Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
ρε μπουκοφσκι φτανει το σπαμ.Στο τιντερ βαζουμε ηλικιες αρα το ξερει.Το ξερει οτι εισαι...πατερας της;;;;
ρε μπουκοφσκι φτανει το σπαμ.Στο τιντερ βαζουμε ηλικιες αρα το ξερει.Το ξερει οτι εισαι...πατερας της;;;;
ρε μπουκοφσκι φτανει το σπαμ.Στο τιντερ βαζουμε ηλικιες αρα το ξερει.
Κλέβουν γυναικειες φωτό ακόμη και από προφίλ σε σάιτ γνωριμιών και φτιαχνουν γυναικείο προφίλ. Κάποιες φορές φανερώνονται και μόνοι τους μέσα στην κουβέντα. Μιλάνε για πίπες και γλυψιματα.Τελευταία όλο σε πουστρόπουλους που παριστάνουν τις γκόμενες πέφτω στο ίντερνετ. Όμως είμαι γατόνι και τους καταλαβαίνω.
Ίσως εσύ.. Την περασμένη βδομάδα, ας πούμε, πήγα με 3. Όχι και ο,τι πιο εύκολο αν δεν ανήκεις στο 1%, αλλά και με τη μιρλα δε βγαίνει κάτι.Εννοείς τόσες το μήνα σε μπουρδέλα;
Γιατί κανονικές δεν γαμάς ούτε σε 5-6 χρόνια στην Ελλάδα.
Παντως τρελες δεν συναντας μονο σε datings
Γυριζω με νυχτερικο λεφωρειο πισω(καθως οταν πινω δεν οδηγαω πλεον) και πετυχαινω μια γκομενα γυρω στα 35-38 την εκοψα
Ειχα πιει πολυ και αρχισα να μιλαω(συνηθως δεν μιλαω σε λεφωρειο ειδικα με τοσο κοσμο)..Παρατηρω οτι σχεδον ολοι εκει μεσα ακουνε τι λεω εγω και η γκομενα(μαλλον επειδη ηταν γεματο αντρες) αλλα στα @@ μου
Αυτη φορουσε μια μαυρη φουστα και φαινοταν οι ποδαρες της
Πολυ θετικη σε οτι μαλακια ελεγα-ολο γελουσε
Με τα πολλα πολλα την πειθω να κατεβουμε στη σταση μετρο που ειχα το αμαξι και να την γυρισω εγω σπιτι της για να μην περπαταει ως εκει
Την πηδαω στο αμαξι αφου παμε παραλια και σκεφτομαι τη σωματαρα εχει(φοβερα διατηρημενη για την ηλικια της-μου ειπε και οτι γυμναζοτανε) και τη σκηνικο μου ετυχε...
Ενω αρχισω να ξεμεθαω και αρχιζω να την γυρναω σπιτι την ακουω να μου λεει οτι επιβιωσε απο αεροπορικο δυστυχημα που ολοι οι αλλοι ηταν νεκροι!Πεθαναν ολοι οι φιλοι της εκει!
Αυτα ενω ειχαμε μια χαρα κουβεντα
Σκαλωσα ασχημα και αρχισα να την ρωταω παραπανω πραγματα σχετικα με την ζωη της
ΜΟυ ειπε οτι δουλευει σε ενα μαγαζι κτλπ και μιλουσε παλι κανονικα
ΤΗν γυρισα πισω αλλα στο μυαλο μου ημουν μπερδεμενος με το αεροπορικο
ΕΛεγα να κανει πλακα η ειναι τρελη?
ΜΕτα απο κατι μερες με περνει τηλεφωνο
ΜΟυ λεει σε σκεφτομαι και οταν γυρισω πισω να κανονισουμε
Γιατι της λεω που εισαι?
Παω επιδαυρο μου λεει να παιξω ενα ρολο!
ΕΜεινα μαλακας χαχα
Γελουσα
ΜΟυ λεει σοβαρα γιατι γελας?με το σκηνοθετη ειμαι τωρα
Εννοειται οτι εκοψα τελειως την επαφη μαζι της
Πρωτη φορα γνωρισα παθολογικα ψευτη!σε τετοιο βαθμο!
ΕΝω η κουβεντα ηταν μια χαρα πεταγε τετοια ψεματα
Απιστευτο
Τυποι συνελθετε!!!
Για να γαμησεις 5-6 μουνια το μηνα στην ελλαδα του 2017 πρεπει να σαι ο σπαλιαρας η κανας επιχειρηματιας η ο ρουβας η γενικα κανας διασημος....
Η να παιζεις στον ολυμπιακο η την αεκ!
Εγω με μια χαρα εμφανιση γαμαγα 1-2 το χρονο κι αν!!!
Που ζειτε;;;
Εσύ ρε φίλε το έχεις κάνει επάγγελμα το καμακι μέσω ιντερνέτ?Ίσως εσύ.. Την περασμένη βδομάδα, ας πούμε, πήγα με 3. Όχι και ο,τι πιο εύκολο αν δεν ανήκεις στο 1%, αλλά και με τη μιρλα δε βγαίνει κάτι.
Ίσως εσύ.. Την περασμένη βδομάδα, ας πούμε, πήγα με 3. Όχι και ο,τι πιο εύκολο αν δεν ανήκεις στο 1%, αλλά και με τη μιρλα δε βγαίνει κάτι.
μηπως την ελεγαν Νατασσα?
Η μία ήταν αδιάφορη εμφανισιακά. Ούτε χοντρή ούτε άσχημη. Οι άλλες κανονικές.Εαν πήγες με 3 κανονικές,μαγκιά σου.
Αλλά αν μιλάς για τίποτα χοντρές,κακάσχημες,ψυχασθενείς κλπ και με 33 να πήγες δεν μου λέει τίποτα.
Και λίγα λες. Μπισνα κανονικήΕσύ ρε φίλε το έχεις κάνει επάγγελμα το καμακι μέσω ιντερνέτ?
Συνήθως όλες οι απελπισμένες ψάχνουν για γαμιά μέσω νετ η αυτές που έχουν καποιο πρόβλημα
συντηριτικος κλαδος κατα βαση...μακρυα...η κιουρια ψαχνει κ την σιγουρατζα με μισθο κτλ...δηλ καραβανα,ΔΥ,γιατρο κτλΗ κυρά δασκάλα είναι εκλεκτική. Δεν ψάχνει όποιον κι όποιον γαμπρό.
Η κυρά δασκάλα είναι εκλεκτική. Δεν ψάχνει όποιον κι όποιον γαμπρό.