Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το να εχεις χρηματα η εμφανιση πλεον, λιγο ρολο παιζει απέναντι στο κοινωνικο στατους! Το κοινωνικο στατους και η προβολη είναι ο απολυτα καθοριστικος παραγοντας σ αυτόν τον τομεα!
Δεν πα να σαι μοντελαρος η σκυλολεφτας? Ενας χοντρος καραφλας ανθυπομετριος θα φαει πριν από σενα, εάν εχει το στατους!

Συμφωνώ για την εμφάνιση αλλά διαφωνώ για τα χρήματα.

Αν έχεις χρήματα και δεν σε κυνηγάνε οι γκόμενες,κάνεις κάτι λάθος.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Τελος, μου κακοφαίνεται το γεγονός ότι πρεπει να επενδυσει τοσο χρονο και κοπο κανεις, ώστε να προβαλλει μια εικονα που θα προσελκυσει κατωτέρας κλίμακας ανθρώπους.
Δεκτό αυτό, δεν είναι για όλους το online παιχνίδι. Αλλά μιας που το θέτεις από άποψη απόδοσης, στο live τι ποσοστό επιτυχίας έχεις; Έχεις κρατήσει στατιστικά; Πχ στα 100 πεσιματα πόσες θα γαμήσεις και μετά από πόσο χρονικό διάστημα; Και τι εμφάνισης; Γιατί εμένα προσωπικά είναι πιο οικονομικό από άποψη χρόνου και προσπαθειας το online σε σχέση με τα ξενύχτια που θα έκανα για να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα παθαινοντας λαρυγγίτιδα στα κωλοκλαμπ. Αν πάλι εσυ το βρίσκεις πιο αποδοτικό, βάζοντας κάτω στατιστικά και όχι βασιζόμενος στη διαίσθηση, με γεια σου με χαρά σου που δεν ασχολείσαι

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Γενικά, από οποία πλευρά κι αν το δούμε, όσο ζούμε σε αυτή τη γυναικοκεντρική και φεμινιστική κοινωνία, η πραγματικότητα θα είναι δύσκολη για τους άντρες. Γυναίκες θα μας διαλέγουν, καταδικάζοντας εκατομμύρια άντρες στην αγαμία με μόνο μια χούφτα από αυτούς οι οποίοι ικανοποιούν τις υπεργαμικες τους ορέξεις να μη μένουν ποτέ πεινασμένοι σε μια αέναη διαδικασία αναζήτησης.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.851
Πόντοι
216
Δεκτό αυτό, δεν είναι για όλους το online παιχνίδι. Αλλά μιας που το θέτεις από άποψη απόδοσης, στο live τι ποσοστό επιτυχίας έχεις; Έχεις κρατήσει στατιστικά; Πχ στα 100 πεσιματα πόσες θα γαμήσεις και μετά από πόσο χρονικό διάστημα; Και τι εμφάνισης; Γιατί εμένα προσωπικά είναι πιο οικονομικό από άποψη χρόνου και προσπαθειας το online σε σχέση με τα ξενύχτια που θα έκανα για να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα παθαινοντας λαρυγγίτιδα στα κωλοκλαμπ. Αν πάλι εσυ το βρίσκεις πιο αποδοτικό, βάζοντας κάτω στατιστικά και όχι βασιζόμενος στη διαίσθηση, με γεια σου με χαρά σου που δεν ασχολείσαι

ενταξει τυπε, δεν σου λεω ότι είμαι κανας γαμιας απ αυτους που τους απαγορευουν την προσβαση στα μαγαζια με ξυλινα πατωματα (που φουσκωνουν απτην υγρασια που σηκωνουν τα μουνακια αμα τον δουν, πχ).
Μοντελος δεν εμαι, αλλα ουτε και μπαζο, είμαι οκ, νοστιμο αγορι.

Ουτε κι ο,τι κανω κανα τρομερο παιχνιδι, ότι την πεφτω σε οποια βρω!
Μικρος τα κανα μεχρι τα 23-24 αυτά, και παραδόξως δεν τα πηγαινα κι ασχημα.

Πλεον αν δεν μου γυαλισει καποια δεν εχω ορεξη ν ασχοληθώ. Και δεν είμαι απ αυτους που αν δεν είναι 10αρι η γκομενα δεν καυλωνουν. Μπορει ναναι 10αρι, μπορει να ναι και 7αρι, εμενα το ιδιο θα μ αρεσει αν γουστάρω.

Ποσοστα να βγαλω, δυσκολο! Δηλαδη μπορω να σου πω ότι στις 10 που θα την πεσω, τηλεφωνακι θα τσιμπησω απτις 7-8. Από κει και περα πεφτει περισσοτερο, πχ θα βγαλω 4 η 5-οι άλλες μπορει να λακισουν, να μην απαντησουν καν, η να πουλανε τρελες.
Αμα καταφερω να βγαλω καποια, θα την εχω ψησει ηδη αρκετα και ξεκάθαρα για τι ψάχνομαι. Οποτε εκει οι πιθανότητες να μην γινει η δουλεια μικραινουν.

Αλλα δεν σου βγαζω 50% σε καμμια περιπτωση, καθως είναι αρκετοι οι παραγοντες.
Οι χρονοι ποικιλλουν, αλλα εάν δεν παιξει εστω λιγο φασωμα απτο πρωτο ραντεβού αποφευγω να ξαναβγω.

Με τις ξενες αισθητα καλυτερα τα πραγματα, δεν το συζητάμε. Χωρια ότι παιζει και περισσοτερος χαβαλές.

Απλα, το βρισκω πολύ πιο διασκεδαστικο και ενδιαφερον ολο αυτό (με ο,τι αποτυχιες συνεπάγονται), παρα να βομβαρδίζω την κάθε πυροβολημενη με μηνυματα πισω από μια οθονη, μπας και δωσει σημασια.

Ισως είναι και κακο ρε παιδια, που πλεον η κάθε ανθυπομετρια μπορει πισω από μια οθονη να κανει καστινγκ ολοκληρα πορτφολιος με ανδρες που στην πραγματικη ζωη ουτε που θα της μιλαγαν!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.851
Πόντοι
216
θυμαμαι μονο από το adult.gr παλια που αρχιδια φωτογραφιες μπορουσες ν ανεβασεις κιολας, που σκαγαν εκει κατι πεινασμένες ανωμαλες για πουτσο στο πιατο!
Αυτό το site ρε παιδια πρεπει να ειχε ταισει πολύ κοσμο στις μικρες δοξες του.
Ουτε Like ουτε ξεlike, ουτε κοιλιακους και πισινες και ξεφτιλικια, ουτε πολλα μπιρι μπιρι ουτε τιποτα.
Εσκαγε τσουπ η καυλιαρα παντρεμενη πχ, σου στελνε 5-6 μλκς, ραντεβουδακι στα μουλωχτα και δωστου!

Ακομα δεν καταλαβα πως γενιν αυτό τοτε, σ αυτό το σαη!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.537
Πόντοι
216
Φίλε Ανανία , με συγχωρείς που παρεμβαίνω στη συζήτηση σου με το εξαίρετο παλικάρι τον vril, με τον οποίο έχω μιλήσει με πμ και μου έδωσε κάποιες καλές συμβουλές για γυμναστική.
Είμαι κι εγώ ενάντια σε αυτή την βλακεία και κόλλημα των γυναικών με τις φωτογραφίες. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε οι άνδρες να παίξουμε το παιχνίδι τους και να βγάλουμε φωτό καλές είτε ερασιτεχνικές είτε επαγγελματικές.
Αν θέλεις να γνωρίσεις μέσω νετ θα πρέπει να βάλεις καλές φωτογραφίες. Εγώ έχω 1 η 2 φωτό στα προφίλ. Δεν βγαίνω καλά στις φωτό. Σε κάποιες αρέσουν πάντως. Αλλες ζητάνε περισσότερες φωτό προσφατες για να συνεχίσουν την κουβέντα και να σε συναντήσουν αν τους αρέσεις. Για μένα είναι τραγικό αυτό. Το έχω ξαναγράψει. Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν υπήρχε αυτή η ψύχωση των γυναικών πρωτίστως με τις φωτογραφίες. Αρχίζω και δικαιολογώ τις δικές μας τις γυναίκες που λέγανε και λένε ακόμη καποιες ότι δεν κάνουν γνωριμίες μέσω νετ. Βέβαια αυτό το λέγανε γιατί το θεωρούσαν ντροπιαστικο πριν χρόνια ή το κάνανε αλλά το κρυβανε γιατί θεωρούσαν ότι μόνο οι πολύ εύσωμες και άσχημες ψάχναν στο νετ. Αλλά αυτό με τις φωτογραφίες είναι αστεία υπόθεση. Δυστυχώς όσοι θέλουν να εμπλακούν με τις ιντερνετικες γνωριμίες οι καλές φωτογραφίες είναι μονόδρομος. Εγώ αρχίσει να κουράζομαι από το ιντερνετικο κυνήγι. Έχω μιλήσει με όλη την γη. Καλή η επικοινωνία μου με γκομενες από πολλές χώρες αλλά τι να το κάνεις αν δεν μπορείς να πας να τις γνωρίσεις ειδικά αυτές τις χαμογελαστες Ασιατισσες και τα τούμπανο τις Λατινες, ακόμη και τις Αφρικανικές γαζέλες που τρελενονται πολλές για άσπρους.

Συμφωνω μαζι σου.
Αν πεις οτι θα ασχοληθεις σοβαρα με το 'αθλημα' του online dating, πρεπει οι φωτο να ειναι προσεγμενες.
Δυστυχως.
Δεν θα καθισει η αλλη να γνωρισει τον 'εσωτερικο σου κοσμο' απο το νετ, και η 1η εντυπωση μετραει.
Αν ειναι της προκοπης κοπελα, μετα μπορει να σε ψαξει και σαν χαρακτηρα.
Αλλα ολα ξεκινανε απο τα ματια.

Ομως, τι να το κανεις αμα στην τελικη δεν υπαρχει χρημα για να κινηθει καποιος;
Ξερεις ποσες ασιατισες, κουκλιτσες, χαμογελαστες, νεες, να τις πιεις στο ποτηρι, να με εξυμνουν λες και ειμαι ο ενας και μοναδικος,
με ολες αυτες να γινεται παιχνιδι,
αλλα στο τελος να πρεπει να κανεις quit, οχι γιατι ζητανε λεφτα οι καημενες,
αλλα γιατι για να υπερκερασεις αποστασεις και εμποδια,
κακα τα ψεματα, θες χρημα!
Κι αμα δεν το χεις, απλα μενεις στο ιντερνετικο τσαταρισμα! Και τι να λεει;

Κι εγω κουραστηκα απο online dating.
Να ξερω οτι μπορω να εχω οτι το ωραιοτερο, οτι το καλυτερο, στην Ασια, και να μην μπορω να το φτασω.
Και δεν μιλω για τα εισητηρια μονο. Γενικα θες χρημα να διαχειριστεις μια τετοια γνωριμιας.

Και τελικα ξαναμπαινουν σκεψεις να κανεις τι; Να ασχοληθεις με τα ελληνικα σκ@τ@?????
Εγω παντως, αν και κανω θραυση σε ασιατισες,
σε βαλκανικους λαους που ειναι διπλα μας και θα μπορουσα να το διαχεριστω ευκολοτερα, και οικονομικα, και γενικως,
δεν εχω επιτυχια, οπως κι αν το παλεψα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
θυμαμαι μονο από το adult.gr παλια που αρχιδια φωτογραφιες μπορουσες ν ανεβασεις κιολας, που σκαγαν εκει κατι πεινασμένες ανωμαλες για πουτσο στο πιατο!
Αυτό το site ρε παιδια πρεπει να ειχε ταισει πολύ κοσμο στις μικρες δοξες του.
Ουτε Like ουτε ξεlike, ουτε κοιλιακους και πισινες και ξεφτιλικια, ουτε πολλα μπιρι μπιρι ουτε τιποτα.
Εσκαγε τσουπ η καυλιαρα παντρεμενη πχ, σου στελνε 5-6 μλκς, ραντεβουδακι στα μουλωχτα και δωστου!

Ακομα δεν καταλαβα πως γενιν αυτό τοτε, σ αυτό το σαη!
------------
ειχα φαει 4 απο εκει...
αλλα επαιζε κ πολυ παραμυθι...
που το θυμηθηκες αυτο ρε τυπε...
ολα γενικα στην αρχη ειναι οκ..οταν τα μαθαινουν πολλοι =καταστροφη

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Πλεον αν δεν μου γυαλισει καποια δεν εχω ορεξη ν ασχοληθώ. Και δεν είμαι απ αυτους που αν δεν είναι 10αρι η γκομενα δεν καυλωνουν. Μπορει ναναι 10αρι, μπορει να ναι και 7αρι, εμενα το ιδιο θα μ αρεσει αν γουστάρω.

Ποσοστα να βγαλω, δυσκολο! Δηλαδη μπορω να σου πω ότι στις 10 που θα την πεσω, τηλεφωνακι θα τσιμπησω απτις 7-8. Από κει και περα πεφτει περισσοτερο, πχ θα βγαλω 4 η 5-οι άλλες μπορει να λακισουν, να μην απαντησουν καν, η να πουλανε τρελες.
Αμα καταφερω να βγαλω καποια, θα την εχω ψησει ηδη αρκετα και ξεκάθαρα για τι ψάχνομαι. Οποτε εκει οι πιθανότητες να μην γινει η δουλεια μικραινουν.

Αλλα δεν σου βγαζω 50% σε καμμια περιπτωση, καθως είναι αρκετοι οι παραγοντες.
Οι χρονοι ποικιλλουν, αλλα εάν δεν παιξει εστω λιγο φασωμα απτο πρωτο ραντεβού αποφευγω να ξαναβγω.
Άρα 1 στις 2 καταλήγει σε ραντεβού μου λες; Από τα ραντεβού τι ποσοστό τρως; Χωρίς ποσοστά μιλάμε τελείως στον αέρα. Επίσης αν κατάλαβα καλά, οι 'στόχοι' σου είναι προσεκτικά επιλεγμένοι. Δε θα πας δηλαδή σε κάποια, αν δεν παίξει έστω λίγο eye contact και δεν τη γουστάρεις. Αλλά ακόμα και αυτή η διαδικασία που θα διαλέξεις 'στόχο', δε συμφωνείς ότι τρώει αρκετό χρόνο;

Απλα, το βρισκω πολύ πιο διασκεδαστικο και ενδιαφερον ολο αυτό (με ο,τι αποτυχιες συνεπάγονται),
Αν είναι πιο διασκεδαστικό είναι άλλο. Πιο αποδοτικό όχι απαραίτητα. Βέβαια προσωπικά εμένα το να έχεις ελάχιστο χρόνο να βρεις τι θα πεις, να έχεις να αντιμετωπίσεις ολόκληρη την παρέα της που κάνει cockblocking και να πρέπει να ξελαρυγγιαστείς για να κάνεις μια γαμημένη συζήτηση δε μου λέει τίποτα από άποψη διασκέδασης.

παρα να βομβαρδίζω την κάθε πυροβολημενη με μηνυματα πισω από μια οθονη, μπας και δωσει σημασια.
Αν βομβαρδίζεις με μηνύματα, είσαι μαλάκας και χωρίς το συμπάθειο. Εγώ το πολύ ένα ακόμα μήνυμα να ξαναστείλω, αν σε κάποια φάση εγκαταλείψει τη συζήτηση.

Ισως είναι και κακο ρε παιδια, που πλεον η κάθε ανθυπομετρια μπορει πισω από μια οθονη να κανει καστινγκ ολοκληρα πορτφολιος με ανδρες που στην πραγματικη ζωη ουτε που θα της μιλαγαν!
Σε αυτό φταίνε τα λιγούρια που θέλουν να γαμάνε όποια τρύπα βρουν μπροστά τους και έχουν χαλάσει την πιάτσα όσο δεν πάει. Τις επιλογές που έχει η ανθυπομέτρια τις βρίσκει από κάποιους άλλους που της τις προσφέρουν απλόχερα. Φυσικά και δε θα ακολουθήσεις αυτό το δρόμο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Εγώ έχω 1 η 2 φωτό στα προφίλ. Δεν βγαίνω καλά στις φωτό. Σε κάποιες αρέσουν πάντως. Αλλες ζητάνε περισσότερες φωτό προσφατες για να συνεχίσουν την κουβέντα και να σε συναντήσουν αν τους αρέσεις. Για μένα είναι τραγικό αυτό. Το έχω ξαναγράψει. Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν υπήρχε αυτή η ψύχωση των γυναικών πρωτίστως με τις φωτογραφίες. Αρχίζω και δικαιολογώ τις δικές μας τις γυναίκες που λέγανε και λένε ακόμη καποιες ότι δεν κάνουν γνωριμίες μέσω νετ. Βέβαια αυτό το λέγανε γιατί το θεωρούσαν ντροπιαστικο πριν χρόνια ή το κάνανε αλλά το κρυβανε γιατί θεωρούσαν ότι μόνο οι πολύ εύσωμες και άσχημες ψάχναν στο νετ. Αλλά αυτό με τις φωτογραφίες είναι αστεία υπόθεση. Δυστυχώς όσοι θέλουν να εμπλακούν με τις ιντερνετικες γνωριμίες οι καλές φωτογραφίες είναι μονόδρομος. Εγώ αρχίσει να κουράζομαι από το ιντερνετικο κυνήγι. Έχω μιλήσει με όλη την γη. Καλή η επικοινωνία μου με γκομενες από πολλές χώρες αλλά τι να το κάνεις αν δεν μπορείς να πας να τις γνωρίσεις ειδικά αυτές τις χαμογελαστες Ασιατισσες και τα τούμπανο τις Λατινες, ακόμη και τις Αφρικανικές γαζέλες που τρελενονται πολλές για άσπρους.
Πήγαινε κι εσύ σε φωτογράφο να βρεις την υγειά σου. 50 ευρώ για 15 φωτογραφίες που, αν προσέξεις μπορούν να βγουν με διαφορετικό concept μεταξύ τους, είναι πολύ VFM.

Με γκόμενες από άλλες χώρες ποιος ο λόγος να μιλάς αν δεν σκοπεύεις να πας διακοπές το προσεχές διάστημα; Μόνο όταν είναι να επισκεφθείς τη χώρα τους, ξεκινάς να στέλνεις για να προετοιμάσεις το έδαφος.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955
ε παιδια....πληρωσα για να αποχτησω προσβαση στο blindchat λίγες ημέρες...μίλησαμε πολλές και ανταλλάξαμε φωτογραφίες.

Τι τέρατα γυναικες κυκλοφορούν εκει μέσα πω πω πω θρίλερ ασχημιας.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Κι επίσης ένα 80+% δε βγαίνει από ιντερνετ, ο,τι και να κάνεις. Εκτός κι αν φας βδομάδες να της μιλάς που έχεις μία μικρή πιθανότητα. Επομένως timewasters.

Όλα τα υπόλοιπα που λέτε με άντρες που κρύβονται πίσω από γυναικεια προφίλ και ξαφνικές εκκρηξεις οικειότητας δεν καταλαβαίνω που σας τυχαίνουν. Αν ακόμα μπαίνετε σε τίποτα dod, είστε άξιοι της μπίρας σας.

Τις περισσότερες φορές τα μηνύματά σου είναι ουσιαστικά και προσθέτουν. Κάποτε όμως η υπερβολική σου αυτοπεποίθηση σε εκτρέπει προς τον αφοριστικό ξερολισμό και την έπαρση.

Ερωτώ: Πώς θα κάνουμε παιχνίδι εμείς που είτε είμαστε παντρεμένοι είτε σε σοβαρή σχέση; Θα μοστράρουμε επαγγελματικές φωτογραφίες στο tinder; Υποχρεωτικά θα κινηθούμε υπόγεια, μυστικά και θα αναζητήσουμε συνήθως αντίστοιχες μ' εμάς περιπτώσεις κ.λπ. Θα συζητήσουμε και όταν δημιουργηθεί μια μίνιμουμ εμπιστοσύνη θα στείλουμε φωτογραφίες ιδιωτικά. Συνεπώς, θα κινηθούμε και στις ανάλογες εφαρμογές.

pasakas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2015
Κριτικές
15
Like
497
Πόντοι
290
Συνάδελφοι, ξέρει κανείς αν το okcupid έχει πέσει ή έχω φάνει κανα μπλοκ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom