Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

takis0350

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά σας έχει τύχη κάτι περίεργο με γκομενα από φβ ?? Η περίεργο ραντεβού η να σας την έχει πέσει ύποπτα κάποια για να βρεθείτε?? και να σκεφτητε κάτι περίεργο παίζει εδώ

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Καλησπέρα παιδιά σας έχει τύχη κάτι περίεργο με γκομενα από φβ ?? Η περίεργο ραντεβού η να σας την έχει πέσει ύποπτα κάποια για να βρεθείτε?? και να σκεφτητε κάτι περίεργο παίζει εδώ
Οχι
Συνηθως εγω το κανω αυτο

kwnkyp

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά,Τον παλιό καλό καιρό του fb αν έδινες σημασία και επικεντρωνόσουν σε κάποια στο fb μπορούσες μετά από κανέναν,δυό μήνες να πηδήξεις.Τουλάχιστον εγώ πήδηξα 2 και είχα την ευκαιρία για καμιά δυό ακόμα.Αλλά αυτό πριν 5 χρονάκια.Φυσικά αν κρατήσεις επαφή με κάποια που πήδηξες μπορείς να την κρατήσεις για μερικούς μήνες-χρόνια.Αλλά αυτό προυποθέτει όπως είπα να αφιερώσεις αρκετό χρόνο με μπούρου μπούρου στο chat.Φαντάζομαι ακόμα ισχύει το ίδιο απλά πρέπει να προσέχεις σε ποιά να στοχεύσεις.Αυτά...

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.128
Πόντοι
7.216
Επειδή είναι τρίτη είπα να μην ανοιξω νεο θέμα.

Κάποιοι εδώ μέσα θεωρούν τους έλληνες πυρφόρους, οχι άδικα αλλά πολλές φορές δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα παρουσιάζουν.

Αφήνω λοιπόν αυτό εδώ.

Τα σχόλια δικά σας!
:hi:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Επειδή είναι τρίτη είπα να μην ανοιξω νεο θέμα.

Κάποιοι εδώ μέσα θεωρούν τους έλληνες πυρφόρους, οχι άδικα αλλά πολλές φορές δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα παρουσιάζουν.

Αφήνω λοιπόν αυτό εδώ.

Τα σχόλια δικά σας!
:hi:

Σχόλια;;;;;
Δυτικές κοινωνίες!
Είτε στο φυσικό είτε στον ψηφιακό κόσμο, τα ίδια σκ@τ@ ειναι!

Μακρια απο δυτικες γυναικες....

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Ξέρει κάνεις τι έχει γίνει με το ΟΚCUPID ? Μπαίνω και δεν κάνει σωστά ψάξιμο όπως το καλοκαίρι και παλαιότερα.....μου βγάζει ελάχιστα προφίλ. με γκόμενες που μίλαγα από το παρελθόν μου είπαν ότι και αυτές έχουν θέμα με την εφαρμογή. 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Παίδες μετά απο πάρα πολλές γνωριμίες στο τίντερ, σιγά σιγά πάει για διαγραφή...
Προσπαθώ να γνωρίσω μια γυναίκα που ν' αξίζει αλλα απο εκεί για σχέση  με την καμία. Μόνο για πούτσο είναι και τίποτα παραπάνω. Δυστυχώς στο Ελαδιστάν για να γνωρίσεις γυναίκα της προκοπής να κάνεις μια σχέση μόνο απο κοινούς γνωστούς. Ούτε καν απο μπάρ. Κι εκεί μόνο για πούτσο και δρόμο

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Ξέρει κάνεις τι έχει γίνει με το ΟΚCUPID ? Μπαίνω και δεν κάνει σωστά ψάξιμο όπως το καλοκαίρι και παλαιότερα.....μου βγάζει ελάχιστα προφίλ. με γκόμενες που μίλαγα από το παρελθόν μου είπαν ότι και αυτές έχουν θέμα με την εφαρμογή. 

ισχύει κάτι έχουν πειράξει και προσαρμόζεται σχεδόν απόλυτα στις απαντήσεις που δίνεις ή δεν δίνεις, με αποτέλεσμα να βγάζει 10 - 15 προφίλ. Στις ηλικίες που ψάχνω πάντως, η ελληνική αγορά έχει εξαντληθεί και δε βλέπω νέες αφίξεις. Δόξα το Γιαραμπή, υπάρχουν οι όμορες χώρες κι οι ταξιδιάρες ή/και φιλόξενες.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
τυπε δεν ξέρω γιατι δεν την πέφτω σε μαγαζια το βράδυ. Πάω πινω το ποτο μου και φευγω. Καμια φορά έχει τυχει να μιλησουμε λιγο με τις διπλανες αλλα αμα βλέπω ότι κάνουν τις δυσκολες το παγώνω.

Εχω σκεφτει έναν ισως καλυτερο τροπο να προσεγγίσεις γκομενα (όχι πουτανα) για γαμησι.

Πας στο αλκατραζ που μαζευει γυναικομάνι και λες στην χορευτρια να πάρεις χορο μαζι της και με μια άλλη από τα τραπεζάκια. Αν η γκομενα δεχτει ισως να μπορέσεις να απλώσεις και κανα χέρι στο χορο. Πιο ευκολα της περνάς το μηνυμα ότι ενδιαφέρεσαι για σεξουαλικο παιχνιδι παρα από το πεσιμο σε μπάρ που μπορει να πεσεις και σε καμια κολημένη.
πινεις αλκοολ ρε τυπε αφου πας τζυμ

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Καλημέρα παιδιά,Τον παλιό καλό καιρό του fb αν έδινες σημασία και επικεντρωνόσουν σε κάποια στο fb μπορούσες μετά από κανέναν,δυό μήνες να πηδήξεις.Τουλάχιστον εγώ πήδηξα 2 και είχα την ευκαιρία για καμιά δυό ακόμα.Αλλά αυτό πριν 5 χρονάκια.Φυσικά αν κρατήσεις επαφή με κάποια που πήδηξες μπορείς να την κρατήσεις για μερικούς μήνες-χρόνια.Αλλά αυτό προυποθέτει όπως είπα να αφιερώσεις αρκετό χρόνο με μπούρου μπούρου στο chat.Φαντάζομαι ακόμα ισχύει το ίδιο απλά πρέπει να προσέχεις σε ποιά να στοχεύσεις.Αυτά...

στο fb πλέον, είναι οι γυναίκες που επιλέγουν. Το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς, είναι να έχει διακριτική παρουσία χωρίς άγαρμπα πεσίματα και όπου κάτσει. Και οι από κει ψάχνονται, αλλά ουδεμία συμπάθηκε τον ζήτουλα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Παίδες μετά απο πάρα πολλές γνωριμίες στο τίντερ, σιγά σιγά πάει για διαγραφή...
Προσπαθώ να γνωρίσω μια γυναίκα που ν' αξίζει αλλα απο εκεί για σχέση  με την καμία. Μόνο για πούτσο είναι και τίποτα παραπάνω. Δυστυχώς στο Ελαδιστάν για να γνωρίσεις γυναίκα της προκοπής να κάνεις μια σχέση μόνο απο κοινούς γνωστούς. Ούτε καν απο μπάρ. Κι εκεί μόνο για πούτσο και δρόμο
Γιατί ρε τύπε τόση απογοήτευση;

Εντωμεταξύ άλλοι θα πετούσαν τη σκούφια τους να μπορούσαν να βγάλουν από κει ραντεβού, έστω και μόνο για πούτσα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Γιατί ρε τύπε τόση απογοήτευση;

Εντωμεταξύ άλλοι θα πετούσαν τη σκούφια τους να μπορούσαν να βγάλουν από κει ραντεβού, έστω και μόνο για πούτσα.
Απο ένα σημείο κι έπειτα ,εσύ που έχεις γαμήσει αρκετά πές μου και όχι κάποιος στερημένος, δεν θές κάπου να αράξεις?Ρε φίλε βαρέθηκα να γαμάω απο εδώ κι απο κεί. Πόσο πια;  θέλω και κάτι μόνιμο ν αράξω αλλά πολύ πλέμπα ρε γμτ.Αν αργότερα θα θέλω κάτι για αλλαγή θα πάω και σε καμιά πουτανίτσα.
Πές μου κι εσύ που είσαι γαμιάς και όχι στερημένος

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Απο ένα σημείο κι έπειτα ,εσύ που έχεις γαμήσει αρκετά πές μου και όχι κάποιος στερημένος, δεν θές κάπου να αράξεις?Ρε φίλε βαρέθηκα να γαμάω απο εδώ κι απο κεί. Πόσο πια;  θέλω και κάτι μόνιμο ν αράξω αλλά πολύ πλέμπα ρε γμτ.Αν αργότερα θα θέλω κάτι για αλλαγή θα πάω και σε καμιά πουτανίτσα.
:coffee:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
ισχύει κάτι έχουν πειράξει και προσαρμόζεται σχεδόν απόλυτα στις απαντήσεις που δίνεις ή δεν δίνεις, με αποτέλεσμα να βγάζει 10 - 15 προφίλ. Στις ηλικίες που ψάχνω πάντως, η ελληνική αγορά έχει εξαντληθεί και δε βλέπω νέες αφίξεις. Δόξα το Γιαραμπή, υπάρχουν οι όμορες χώρες κι οι ταξιδιάρες ή/και φιλόξενες.

thanks

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παλια δηλαδη πριν 5-15 χρονια το ιντερνετ ηταν καλο.Εμπαιναν αυτες που ηθελαν πουτσο,σχεση και αυτοι που ηθελαν να γαμησουν.Απλα πραγματα.Ο ενας εβρισκε τον αλλον.
Τωρα εχουν γινει ολα περιπλοκα αφου ετσι τα εχουν κανει οι γκομενες.Πρεπει να εχεις καλο προφιλ,facebook,να απαντας τακτικα.
Παπαριες δηλαδη.
Τωρα πιο ευκολα χτυπας στο live παρα στο ηλεκτρονικο καμακι.
Oυκρανια,Ρωσια,Πολωνια οταν παω χρησιμoπoιω ολο και λιγοτερο τα dating sites γιατι βαριεμαι να γραφω και το αποτελεσμα ειναι μικροτερο απο το daygame και τη νυχτα.Χανεις χρονο δηλαδη.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Το εχω ξαναπει
Καθαρο χασιμο χρονου πλεον .
Καποτε με λιγο κοπο γαμουσα 6+
Πλεον το απολυτο μηδεν εδω κ 2-3 χρονια
Εχω πλεον διαγραψει ολα τα σαιτ γνωριμιων
Τα τελευταια 2 χρονια εχω κανει περιπου 2000 αιτηματα λαικς κτλ
Αποτελεσμα 0,0
Καλα δεν μιλαω για τιποτα χοντρες πενηνταρες.
Δεν υπαρχει πια λογικη σε τετοια σαιτ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το εχω ξαναπει
Καθαρο χασιμο χρονου πλεον .
Καποτε με λιγο κοπο γαμουσα 6+
Πλεον το απολυτο μηδεν εδω κ 2-3 χρονια
Εχω πλεον διαγραψει ολα τα σαιτ γνωριμιων
Τα τελευταια 2 χρονια εχω κανει περιπου 2000 αιτηματα λαικς κτλ
Αποτελεσμα 0,0
Καλα δεν μιλαω για τιποτα χοντρες πενηνταρες.
Δεν υπαρχει πια λογικη σε τετοια σαιτ

Και τωρα βρισκεις.Απλα καμια σχεση με το παρελθον.
Μαλλον τον φαγανε πολλες,γαμησε πολυς κοσμος ευκολα και αντεδρασαν οι γκομενες.
Τσεχια σε σαιτ που παλια ηταν παιδικη χαρα να μπεις να βγαλεις γκομενα σε dt ζητανε τωρα συνδρομες,επιβεβαιωσεις προφιλ και αλλα.
Τα εχουν κανει ολα πολυ περιπλοκα προφανως για να διευκολυνουν τις γκομενες ενω παλια το ιντερνετ λειτουργουσε υπερ των αντρων.
Να μη μιλησουμε για viber,whatsup κτλ που μπορει πια μια γκομενα να σου πρηζει τα αρχιδια καθημερινα χωρις κοστος,καμια σχεση με skype παλια που απαντουσες οταν γουσταρες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ναι, αλλά στα 30. Και αφού θα έχω ρίξει 3ψηφιο αριθμό γυναικών στο κρεβάτι μου. Μέχρι τότε δεν το βαριέμαι. Ισως είμαι μικρός ακόμα. Τη διαδικασία του να βγαίνω ένα σωρό καφέδες και να οδηγάω μέχρι την καφετέρια σίγουρα, αλλά το +1 πάντα παραμένει ωραία αίσθηση. Ακόμα όμως και όταν κάνω κάτι πιο σταθερό, πάει να πει ότι τέλος βολεύτηκα, νομίζεις; Η μονογαμία δε δουλεύει στη σημερινή εποχή και είναι ζήτημα μερικών μηνών μεχρι η γκόμενα να σε σουτάρει. Εχουν ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογές στα πόδια τους και online και offline. Άρα και πάλι θα πρέπει να έχω καβατζες και να είμαι έστω λίγο στο ψάξιμο.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Ναι, αλλά στα 30. Και αφού θα έχω ρίξει 3ψηφιο αριθμό γυναικών στο κρεβάτι μου. Μέχρι τότε δεν το βαριέμαι. Ισως είμαι μικρός ακόμα. Τη διαδικασία του να βγαίνω ένα σωρό καφέδες και να οδηγάω μέχρι την καφετέρια σίγουρα, αλλά το +1 πάντα παραμένει ωραία αίσθηση. Ακόμα όμως και όταν κάνω κάτι πιο σταθερό, πάει να πει ότι τέλος βολεύτηκα, νομίζεις; Η μονογαμία δε δουλεύει στη σημερινή εποχή και είναι ζήτημα μερικών μηνών μεχρι η γκόμενα να σε σουτάρει. Εχουν ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογές στα πόδια τους και online και offline. Άρα και πάλι θα πρέπει να έχω καβατζες και να είμαι έστω λίγο στο ψάξιμο.
Φίλε μου είμαι 35. Προσπαθώ να μετρήσω πόσες γάμησα και χάνομαι στο μέτρημα, επομένως δεν ασχολούμαι πια με αυτό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την μέχρι τώρα σεξουαλικη μου ζωή. Καβάτζες για γαμησάκι πάντα έχω. Έλα λίγο στη θέση μου. Έχω βαρεθεί να βγαίνω με γκόμενες, στο πρώτο ή δευτερο ραντεβού φάσωμα. Στο τρίτο πάλι φάσωμα με πολύ περισσότερο χούφτωμα, μετά στο σπίτι μου για γαμήσι και μετά απο λίγο αρχίζουν να βγαίνουν ένα σωρό ψυχολογικά. Αυτό σε περίπτωση που πάνε καλά. Γιατι έχουν παίξει και χιλιες δυο αλλες μαλακίες.
Και θα μου πείς "Ρε φίλε αφού βρίσκεις να γαμήσεις τι παραπονιέσαι?" και δεν έχεις άδικο.
Αλλά πόσο πια? Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια . Δυστυχώς ή ευτυχώς οι ηλεκτρονικές γνωριμίες είναι μόνο για γαμήσι και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω.
Γυναίκα για σχέση , στο Ελλαδιστάν , μόνο απο κύκλο.

.-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom