Απο ένα σημείο κι έπειτα ,εσύ που έχεις γαμήσει αρκετά πές μου και όχι κάποιος στερημένος, δεν θές κάπου να αράξεις?Ρε φίλε βαρέθηκα να γαμάω απο εδώ κι απο κεί. Πόσο πια; θέλω και κάτι μόνιμο ν αράξω αλλά πολύ πλέμπα ρε γμτ.Αν αργότερα θα θέλω κάτι για αλλαγή θα πάω και σε καμιά πουτανίτσα.
Πές μου κι εσύ που είσαι γαμιάς και όχι στερημένος
ανοίγεις μεγαλο θεμα εδώ, τυπε.....
Ενταξει, εγω δεν τολμω να πω ότι εχω γαμησει καμμια οικουμενη, αλλα δηλωνω αρκετα ικανοποιημένος από την ερωτικη ζωη που ειχα, μεχρι προτεινος!
Με το που μπηκα στα 30 αναζωπυρωθηκε απότομα για καποιον λογο, και τα πραγματα καπως βρηκαν τον δρομο τους χωρις καμμια ιδιαιτερη προσπαθεια.
Αλλα αυτό που λες, τυπε...
Εχω περασει τα 35 πλεον, και γενικα δοξα το θεο, καταφερνω να βγαινω αρκετα συχνα με γκομενες που εκ πρωτης οψεως μ αρεσουν.
Αρκετοι από εσας θα με εφτυναν κατάμουτρα εάν εβλεπαν καποιες τις οποιες εκανα περα, και θα με εφτυναν πολύ περισσοτερο εάν εβλεπαν ποιες κρατησα λιγο παραπανω...Περι ορεξεως, παντα!
Παντα σε περιοδο ευμάρειας θα λες μεσα σου 'τωρα που γυρναει, ας πιασω το καλυτερο 'ψαρι' ν αραξω μαζι του'.
Η πικρη αληθεια όμως είναι ότι δεν το κανεις ευκολα, γιατι εχεις συνηθισει μια εντελως διαφορετικη σταση ζωης.
Εχεις μαθει στην ζωη σου ότι ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ υπαρχει κατι καλυτερο για σενα απ αυτό που εχεις, και επισης εχεις μαθει να ψάχνεσαι και να κυνηγας, να παιζεις μπαλα!
Παραλληλα οσο περναει ο καιρος, η 'ιδανικη' γκομενα που βρηκες εχει αρχισει και ξεφτιζει, όχι απαραίτητα γιατι φταιει αυτή! Πεφτουν οι τονοι, αρχιζει το χουχούλιασμα, το απολαμβανεις για λιγο, αλλα καπου βαριεσαι, θελεις να εισαι στην τσιτα!
Θες να βγεις καταδρομικη στο πεδιο της μαχης, να παιξεις μπαλιτσα, να νιωσεις 'αρσενικο' γιατι ετσι εμαθες το φυλο σου.
Υποσυνείδητα θεωρεις τους πιο αβγαλτους σχεσακηδες ως υποδεεστερα οντα. Και αυτοπαγιδεύεσαι μεσα στον φαυλο κυκλο.
Κατά βαθος πολλοι από εμας προτιμουμε να τζογαρουμε μεχρι οπου μας βγαλει, χωρις να εχουμε ιδεα ποτε θα σταματησει να περναει η μπογια μας! Κι εκει καλο είναι να μαστε ψυχολογικα προετοιμαστενοι για καρπαζιες, εάν μαθαμε να στηρίζουμε την διαθεση μας στην αρεσκεια των γυναικων.
Οσες φορες αραξα, υπεφερα μεσα μου! Και πιστεψτε με, ειχα επιλεξει καποια εξαιρετικα κορίτσια για να βγαλουμε χειμωνες παρεα. Ηθελα συνεχεια αυτό το 'κατι παραπανω'.
Εχοντας περασει τα 35 τωρα, για καποιον λογο με επιβαρυνει ψυχολογικα το να γαμαω διαφορετικη γκομενα συνεχεια. Όχι ότι δεν το επιδιώκω βεβαια, δινω πονο οπου μπορω, αλλα μετα νιωθω μια κουραση.
Οποιος ξερει να μου πει γιατι, με χαρα να κατσω να τον ακουσω.
ΠΡοσφατα γνωρισα ένα γκομενακι που γουστάρω πολύ. Μ αρεσει ως γυναικα, είναι ντομπρα και μαγκακι, και δεν πουλαει φουμαρα. Εξω είναι κυρια, και στο κρεβαττι μου πουτανα. Μ αρεσει η παρεα της όπως μ αρεσει ο κωλος της. Απολαμβανω να συζητάμε μαζι, με τον ιδιο τροπο που απολαμβανω να βυθιζω την γλωσσα μου στην εντερικη της κοιλοτητα.
Την φανταζομαι γρια και ακομα μ αρεσει. Φοβάμαι να κανω το ιδιο λαθος (ν αραξω), αλλα δεν ειδα να χανω και κατι αξιολογο.
Το μονο που θελω να πω εδώ είναι το εξης, σχετικα με το θεμα της σχεσης, τυποι:
Καποτε το χα λιγο εννοια η γκομενα που θα χα να μην την ειχε παρει ολος ο κοσμος, να μην ηταν παρτουζιαρα, να μην το ένα, να μην το άλλο. Ημουν μικρος και δεν ηξερα!
Τωρα δεν ρωταω κανεναν τιποτα, για απλα δεν με νοιαζει-μεγαλη απαλλαγη βασανων αυτό!
Όταν φτασεις στο σημειο να μην σε νοιαζει ΚΑΘΟΛΟΥ το τι σκατα εκανε καποια πριν από σενα, και να μπορεις να αποδεχτείς αυτό που βλέπεις όπως εσυ το ζεις, τολμα να δοκιμασεις να αραξεις. Μονο τοτε!