You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.704
- Πόντοι
- 5.595
Από το ίντερνετ ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις . Πέφτει πολύ επεξεργασία, φίλτρα, στήσιμο κτλ...Δεν βλέπω τον λόγο μια μουνάρα να ψάχνεται στο ίντερνετ, όταν έξω μπορεί να διαλέξει τον καλύτερο. Στο ίντερνετ μόνο τα μπάζα είναι δεκτικά για συνάντηση και αυτό ύστερα από πολύ ψήσιμο.
Στο φβ και στο ινστα τον κόβει μια χαρα η μουνάρα τον άλλον. Αν κάνει ταξίδια...τι αμάξι εχει...τα μαγαζια που κάνει τσεκ ιν...τα πάντα. Αυτός που θα της την πεσει στο μπαρ και ωραίος να είναι μπορεί να ειναι κάνας άνεργος που μένει στην μαμά του και πάει με το λεωφορείο. Τι να τον κάνει αυτόν η μουνάρα?
Επίσης αν καποιος μπορει να πηδηξει μουναρες το κανει και απ'το φβ και απο λαιβ. Απλα απο φβ το κανει σε πιο μαζικο βαθμο.
Ακομα και καποιος που την πεφτει σε μια μουναρα λαιβ εκεινη παει μια τουαλετα και τσεκαρει το φβ του στο κινητο της.
Η μουνάρα στο φβ απλά βάζει 1-2 καρδουλες σε μαλακίες ή φώτος που θα ανεβάσει ο τυπος που εχει σταμπαρει και ξέρει οτι ο τυπος θα της ορμηξει στο ινμποξ. Ούτε θα εκτεθεί ούτε τιποτα.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Σωστος μυστηΣτο φβ και στο ινστα τον κοβει μια χαρα η μουνάρα τον αλλον. Αν κανει ταξιδια...τι αμαξι εχει...τα μαγαζια που κανει τσεκ ιν...τα πάντα Αυτός που θα της την πεσει στο μπαρ και ωραίος να ειναι μπορεί να ειναι κανας ανεργος που μένει στην μαμά του και πάει με τον λεωφορείο. Τι να τον κάνει αυτόν η μουναρα?
Επίσης αν καποιος μπορει να πηδηξει μουναρες το κανει και απ'το φβ και απο λαιβ. Απλα απο φβ το κανει σε πιο μαζικο βαθμο.
Ακομα και καποιος που την πεφτει σε μια μουναρα λαιβ εκεινη παει μια τουαλετα και τσεκαρει το φβ του στο κινητο της.
Το χρησιμοποιουν για screening
Οσες γνωριζεις live απο τα πρωτα πραγματα που σου ζητανε ειναι το fb
Στο άκυρο δεν βγαίνει μια μουνάρα μέσω ίντερνετ με όποιον να ναι. Μόνο αν τον έχει γνωρίσει έξω και μετά το συνέχισαν και στο ίντερνετ. Αν ήταν έτσι, τώρα όλα τα μπουρδέλα θα είχαν κλείσει.Στο φβ και στο ινστα τον κοβει μια χαρα η μουνάρα τον αλλον. Αν κανει ταξιδια...τι αμαξι εχει...τα μαγαζια που κανει τσεκ ιν...τα πάντα Αυτός που θα της την πεσει στο μπαρ και ωραίος να ειναι μπορεί να ειναι κανας ανεργος που μένει στην μαμά του και πάει με τον λεωφορείο. Τι να τον κάνει αυτόν η μουναρα?
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.704
- Πόντοι
- 5.595
Στο φβ και στο ινστα τον κόβει μια χαρα η μουνάρα τον άλλον. Αν κάνει ταξίδια...τι αμάξι εχει...τα μαγαζια που κάνει τσεκ ιν...τα πάντα. Αυτός που θα της την πεσει στο μπαρ και ωραίος να είναι μπορεί να ειναι κάνας άνεργος που μένει στην μαμά του και πάει με το λεωφορείο. Τι να τον κάνει αυτόν η μουνάρα?
Η μουνάρα στο φβ απλά βάζει 1-2 καρδουλες σε μαλακίες ή φώτος που θα ανεβάσει ο τυπος που εχει σταμπαρει και ξέρει οτι ο τυπος θα της ορμηξει στο ινμποξ. Ούτε θα εκτεθεί ούτε τιποτα.
Σωστος μυστη
Το χρησιμοποιουν για screening
Οσες γνωριζεις live απο τα πρωτα πραγματα που σου ζητανε ειναι το fb
Έτσι μπράβο. Οι μουνάρες ειναι που παίζουν αβέρτα ονλαιν. Εκεί γλυτώνουν τις νίλες απ'τα λαιβ. Ξεσκαρτάρουν υλικό πανεύκολα και κανονιζουν μετά για λαιβ. Αν υπάρχουν και μερικοι κοινοί γνωστοί ή κοινά στέκια τότε γίνεται πανεύκολα το κονέ.
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.704
- Πόντοι
- 5.595
Στο άκυρο δεν βγαίνει μια μουνάρα μέσω ίντερνετ με όποιον να ναι. Μόνο αν τον έχει γνωρίσει έξω και μετά το συνέχισαν και στο ίντερνετ. Αν ήταν έτσι, τώρα όλα τα μπουρδέλα θα είχαν κλείσει.
Δεν ειπαμε οτι βγαινουν κατευθείαν. Μεσολαβεί μπλα μπλα αρκετό. Ανταλλαγές σχολιων λαικς και μαλακιες για καποιες μερες. Αλλα ειδικα αν συχναζουν σε ιδια στεκια ή ξερουν και μερικα κοινα ατομα γινεται για πλάκα!!
Αμά βέβαια έχει καποιος κάνα προφιλ που γράφει με γκρικλις και ανεβάζει ουρλιαχτά για μπάλες τύπου "ΓΑΒΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ" ή τίποτα χρυσαυγίτικες μαλακίες και καφρίλες και έχει σαλιώσει τον τόπο σε φώτος καθε γκομενας με λιγουρικα σχολια τότε μην περιμένει να του πιασει το μπλα μπλα όχι μουναρα αλλά ούτε ανθυπομέτρια γκόμενα.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Στο άκυρο δεν βγαίνει μια μουνάρα μέσω ίντερνετ με όποιον να ναι. Μόνο αν τον έχει γνωρίσει έξω και μετά το συνέχισαν και στο ίντερνετ. Αν ήταν έτσι, τώρα όλα τα μπουρδέλα θα είχαν κλείσει.
Τυπε εχω βγει με δυνατα μουνια μεσω fb
Δουλευω εξωτερικο, η επαφη γινεται οταν ειμαι εξω και μολις γυρισω με περιμενουν
Πρεπει ομως να εχεις δυνατο προφιλ
Πρέπει δηλαδή να συμπέσουν όλες μαζί οι συγκυρίες και να είναι και τυχερός να τον επιλέξει, γιατί από πίσω παίζουν μπάλα άλλοι 200 παίκτες και πιθανόν με πιο γερό προφίλ από το δικό του. Πιάσε το αυγό και κούρευτω δηλαδή.Δεν ειπαμε οτι βγαινουν κατευθείαν. Μεσολαβεί μπλα μπλα αρκετό. Ανταλλαγές σχολιων λαικς και μαλακιες για καποιες μερες. Αλλα ειδικα αν συχναζουν σε ιδια στεκια ή ξερουν και μερικα κοινα ατομα γινεται για πλάκα!!
Αμά βέβαια έχει καποιος κάνα προφιλ που γράφει με γκρικλις και ανεβάζει ουρλιαχτά για μπάλες τύπου "ΓΑΒΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ" ή τίποτα χρυσαυγίτικες μαλακίες και καφρίλες και έχει σαλιώσει τον τόπο σε φώτος καθε γκομενας με λιγουρικα σχολια τότε μην περιμένει να του πιασει και το μπλα μπλα μουναρα.
Ναι σε ξέρω μύστη είσαι αυτός με το μούσι ο dan bilzerian! Θέλω αυτόγραφο!Τυπε εχω βγει με δυνατα μουνια μεσω fb
Δουλευω εξωτερικο, η επαφη γινεται οταν ειμαι εξω και μολις γυρισω με περιμενουν
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.704
- Πόντοι
- 5.595
Τυπε εχω βγει με δυνατα μουνια μεσω fb
Αυτό ακριβώς. Και γω παλια εξωτερικό το ιδιο εκανα. Τώρα ελεύθερος επαγγελματιας σε μεγαλη επαρχιακή πολη αλλά συνεχώς με τα ταξιδακια μου εντός και εκτός Ελλάδας.
Αν βλέπουν ταξιδια και μια επαγγελματική καταξιωση...ένα προφιλ γεμάτο με γούστα και δραστηριοτητες στον αντρα στάζουν.
Τώρα αν καποιος ειναι με 600-700 ευρώ τον μηνα και κανει τσεκ ιν σε σπορτς καφε και τσιπουραδικα και κράζει οτι δεν του κάθονται οι μουναρες τι να λέμε τώρα.
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.704
- Πόντοι
- 5.595
Πρέπει δηλαδή να συμπέσουν όλες μαζί οι συγκυρίες και να είναι και τυχερός να τον επιλέξει, γιατί από πίσω παίζουν μπάλα άλλοι 200 παίκτες και πιθανόν με πιο γερό προφίλ από το δικό του. Πιάσε το αυγό και κούρευτω δηλαδή.
Στην σημερινη ελλάδα οι μουνάρες ειναι πολύ περισσότερες από τους τύπους που μπορούν της υποστηριξουν. Ποσοι αντρες σήμερα στα 30 τους εχουν 1500 και πανω εισοδημα τον μηνα και ποσες ειναι πολυ καλα μουνια?
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Ναι σε ξέρω μύστη είσαι αυτός με το μούσι ο dan bilzerian! Θέλω αυτόγραφο!
Αν περιμεναν να γαμηθουν απο αυτον θα περιμεναν για παντα..
Αλλα ενα προφιλ με ταξιδια, δυνατα μουνια καλη δουλεια ειναι αρκετο για τις περισσοτερες
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Στην σημερινη ελλάδα οι μουνάρες ειναι πολύ περισσότερες από τους τύπους που μπορούν της υποστηριξουν. Ποσοι αντρες σήμερα στα 30 τους εχουν 1500 και πανω εισοδημα τον μηνα και ποσες ειναι πολυ καλα μουνια?
Ολα ειναι αριθμοι τελικα..
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.704
- Πόντοι
- 5.595
Στην θέση σας χύστες εγώ θα έκανα να μπω στο μπουρδέλα.κομ εκατομμύρια χρόνια γιατί θα εγλυφα όλο το 24ωρο τις μουνάρες από το fb. Πραγματικά είστε θεοί και τα προλαβαίνετε όλα
Μιλάμε για την γενική πραγματικότητα εκεί έξω και συ ισοπεδώνεις την συζήτηση παίρνοντας τα προσωπικά. Δεν μιλάμε για τον Χ και τον Ψ εδώ μέσα. Μιλάμε για την πραγματικότητα.
Εσύ τι λες ένας εργένης στα 30κάτι του με ενα καλό εισόδημα ( απο 1500 και πανω) ή μια μουνάρα γκόμενα βγαινουν εξω καθε βραδυ για να κανουν λαιβ παιχνιδι? Ή παιζουν καθε μερα από το φβ και το ινστα και οταν βγαινουν εχουν ετοιμες καταστασεις που της προετοιμασαν ονλαιν? Αν πιστεύεις το 1ο διαφωνούμε.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Στην θέση σας χύστες εγώ θα έκανα να μπω στο μπουρδέλα.κομ εκατομμύρια χρόνια γιατί θα εγλυφα όλο το 24ωρο τις μουνάρες από το fb. Πραγματικά είστε θεοί και τα προλαβαίνετε όλα
Τυπε τα περισσοτερα roster τα κανω Μ. Ανατολη
Αφθονος χρονος για ψηστηρι μεσω fb τα οποια αξιοποιω οταν επιστρεφω
Με λίγα λόγια αν δεν είσαι μασώνος 33ου βαθμού δεν γαμάς μουνάρες στα σόσιαλ. Το φιλαράκι μου παίρνει 8.000 ευρώ τον μήνα μισθό και την βγάζει στα μπουρδέλα και ψάχνει απεγνωσμένα γυναίκα για σοβαρό σκοπό και δεν βρίσκει. Τι λάθος κάνει ο τύπος?
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.704
- Πόντοι
- 5.595
Με λίγα λόγια αν δεν είσαι μασώνος 33ου βαθμού δεν γαμάς μουνάρες στα σόσιαλ. Το φιλαράκι μου παίρνει 8.000 ευρώ τον μήνα μισθό και την βγάζει στα μπουρδέλα και ψάχνει απεγνωσμένα γυναίκα για σοβαρό σκοπό και δεν βρίσκει. Τι λάθος κάνει ο τύπος?
Δεν ξέρουμε το φιλαράκι σου...αλλά προφανώς κάτι κάνει πάρα πολύ λάθος. Αν ισχύει οτι εχει τοσα λεφτά και δεν βρισκει οχι απλά μουναρες για γαμησια αλλα μια ωραία γυναικα για σοβαρη σχεση τότε κάτι πάει πάρα πολύ στραβά μαζί του.
Δεν γινεται ολες οι γυναικες να ειναι στραβες και αυτος σωστος...ισχύει η παροιμια με την βάρκα και τον γιαλό. Δεν γίνεται να πάει στραβά ο γιαλός. Στραβά αρμενίζει ο φίλος σου...θεόστραβα.
Ο τύπος έχει τελειώσει την σχολή εμποροπλοιάρχων και είναι στα καράβια. Όλο μου παραπονιέται ότι δεν μπορεί να βρει γυναίκα και πηγαίνει στα studio και τα μπουρδέλα αναγκαστικά. Λογικό δεν θα ήταν να είχε μία και να έκανε την ζωή της στην στεριά περιμένοντας μια φορά το εξάμηνο τον δικό της? Απ ότι ξέρω είναι νορμάλ άτομο και καλό παιδί. Εμφάνιση δεν έχει. Μήπως θέλουν όλο το πακέτο οι ξεκωλιάρες και γι'αυτό δεν βρίσκει?Δεν ξέρουμε το φιλαράκι σου...αλλά προφανώς κάτι κάνει πάρα πολύ λάθος. Αν ισχύει οτι εχει τοσα λεφτά και δεν βρισκει οχι απλά μουναρες για γαμησια αλλα μια ωραία γυναικα για σοβαρη σχεση τότε κάτι πάρα πολύ στραβά μαζί του.
Δεν γινεται ολες οι γυναικες να ειναι στραβες και αυτος σωστος...ισχύει η παροιμια με την βάρκα και τον γιαλό. Δεν γίνεται να πάει στραβά ο γιαλός.
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.704
- Πόντοι
- 5.595
Ο τύπος έχει τελειώσει την σχολή εμποροπλοιάρχων και είναι στα καράβια. Όλο μου παραπονιέται ότι δεν μπορεί να βρει γυναίκα και πηγαίνει στα studio και τα μπουρδέλα αναγκαστικά. Λογικό δεν θα ήταν να είχε μία και να έκανε την ζωή της στην στεριά περιμένοντας μια φορά το εξάμηνο τον δικό της? Απ ότι ξέρω είναι νορμάλ άτομο και καλό παιδί. Εμφάνιση δεν έχει. Μήπως θέλουν όλο το πακέτο οι ξεκωλιάρες και γι'αυτό δεν βρίσκει?
Ειδικές περιπτώσεις οι ναυτικοι. Πήρες και συ το επαγγελμα εξαίρεση. Θελει γουστα η γυναικα αλλα θελει και έναν αντρα να τα κανει μαζι της. Με τετοιο επαγγελμα δυστυχώς πάρα πολυ δυσκολα αποφασιζει γυναικα να καθισει.
Καλα τα λεφτά αλλα χρειάζεται και μια συναισθηματικη ασφαλεια...μια συντροφικοτητα...εναν πατέρα παρών για το παιδι της.
Ειναι ίσως το πιο δυσκολο επαγγελμα για ενα ζευγάρι. Η συνεχής απουσία δεν αντέχεται από κανέναν. Το ξέρει αυτός οποιος διαλεξει αυτο το επαγγελμα οτι θα ζησει μοναχική ζωή.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K