dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Ε την πηγα 2+2 πειραια στα καπακια, να δω τι απιδια πιανει ο σακος της!
..........ακομα τρεχει, η...'προχωρημενη' νεαρα.....
παρ ολο που δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις από μικρουλες, (τις αποφευγω από μικρος) πιστευω ότι ετσι ακριβως όπως τα λες είναι.
Και εάν υπαρχει και μεγαλη διαφορα ηλικιας κιολας (τυπου 10 χρονια), η εξοδος με μια μικρη σαχλομουνα ευκολα μπορει να γινει μαρτυριο από το πρηξιμο και τις αηδιες που ακους.
Πριν έναν μηνα πρπ εκανα την μαλακια να βγω με μια 22χρονη, απλα και μονο επειδή ειχα την εντυπωση ότι ηταν κουλ!
Η τυπισσα ελεγε ο,τι ναναι, προκειμενου να μου αποδειξει (κομπλεξικα κι αμηχανα ισως) ότι είναι πολύ κουλ και δεν μασαει, παρ ολο το νεαρο της ηλικιας της ('ο πρωην μου ηταν 43/μ αρεσουν και οι κοπελες' και λοιπες πιπες).
Η τυπισσα ελεγε ο,τι ναναι, προκειμενου να μου αποδειξει (κομπλεξικα κι αμηχανα ισως) ότι είναι πολύ κουλ και δεν μασαει, παρ ολο το νεαρο της ηλικιας της ('ο πρωην μου ηταν 43/μ αρεσουν και οι κοπελες' και λοιπες πιπες).
Είναι οικονομικό το θέμα το δικό μου αλλά και θέμα χρόνου και διάθεσης. Οι λάτιν χοροί δεν μου ταιριάζουν όταν τους δοκιμασα. Σε άλλους μπορεί να αρέσουν. Αδιαμφισβήτητα όμως μέσα παίζουν πολλές γκομενες. Επίσης δοκίμασα πιλάτες και είδα ότι έχει γκομενες αλλά εκεί που πήγα δεν με συνέφερε οικονομικά γιατί ήταν σχολή στη γειτονιά μου και θέλανε ένα 40αρι το μήνα. Σε γυμναστήριο θα πάω αν βρω κάτι έξτρα πρώτα σαν έσοδο για να διαμορφώσω μετά στο γυμναστήριο το πρόγραμμα μου. Εγώ το προτείνω πάντως αν και είναι λίγο πολύ γνωστά ενδιαφέροντα που μαζεύουν πολλές γκομενες και ελάχιστους άνδρες.Αν είναι έτσι, γιατί κι εσύ δεν λιώνεις στα χορευτάδικα/γυμναστήρια/σχολές να βγάλεις γκόμενα για σχέση, αλλά ψάχνεσαι σε μάμπα και Ουκρανίες; Δε σου την λέω, αλλά καλό είναι να μη δίνουμε συμβουλές που δεν τις ακολουθούμε ούτε εμείς οι ίδιοι.
ΟΚ τύπε, εσύ ξέρεις. Αν και δεν είμαι σίγουρος πως παίζεται το παιχνίδι σε τέτοιους χώρους.Είναι οικονομικό το θέμα το δικό μου αλλά και θέμα χρόνου και διάθεσης. Οι λάτιν χοροί δεν μου ταιριάζουν όταν τους δοκιμασα. Σε άλλους μπορεί να αρέσουν. Αδιαμφισβήτητα όμως μέσα παίζουν πολλές γκομενες. Επίσης δοκίμασα πιλάτες και είδα ότι έχει γκομενες αλλά εκεί που πήγα δεν με συνέφερε οικονομικά γιατί ήταν σχολή στη γειτονιά μου και θέλανε ένα 40αρι το μήνα. Σε γυμναστήριο θα πάω αν βρω κάτι έξτρα πρώτα σαν έσοδο για να διαμορφώσω μετά στο γυμναστήριο το πρόγραμμα μου. Εγώ το προτείνω πάντως αν και είναι λίγο πολύ γνωστά ενδιαφέροντα που μαζεύουν πολλές γκομενες και ελάχιστους άνδρες.
Φίλε μου είμαι 35. Προσπαθώ να μετρήσω πόσες γάμησα και χάνομαι στο μέτρημα, επομένως δεν ασχολούμαι πια με αυτό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την μέχρι τώρα σεξουαλικη μου ζωή. Καβάτζες για γαμησάκι πάντα έχω. Έλα λίγο στη θέση μου. Έχω βαρεθεί να βγαίνω με γκόμενες, στο πρώτο ή δευτερο ραντεβού φάσωμα. Στο τρίτο πάλι φάσωμα με πολύ περισσότερο χούφτωμα, μετά στο σπίτι μου για γαμήσι και μετά απο λίγο αρχίζουν να βγαίνουν ένα σωρό ψυχολογικά. Αυτό σε περίπτωση που πάνε καλά. Γιατι έχουν παίξει και χιλιες δυο αλλες μαλακίες.
Και θα μου πείς "Ρε φίλε αφού βρίσκεις να γαμήσεις τι παραπονιέσαι?" και δεν έχεις άδικο.
Αλλά πόσο πια? Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια . Δυστυχώς ή ευτυχώς οι ηλεκτρονικές γνωριμίες είναι μόνο για γαμήσι και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω.
Γυναίκα για σχέση , στο Ελλαδιστάν , μόνο απο κύκλο.
.-
Αδελφέ μηπως είναι ενα ξανθό μιλφοθεομουνο με βυζαρες;Παιδιά μια βοήθεια όποιος ξέρει.Από tinder βρήκα μία με προφίλ που έγραφε και μειλ.Της έστειλα και μου απάντησε,ανταλλάξαμε και φωτό (έχει και παιδί αλλά είναι χωρισμένη). Σήμερα μου λέει ότι πριν συναντηθουμε πρέπει να μπω στο hookup.com και να κάνω το λογαριασμό μου 1 month gold.Μου έστειλε το αccess code το δικό της (είναι μέλος VIP) και μου λέει ότι μετα τη σελίδα των στοιχείων της κάρτας που ζητούνται να βάλω τον κωδικό της και δεν πληρώνω τίποτα.Είναι αλήθεια αυτό ή όταν βάλω τα στοιχεία της κάρτας μου θα πληρώσω?
Βασικά δε θέλω να πληρώσω
Είναι οικονομικό το θέμα το δικό μου αλλά και θέμα χρόνου και διάθεσης. Οι λάτιν χοροί δεν μου ταιριάζουν όταν τους δοκιμασα. Σε άλλους μπορεί να αρέσουν. Αδιαμφισβήτητα όμως μέσα παίζουν πολλές γκομενες. Επίσης δοκίμασα πιλάτες και είδα ότι έχει γκομενες αλλά εκεί που πήγα δεν με συνέφερε οικονομικά γιατί ήταν σχολή στη γειτονιά μου και θέλανε ένα 40αρι το μήνα. Σε γυμναστήριο θα πάω αν βρω κάτι έξτρα πρώτα σαν έσοδο για να διαμορφώσω μετά στο γυμναστήριο το πρόγραμμα μου. Εγώ το προτείνω πάντως αν και είναι λίγο πολύ γνωστά ενδιαφέροντα που μαζεύουν πολλές γκομενες και ελάχιστους άνδρες.
Παιδιά μια βοήθεια όποιος ξέρει.Από tinder βρήκα μία με προφίλ που έγραφε και μειλ.Της έστειλα και μου απάντησε,ανταλλάξαμε και φωτό (έχει και παιδί αλλά είναι χωρισμένη). Σήμερα μου λέει ότι πριν συναντηθουμε πρέπει να μπω στο hookup.com και να κάνω το λογαριασμό μου 1 month gold.Μου έστειλε το αccess code το δικό της (είναι μέλος VIP) και μου λέει ότι μετα τη σελίδα των στοιχείων της κάρτας που ζητούνται να βάλω τον κωδικό της και δεν πληρώνω τίποτα.Είναι αλήθεια αυτό ή όταν βάλω τα στοιχεία της κάρτας μου θα πληρώσω?
Βασικά δε θέλω να πληρώσω
Οσες φορες αραξα, υπεφερα μεσα μου! Και πιστεψτε με, ειχα επιλεξει καποια εξαιρετικα κορίτσια για να βγαλουμε χειμωνες παρεα. Ηθελα συνεχεια αυτό το 'κατι παραπανω'.
ρε παιδια υπηρχε εδω ενα νημα που λεγοταν "τα ξεκωλα του φβ "
στην αναζητηση μεσω google το βγαζει
αλλα οταν παω να μπω μου βγαζει:
" ... Συνέβη ένα σφάλμα!
Το θέμα ή πίνακας που ψάχνετε ή δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμο από εσάς...."
ξερει κανεις τι παιζεται?
τυπε βρηκες κωλαράκι για να ξεχειμωνιάσεις φέτος;;;
Αδελφέ μηπως είναι ενα ξανθό μιλφοθεομουνο με βυζαρες;
Ο flirter προφανώς λέει για ομαδικά προγράμματα. Εκεί ίσως γίνεται πιο εύκολα παιχνίδι, γιατί είναι πιο λίγα τα άτομα και οι σχέσεις της ομάδας κάπως πιο προσωπικές.Ο χορός πληρώνει αλλά ο κόσμος γενικά είναι κουκουρούκου.
Στο γυμναστήριο δυσκολα κάνεις παιχνίδι, διότι μαζευονται φουλ καγκούρια και οι γκόμενες είναι μαζεμένες.
Το μουνί είναι ακριβό "σπόρ".
Ευτυχώς έχω. Λες να γραφτώ;Aν δεν εχεις εσυ ωραιο σωμα όμως κάηκες.
ρε παιδια υπηρχε εδω ενα νημα που λεγοταν "τα ξεκωλα του φβ "
στην αναζητηση μεσω google το βγαζει
αλλα οταν παω να μπω μου βγαζει:
" ... Συνέβη ένα σφάλμα!
Το θέμα ή πίνακας που ψάχνετε ή δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμο από εσάς...."
ξερει κανεις τι παιζεται?
Ευτυχώς έχω. Λες να γραφτώ;