Φίλε Ανανία , με συγχωρείς που παρεμβαίνω στη συζήτηση σου με το εξαίρετο παλικάρι τον vril, με τον οποίο έχω μιλήσει με πμ και μου έδωσε κάποιες καλές συμβουλές για γυμναστική.
Είμαι κι εγώ ενάντια σε αυτή την βλακεία και κόλλημα των γυναικών με τις φωτογραφίες. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε οι άνδρες να παίξουμε το παιχνίδι τους και να βγάλουμε φωτό καλές είτε ερασιτεχνικές είτε επαγγελματικές.
Αν θέλεις να γνωρίσεις μέσω νετ θα πρέπει να βάλεις καλές φωτογραφίες. Εγώ έχω 1 η 2 φωτό στα προφίλ. Δεν βγαίνω καλά στις φωτό. Σε κάποιες αρέσουν πάντως. Αλλες ζητάνε περισσότερες φωτό προσφατες για να συνεχίσουν την κουβέντα και να σε συναντήσουν αν τους αρέσεις. Για μένα είναι τραγικό αυτό. Το έχω ξαναγράψει. Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν υπήρχε αυτή η ψύχωση των γυναικών πρωτίστως με τις φωτογραφίες. Αρχίζω και δικαιολογώ τις δικές μας τις γυναίκες που λέγανε και λένε ακόμη καποιες ότι δεν κάνουν γνωριμίες μέσω νετ. Βέβαια αυτό το λέγανε γιατί το θεωρούσαν ντροπιαστικο πριν χρόνια ή το κάνανε αλλά το κρυβανε γιατί θεωρούσαν ότι μόνο οι πολύ εύσωμες και άσχημες ψάχναν στο νετ. Αλλά αυτό με τις φωτογραφίες είναι αστεία υπόθεση. Δυστυχώς όσοι θέλουν να εμπλακούν με τις ιντερνετικες γνωριμίες οι καλές φωτογραφίες είναι μονόδρομος. Εγώ αρχίσει να κουράζομαι από το ιντερνετικο κυνήγι. Έχω μιλήσει με όλη την γη. Καλή η επικοινωνία μου με γκομενες από πολλές χώρες αλλά τι να το κάνεις αν δεν μπορείς να πας να τις γνωρίσεις ειδικά αυτές τις χαμογελαστες Ασιατισσες και τα τούμπανο τις Λατινες, ακόμη και τις Αφρικανικές γαζέλες που τρελενονται πολλές για άσπρους.
Συμφωνω μαζι σου.
Αν πεις οτι θα ασχοληθεις σοβαρα με το 'αθλημα' του online dating, πρεπει οι φωτο να ειναι προσεγμενες.
Δυστυχως.
Δεν θα καθισει η αλλη να γνωρισει τον 'εσωτερικο σου κοσμο' απο το νετ, και η 1η εντυπωση μετραει.
Αν ειναι της προκοπης κοπελα, μετα μπορει να σε ψαξει και σαν χαρακτηρα.
Αλλα ολα ξεκινανε απο τα ματια.
Ομως, τι να το κανεις αμα στην τελικη δεν υπαρχει χρημα για να κινηθει καποιος;
Ξερεις ποσες ασιατισες, κουκλιτσες, χαμογελαστες, νεες, να τις πιεις στο ποτηρι, να με εξυμνουν λες και ειμαι ο ενας και μοναδικος,
με ολες αυτες να γινεται παιχνιδι,
αλλα στο τελος να πρεπει να κανεις quit, οχι γιατι ζητανε λεφτα οι καημενες,
αλλα γιατι για να υπερκερασεις αποστασεις και εμποδια,
κακα τα ψεματα, θες χρημα!
Κι αμα δεν το χεις, απλα μενεις στο ιντερνετικο τσαταρισμα! Και τι να λεει;
Κι εγω κουραστηκα απο online dating.
Να ξερω οτι μπορω να εχω οτι το ωραιοτερο, οτι το καλυτερο, στην Ασια, και να μην μπορω να το φτασω.
Και δεν μιλω για τα εισητηρια μονο. Γενικα θες χρημα να διαχειριστεις μια τετοια γνωριμιας.
Και τελικα ξαναμπαινουν σκεψεις να κανεις τι; Να ασχοληθεις με τα ελληνικα σκ@τ@?????
Εγω παντως, αν και κανω θραυση σε ασιατισες,
σε βαλκανικους λαους που ειναι διπλα μας και θα μπορουσα να το διαχεριστω ευκολοτερα, και οικονομικα, και γενικως,
δεν εχω επιτυχια, οπως κι αν το παλεψα.