Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια . Δυστυχώς ή ευτυχώς οι ηλεκτρονικές γνωριμίες είναι μόνο για γαμήσι και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω.
Γυναίκα για σχέση , στο Ελλαδιστάν , μόνο απο κύκλο.                .-
Φίλε μου, τα καταλαβαίνω αυτά που λες, αλλά έστω πες ότι βρίσκεις κοπέλα για σχέση. Μπορείς να είσαι σίγουρος ότι σε μερικούς μήνες-χρόνια δε θα σε χωρίσει; Όχι φυσικά. Ίσα ίσα το πιθανότερο είναι ότι θα βαρεθεί και θα πάει με άλλον από τους 100δες υποψήφιους "μνηστήρες" της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή έξω. Δες και λίγο τα ποσοστά των διαζυγίων. 90% και βάλε.. Άρα δεν υπάρχει το "αράζω". Λίγο-πολύ στο ψάξιμο θα είσαι και πάλι.

Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
225
Πόντοι
21
Παιδιά μια βοήθεια όποιος ξέρει.Από tinder βρήκα μία με προφίλ που έγραφε και μειλ.Της έστειλα και μου απάντησε,ανταλλάξαμε και φωτό (έχει και παιδί αλλά είναι χωρισμένη). Σήμερα μου λέει ότι πριν συναντηθουμε πρέπει να μπω στο hookup.com και να κάνω το λογαριασμό μου 1 month gold.Μου έστειλε το αccess code το δικό της (είναι μέλος VIP) και μου λέει ότι μετα τη σελίδα των στοιχείων της κάρτας που ζητούνται να βάλω τον κωδικό της και δεν πληρώνω τίποτα.Είναι αλήθεια αυτό ή όταν βάλω τα στοιχεία της κάρτας μου θα πληρώσω?
Βασικά δε θέλω να πληρώσω

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Φίλε μου είμαι 35. Προσπαθώ να μετρήσω πόσες γάμησα και χάνομαι στο μέτρημα, επομένως δεν ασχολούμαι πια με αυτό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την μέχρι τώρα σεξουαλικη μου ζωή. Καβάτζες για γαμησάκι πάντα έχω. Έλα λίγο στη θέση μου. Έχω βαρεθεί να βγαίνω με γκόμενες, στο πρώτο ή δευτερο ραντεβού φάσωμα. Στο τρίτο πάλι φάσωμα με πολύ περισσότερο χούφτωμα, μετά στο σπίτι μου για γαμήσι και μετά απο λίγο αρχίζουν να βγαίνουν ένα σωρό ψυχολογικά. Αυτό σε περίπτωση που πάνε καλά. Γιατι έχουν παίξει και χιλιες δυο αλλες μαλακίες.
Και θα μου πείς "Ρε φίλε αφού βρίσκεις να γαμήσεις τι παραπονιέσαι?" και δεν έχεις άδικο.
Αλλά πόσο πια? Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια . Δυστυχώς ή ευτυχώς οι ηλεκτρονικές γνωριμίες είναι μόνο για γαμήσι και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω.
Γυναίκα για σχέση , στο Ελλαδιστάν , μόνο απο κύκλο.

.-
Τύπε παίξε μπάλα για σχέση σε χορευταδικα λάτιν και γυμναστήρια ή σχολες με πιλάτες και γιόγκες. Έξω καμακωνεις τίποτα ; Τα ψυχολογικά τα έχουν όλες σχεδόν οι γυναίκες. Ειδικά αυτές που είναι αρνητικά σκεπτόμενες. Θετικά σκεπτόμενες λίγες. Πρέπει να ψάξεις εκτός νετ και να είσαι τυχερός. Τι ψάχνεις από εμφανιση ;

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Παιδιά μια βοήθεια όποιος ξέρει.Από tinder βρήκα μία με προφίλ που έγραφε και μειλ.Της έστειλα και μου απάντησε,ανταλλάξαμε και φωτό (έχει και παιδί αλλά είναι χωρισμένη). Σήμερα μου λέει ότι πριν συναντηθουμε πρέπει να μπω στο hookup.com και να κάνω το λογαριασμό μου 1 month gold.Μου έστειλε το αccess code το δικό της (είναι μέλος VIP) και μου λέει ότι μετα τη σελίδα των στοιχείων της κάρτας που ζητούνται να βάλω τον κωδικό της και δεν πληρώνω τίποτα.Είναι αλήθεια αυτό ή όταν βάλω τα στοιχεία της κάρτας μου θα πληρώσω?

Μην καταχωρήσεις στοιχεια κάρτας σου, μυρίζει απάτη απο μακρυα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Τύπε απατεωνια. Μην κάνεις καμιά μαλακια και βάλεις στοιχεία κάρτας. Κυκλώματα είναι από πίσω, όχι πραγματικές γκομενες. Όπου βλέπεις ιμειλ αντί φεισμπουκ, ινστα με πραγματικες φωτο, μην τσιμπάς. Κάνε και μια αναφορά του προφίλ αυτού στο Τιντερ.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.830
Πόντοι
216
Απο ένα σημείο κι έπειτα ,εσύ που έχεις γαμήσει αρκετά πές μου και όχι κάποιος στερημένος, δεν θές κάπου να αράξεις?Ρε φίλε βαρέθηκα να γαμάω απο εδώ κι απο κεί. Πόσο πια;  θέλω και κάτι μόνιμο ν αράξω αλλά πολύ πλέμπα ρε γμτ.Αν αργότερα θα θέλω κάτι για αλλαγή θα πάω και σε καμιά πουτανίτσα.
Πές μου κι εσύ που είσαι γαμιάς και όχι στερημένος

ανοίγεις μεγαλο θεμα εδώ, τυπε.....
Ενταξει, εγω δεν τολμω να πω ότι εχω γαμησει καμμια οικουμενη, αλλα δηλωνω αρκετα ικανοποιημένος από την ερωτικη ζωη που ειχα, μεχρι προτεινος!
Με το που μπηκα στα 30 αναζωπυρωθηκε απότομα για καποιον λογο, και τα πραγματα καπως βρηκαν τον δρομο τους χωρις καμμια ιδιαιτερη προσπαθεια.

Αλλα αυτό που λες, τυπε...
Εχω περασει τα 35 πλεον, και γενικα δοξα το θεο, καταφερνω να βγαινω αρκετα συχνα με γκομενες που εκ πρωτης οψεως μ αρεσουν.
Αρκετοι από εσας θα με εφτυναν κατάμουτρα εάν εβλεπαν καποιες τις οποιες εκανα περα, και θα με εφτυναν πολύ περισσοτερο εάν εβλεπαν ποιες κρατησα λιγο παραπανω...Περι ορεξεως, παντα!
Παντα σε περιοδο ευμάρειας θα λες μεσα σου 'τωρα που γυρναει, ας πιασω το καλυτερο 'ψαρι' ν αραξω μαζι του'.
Η πικρη αληθεια όμως είναι ότι δεν το κανεις ευκολα, γιατι εχεις συνηθισει μια εντελως διαφορετικη σταση ζωης.
Εχεις μαθει στην ζωη σου ότι ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ υπαρχει κατι καλυτερο για σενα απ αυτό που εχεις, και επισης εχεις μαθει να ψάχνεσαι και να κυνηγας, να παιζεις μπαλα!
Παραλληλα οσο περναει ο καιρος, η 'ιδανικη' γκομενα που βρηκες εχει αρχισει και ξεφτιζει, όχι απαραίτητα γιατι φταιει αυτή! Πεφτουν οι τονοι, αρχιζει το χουχούλιασμα, το απολαμβανεις για λιγο, αλλα καπου βαριεσαι, θελεις να εισαι στην τσιτα!
Θες να βγεις καταδρομικη στο πεδιο της μαχης, να παιξεις μπαλιτσα, να νιωσεις 'αρσενικο' γιατι ετσι εμαθες το φυλο σου.
Υποσυνείδητα θεωρεις τους πιο αβγαλτους σχεσακηδες ως υποδεεστερα οντα. Και αυτοπαγιδεύεσαι μεσα στον φαυλο κυκλο.
Κατά βαθος πολλοι από εμας προτιμουμε να τζογαρουμε μεχρι οπου μας βγαλει, χωρις να εχουμε ιδεα ποτε θα σταματησει να περναει η μπογια μας! Κι εκει καλο είναι να μαστε ψυχολογικα προετοιμαστενοι για καρπαζιες, εάν μαθαμε να στηρίζουμε την διαθεση μας στην αρεσκεια των γυναικων.

Οσες φορες αραξα, υπεφερα μεσα μου! Και πιστεψτε με, ειχα επιλεξει καποια εξαιρετικα κορίτσια για να βγαλουμε χειμωνες παρεα. Ηθελα συνεχεια αυτό το 'κατι παραπανω'.

Εχοντας περασει τα 35 τωρα, για καποιον λογο με επιβαρυνει ψυχολογικα το να γαμαω διαφορετικη γκομενα συνεχεια. Όχι ότι δεν το επιδιώκω βεβαια, δινω πονο οπου μπορω, αλλα μετα νιωθω μια κουραση.
Οποιος ξερει να μου πει γιατι, με χαρα να κατσω να τον ακουσω.

ΠΡοσφατα γνωρισα ένα γκομενακι που γουστάρω πολύ. Μ αρεσει ως γυναικα, είναι ντομπρα και μαγκακι, και δεν πουλαει φουμαρα. Εξω είναι κυρια, και στο κρεβαττι μου πουτανα. Μ αρεσει η παρεα της όπως μ αρεσει ο κωλος της. Απολαμβανω να συζητάμε μαζι, με τον ιδιο τροπο που απολαμβανω να βυθιζω την γλωσσα μου στην εντερικη της κοιλοτητα.
Την φανταζομαι γρια και ακομα μ αρεσει. Φοβάμαι να κανω το ιδιο λαθος (ν αραξω), αλλα δεν ειδα να χανω και κατι αξιολογο.
Το μονο που θελω να πω εδώ είναι το εξης, σχετικα με το θεμα της σχεσης, τυποι:
Καποτε το χα λιγο εννοια η γκομενα που θα χα να μην την ειχε παρει ολος ο κοσμος, να μην ηταν παρτουζιαρα, να μην το ένα, να μην το άλλο. Ημουν μικρος και δεν ηξερα!
Τωρα δεν ρωταω κανεναν τιποτα, για απλα δεν με νοιαζει-μεγαλη απαλλαγη βασανων αυτό!
Όταν φτασεις στο σημειο να μην σε νοιαζει ΚΑΘΟΛΟΥ το τι σκατα εκανε καποια πριν από σενα, και να μπορεις να αποδεχτείς αυτό που βλέπεις όπως εσυ το ζεις, τολμα να δοκιμασεις να αραξεις. Μονο τοτε!

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
Χαιρομαι να διαβαζω γαμιαδες που εχουν κουραστει να γαμανε! Ειναι ωραιοι τυποι!

Βαστα γερα! Ερχονται σχετικα συντομα οι εποχες που θα μας πληρωνουν αυτες!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Τύπε παίξε μπάλα για σχέση σε χορευταδικα λάτιν και γυμναστήρια ή σχολες με πιλάτες και γιόγκες. Έξω καμακωνεις τίποτα ; Τα ψυχολογικά τα έχουν όλες σχεδόν οι γυναίκες. Ειδικά αυτές που είναι αρνητικά σκεπτόμενες. Θετικά σκεπτόμενες λίγες. Πρέπει να ψάξεις εκτός νετ και να είσαι τυχερός. Τι ψάχνεις από εμφανιση ;
Αν είναι έτσι, γιατί κι εσύ δεν λιώνεις στα χορευτάδικα/γυμναστήρια/σχολές να βγάλεις γκόμενα για σχέση, αλλά ψάχνεσαι σε μάμπα και Ουκρανίες; Δε σου την λέω, αλλά καλό είναι να μη δίνουμε συμβουλές που δεν τις ακολουθούμε ούτε εμείς οι ίδιοι.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Τώρα τελευταία, τύποι, εγώ χάνω αρκετά γαμήσια είτε επειδή χώνομαι στο 1ο ραντεβού, τη στιγμή που η άλλη θέλει απλό καφέ γνωριμίας για αρχή, είτε επειδή η άλλη θέλει 3+ καφέδες για να κάτσει. Αν το πήγαινα πιο λάου-λάου ίσως έτρωγα περισσότερες με πιο αργό ρυθμό βέβαια. Από την άλλη, δεν το απολαμβάνω καθόλου έτσι και βαριέμαι. Ποια είναι η άποψή σας;

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.830
Πόντοι
216
Τώρα τελευταία, τύποι, εγώ χάνω αρκετά γαμήσια είτε επειδή χώνομαι στο 1ο ραντεβού, τη στιγμή που η άλλη θέλει απλό καφέ γνωριμίας για αρχή, είτε επειδή η άλλη θέλει 3+ καφέδες για να κάτσει. Αν το πήγαινα πιο λάου-λάου ίσως έτρωγα περισσότερες με πιο αργό ρυθμό βέβαια. Από την άλλη, δεν το απολαμβάνω καθόλου έτσι και βαριέμαι. Ποια είναι η άποψή σας;

αδερφε, αν δεν το απολαμβανεις, μην καταπιεζεσαι! Στην τελικη χεστηκες κιολας, δεν θελεις να σου βγει η ψυχη για ένα μουνι ακομη!
Χωσου οποτε γουστάρεις, οπου σου κανει κεφι-μην μασας.
Απλα μην χανεις χρονο σε πραγματα που δεν γουστάρεις. ΠΟΤΕ!
Ο χρονος είναι το πολυτιμοτερο αγαθο μετα απτην υγεια!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
αδερφε, αν δεν το απολαμβανεις, μην καταπιεζεσαι! Στην τελικη χεστηκες κιολας, δεν θελεις να σου βγει η ψυχη για ένα μουνι ακομη!
Χωσου οποτε γουστάρεις, οπου σου κανει κεφι-μην μασας.
Απλα μην χανεις χρονο σε πραγματα που δεν γουστάρεις. ΠΟΤΕ!
Ο χρονος είναι το πολυτιμοτερο αγαθο μετα απτην υγεια!
Ότι ο χρόνος είναι το πολυτιμότερο αγαθό δε διαφωνώ καθόλου. Ίσως έχεις δίκιο. Εσύ ας πούμε πότε χώνεσαι; Είσαι ο τύπος που βγαίνει κανένα μήνα με την άλλη, για να ακολουθήσει το δικό της ρυθμό;

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.830
Πόντοι
216
Ότι ο χρόνος είναι το πολυτιμότερο αγαθό δε διαφωνώ καθόλου. Ίσως έχεις δίκιο. Εσύ ας πούμε πότε χώνεσαι; Είσαι ο τύπος που βγαίνει κανένα μήνα με την άλλη, για να ακολουθήσει το δικό της ρυθμό;

τυπε μου, αναλόγως τα κεφια, και τι μου βγαζει η κάθε γκομενα!
Από προσωπικη μου πειρα, θεωρω ότι το χωσιμο είναι μεχρι την δευτερη εξοδο, βασικα. Βγηκατε το πρωτο το καλο, τα πατε λιγο, ψευτογνωριστηκατε εκει, πειστηκε ότι δεν εισαι ανώμαλος εγκληματιας ξερω γω, οκ, οι προθεσεις είναι ξεκάθαρες.
Εάν δεν κατσει στο δευτερο (για φασωμα μιλαω), ε τοτε δεν εχει κανενα νοημα πλεον. Δηλαδη παει να πει ότι η τυπισσα ψάχνεται για αυλικους και να περασει η ωρα της ανευ ουσιας και ψωλης.
Εστω και λιγο να ψηνεται η άλλη και να είναι σχετικα σοβαρη, στην δευτερη εξοδο περιμενει το πεσιμο! Εάν ταχα δεν το περιμενε, ειτε είναι εντελως βουρλο, η δεν πολυγουσταρει-λιγη σημασια εχει-πουλο και 'γεια σας' λεω γω

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

ακριβως το ιδιο τυπε
επισης δεν πιστευω οτι και να θελεις να κανεις κατι πιο σοβαρο αμα κανεις κατι απο την αρχη δεν θα μπορει να γινει απλα οι γυναικες το σκεφτονται πιο πολυ ετσι

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Φίλε μου είμαι 35. Προσπαθώ να μετρήσω πόσες γάμησα και χάνομαι στο μέτρημα, επομένως δεν ασχολούμαι πια με αυτό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την μέχρι τώρα σεξουαλικη μου ζωή. Καβάτζες για γαμησάκι πάντα έχω. Έλα λίγο στη θέση μου. Έχω βαρεθεί να βγαίνω με γκόμενες, στο πρώτο ή δευτερο ραντεβού φάσωμα. Στο τρίτο πάλι φάσωμα με πολύ περισσότερο χούφτωμα, μετά στο σπίτι μου για γαμήσι και μετά απο λίγο αρχίζουν να βγαίνουν ένα σωρό ψυχολογικά. Αυτό σε περίπτωση που πάνε καλά. Γιατι έχουν παίξει και χιλιες δυο αλλες μαλακίες.
Και θα μου πείς "Ρε φίλε αφού βρίσκεις να γαμήσεις τι παραπονιέσαι?" και δεν έχεις άδικο.
Αλλά πόσο πια? Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια . Δυστυχώς ή ευτυχώς οι ηλεκτρονικές γνωριμίες είναι μόνο για γαμήσι και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω.
Γυναίκα για σχέση , στο Ελλαδιστάν , μόνο απο κύκλο.

.-
+1000000000

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
τυπε μου, αναλόγως τα κεφια, και τι μου βγαζει η κάθε γκομενα!
Από προσωπικη μου πειρα, θεωρω ότι το χωσιμο είναι μεχρι την δευτερη εξοδο, βασικα. Βγηκατε το πρωτο το καλο, τα πατε λιγο, ψευτογνωριστηκατε εκει, πειστηκε ότι δεν εισαι ανώμαλος εγκληματιας ξερω γω, οκ, οι προθεσεις είναι ξεκάθαρες.
Εάν δεν κατσει στο δευτερο (για φασωμα μιλαω), ε τοτε δεν εχει κανενα νοημα πλεον. Δηλαδη παει να πει ότι η τυπισσα ψάχνεται για αυλικους και να περασει η ωρα της ανευ ουσιας και ψωλης.
Εστω και λιγο να ψηνεται η άλλη και να είναι σχετικα σοβαρη, στην δευτερη εξοδο περιμενει το πεσιμο! Εάν ταχα δεν το περιμενε, ειτε είναι εντελως βουρλο, η δεν πολυγουσταρει-λιγη σημασια εχει-πουλο και 'γεια σας' λεω γω
Αυτά για το φάσωμα. Για το κυρίως πιάτο πόσα ραντεβού είσαι διατεθειμμένος να περιμένεις;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
ακριβως το ιδιο τυπε
επισης δεν πιστευω οτι και να θελεις να κανεις κατι πιο σοβαρο αμα κανεις κατι απο την αρχη δεν θα μπορει να γινει απλα οι γυναικες το σκεφτονται πιο πολυ ετσι
Καλά ναι, ούτε εγώ το πιστεύω. Δεν μπορείς όμως να τις αλλάξεις μυαλά. Το μόνο που γίνεται είναι να πας με τα νερά τους, αν είναι να τρως περισσότερες με πιο αργό, πλην όμως, ρυθμό. Ίσως φυσικά σε μένα να μην είχε αποτέλεσμα αυτό, γιατί θα έκανα καταναγκαστικά έργα και θα φαινόταν. Ακολουθεί κανένας από εσάς το "αργό παιχνίδι", άμα χρειαστεί;

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.830
Πόντοι
216
Αυτά για το φάσωμα. Για το κυρίως πιάτο πόσα ραντεβού είσαι διατεθειμμένος να περιμένεις;

κοιτα, είναι περιπτώσεις που ισως λιγη υπομονή να μην πειραζει! Πχ αν η άλλη εχει καμμια περιοδο, κανα αφροδισιο να σουλουπωνει, κτλπ.
Οκ, μου ετυχε προσφατα μια μαλακω που ενώ ηταν ταχα ψημμενη και χωνομουν φουλ, μου παιρνε πιπες στ αμαξι πχ, αλλα για καποιον λογο δεν ηθελε να γαμηθει. Μου λεγε κατι μαλακιες τυπου 'δεν θελω ετσι (για ξενοδοχειο), θελω να το χαρουμε να σε απολαυσω ομορφα' και κολοκυθια τουμπανα.
Αυτή 8 μερες με ζαλισε! Γιατι δεν καθοταν, αλλα παρ όλα αυτά ολο με εμενα τον μαλακα ασχολιοταν! Την εστειλα στο διαολο κανονικότατα την ηλιθια!
Αν μ αρεσει η γκομενα, και συντρεχει ξεκάθαρα καποιος λογος καθυστέρησης, είναι διατεθειμένος να περιμενω μεχρι 5 ημερες-μια βδομαδα, εάν κι εφ οσον συντρέχον και οι συνθήκες! Αλλα δεν θα βαλω το μαχαιρι στον λαιμο κανενος.

Αλλα στην ηλικια μου ρε τυπε, δεν παιζει γκομενα να κατσει για φασωμα και να σου πουλησει δυσκολια στο γαμησι, γενικα! Πρεπει ναναι περιπτωση.
Με μικρουλες δεν βγαινω γενικα, βαριέμαι.
Να φανταστω ότι παιζεις με πιο πιτσιρικες ε?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
κοιτα, είναι περιπτώσεις που ισως λιγη υπομονή να μην πειραζει! Πχ αν η άλλη εχει καμμια περιοδο, κανα αφροδισιο να σουλουπωνει, κτλπ.
Οκ, μου ετυχε προσφατα μια μαλακω που ενώ ηταν ταχα ψημμενη και χωνομουν φουλ, μου παιρνε πιπες στ αμαξι πχ, αλλα για καποιον λογο δεν ηθελε να γαμηθει. Μου λεγε κατι μαλακιες τυπου 'δεν θελω ετσι (για ξενοδοχειο), θελω να το χαρουμε να σε απολαυσω ομορφα' και κολοκυθια τουμπανα.
Αυτή 8 μερες με ζαλισε! Γιατι δεν καθοταν, αλλα παρ όλα αυτά ολο με εμενα τον μαλακα ασχολιοταν! Την εστειλα στο διαολο κανονικότατα την ηλιθια!
Αν μ αρεσει η γκομενα, και συντρεχει ξεκάθαρα καποιος λογος καθυστέρησης, είναι διατεθειμένος να περιμενω μεχρι 5 ημερες-μια βδομαδα, εάν κι εφ οσον συντρέχον και οι συνθήκες! Αλλα δεν θα βαλω το μαχαιρι στον λαιμο κανενος.

Αλλα στην ηλικια μου ρε τυπε, δεν παιζει γκομενα να κατσει για φασωμα και να σου πουλησει δυσκολια στο γαμησι, γενικα! Πρεπει ναναι περιπτωση.
Με μικρουλες δεν βγαινω γενικα, βαριέμαι.
Να φανταστω ότι παιζεις με πιο πιτσιρικες ε?
Ναι, με πιτσιρίκες μου συμβαίνουν μόνο αυτά. Πιο μεγάλες μου το δίνουν συνήθως από το πρώτο χωρίς πολλά πολλά. Αν συντρέχει σοβαρός λόγος συμφωνώ, δεν έχω θέμα να περιμένω λίγο. Τις περισσότερες όμως τις φορές, αν όχι όλες, δεν είναι μαζί σου ξεκάθαρες. Το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει κανένας λόγος και να παίζουν απλά παιχνίδια, καθυστερώντας το σεξ για να εξασφαλίσουν τη σχέση μαζί σου.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.830
Πόντοι
216
Ναι, με πιτσιρίκες μου συμβαίνουν μόνο αυτά. Πιο μεγάλες μου το δίνουν συνήθως από το πρώτο χωρίς πολλά πολλά. Αν συντρέχει σοβαρός λόγος συμφωνώ, δεν έχω θέμα να περιμένω λίγο. Τις περισσότερες όμως τις φορές, αν όχι όλες, δεν είναι μαζί σου ξεκάθαρες. Το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει κανένας λόγος και να παίζουν απλά παιχνίδια, καθυστερώντας το σεξ για να εξασφαλίσουν τη σχέση μαζί σου.

παρ ολο που δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις από μικρουλες, (τις αποφευγω από μικρος) πιστευω ότι ετσι ακριβως όπως τα λες είναι.
Και εάν υπαρχει και μεγαλη διαφορα ηλικιας κιολας (τυπου 10 χρονια), η εξοδος με μια μικρη σαχλομουνα ευκολα μπορει να γινει μαρτυριο από το πρηξιμο και τις αηδιες που ακους.
Πριν έναν μηνα πρπ εκανα την μαλακια να βγω με μια 22χρονη, απλα και μονο επειδή ειχα την εντυπωση ότι ηταν κουλ!
Η τυπισσα ελεγε ο,τι ναναι, προκειμενου να μου αποδειξει (κομπλεξικα κι αμηχανα ισως) ότι είναι πολύ κουλ και δεν μασαει, παρ ολο το νεαρο της ηλικιας της ('ο πρωην μου ηταν 43/μ αρεσουν και οι κοπελες' και λοιπες πιπες).
Ε την πηγα 2+2 πειραια στα καπακια, να δω τι απιδια πιανει ο σακος της!
..........ακομα τρεχει, η...'προχωρημενη' νεαρα..... :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom