Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Για μενα ειναι αυτη!!!
Τσιπούροουζακια θα πίνει όμως ; Αλλά για κάτσε ρε τυπε. Είσαι ένστολος ; Η μήπως θα πουλήσεις παραμύθα ; Τόσο βλήμα που δείχνει ότι είναι πάντως θα το χάψει.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Σε badoo - Tinder κτλ μονο με μπαζα ματσάρω τα οποια εχουν φωτο προφιλ μια καλή αλλα ειναι μπάζα..

Προχθες βγήκα με μια απο Badoo στις φωτο καυλάκι απο κοντά μονο για ενα γαμήσι αν εχεις μαζέψει πολλές καύλες

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Σε ποιο site ειναι αυτο?
Τζαουμο. Αυτή την τύπισσα νομίζω την θυμάμαι στο ίδιο ντειτιν απλικεισιον να ψάχνει καιρό τώρα τον εκλεκτό γαμπρό της. Άντε να αλλάζει καμία φωτό. Το κείμενο παραμένει το ίδιο. Βέβαια μπορεί να είναι και προφίλ άνδρα που θέλει να την εκδικηθεί, μπορεί να είναι κάποιου που απλά θέλει να ειρωνευτεί τις Ελλεηνιδες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Σε badoo - Tinder κτλ μονο με μπαζα ματσάρω τα οποια εχουν φωτο προφιλ μια καλή αλλα ειναι μπάζα..

Προχθες βγήκα με μια απο Badoo στις φωτο καυλάκι απο κοντά μονο για ενα γαμήσι αν εχεις μαζέψει πολλές καύλες
Πριν από λίγο μου έστειλε μήνυμα φιλίας γκομενάκι από μακρινό νησί που απ ότι φαίνεται εκεί οι ντόπιοι το έχουν χεσμενο μάλλον γιατί είναι έξτρα λαρτζ. Λέω μάλλον γιατί δεν δείχνει ολόσωμες φωτό αλλά από το κεφάλι και τους ώμους το ψιλιαζομαι. Έχει και μια φωτό που τράβηξε ένα χαρτί πανω στο οποιο μάλλον η ίδια έγραψε : Να ψάχνεται γυναικες με καρδιά. Μουνί έχουν όλες !
Για σας το λέει παίδες που ψάχνετε ακαρδες γυναικες με μουνί. Χαχαχα ! Σε μια άλλη φωτό δείχνει το χέρι της μόνο να κάνει κωλοδάχτυλο !!!!

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Πριν από λίγο μου έστειλε μήνυμα φιλίας γκομενάκι από μακρινό νησί που μάλλον εκεί οι ντόπιοι το έχουν χεσμενο μάλλον γιατί είναι έξτρα λαρτζ. Έχει και μια φωτό που τράβηξε ένα χαρτί πανω στο οποιο μάλλον η ίδια έγραψε : Να ψάχνεται γυναικες με καρδιά. Μουνί έχουν όλες !
Για σας το λέει παίδες που ψάχνετε ακαρδες γυναικες με μουνί. Χαχαχα ! Έχει και μια φωτό που δείχνει το χέρι της μόνο να κάνει κωλοδάχτυλο !!!!

Ε ναι η extra large τι να πουλήσει το μουνι της? Οτι έχει η κάθεμια... Ολα γαμιούνται σε αυτή τη ζωη..

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Αυτη την βδομαδα δεν ξερω τι εγινε
2match tinder 1happn
Εχω πολυ καιρο να δω τετοια αποτελεσμα σε μια βδομαδα

Στο happn υπερμουνο αλλα εφαγε χοντρο σκαλωμα
Της λεω i like to meet people,show them the city κτλπ και μου λεει i am not people,i am me,i am special και το παιζε ντιβα λιγο εως πολυ!
Την εκοψα γιατι ενω ηταν 9αρι Ολλανδεζα το επαιζε φουλ ιστορια και αυτα τα βαριεμαι

Με Γερμανιδα κανονισα απο tinder βγηκαμε αλλα εφευγε την επομενη μερα αλλα ερχεται Ελλαδα συχνα οποτε το θεωρω στανταρ το γαμηση τον αλλο μηνα

Τελος το καλο εγινε με Ασιατισα μιλφα απο Ταιβαν
Απο tinder match πηρα whatsapp(γιατι ελλαδα δεν ειχε ερθει ακομα απλα ειχε αλλαξει τοποθεσια) και μιλουσαμε καιρο
Δεν ειχα δει ηλικια αν και την εγραφε στο tinder και whatsapp δεν ρωτησα ποσο ειιναι,ποτε δεν ρωταω εξαλλου

Οταν βγηκαμε εβρεχε οποτε πηρα το αμαξι για παραλια,φορτωθηκα με μπυρες και αρχισαμε να πινουμε ενω ειχα βαλει 87,7 στο αμαξι(συνηστω με ξενες τετοια μουσικη) και της λεω γουσταρω να γνωριζω νεο κοσμο να περναω καλα κτλπ
Στο κατω κατω της λεω νεοι ειμαστε οτι γουσταρουμε κανουμε
Γελαει και μου λεει εισαι νεος,οχι εγω
Γιατι της λεω
Γιατι μου λεει ξερεις ποσο ειμαι
Ποσο εισαι δεν θυμαμαι της λεω
Μου λεει δεν ειδες τιντερ,της λεω ναι αλλα ηλικιες δεν κοιταω
ΜΟυ λεει 55!!
Για κανα λεπτο δεν μιλουσα γιατι δεν μπορουσα να το πιστεψω,ηθελα να ανοιξω τιντερ μπροστα της να το τσεκαρω
Επαθα πλακα ειχει το σωμα και το προσωπο 25αρας!!
Καυλωσα παρα πολυ και απ την καυλα δεν μπορουσα να μιλησω τοσο γρηγορα οσο πριν.Οσο μιλουσα σκεφτομουν αν το μουνακι της θα ηταν σαν 25αυρας η μονο τα υπολοιπα(τετοιες χαζες σκεψεις μπορει να καταστρεψουν τα παντα αν φαναιρωθουν πριν την ωρα τους)
Με τα πολλα πολλα της λεω να σε γυρισω εμενε μεσω  airbnb
Ξαναπηγα για μπυρες και μου λεει μονη της αμα ειναι να παμε και στο βουνο(το ειχα προτεινει πριν)
Πιστευω οτι με τσεκαρε φουλ στο παντελονι κατι κοφτες ματιες,ειχε δει οτι θα φυτρωνε τριτο ποδι :walkingpenis:

Τελικα στο βουνο δεν κρατηθηκα χωθηκα σαν αγροικος(που ειναι εντελως λαθος) αλλα αρχισαμε το φασωμα
Σαν γαμησι δεν το συζητω

Ας λενε οι επιστημονες οτι θελουν μαλλον δεν γαμανε για αυτο γινανε επιστημονες και ειναι πρωτοι στην θεωρια αλλα τελευταιοι στην πραξη

Οποια Ασιατισα εχω γαμησει απο 20 μεχρι 50φευγα(τωρινη) ολες εχουν μουνι σφιχτο τερμα και στενο

Αυτο με φτιαχνει απιστευτα,αλλη αισθηση

Αμα ηταν και πιο ψηλες οπωες οι Ανατολικες ισως να αποχαιρετουσα την Ευρωπη

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Φιλε αυτο που λες για το ασιατικο μουνι το αναφερει και ο Κουροσαβα στην αυτοκρατορια των αισθησεων.

Αυτο το χαπν πως το λειτουργεις; Στελνω καρδουλες αλλα τζιφος...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Γελαει και μου λεει εισαι νεος,οχι εγω
Γιατι της λεω
Γιατι μου λεει ξερεις ποσο ειμαι
Ποσο εισαι δεν θυμαμαι της λεω
Μου λεει δεν ειδες τιντερ,της λεω ναι αλλα ηλικιες δεν κοιταω
ΜΟυ λεει 55!!
Για κανα λεπτο δεν μιλουσα γιατι δεν μπορουσα να το πιστεψω,ηθελα να ανοιξω τιντερ μπροστα της να το τσεκαρω

Το Age Filter στο Tinder πού το έχεις ρυθμισμενο και σου εβγαλε ματς με θεία 55 χρονών χωρίς να το πάρεις χαμπάρι; :rolleyes:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
panoskliros εισαι Ελλαδα ή εξωτερικο;

Νομιζω οτι οι ασιατισες, λογω οτι ειναι συνηθως μικροσωμες/μικροκαμωμενες, μικροδειχνουν.
Ειδικα αμα περιποιειται και λιγο τον εαυτο της....

Καμια σχεση με τις δυτικες, που γινονται φακλανες...

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Φιλε αυτο που λες για το ασιατικο μουνι το αναφερει και ο Κουροσαβα στην αυτοκρατορια των αισθησεων.

Αυτο το χαπν πως το λειτουργεις; Στελνω καρδουλες αλλα τζιφος...

Στο happn πρεπει να περπατας πολυ προς κεντρο και να χεις παραλληλα ιντερνετ ανοιχτο
Πιο πολυ δουλευει εξωτερικο
Αθηνα δουλευει στο Μοναστηρακι-Πλακα-Συνταγμα-Κεραμεικο κτλπ
Κυριως ξενες εχει
Στελνεις καρδιες και αμα σου στειλουν πισω αρχιζει συνομιλια
Ειναι σαν το tinder εχεις match μια το μηνα...
Αγγλια ειχε επι 100 κοσμο απ οτι εδω μεχρι και στα χωρια,αλλα και tinder το ιδιο

Τωρα με ΕΛληνιδα match happn δεν μου ετυχε ποτε,μονο tinder αλλα και αυτο σπανια
Πλεον μονο με ξενες ματσαρω

Μαλλον το τιντερ το κοψανε οι Ελληνιδες σε μεγαλο βαθμο
Θεωρουν οτι μπαινουν μονο τυποι που θελουν να γαμησουν

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Το Age Filter στο Tinder πού το έχεις ρυθμισμενο και σου εβγαλε ματς με θεία 55 χρονών χωρίς να το πάρεις χαμπάρι; :rolleyes:

Ηλικια δεν με νοιαζει εχω τερμα την μπαρα
Αποσταση απλα εως 35χιλιομετρα το πολυ

Μετα απο ενα γαμησι ενα καλοκαιρι σε θεια παλι,αλλαξα γνωμη για gilf
Αμα καλοδιατηρητε και δειχνει 30αρα..Μετραει πολυ
Επισης το γαμησι που κανει η θεια μονο με χοντρης λενε οτι συγκρινεται
Απεχω απο χοντρες και δεν ξερω αν ισχυει

Παντως η θεια η Ασιατισα ειχε καλυτερο σωμα απο μενα που γυμναζομαι πρωι-βραδυ

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εχω αμετρητες τουριστριες στο προφιλ γιατι μενω κεντρο και περνανε εξω απ το σπιτι μου αλλα ουτε μια δε μου εχει στειλει καρδουλα.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
panoskliros εισαι Ελλαδα ή εξωτερικο;

Νομιζω οτι οι ασιατισες, λογω οτι ειναι συνηθως μικροσωμες/μικροκαμωμενες, μικροδειχνουν.
Ειδικα αμα περιποιειται και λιγο τον εαυτο της....

Καμια σχεση με τις δυτικες, που γινονται φακλανες...

Κοιτα καθε λαος  καθε φυλη εχει τα καλα και τα κακα της

Οι Ασιατισες δεν εχουν υψος,κωλο και ουτε βυζι στις πιο πολλες περιπτωσεις
Εμενα το υψος με ξενερωνει πολυ,υστερα λιγο ο κωλος(δεν εχουν καμπυλωτο κωλο πχ σαν κατι κοντοπουτανα δικα μας,αλλα τουλαχιστον δεν ειναι χοντοκωλες οπως οι αραπινες)
Βυζι στα @@ μου δεν με νοιαζει καν
Αυτα τα αρνητικα

Στα θετικα ειναι οτι σε φατσα δεν γερνανε ουτε σε σωμα.
Αμα το ψαξεις αυτο ειναι λογω φιλοσοφιας ζωης

Πχ δες Ελλαδα και ακομα χειροτερα στην Δυση
Συνταξη σημαινει βαρος για τα παιδια σου,μιζερια,φαι χωρις ασκηση,καφενειο ολη μερα και ασκοπως καταναλωτισμος
Τελευταια βλεπω οτι αλλαζει αυτο

Στην Ασια παντα ηταν αλλιως τα πραγματα(Ιαπωνια πρωτη χωρα σε προσδοκιμο ζωης και δευτερη η Σιγκαπουρη..)
Οι 50αριδες ταξιδευουν,γυμναζονται,τρωνε υγιεινα
Το κυριοτερο?
Δεν νοειται σε Ασιατικες χωρες να συμπεριφερθεις ασχημα σε μεγαλο ανθρωπο..εχεις τελειωσει
Οταν σου δειχνουν σεβασμο τοτε δεν νιωθεις οτι ενοχλεις η οτι δεν χρειαζεσαι πλεον στην κοινωνια οποτε δεν απομονωνεσαι

Αλλα ακομα και σε μικρες ηλικιες να το δεις
Ευρωπαιες πια πινουν σαν αντρες,καταντανε χοντρες απο μικρες(και μιλαω για Κεντρικη και Δυτικη Ευρωπη κυριως) και εχουν ασχημα σωματα

Αντιθετα Ασιατισες δεν πινουν καν πολλες αλκοολ,δεν καπνιζουν και δεν θεωρουν μαγκια να γινουν χοντρες

Εγω το χω πει αν οι Ασιατισες ειχαν το υψος των Ανατολικων η Ευρωπη δεν θα με ξαναβλεπε

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Εχω αμετρητες τουριστριες στο προφιλ γιατι μενω κεντρο και περνανε εξω απ το σπιτι μου αλλα ουτε μια δε μου εχει στειλει καρδουλα.

Κοιτα ουτε εγω μεσω happn εχω φοβερα αποτελεσματα
Εδω μεσω tinder και γαμαμε μια φορα το μηνα και αν
Σκεψου οτι Αθηνα ολοι περιμενουν happn και tinder να ριξουν κανα πουτσο
Αμα εσυ βλεπεις 15τουριστριες και στελνεις καρδιες
Αυτες οι 15 μπορει να βλεπουν 1500αντρες
Σκεψου δηλαδη ποσοι αλλοι υπαρχουν ωστε να διαλεξουν αυτες

Τα dating στην Ελλαδα εχουν πολυ παραπανω αναλογια αντρων απ οτι γυναικων

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Βγαζουν ενα παθος οι πιο πολλες λες και εισαι ο αντρας των ονειρων τους η λες και ειστε φουλ ερωτευμενοι
Αυτο με εξιταρει πολυ
Σε χαιδευουν στο γαμησι και εχει πολυ πλακα(η τελευταια μου χαιδευε τα μαλλια και το προσωπο),επισης τρελαινονται με τις τριχες στο στηθος και καποιες γελανε κιολας τους φαινεται περιεργο
Πολλες Ασιαστιες(καλα οχι ολες) μου εχουν τυχει που να "τρεμουν" απο την καυλα στο γαμησι

Εγω πιστευω οτι ολα αυτα πηγαζουν απο τον σεβασμο και την θεση που δινουν στον αντρα στις κοινωνιες αυτες
Συν οτι το σεξ ακομα και της μιας βραδιας για αυτες ειναι κατι σαν "ενωση" δηλαδη εχει μια σημασια

Στη Δυση εχει αλλη χαρη το πραγμα
Πιωμα για να γαμηθει η αλλη και το σεξ ειναι απλα μια πραξη συνηθισμενη
Δηλαδη ειναι απλα το μεσο ωστε να φυγουν οι καυλες

Παρατηρω οτι πολλες θελουν αγριο σεξ και ειδικα οι Αμερικανες
Θεωρω οτι οι επιρροες απο πορνο θα φανουν παρα πολυ στις νεες γενιες
Βιαιο σεξ
Πολλες Αμερικανες μου εχουν αναφερει το Serbian film για παραδειγμα
Οτι γινεται κατι της μοδας το ακολουθουνε σαν τρελες

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Στο τζαουμο που είναι ντειτιν εφαρμογή υπαρχει προφίλ με Νικ νειμ : "Παυλίνα" και 5-6 φωτό που δεν είναι διακριτό ότι σε όλες είναι το ίδιο πρόσωπο. Η "συγκεκριμένη" ζητάει λεφτά για να μεταβεί στην πόλη σας από Πάτρα. Μπορεί να ζητάει λεφτά και να σας στείλει φωτό. Μην κάνετε την μαλακια και στείλετε χρήματα. Κάντε αναφορα του προφίλ για να διαγραφεί από την διαχείριση του τζαουμο. Παίζει να είναι και άνδρας απατεώνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom