Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Προς Θεσσαλονικείς και όχι μόνο:

Όποιος ενδιαφέρεται είναι αυτή τη στιγμή μέσα στο η Wreokastrosalonica24.

Είναι μια τύπισσα ακομπλεξάριστη, εμφανίσιμη της οποίας αρέσουν οι φαντασιώσεις μέσω σκάιπ, τηλεφώνου κλπ. Γράφει τις φαντασιώσεις της στο xstream.gr. Θα σας πει αν ενδιαφέρεστε να ανταλλάξετε σκάιπ και θα κάνετε παιχνίδι φαντασιώσεων για λίγο καιρό ώστε να αντλεί έμπνευση. Με την παρέλευση κάποιου διαστήματος πέφτει γαμησάκι ώστε να βάλετε στην πράξη τα όσα είπατε.

Δεν λέει όχι σε Αθηναίους κλπ. Μόνος περιορισμός είναι να γίνει παιχνίδι για ένα διάστημα μέσω φαντασιώσεων. Απ' ό,τι κατάλαβα δεν την πολυενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση.

Εννοείται ότι η τύπισσα μπορεί και να είναι ψιλοτρακαρισμένη στον εγκέφαλο. Όμως δίνει εύκολα σκάιπ και κάνει κουβέντα φτάνει να δεσμευτεί κανείς για φαντασιώσεις. 

Την προσπέρασα λόγω χρόνου και απόστασης. Φαίνεται οκ όμως.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Προς Θεσσαλονικείς και όχι μόνο:

Όποιος ενδιαφέρεται είναι αυτή τη στιγμή μέσα στο η Wreokastrosalonica24.

Είναι μια τύπισσα ακομπλεξάριστη, εμφανίσιμη της οποίας αρέσουν οι φαντασιώσεις μέσω σκάιπ, τηλεφώνου κλπ. Γράφει τις φαντασιώσεις της στο xstream.gr. Θα σας πει αν ενδιαφέρεστε να ανταλλάξετε σκάιπ και θα κάνετε παιχνίδι φαντασιώσεων για λίγο καιρό ώστε να αντλεί έμπνευση. Με την παρέλευση κάποιου διαστήματος πέφτει γαμησάκι ώστε να βάλετε στην πράξη τα όσα είπατε.

Δεν λέει όχι σε Αθηναίους κλπ. Μόνος περιορισμός είναι να γίνει παιχνίδι για ένα διάστημα μέσω φαντασιώσεων. Απ' ό,τι κατάλαβα δεν την πολυενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση.

Εννοείται ότι η τύπισσα μπορεί και να είναι ψιλοτρακαρισμένη στον εγκέφαλο. Όμως δίνει εύκολα σκάιπ και κάνει κουβέντα φτάνει να δεσμευτεί κανείς για φαντασιώσεις. 

Μπράβο τύπε. Ασχέτως τι είναι η γκομενα η κίνηση σου και μονο να ενημερώσεις τον λαό του μπου δείχνει ότι σου αρέσει να μοιράζεσαι. Πηξαμε στους γαμιαδες που οι περισσότεροι κοκορευονται το πόσες έχουν γαμησει και ένα σωστό καθαρό ποστ με πληροφορίες και συμβουλές δεν κάνουν. Βάζουν ενα κείμενο αχταρμα με τα κατορθώματα τους και κοτσαρουν και 2 συμβουλές του κώλου.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
:thumbsup: :thumbsup:
Μπράβο τύπε. Ασχέτως τι είναι η γκομενα η κίνηση σου και μονο να ενημερώσεις τον λαό του μπου δείχνει ότι σου αρέσει να μοιράζεσαι. Πηξαμε στους γαμιαδες που οι περισσότεροι κοκορευονται το πόσες έχουν γαμησει και ένα σωστό καθαρό ποστ με πληροφορίες και συμβουλές δεν κάνουν. Βάζουν ενα κείμενο αχταρμα με τα κατορθώματα τους και κοτσαρουν και 2 συμβουλές του κώλου.

:thumbsup:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

Εμένα όλο αυτό μου μυρίζει για cockteasing. Από τη στιγμή που δεν την έχεις συναντήσει, δεν μπορείς να ξέρεις αν όντως προχωράει στην αληθινή επαφή ή είναι μόνο λόγια. Το ίντερνετ βρωμάει από cockteasers που σου τάζουν γαμήσια και αποφεύγουν τη συνάντηση με υπεκφυγές τύπου "φτιάξε με λίγο από δω πρώτα", "στείλε μου καμιά φωτό σου γυμνός" κλπ. Καμιά που θέλει να γαμηθεί μαζί σου ΑΜΕΣΑ δε σε βάζει να περιμένεις.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Παραθέτω παρακάτω τη συνομιλία μου στο skype με την Wraiokastro24 για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει κάτι σχετικά. H τύπισσα είτε είναι εντελώς αλλού ερωτικά είτε είναι τρακαρισμένη στον εγκέφαλο. Όπως προείπα, η συγκεκριμένη είναι μια Σαλονικιά 24 χρονών, εμφανίσιμη, με ωραίο σωματάκι μάλιστα, η οποία θέλει να προηγηθούν κάποιοι μήνες φαντασιώσεων από τηλέφωνο και σκάιπ πριν γίνει η πράξη. Αυτό λέει τουλάχιστον. Όποιος είναι μερακλής ας το επιχειρήσει:

*Με μαύρα εγώ, με κόκκινα αυτή. Εκτιμήστε τον χρόνο που έφαγα στα κόπι πέιστ και διαβάστε το. Έχει και συνέχεια η συνομιλία αλλά είναι στο ίδιο μοτίβο, επομένως δεν την έβαλα. :sunglasses:

Έλα
Καλησπέρα. Όλα καλά;
Με ποιο νικ μπαίνεις στο xstream?
pata stin anazitisi
Πονηρες Περιπετειες
θα στις βγαλει ολες

Τα διάβασα...
Μιλάμε είσαι αστέρι
Πέρα από τη φαντασία σου γράφεις και πολύ ωραία, με συνοχή και ερωτική ροή...
Μπράβο και δεν σου το χα
Και τα τσατ να φανταστώ τα χρησιμοποιείς για να εξάπτεται η φαντασία σου;
Αν θες να στείλω φωτογραφίες κλπ ευχαρίστως... μπορεί και να θες να σε πηδήξω αυτοστιγμεί αν με δεις...
Καυλιάρα
ti ennoeis me to aytostigmei?
Τι εχεις καταλαβει ακριβως οτι θα κανουμε που κρατησαμε επαφη?
Θα τα λέμε λίγο καιρό, θα ζούμε τις φαντασιώσεις μας κλπ και μετά θα βγούμε και θα σε πηδήξω.
Πως φαντάζεσαι οτι θα τα λεμε
Kαι πως φανταζεσαι οτι θα ζουμε τις φαντασιωσεις μας

Θα μιλάμε με κάμερα ή με τσατ αν θες. Όπως θες.
Θα κάνουμε roleplay, θα σε γαμάω...
Και πού θα μου πας... θα έρθει και η στιγμή που θα σε γευτώ και θα σε χύσω από κοντά...
Αυτοστιγμεί σημαίνει ότι θα θες να σε πηδήξω εκείνη την ώρα
A okay
Κοιτα το να σε δω ουτε και ο μπρατ πιτ αν εισαι δεν θα θελω αυτοστιγμείς σεξ
ελπιζω αυτο να ειναι κατανοητο και να μην σε ξενερωνει
Διότι δεν με ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση σου προς το παρόν όσο το μυαλο σου
Θέλεις να σου στείλω μια φαντασίωση μου? Να απαριθμήσεις τι δεν σ'αρέσει και πως θα το άλλαζες και να απαντήσεις στο ερώτημα που θέτω στο τέλος

Στείλε
Το οποίο ερώτημα δεν είναι απαραίτητο να απαντήσεις με την μια
Έγινε
καθώς είναι λίγο δύσκολο
Ντάξει
Στείλε
Λοιπον κανονιζει ο πατερας μου που ειναι επιχειρηματιας να κανει ενα παρτυ στο εργοστασιο του για εμενα γενεθλιων
Και φυσικα εγω καλο το αγορι μου και επειδη οι 3 κολλητες μου εχουν γκομενους τους τρεις κολλητους του δικου μου
ερχομαστε ολοι σαν ζευγαρια
Παμε στο εργοστασιο το οποιο ειναι κλειστο μεσα υπαρχουν μονο το προσωπικο καθαριοτητας και οι σεκιουριταδες
και υπαρχει ενας εξωτερικος χωρος λογω καλοκαιριου για να ψησουμε και να φαμε εκει
στηνουμε και ενα μεγαλο τραπεζι
Ολο το κκτηριο της εταιριας ειναι γυαλινο απ'εξω και εχει φιμε τζαμια επομενως οι μεσα βλεπουν εξω αλλα η απ'εξω οσο και αν προσπαθουν δεν βλεπουν τιποτα
Τωρα ερχεται το σημαντικο καθομαστε ολοι να φαμε
Και εσυ που εισαι ο ποιο κολλητος του δικου μου
πιανεις τους αλλους 2 φιλους σας τον Μιχάλη και τον Άγγελο
(Για τα κοριτσια εκτος εμενα διαλεγω Μαριάνθη, Κωνσταντίνα και Λία)
Λοιπον, παιρνεις εσυ τον Μιχάλη και τον Άγγελο και πατε ποιο περα παιρνετε τα ποτα σας και μιλατε για μπαλα ετσι εμεις φυσικα απομακρυνομαστε
Μολις φευγουμε τους λες οτι εμαθες απο την γκομενα σου την Μαριάνθη ότι γελάνε τα κορίτσια συνέχεια αλλά το σέβονται το πως εγώ που είμαι η μικρότερη απ' την παρέα (τάχα μου 18μισο αν δεν εχεις θεμα και μικροτερη για να κολλαει)
Είμαι παρθένα, και όχι μονο αυτο ο πατερας μου ειναι τοσο αυστηρος που οσο μεγαλωνα δεν εμαθα ποτε τι ειναι το σεξ παντα πιστευα στην αγαπη με την 1η ματια στον ερωτα αλλα ποτε δεν ειδα καν πως γινεται
Ο πατερας μου δεν μ'αφησε δηλαδη και επειδη οι γονεις μου ηταν αυστηροι ετσι και γω δεν εμαθα τιποτα
Το μονο που γνωριζα ηταν το φιλι
Και έμαθες ότι ενω τα κοριτσια πολλες φορες πηγαν να της πουν εκεινη αρνιοταν να μαθει σαν κοριτσακι του μπαμπα και ελεγε δεν θελω να ξερω ο μπαμπας δεν μ'αφηνει ετσι ποτε δεν μιλανε για τα σεξουαλικα μπροστα της
Και το παραξενο? οτι τα εχω εδω και 6 μηνες με το αγόρι μου και δεν εχουμε κανει κατι παραπανω απο αγκαλιες και φιλακια
Λοιπον εσεις καυλωνετε και απ'την εμφανιση μου και ποσο μαλλον επειδη ειμαι παρθενα και δεν ξερω τιποτα
και επειδη το αγόρι μου συνεχεια το παιζει ο υπερανω και σας κανει χαλαστρες
αποφασιζετε να του πηδηξετε την γκομενα
αλλα πως?
Ο καθενας σας βαζει στοιχημα οτι μπορει να με πηδηξει πριν απ' τον αλλον και ολοι πρεπει να τα καταφερετε σημερα στα γενεθλια μου
τι ξεφτιλα ε?
Αλλα για να με πηδηξετε θα πρεπει να με ξεγελασετε
(αυτο ειναι το φετιχ μου να με ξεγελασει καποιος)
Και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε καποιους συγκεκριμενους τροπους
Οι συγκεκριμένοι τρόποι είναι:
1. Δεν πρεπει να μου μιλησεις για το σεξ ή να φερεις την κουβεντα στο σεξ αν προσπαθησεις να μου μιλησεις για σεξ θα σε αποφυγω καθως ειπαμε οτι εχω θεμα απο τον μπαμπα μου.
2. Δεν πρεπει να με αγγιξεις ωστε να με καυλωσεις μεχρι να το θελω απο μονη μου... Γιατι δεν θελω να το θελω απο μονη μου θελω να με πεισεις να με ξεγελασεις να το κανω
3. Δεν θελω να κανεις αυτο που απεχθανομαι το 'χω ακουσει και αλλες φορες " Να μου δειξεις το οργανο σου περιμενωντας οτι αυτο θα με κανει να ορμηξω απο λιγουρα"
4. Να μην με μεθυσεις για να ειμαι χαλαρη και κανω οτι πεις χωρις λογο.
5. Να μην μου πεις να παιξουμε θαρρος ή αληθεια για να κανω ή ξερεις κατι παραπλησιο που θα πρεπει να κανω κατι χωρις να το σκεφτω.
6. Και να μην χρησιμοποιησεις το αγορι μου για να με πεισεις
δηλαδη να πεις οτι σε απαταει, ή λεει σε ολους οτι σε πηδαει και τετοια

Νόμπελ θα πρέπει να πάρεις
χαχα να 'σαι καλα
Ρε συ διαβάζω και καυλώνω!
χαχα
Τώρα να το τελειώσω
Τι πρέπει να κάνω τώρα;
Να σου πω τι πρέπει να αλλάξει;
Και ποιο είναι το ερώτημα;
Να μου πεις τι δεν σ'αρεσει
και πως θα το αλλαζες
και οταν εισαι ετοιμος και εχεις βρει απαντηση να μου πεις πως με ξεγελας που αναφερω στο τελος αλλα με τροπο εκτος των 6 που σου εχω απαριθμήσει

(της γράφω την επομένη)

Άκου
Θα πρέπει να πάω κανα δυό χρόνια μοναχός στο Θιβέτ για να βρω την απάντηση πώς θα σε ξεγελούσα
Anw αυτό όλο που ζητάς θέλει πολύ χρόνο και ενέργεια. Τι στο καλό κάνεις με τη ζωή σου; Εγώ δουλεύω 10 ώρες τη μέρα και θέλω να χαλαρώνω και να γαμάω καμιά πέρα από τη δικιά μου.
Θα κάτσεις να γνωριστούμε και να σε γαμήσω ή όχι;
Εσύ ακόμα λίγο θα το κάνεις επάγγελμα όλο αυτό.
Σιγά μην κάτσω να διαβάζω όλα αυτά τα σεντόνια που στέλνεις με την προοπτική ότι θα σε γαμήσω σε κανά 8μηνο
Δηλαδή αντί να γαμάμε θα γράφουμε σεξουαλικούς υπαινιγμούς στο σκάιπ;
Νομίζω μια καλή πούτσα χρειάζεται το μουνάκι σου για να στρώσει... και τη βρήκες εδώ...
Γι' αυτό... φάε την κλωτσιά στο κωλαράκι και όξω απ' εδώ.
Σε διώχνω από τις επαφές μου.
*** Missed call from (αυτή)
(αυτή) would like to add you on Skype ***
Νομιζα οτι ημουν πολυ κατανοητη οι αν βρισκομασταν θα ηταν σε μηνες απο τωρα. Και θες να με διαγραψεις χαχα αντε στο διαολο βλαμμενε διεγραψε με σε μπλοκαρω μην ερθεις μετα απο κανενα μηνα και με ψαχνεις ***

(την επομένη)

Καλημέρα
Ένα λεπτό ρε συ...
Εσύ τι υποχώρηση είσαι διαθετημένη να κάνεις δηλαδή;
Τι εννοώ... Το να μιλάμε 8-9 μήνες είναι πολύ ωραίο...
Όμως χρειάζεται πάρα πολλή ενέργεια... ψυχική επένδυση... και ώρες...
Τι είσαι έτοιμη να κάνεις εσύ δηλαδή; Αυτό που θες θα το πάρεις...
Δεν γίνεται στους 3 μήνες να συναντηθούμε δηλαδή;
Γι' αυτό αντέδρασα...
Βασικά απλά σου έστειλα μια φαντασίωση την 1η μας κιολας και σου ζητησα να βρεις τροπο
Και αντι να βρεις τα πηρες
Εγώ δεν είπα ουτε τρεις αλλα ουτε και 8-9 μηνες οτι θα παρει να συναντηθουμε
ειπα εφοσον περναμε καλα
τωρα αν π.χ. Μου μιλας μια φορα τον μηνα και περιμενεις να βρεθουμε σε 3 μηνες δεν θα βρεθουμε
Το νοημα ειναι να μιλαμε και να παιζουμε συχνα
Δηλαδή μην το δένεις κόμπο. Μου 'χει τύχει άτομο να μου πει οτι στους 3 μηνες θελει συναντηση
και δεν μου μιλησε για 3 μηνες
και μου ειπε ελα τωρα να βρεθουμε
και λεω μαλακας ειναι?
αυτος οχι εσυ
Εσυ ομως με εβρισες και με διεγραψες εξου και γιατι σε μπλοκαρα εγω επειτα
το θεμα μου ειναι το εξης. Τι υποχώρηση θες εγώ να κάνω δηλαδή? Εγώ σου είπα τι ψάχνω και σε έκανα προσθήκη εφόσον συμφωνούσες 100% σ'αυτά που είπα
Και μετά σπάστηκες γιατί σου φάνηκαν πολλά και οχι απο την 10 ή 16η φαντασιωση
αλλα απο την 1η
Επομενως
1ον Πες μου τι εννοεις να κανω υποχωρηση, υποχωρηση σε τι
και 2ον Θα κατσεις να παιξεις την φαντασιωση που σου ειχα γραψει και να σκεφτεις δηλαδη?
χαχα

Γέλασα με το τελευταίο
Καταρχήν κάνεις ένα λάθος...
Μιλάς πολύ φορμαλιστικά... και προετοιμάζεις τις φαντασιώσεις σου με έναν κανονιστικό τρόπο...
Φαντασιώσεις του γραφείου που λέμε... ενορχηστρωμένοι οργασμοί...
Γιατί δεν μιλάμε απλά και να μας βγαίνουν πράγματα στην πορεία;
Τι είναι όλο αυτό το ερωτηματολόγιο που έδωσες στην αρχή;
Γκάλοπ κάνεις;
Αυτό εννοούσα...
Δηλαδή ή θα μας βγει κάτι αυθόρμητα ή θα προδιαγράφεις πώς θα χύνουμε...
Άρα... μπορούμε να κάνουμε ένα συνδυασμό...
Να μιλάμε κάθε μέρα... αλλά και να γνωριζόμαστε κιόλας...
Ή κάθε μέρα ή κάθε 2 ή κάθε 3 μέρες όποτε θες...
Όχι όμως με αυτό τον φορμαλιστικό ψυχρό τρόπο...
Να γαμιόμαστε... αλλά όχι στη βάση ενός σκελετού στο χαρτί...
Μέχρι να το διαβάσω θα ξεκαυλώνω...
Κατάλαβες;
Δεν μ'αρεσει να μιλαμε απλα και να μας βγει στην πορεια
Μ'αρεσει να εχουμε μια βασικη υποθεση σαν σεναριο
και μετα να την παιζουμε
να γραφουμε τι λεμε σε μορφη διαλογου και να γραφουμε σε παρενθεση τι κανουμε ή τι σκεφτομαστε)
Δεν ειναι ερωτηματολογιο ελεος. Σου ειπα απλα οτι θελω να με ξεγελασεις και απλα σου ανεφερα 6 πραγματα που μην μπεις στον κοπο να τα χρησιμοποιησεις γιατι ετσι και να θες δεν μπορεις να ξεγελασεις.... Ετσι και 'γω στα ειπα για να μην σκεφτεσαι κατι που δεν γινεται και να βρεις κατι που να γινεται για να σε βοηθησω το εκανα

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τυπε πρεπει να χεις απλετο ελευθερο χρονο.... σε ζηλευω :S

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
Mιας και μιλάμε για ελληνίδες, ισως το πιο καριολικο είδος του πλανήτη.Ιστορία αληθινή από φίλο μπουζουξή που ήταν παρών.Σε νυχτερινό μαγαζί γκόμενα συνοδευμένη από ογκόδη τύπο χαλβαδίαζει τον μπουζουξή της ορχήστρας και του κάνει κρυφά νοήματα. Αυτός δεν της δίνει καμία σημασία γιατί βλέπει οτί συνοδεύεται και γιατί είναι κύριος αλλά και γιατί κάνει και την δουλειά του. Αυτή τσατισμένη γυρνάει και λέει στον γκόμενο της, αυτός μου την πέφτεί, αποτέλεσμα , ο τύπος σηκώνεται και κάνι τόπι στο ξύλο τον μπουζουξή που δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα.

φαντασου ποσο μαλακας και ποσο μυαλο εχει χασει ο πεομπρατσαρας απο τα χαπια που πινει

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Blindchat Καταστάσεις γκραν γκινιόλ και τρελλές γκόμενες!
Για πολύ σαβουρογάμηδες.

‘’Οι Δεσποινιδες της Αβινιόν’’ του Πάμπλο Πικάσο

:zombie: :zombie: :zombie:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Χαχαχα είναι ολοφάνερο ότι η τύπισσα απλά καβλαντίζει και περνάει την ώρα της μόνο. Μέλι-μέλι και από τηγανίτσα τίποτα. Άκου εκεί ότι βγαίνει μετά από μήνες τσατ! Ποιος σοβαρός άνθρωπος κάθεται να παίξει επί μήνες το παιχνίδι μπας και γαμήσει; Και η πλάκα είναι ότι το συνέχισες και αφού σε έβρισε και σε έστειλε στο διάολο, όταν της εξήγησες τα αυτονόητα.  :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δε το διαβασα ολο αλλα σε αυτο το σημειο θυμιζει ντοπα:
Πως φαντάζεσαι οτι θα τα λεμε
Kαι πως φανταζεσαι οτι θα ζουμε τις φαντασιωσεις μας

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Χαχαχα είναι ολοφάνερο ότι η τύπισσα απλά καβλαντίζει και περνάει την ώρα της μόνο. Μέλι-μέλι και από τηγανίτσα τίποτα. Άκου εκεί ότι βγαίνει μετά από μήνες τσατ! Ποιος σοβαρός άνθρωπος κάθεται να παίξει επί μήνες το παιχνίδι μπας και γαμήσει; Και η πλάκα είναι ότι το συνέχισες και αφού σε έβρισε και σε έστειλε στο διάολο, όταν της εξήγησες τα αυτονόητα.  :2funny:

Το συνέχισα για να δω αν θ' αλλάξει τίποτα. Όπως τα λες είναι τα πράγματα.

Μπορούμε να της προτείνουμε να εκπονήσει θεάρεστο έργο στο bou γράφοντας φαντασιώσεις και καλώντας τους χρήστες να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της. Όποιος καταφέρει μετά από 1-2 χρόνια να την πηδήξει θα αναγορευθεί αυτομάτως σε Μίστερ Μαλάκας της χρονιάς. :tooth:  

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Διάβασα το ποστ σου Τζίμι Τζιμ και τον διάλογό σου με την καμμένη τύπισσα. Με δύο λόγια οι γυναίκες αυτής της χώρας έχουν σεξουαλικά απωθημένα, ανεκπλήρωτες φαντασιωσεις. Κι όλο αυτό γιατί θεωρουν πολλές το σεξ ντροπή. Έτσι τους έχει μάθει η κοινωνία που δεν μπορεί να τους προσφέρει σεξουαλική παιδεία. Κατά τα άλλα τα βυζιά και τους κώλους τους πετάνε έξω με το ντύσιμο που κάνουν κι αυτό γιατί το κάνουν και οι άλλες και είναι μοδα. Καμμένες Ελλεηνιδες παντού. Χάσιμο χρόνου αυτή η αναζήτηση στο ντειτιν σαιτσ ειδικά όταν δεν είναι κάποιος αρκετά εμφανίσιμος ή φραγκατος. Εκτός αυτού ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Ο καθένας μας είναι ο ένας από τους 5-10-15 που μιλάει με μια γκόμενα. Άντε να επιλέγεις από αυτή και να βγεις ραντεβού. Κάθε τσατ με μια τύπισσα είναι κάτι σαν κάστινγκ.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Θα ήθελα να επισημάνω έναν ύπουλο κίνδυνο που εμφυλοχωρεί στο χόμπι του τσατ, μια και καθετί με το οποίο καταπιανόμαστε έχει το ανάλογο κόστος σε μας.

Η ηλεκτρονική αναζήτηση μουνιών δεν είναι τόσο αθώα όσο φαντάζονται οι μη μυημένοι. Δεν μπαίνεις απλά σε ένα τσατ, βγάζεις ένα γκομενάκι, το πηδάς και όλα καλά. Αυτό καταφέρνουν να το διαχειρίζονται άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, κυνικοί και άτεγκτα ορθολογιστές. Ωστόσο, ο καθημερινός άνθρωπος, ανεξαρτήτου ηλικίας, δεν είναι έτσι. Συνήθως σέρνεται από τις καύλες, τα  πάθη και τις αποτυχίες του. Όποιος δεν έχει τα κατάλληλα πνευματικά εφόδια, δεν διαθέτει μια αξιοπρεπή κοινωνική ζωή και δεν έχει ενδιαφέροντα εκτός ίντερνετ, αναπόφευκτα θα λιανιστεί στην e-κρεατομηχανή του τσατ. Σύντομα θα βιώσει την απομόνωση, την ανασφάλεια, τη φαντασιοπληξία, το έντονο ψυχικό άλγος, τη νευρικότητα και τη μελαγχολία.

Το χειρότερο, όμως, και αυτό το οποίο θα τον συνθλίψει και θα του φάει την ψυχή σαν διαδικτυακός κανίβαλος είναι το εξής: Η αντικατάσταση της πραγματικής ηδονής με ένα είδος ηλεκτρονικής και ψευδούς ηδονής. Αυτό ισοδυναμεί με την ψυχική διάβρωση και την πνευματική ερήμωση. Εξηγώ: Ο απρόσεκτος καθημερινός φίλος μας θα αρχίσει να βόσκει ηλεκτρονικές γκόμενες, θα μιλάει για βδομάδες ή και μήνες σκηνοθετώντας διαδικτυακά ρομάντζα, θα μπαίνει συνεχώς στα σκάιπ και τα email για να δει αν του έστειλε κάτι κάποια από τις επαφές του, θα γράφει σοφιστικέ μπούρδες ώστε να συντηρήσει μια επικοινωνία με κάποια σαν αυτόν, θα ευαρεστείται να μιλά 2,5-3 ώρες περί ανέμων και υδάτων με τον "διαδικτυακό του έρωτα", θα απολογείται γιατί έγραψε κάτι που πιθανόν να παρεξηγηθεί, θα βιώνει συναισθήματα προσμονής, ηδονής, απογοήτευσης στο πλαίσιο όχι μιας πραγματικής σχέσης αλλά ενός ειδώλου σχέσης. Συν τοις άλλοις, ο άνθρωπος αυτός, θα αρχίσει να μπαίνει όλο και πιο συχνά στα τσατ ρουμς και στα badoo, θα αναζητεί όλο και περισσότερες ρομαντικές επαφές γιατί πλέον έχει διαστρεβλώσει εντελώς την έννοια της πραγματικής επαφής, της επικοινωνίας με ένα άλλο πρόσωπο. Θα καταλήξει να σκέφτεται τα πάντα με όρους της ιντερνετικής επικοινωνίας. Θα συγχύζει το πραγματικό με το είδωλό του. Είναι η στιγμή που οι νευρώνες του εγκεφάλου του γίνονται προεκτάσεις της διαδικτυακής χίμαιρας.  

Ως εκ τούτου, να δώσουμε μερικές συμβουλές για τα παιδιά που είναι νέα στο τσαττινγκ, ή που θέλουν να κάνουν μυστικό παιχνίδι εκτός γάμου ή σχέσης χωρίς να συνθλιβούν ψυχικά:

-Ορίζουμε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να τσατάρουμε.
-Δεν πέφτουμε στην παγίδα του ηλεκτρονικού ρομάντζου. Να είμαστε κύριοι αλλά να επιδιώξουμε τηλέφωνο στη βδομάδα και συνάντηση το πολύ στις 7-10 μέρες.
-Διατηρούμε μια αξιοπρεπή κοινωνική ζωή. Δεν απομωνονόμαστε. Ο εθισμός στο τσατ παραμονεύει.
-Αντί να μπούμε στον πειρασμό να τσατάρουμε πέραν του χρονοδιαγράμματος που έχουμε θέσει, παίρνουμε τηλέφωνο έναν φίλο, λέμε 2 κουβέντες. Θα μας περάσει.
-Να έχουμε υπόψη ότι γκόμενα που ανέχεται διαδικτυακά ρομάντζα κλπ δεν τα έχει 400. Οι καλές κοπέλες με τις οποίες μίλησα ηλεκτρονικά και τους άρεσα εμφανισιακά μου είπαν σε 1 ή 2 μέρες "να μιλήσουμε και στο τηλέφωνο όποτε θες".
- Να έχουμε κατά νου ότι φεύγουν τα χρόνια θες δε θες σαν των ματιών σου τις βαφές. Αυτό να το επαναλαμβάνουμε συνέχεια.
- Αν δούμε ότι δεν πάμε καλά, ότι παρασυρθήκαμε και περνάμε πολλές ώρες, παίρνουμε μια άδεια απ' τη δουλειά μας και πηγαίνουμε για 3-4 μέρες σε ένα μέρος χωρίς διαδίκτυο. Αυτό θα μας βοηθήσει.
- Δεν υποτιμούμε τον κίνδυνο της διαδικτυακής μελαγχολίας αλλά τον αναγνωρίζουμε και προσπαθούμε να τον αντιμετωπίσουμε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Τελικά Jimmy Jim έχεις καταφέρει να βγεις με καμία από ιντερνετ;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Θα ήθελα να επισημάνω έναν ύπουλο κίνδυνο που εμφυλοχωρεί στο χόμπι του τσατ, μια και καθετί με το οποίο καταπιανόμαστε έχει το ανάλογο κόστος σε μας.

Η ηλεκτρονική αναζήτηση μουνιών δεν είναι τόσο αθώα όσο φαντάζονται οι μη μυημένοι. Δεν μπαίνεις απλά σε ένα τσατ, βγάζεις ένα γκομενάκι, το πηδάς και όλα καλά. Αυτό καταφέρνουν να το διαχειρίζονται άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, κυνικοί και άτεγκτα ορθολογιστές. Ωστόσο, ο καθημερινός άνθρωπος, ανεξαρτήτου ηλικίας, δεν είναι έτσι. Συνήθως σέρνεται από τις καύλες, τα  πάθη και τις αποτυχίες του. Όποιος δεν έχει τα κατάλληλα πνευματικά εφόδια, δεν διαθέτει μια αξιοπρεπή κοινωνική ζωή και δεν έχει ενδιαφέροντα εκτός ίντερνετ, αναπόφευκτα θα λιανιστεί στην e-κρεατομηχανή του τσατ. Σύντομα θα βιώσει την απομόνωση, την ανασφάλεια, τη φαντασιοπληξία, το έντονο ψυχικό άλγος, τη νευρικότητα και τη μελαγχολία.

Το χειρότερο, όμως, και αυτό το οποίο θα τον συνθλίψει και θα του φάει την ψυχή σαν διαδικτυακός κανίβαλος είναι το εξής: Η αντικατάσταση της πραγματικής ηδονής με ένα είδος ηλεκτρονικής και ψευδούς ηδονής. Αυτό ισοδυναμεί με την ψυχική διάβρωση και την πνευματική ερήμωση. Εξηγώ: Ο απρόσεκτος καθημερινός φίλος μας θα αρχίσει να βόσκει ηλεκτρονικές γκόμενες, θα μιλάει για βδομάδες ή και μήνες σκηνοθετώντας διαδικτυακά ρομάντζα, θα μπαίνει συνεχώς στα σκάιπ και τα email για να δει αν του έστειλε κάτι κάποια από τις επαφές του, θα γράφει σοφιστικέ μπούρδες ώστε να συντηρήσει μια επικοινωνία με κάποια σαν αυτόν, θα ευαρεστείται να μιλά 2,5-3 ώρες περί ανέμων και υδάτων με τον "διαδικτυακό του έρωτα", θα απολογείται γιατί έγραψε κάτι που πιθανόν να παρεξηγηθεί, θα βιώνει συναισθήματα προσμονής, ηδονής, απογοήτευσης στο πλαίσιο όχι μιας πραγματικής σχέσης αλλά ενός ειδώλου σχέσης. Συν τοις άλλοις, ο άνθρωπος αυτός, θα αρχίσει να μπαίνει όλο και πιο συχνά στα τσατ ρουμς και στα badoo, θα αναζητεί όλο και περισσότερες ρομαντικές επαφές γιατί πλέον έχει διαστρεβλώσει εντελώς την έννοια της πραγματικής επαφής, της επικοινωνίας με ένα άλλο πρόσωπο. Θα καταλήξει να σκέφτεται τα πάντα με όρους της ιντερνετικής επικοινωνίας. Θα συγχύζει το πραγματικό με το είδωλό του. Είναι η στιγμή που οι νευρώνες του εγκεφάλου του γίνονται προεκτάσεις της διαδικτυακής χίμαιρας. 

Ως εκ τούτου, να δώσουμε μερικές συμβουλές για τα παιδιά που είναι νέα στο τσαττινγκ, ή που θέλουν να κάνουν μυστικό παιχνίδι εκτός γάμου ή σχέσης χωρίς να συνθλιβούν ψυχικά:

-Ορίζουμε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να τσατάρουμε.
-Δεν πέφτουμε στην παγίδα του ηλεκτρονικού ρομάντζου. Να είμαστε κύριοι αλλά να επιδιώξουμε τηλέφωνο στη βδομάδα και συνάντηση το πολύ στις 7-10 μέρες.
-Διατηρούμε μια αξιοπρεπή κοινωνική ζωή. Δεν απομωνονόμαστε. Ο εθισμός στο τσατ παραμονεύει.
-Αντί να μπούμε στον πειρασμό να τσατάρουμε πέραν του χρονοδιαγράμματος που έχουμε θέσει, παίρνουμε τηλέφωνο έναν φίλο, λέμε 2 κουβέντες. Θα μας περάσει.
-Να έχουμε υπόψη ότι γκόμενα που ανέχεται διαδικτυακά ρομάντζα κλπ δεν τα έχει 400. Οι καλές κοπέλες με τις οποίες μίλησα ηλεκτρονικά και τους άρεσα εμφανισιακά μου είπαν σε 1 ή 2 μέρες "να μιλήσουμε και στο τηλέφωνο όποτε θες".
- Να έχουμε κατά νου ότι φεύγουν τα χρόνια θες δε θες σαν των ματιών σου τις βαφές. Αυτό να το επαναλαμβάνουμε συνέχεια.
- Αν δούμε ότι δεν πάμε καλά, ότι παρασυρθήκαμε και περνάμε πολλές ώρες, παίρνουμε μια άδεια απ' τη δουλειά μας και πηγαίνουμε για 3-4 μέρες σε ένα μέρος χωρίς διαδίκτυο. Αυτό θα μας βοηθήσει.
- Δεν υποτιμούμε τον κίνδυνο της διαδικτυακής μελαγχολίας αλλά τον αναγνωρίζουμε και προσπαθούμε να τον αντιμετωπίσουμε.

Αν και ειναι κοπυ απο αρθρο , επελεξες καλο αρθρο τυοε μου ευγε ειναι ακρθβος οπως τα γραφει ,προσοπικα τα εχω βαρεθη ολα εχω καει...και εχω ξενεροση η σε καταστρεφη η σε επαναφερη ο οποιοςδιποτε πατος....γενικα...Μπουρδελακι και ξερο ψωμι εδω και πολλα χρονια...

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Αν και ειναι κοπυ απο αρθρο , επελεξες καλο αρθρο τυοε μου ευγε ειναι ακρθβος οπως τα γραφει ,προσοπικα τα εχω βαρεθη ολα εχω καει...και εχω ξενεροση η σε καταστρεφη η σε επαναφερη ο οποιοςδιποτε πατος....γενικα...Μπουρδελακι και ξερο ψωμι εδω και πολλα χρονια...

Είναι οι δικές μου απόψεις μέσα από τη γενικότερη εμπειρία μου.  

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Σε μια εποχή που ανεβάζουμε τις προσωπικές μας φωτογραφίες στα social media και βγάζουμε φόρα παρτίδα τα πάντα όλα από προσωπικά δεδομένα χωρίς τον παραμικρό δισταγμό ποιος μπορεί να τα βλέπει... το να κράζουμε τις γνωριμίες και το σεξ μέσω ίντερνετ το βρίσκω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ υποκριτικό και δηθενίστικο.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Τελικά Jimmy Jim έχεις καταφέρει να βγεις με καμία από ιντερνετ;

Επειδή είμαι παράνομος, τρώω μέσο όρο 2-4 το χρόνο με τσατάρισμα 7-8 ώρες τη βδομάδα. Συνήθως κινούνται στο 7. Δυο φορές με 8, αλλά ήταν 35+. Οι νεαρές είναι συνήθως στο 6-7.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom