Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Προσοχη σε τι sites μπαινετε ειδικα αν ειναι ρωσικα-ουκρανικα και τα σχετικα...

Πχ anastasiadate εχει ακουστει οτι χρησιμοποιει ψευτικα προφιλ,εκδιδομενες μεχρι και κοπελες που τις πληρωνουν για να το παιζουν ερωτευμενες
Διαβασα την ιστορια ενος Αμερικανου που ελεγε οτι εχει χαλασει χιλιαρικα πηγε ουκρανια η ρωσια δν θυμαμαι και οταν βρηκε την κοπελα που μιλουσανε του ειπε οτι την πληρωναν για να βγαινει και να γνωριζει ξενους που ερχονται εκει.

Χρησιμοποιησα και το topface μεγα μουφα λογω πολλων fake profile
ΜΕσα σε ενα χρονο μονο δυο σκηνικα

Το πρωτο
Μια Ρωσιδα γνωρισα που μιλησαμε whatsapp και ηθελε να της βαλεις εισητηρια να ρθει
Της ειπα να τα βαλει αυτη και οταν ερθει εδω θα εχει μερος να μεινει τσαμπα
ΜΟυ ειπε ενταξει αλλα επειδη εγω απλα την τεσταρα(δεν μενω μονος) το ακυρωσα
Παντως ηταν η μονη απο οσες γνωρισα εκει μεσα που ειχε αληθινο προφιλ με φωτο να στελνει και video κλησεις

Δευτερο
ΡΩσιδα υπερμουνο διακοπες Αθηνα που αν και παντρεμενη γουσταρε λουτσο οσο ο αντρας της ηταν στην μαμα πατριδα
Με πετυχε σε πολυ ασχημη περιοδο οικονομικη και ισως ειναι απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που εχασα λογω τετοιου λογου
Ηθελε να παμε παραλιακη απο κεντρο να πιουμε και δεν ειχα ουτε 20Ευρω στην τσεπη
ΤΗν αλλη μερα εφυγε και δεν ξαναμιλησαμε ποτε

Ακομα και τα δυο σκηνικα να σκεφτω ειναι τιποτα σε σχεση με το χρονο που χαλας

Λιγα datings sites μετρανε

Okcupid ειναι ισως το κορυφαιο για συνομιλιες χωρις gold-diggers μεσα αλλα εχει παρα πολυ Ασια και Αμερικη και ελαχιστη Ευρωπη και ειδικα Ανατολικη Ευρωπη

TO POF φαινεται σαν νουμερο ενα σε χρηστες γινεται πανικος αλλα εμενα μου φαινεται λιγο δυχρηστο

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Παντως τρελες δεν συναντας  μονο σε datings

Γυριζω με νυχτερικο λεφωρειο πισω(καθως οταν πινω δεν οδηγαω πλεον) και πετυχαινω μια γκομενα γυρω στα 35-38 την εκοψα
Ειχα πιει πολυ και αρχισα να μιλαω(συνηθως δεν μιλαω σε λεφωρειο ειδικα με τοσο κοσμο)..Παρατηρω οτι σχεδον ολοι εκει μεσα ακουνε τι λεω εγω και η γκομενα(μαλλον επειδη ηταν γεματο αντρες) αλλα στα @@ μου
Αυτη  φορουσε μια μαυρη φουστα και φαινοταν οι ποδαρες της
Πολυ θετικη σε οτι μαλακια ελεγα-ολο γελουσε
Με τα πολλα πολλα την πειθω να κατεβουμε στη σταση μετρο που ειχα το αμαξι και να την γυρισω εγω σπιτι της για να μην περπαταει ως εκει
Την πηδαω στο αμαξι αφου παμε παραλια και σκεφτομαι τη σωματαρα εχει(φοβερα διατηρημενη για την ηλικια της-μου ειπε και οτι γυμναζοτανε) και τη σκηνικο μου ετυχε...

Ενω αρχισω να ξεμεθαω και αρχιζω να την γυρναω σπιτι την ακουω να μου λεει οτι επιβιωσε απο αεροπορικο δυστυχημα που ολοι οι αλλοι ηταν νεκροι!Πεθαναν ολοι οι φιλοι της εκει!
Αυτα ενω ειχαμε μια χαρα κουβεντα
Σκαλωσα ασχημα και αρχισα να την ρωταω παραπανω πραγματα σχετικα με την ζωη της
ΜΟυ ειπε οτι δουλευει σε ενα μαγαζι κτλπ και μιλουσε παλι κανονικα
ΤΗν γυρισα πισω αλλα στο μυαλο μου ημουν μπερδεμενος με το αεροπορικο
ΕΛεγα να κανει πλακα η ειναι τρελη?

ΜΕτα απο κατι μερες με περνει τηλεφωνο
ΜΟυ λεει σε σκεφτομαι και οταν γυρισω πισω να κανονισουμε
Γιατι της λεω που εισαι?
Παω επιδαυρο μου λεει να παιξω ενα ρολο!
ΕΜεινα μαλακας χαχα
Γελουσα
ΜΟυ λεει σοβαρα γιατι γελας?με το σκηνοθετη ειμαι τωρα

Εννοειται οτι εκοψα τελειως την επαφη μαζι της
Πρωτη φορα γνωρισα παθολογικα ψευτη!σε τετοιο βαθμο!
ΕΝω η κουβεντα ηταν μια χαρα πεταγε τετοια ψεματα
Απιστευτο

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Τελευταία όλο σε πουστρόπουλους που παριστάνουν τις γκόμενες πέφτω στο ίντερνετ. Όμως είμαι γατόνι και τους καταλαβαίνω.  :tooth:

chris moraitis

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2017
Κριτικές
2
Like
261
Πόντοι
1
για το κορίτσι αυτό ξέρουμε κάτι???από κοινούς φαίνεται να είναι του χώρου... αν καποιος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Τελευταία όλο σε πουστρόπουλους που παριστάνουν τις γκόμενες πέφτω στο ίντερνετ. Όμως είμαι γατόνι και τους καταλαβαίνω.  :tooth:
Κλέβουν γυναικειες φωτό ακόμη και από προφίλ σε σάιτ γνωριμιών και φτιαχνουν γυναικείο προφίλ. Κάποιες φορές φανερώνονται και μόνοι τους μέσα στην κουβέντα. Μιλάνε για πίπες και γλυψιματα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εννοείς τόσες το μήνα σε μπουρδέλα;

Γιατί κανονικές δεν γαμάς ούτε σε 5-6 χρόνια στην Ελλάδα.
Ίσως εσύ.. Την περασμένη βδομάδα, ας πούμε, πήγα με 3. Όχι και ο,τι πιο εύκολο αν δεν ανήκεις στο 1%, αλλά και με τη μιρλα δε βγαίνει κάτι.

readyornot

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2017
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
Παντως τρελες δεν συναντας  μονο σε datings

Γυριζω με νυχτερικο λεφωρειο πισω(καθως οταν πινω δεν οδηγαω πλεον) και πετυχαινω μια γκομενα γυρω στα 35-38 την εκοψα
Ειχα πιει πολυ και αρχισα να μιλαω(συνηθως δεν μιλαω σε λεφωρειο ειδικα με τοσο κοσμο)..Παρατηρω οτι σχεδον ολοι εκει μεσα ακουνε τι λεω εγω και η γκομενα(μαλλον επειδη ηταν γεματο αντρες) αλλα στα @@ μου
Αυτη  φορουσε μια μαυρη φουστα και φαινοταν οι ποδαρες της
Πολυ θετικη σε οτι μαλακια ελεγα-ολο γελουσε
Με τα πολλα πολλα την πειθω να κατεβουμε στη σταση μετρο που ειχα το αμαξι και να την γυρισω εγω σπιτι της για να μην περπαταει ως εκει
Την πηδαω στο αμαξι αφου παμε παραλια και σκεφτομαι τη σωματαρα εχει(φοβερα διατηρημενη για την ηλικια της-μου ειπε και οτι γυμναζοτανε) και τη σκηνικο μου ετυχε...

Ενω αρχισω να ξεμεθαω και αρχιζω να την γυρναω σπιτι την ακουω να μου λεει οτι επιβιωσε απο αεροπορικο δυστυχημα που ολοι οι αλλοι ηταν νεκροι!Πεθαναν ολοι οι φιλοι της εκει!
Αυτα ενω ειχαμε μια χαρα κουβεντα
Σκαλωσα ασχημα και αρχισα να την ρωταω παραπανω πραγματα σχετικα με την ζωη της
ΜΟυ ειπε οτι δουλευει σε ενα μαγαζι κτλπ και μιλουσε παλι κανονικα
ΤΗν γυρισα πισω αλλα στο μυαλο μου ημουν μπερδεμενος με το αεροπορικο
ΕΛεγα να κανει πλακα η ειναι τρελη?

ΜΕτα απο κατι μερες με περνει τηλεφωνο
ΜΟυ λεει σε σκεφτομαι και οταν γυρισω πισω να κανονισουμε
Γιατι της λεω που εισαι?
Παω επιδαυρο μου λεει να παιξω ενα ρολο!
ΕΜεινα μαλακας χαχα
Γελουσα
ΜΟυ λεει σοβαρα γιατι γελας?με το σκηνοθετη ειμαι τωρα

Εννοειται οτι εκοψα τελειως την επαφη μαζι της
Πρωτη φορα γνωρισα παθολογικα ψευτη!σε τετοιο βαθμο!
ΕΝω η κουβεντα ηταν μια χαρα πεταγε τετοια ψεματα
Απιστευτο

μηπως την ελεγαν Νατασσα?

readyornot

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2017
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
Τυποι συνελθετε!!!

Για να γαμησεις 5-6 μουνια το μηνα στην ελλαδα του 2017 πρεπει να σαι ο σπαλιαρας η κανας επιχειρηματιας η ο ρουβας η γενικα κανας διασημος....
Η να παιζεις στον ολυμπιακο η την αεκ!

Εγω με μια χαρα εμφανιση γαμαγα 1-2 το χρονο κι αν!!!

Που ζειτε;;;

μαλλον κατι λες λαθος

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Ίσως εσύ.. Την περασμένη βδομάδα, ας πούμε, πήγα με 3. Όχι και ο,τι πιο εύκολο αν δεν ανήκεις στο 1%, αλλά και με τη μιρλα δε βγαίνει κάτι.
Εσύ ρε φίλε το έχεις κάνει επάγγελμα το καμακι μέσω ιντερνέτ?

Συνήθως όλες οι απελπισμένες ψάχνουν για γαμιά μέσω νετ η αυτές που έχουν καποιο πρόβλημα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Εαν πήγες με 3 κανονικές,μαγκιά σου.

Αλλά αν μιλάς για τίποτα χοντρές,κακάσχημες,ψυχασθενείς κλπ και με 33 να πήγες δεν μου λέει τίποτα.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
μηπως την ελεγαν Νατασσα?

Οχι απ οσο μου ειπε αν ειπε την αληθεια χαχα
Απλα με αυτο το σκηνικο(αν και φορεσα σκουφακι) θυμηθηκα ολα τα γ..σια που εχω κανει πιωμενος και πηγα για αρκετες εξετασεις

Ο γιατρος οταν του πα τι ζωη κανω και ποσες εχω γαμησει ακαποτα δεν πιστευε στα αυτια του
Τριψηφιο αριθμο αερα χαχα

Μου ελεγε πχ τι επαθε ο ενας και ο αλλος αλλα εγω τον ρωτησα αν ηταν gay αυτοι και δεν απαντησε ειπε οτι ειναι ηλιθια ερωτηση
Παντως και ο ιδιος gay ηταν στανταρ χαχα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εαν πήγες με 3 κανονικές,μαγκιά σου.

Αλλά αν μιλάς για τίποτα χοντρές,κακάσχημες,ψυχασθενείς κλπ και με 33 να πήγες δεν μου λέει τίποτα.
Η μία ήταν αδιάφορη εμφανισιακά. Ούτε χοντρή ούτε άσχημη. Οι άλλες κανονικές.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εσύ ρε φίλε το έχεις κάνει επάγγελμα το καμακι μέσω ιντερνέτ?

Συνήθως όλες οι απελπισμένες ψάχνουν για γαμιά μέσω νετ η αυτές που έχουν καποιο πρόβλημα
Και λίγα λες. Μπισνα κανονική  :2funny:

Στα παλιά sites που έμπαινα, έπαιζε έντονα αυτό. Στο ινσταγκραμ όχι τόσο.

• Like
Αντιδράσεις: spyvar

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Η κυρά δασκάλα είναι εκλεκτική. Δεν ψάχνει όποιον κι όποιον γαμπρό. :rockon: :s&m_1: :jerking: :uglystupid:

Συνημμένα

• IMG_20170926_210231.png
    IMG_20170926_210231.png
    134 KB · Εμφανίσεις: 29

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Η κυρά δασκάλα είναι εκλεκτική. Δεν ψάχνει όποιον κι όποιον γαμπρό. :rockon: :s&m_1: :jerking: :uglystupid:
συντηριτικος κλαδος κατα βαση...μακρυα...η κιουρια ψαχνει κ την σιγουρατζα με μισθο κτλ...δηλ καραβανα,ΔΥ,γιατρο κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom