοπέραση.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.711
Πόντοι
5.595
Εγώ δεν βλέπω γύρω μου αρκετούς φραγκάτους και επαγγελματικά αποκαταστημένους που να είναι ταυτόχρονα και το ίδιο ξύπνιοι για να παίζουν τις γκόμενες στα δάχτυλα, μόνο μουνόδουλους βλέπω. Και πέρα απ'το επαγγελματικό υπάρχουν και οι συναισθηματικές ανάγκες και οι ορμές, δεν μπορεί για μια απλή γνωριμιά με το αντίθετο φύλο να γίνεται τέτοιος χαμός. Και μην αναφέρεσαι μόνο στο Δυτικό κόσμο, δες πως είναι οι γυναίκες στις Αραβικές χώρες και σε χώρες του πρώην Ανατολικού μπλόκ που δεν έχουν καβαλήσει τους άντρες όπως εδώ. Εκεί προτεραιότητα είναι να μην τρώνε ξύλο, και όχι να βρούν έναν ανάμεσα σε δεκάδες που θα τους προσφέρει μια super άνετη ζωή και καλοπέραση.

Από μια απλή γνωριμία ξεκινάνε όλα ανάλογα τα θέλω του καθενός. Αλλά ναι η αρχή ειναι το ήμισυ του παντός για αυτό γίνεται όλος ο χαμός που λες. Αλλος με την γνωριμία μπορει απλα να θελει ριξει ενα πουτσο...αλλος να κανει σοβαρή σχέση ή γάμο...και άλλος μένει ανοιχτός και όπως βγει στην πορεία.
Και ανάλογα τα προσόντα του κάθε άντρα και της κάθε γυναίκας (εμφανισιακα,πνευματικά,επαγγελματικα,οικονομικά,προσωπικότητας,εμπειριών) έχει ο καθένας την ανάλογη ποιότητα και την αναλογη ποσότητα επιλογών. Simple as that.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom