Αυτη την βδομαδα δεν ξερω τι εγινε
2match tinder 1happn
Εχω πολυ καιρο να δω τετοια αποτελεσμα σε μια βδομαδα
Στο happn υπερμουνο αλλα εφαγε χοντρο σκαλωμα
Της λεω i like to meet people,show them the city κτλπ και μου λεει i am not people,i am me,i am special και το παιζε ντιβα λιγο εως πολυ!
Την εκοψα γιατι ενω ηταν 9αρι Ολλανδεζα το επαιζε φουλ ιστορια και αυτα τα βαριεμαι
Με Γερμανιδα κανονισα απο tinder βγηκαμε αλλα εφευγε την επομενη μερα αλλα ερχεται Ελλαδα συχνα οποτε το θεωρω στανταρ το γαμηση τον αλλο μηνα
Τελος το καλο εγινε με Ασιατισα μιλφα απο Ταιβαν
Απο tinder match πηρα whatsapp(γιατι ελλαδα δεν ειχε ερθει ακομα απλα ειχε αλλαξει τοποθεσια) και μιλουσαμε καιρο
Δεν ειχα δει ηλικια αν και την εγραφε στο tinder και whatsapp δεν ρωτησα ποσο ειιναι,ποτε δεν ρωταω εξαλλου
Οταν βγηκαμε εβρεχε οποτε πηρα το αμαξι για παραλια,φορτωθηκα με μπυρες και αρχισαμε να πινουμε ενω ειχα βαλει 87,7 στο αμαξι(συνηστω με ξενες τετοια μουσικη) και της λεω γουσταρω να γνωριζω νεο κοσμο να περναω καλα κτλπ
Στο κατω κατω της λεω νεοι ειμαστε οτι γουσταρουμε κανουμε
Γελαει και μου λεει εισαι νεος,οχι εγω
Γιατι της λεω
Γιατι μου λεει ξερεις ποσο ειμαι
Ποσο εισαι δεν θυμαμαι της λεω
Μου λεει δεν ειδες τιντερ,της λεω ναι αλλα ηλικιες δεν κοιταω
ΜΟυ λεει 55!!
Για κανα λεπτο δεν μιλουσα γιατι δεν μπορουσα να το πιστεψω,ηθελα να ανοιξω τιντερ μπροστα της να το τσεκαρω
Επαθα πλακα ειχει το σωμα και το προσωπο 25αρας!!
Καυλωσα παρα πολυ και απ την καυλα δεν μπορουσα να μιλησω τοσο γρηγορα οσο πριν.Οσο μιλουσα σκεφτομουν αν το μουνακι της θα ηταν σαν 25αυρας η μονο τα υπολοιπα(τετοιες χαζες σκεψεις μπορει να καταστρεψουν τα παντα αν φαναιρωθουν πριν την ωρα τους)
Με τα πολλα πολλα της λεω να σε γυρισω εμενε μεσω airbnb
Ξαναπηγα για μπυρες και μου λεει μονη της αμα ειναι να παμε και στο βουνο(το ειχα προτεινει πριν)
Πιστευω οτι με τσεκαρε φουλ στο παντελονι κατι κοφτες ματιες,ειχε δει οτι θα φυτρωνε τριτο ποδι
Τελικα στο βουνο δεν κρατηθηκα χωθηκα σαν αγροικος(που ειναι εντελως λαθος) αλλα αρχισαμε το φασωμα
Σαν γαμησι δεν το συζητω
Ας λενε οι επιστημονες οτι θελουν μαλλον δεν γαμανε για αυτο γινανε επιστημονες και ειναι πρωτοι στην θεωρια αλλα τελευταιοι στην πραξη
Οποια Ασιατισα εχω γαμησει απο 20 μεχρι 50φευγα(τωρινη) ολες εχουν μουνι σφιχτο τερμα και στενο
Αυτο με φτιαχνει απιστευτα,αλλη αισθηση
Αμα ηταν και πιο ψηλες οπωες οι Ανατολικες ισως να αποχαιρετουσα την Ευρωπη