Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Τέλος τα τσίπουρα τύπε μου ;
Ποτε δενεπινα τσιπουρα τυπε!!! Μονο ουζαρες !!!
Τέλος τα τσίπουρα τύπε μου ;
Μπράβο τύπε. Ασχέτως τι είναι η γκομενα η κίνηση σου και μονο να ενημερώσεις τον λαό του μπου δείχνει ότι σου αρέσει να μοιράζεσαι. Πηξαμε στους γαμιαδες που οι περισσότεροι κοκορευονται το πόσες έχουν γαμησει και ένα σωστό καθαρό ποστ με πληροφορίες και συμβουλές δεν κάνουν. Βάζουν ενα κείμενο αχταρμα με τα κατορθώματα τους και κοτσαρουν και 2 συμβουλές του κώλου.Προς Θεσσαλονικείς και όχι μόνο:
Όποιος ενδιαφέρεται είναι αυτή τη στιγμή μέσα στο η Wreokastrosalonica24.
Είναι μια τύπισσα ακομπλεξάριστη, εμφανίσιμη της οποίας αρέσουν οι φαντασιώσεις μέσω σκάιπ, τηλεφώνου κλπ. Γράφει τις φαντασιώσεις της στο xstream.gr. Θα σας πει αν ενδιαφέρεστε να ανταλλάξετε σκάιπ και θα κάνετε παιχνίδι φαντασιώσεων για λίγο καιρό ώστε να αντλεί έμπνευση. Με την παρέλευση κάποιου διαστήματος πέφτει γαμησάκι ώστε να βάλετε στην πράξη τα όσα είπατε.
Δεν λέει όχι σε Αθηναίους κλπ. Μόνος περιορισμός είναι να γίνει παιχνίδι για ένα διάστημα μέσω φαντασιώσεων. Απ' ό,τι κατάλαβα δεν την πολυενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση.
Εννοείται ότι η τύπισσα μπορεί και να είναι ψιλοτρακαρισμένη στον εγκέφαλο. Όμως δίνει εύκολα σκάιπ και κάνει κουβέντα φτάνει να δεσμευτεί κανείς για φαντασιώσεις.
Την προσπέρασα λόγω χρόνου και απόστασης. Φαίνεται οκ όμως.
Μπράβο τύπε. Ασχέτως τι είναι η γκομενα η κίνηση σου και μονο να ενημερώσεις τον λαό του μπου δείχνει ότι σου αρέσει να μοιράζεσαι. Πηξαμε στους γαμιαδες που οι περισσότεροι κοκορευονται το πόσες έχουν γαμησει και ένα σωστό καθαρό ποστ με πληροφορίες και συμβουλές δεν κάνουν. Βάζουν ενα κείμενο αχταρμα με τα κατορθώματα τους και κοτσαρουν και 2 συμβουλές του κώλου.
Εμένα όλο αυτό μου μυρίζει για cockteasing. Από τη στιγμή που δεν την έχεις συναντήσει, δεν μπορείς να ξέρεις αν όντως προχωράει στην αληθινή επαφή ή είναι μόνο λόγια. Το ίντερνετ βρωμάει από cockteasers που σου τάζουν γαμήσια και αποφεύγουν τη συνάντηση με υπεκφυγές τύπου "φτιάξε με λίγο από δω πρώτα", "στείλε μου καμιά φωτό σου γυμνός" κλπ. Καμιά που θέλει να γαμηθεί μαζί σου ΑΜΕΣΑ δε σε βάζει να περιμένεις.Δεν λέει όχι σε Αθηναίους κλπ. Μόνος περιορισμός είναι να γίνει παιχνίδι για ένα διάστημα μέσω φαντασιώσεων. Απ' ό,τι κατάλαβα δεν την πολυενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση.
Εννοείται ότι η τύπισσα μπορεί και να είναι ψιλοτρακαρισμένη στον εγκέφαλο. Όμως δίνει εύκολα σκάιπ και κάνει κουβέντα φτάνει να δεσμευτεί κανείς για φαντασιώσεις.
Την προσπέρασα λόγω χρόνου και απόστασης. Φαίνεται οκ όμως.
Mιας και μιλάμε για ελληνίδες, ισως το πιο καριολικο είδος του πλανήτη.Ιστορία αληθινή από φίλο μπουζουξή που ήταν παρών.Σε νυχτερινό μαγαζί γκόμενα συνοδευμένη από ογκόδη τύπο χαλβαδίαζει τον μπουζουξή της ορχήστρας και του κάνει κρυφά νοήματα. Αυτός δεν της δίνει καμία σημασία γιατί βλέπει οτί συνοδεύεται και γιατί είναι κύριος αλλά και γιατί κάνει και την δουλειά του. Αυτή τσατισμένη γυρνάει και λέει στον γκόμενο της, αυτός μου την πέφτεί, αποτέλεσμα , ο τύπος σηκώνεται και κάνι τόπι στο ξύλο τον μπουζουξή που δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα.
Χαχαχα είναι ολοφάνερο ότι η τύπισσα απλά καβλαντίζει και περνάει την ώρα της μόνο. Μέλι-μέλι και από τηγανίτσα τίποτα. Άκου εκεί ότι βγαίνει μετά από μήνες τσατ! Ποιος σοβαρός άνθρωπος κάθεται να παίξει επί μήνες το παιχνίδι μπας και γαμήσει; Και η πλάκα είναι ότι το συνέχισες και αφού σε έβρισε και σε έστειλε στο διάολο, όταν της εξήγησες τα αυτονόητα.
Δε το διαβασα ολο αλλα σε αυτο το σημειο θυμιζει ντοπα:
Πως φαντάζεσαι οτι θα τα λεμε
Kαι πως φανταζεσαι οτι θα ζουμε τις φαντασιωσεις μας
Αν και ειναι κοπυ απο αρθρο , επελεξες καλο αρθρο τυοε μου ευγε ειναι ακρθβος οπως τα γραφει ,προσοπικα τα εχω βαρεθη ολα εχω καει...και εχω ξενεροση η σε καταστρεφη η σε επαναφερη ο οποιοςδιποτε πατος....γενικα...Μπουρδελακι και ξερο ψωμι εδω και πολλα χρονια...Θα ήθελα να επισημάνω έναν ύπουλο κίνδυνο που εμφυλοχωρεί στο χόμπι του τσατ, μια και καθετί με το οποίο καταπιανόμαστε έχει το ανάλογο κόστος σε μας.
Η ηλεκτρονική αναζήτηση μουνιών δεν είναι τόσο αθώα όσο φαντάζονται οι μη μυημένοι. Δεν μπαίνεις απλά σε ένα τσατ, βγάζεις ένα γκομενάκι, το πηδάς και όλα καλά. Αυτό καταφέρνουν να το διαχειρίζονται άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, κυνικοί και άτεγκτα ορθολογιστές. Ωστόσο, ο καθημερινός άνθρωπος, ανεξαρτήτου ηλικίας, δεν είναι έτσι. Συνήθως σέρνεται από τις καύλες, τα πάθη και τις αποτυχίες του. Όποιος δεν έχει τα κατάλληλα πνευματικά εφόδια, δεν διαθέτει μια αξιοπρεπή κοινωνική ζωή και δεν έχει ενδιαφέροντα εκτός ίντερνετ, αναπόφευκτα θα λιανιστεί στην e-κρεατομηχανή του τσατ. Σύντομα θα βιώσει την απομόνωση, την ανασφάλεια, τη φαντασιοπληξία, το έντονο ψυχικό άλγος, τη νευρικότητα και τη μελαγχολία.
Το χειρότερο, όμως, και αυτό το οποίο θα τον συνθλίψει και θα του φάει την ψυχή σαν διαδικτυακός κανίβαλος είναι το εξής: Η αντικατάσταση της πραγματικής ηδονής με ένα είδος ηλεκτρονικής και ψευδούς ηδονής. Αυτό ισοδυναμεί με την ψυχική διάβρωση και την πνευματική ερήμωση. Εξηγώ: Ο απρόσεκτος καθημερινός φίλος μας θα αρχίσει να βόσκει ηλεκτρονικές γκόμενες, θα μιλάει για βδομάδες ή και μήνες σκηνοθετώντας διαδικτυακά ρομάντζα, θα μπαίνει συνεχώς στα σκάιπ και τα email για να δει αν του έστειλε κάτι κάποια από τις επαφές του, θα γράφει σοφιστικέ μπούρδες ώστε να συντηρήσει μια επικοινωνία με κάποια σαν αυτόν, θα ευαρεστείται να μιλά 2,5-3 ώρες περί ανέμων και υδάτων με τον "διαδικτυακό του έρωτα", θα απολογείται γιατί έγραψε κάτι που πιθανόν να παρεξηγηθεί, θα βιώνει συναισθήματα προσμονής, ηδονής, απογοήτευσης στο πλαίσιο όχι μιας πραγματικής σχέσης αλλά ενός ειδώλου σχέσης. Συν τοις άλλοις, ο άνθρωπος αυτός, θα αρχίσει να μπαίνει όλο και πιο συχνά στα τσατ ρουμς και στα badoo, θα αναζητεί όλο και περισσότερες ρομαντικές επαφές γιατί πλέον έχει διαστρεβλώσει εντελώς την έννοια της πραγματικής επαφής, της επικοινωνίας με ένα άλλο πρόσωπο. Θα καταλήξει να σκέφτεται τα πάντα με όρους της ιντερνετικής επικοινωνίας. Θα συγχύζει το πραγματικό με το είδωλό του. Είναι η στιγμή που οι νευρώνες του εγκεφάλου του γίνονται προεκτάσεις της διαδικτυακής χίμαιρας.
Ως εκ τούτου, να δώσουμε μερικές συμβουλές για τα παιδιά που είναι νέα στο τσαττινγκ, ή που θέλουν να κάνουν μυστικό παιχνίδι εκτός γάμου ή σχέσης χωρίς να συνθλιβούν ψυχικά:
-Ορίζουμε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να τσατάρουμε.
-Δεν πέφτουμε στην παγίδα του ηλεκτρονικού ρομάντζου. Να είμαστε κύριοι αλλά να επιδιώξουμε τηλέφωνο στη βδομάδα και συνάντηση το πολύ στις 7-10 μέρες.
-Διατηρούμε μια αξιοπρεπή κοινωνική ζωή. Δεν απομωνονόμαστε. Ο εθισμός στο τσατ παραμονεύει.
-Αντί να μπούμε στον πειρασμό να τσατάρουμε πέραν του χρονοδιαγράμματος που έχουμε θέσει, παίρνουμε τηλέφωνο έναν φίλο, λέμε 2 κουβέντες. Θα μας περάσει.
-Να έχουμε υπόψη ότι γκόμενα που ανέχεται διαδικτυακά ρομάντζα κλπ δεν τα έχει 400. Οι καλές κοπέλες με τις οποίες μίλησα ηλεκτρονικά και τους άρεσα εμφανισιακά μου είπαν σε 1 ή 2 μέρες "να μιλήσουμε και στο τηλέφωνο όποτε θες".
- Να έχουμε κατά νου ότι φεύγουν τα χρόνια θες δε θες σαν των ματιών σου τις βαφές. Αυτό να το επαναλαμβάνουμε συνέχεια.
- Αν δούμε ότι δεν πάμε καλά, ότι παρασυρθήκαμε και περνάμε πολλές ώρες, παίρνουμε μια άδεια απ' τη δουλειά μας και πηγαίνουμε για 3-4 μέρες σε ένα μέρος χωρίς διαδίκτυο. Αυτό θα μας βοηθήσει.
- Δεν υποτιμούμε τον κίνδυνο της διαδικτυακής μελαγχολίας αλλά τον αναγνωρίζουμε και προσπαθούμε να τον αντιμετωπίσουμε.
Αν και ειναι κοπυ απο αρθρο , επελεξες καλο αρθρο τυοε μου ευγε ειναι ακρθβος οπως τα γραφει ,προσοπικα τα εχω βαρεθη ολα εχω καει...και εχω ξενεροση η σε καταστρεφη η σε επαναφερη ο οποιοςδιποτε πατος....γενικα...Μπουρδελακι και ξερο ψωμι εδω και πολλα χρονια...
Τελικά Jimmy Jim έχεις καταφέρει να βγεις με καμία από ιντερνετ;