Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Καμία δεν μου ζήτησε λεφτά μέχρι στιγμής για τίποτα. Μην ανησυχείς, με βάση την εμπειρία τις καταλαβαίνω αυτές σχεδόν από την αρχή κι από το προφίλ τους. Πότε δεν την έχω πατήσει εν τω μεταξύ.
Δοκίμασες να τις ρωτήσεις πότε θα έρθουν Ελλάδα;

Εγώ όταν έκανα την ερώτηση, η απάντηση ήταν η γνωστή.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Πιστευω τα οσα λες, αλλα δεν καταβαινω.
Εχω κι εγω προφιλ στο mamba, και οπως εχω πει εμφανισιακα ειμαι στους ανω του μετριου, εμφανισιμος.
Μπορει στην Ελλαδα για τις ντοπιες καριολες να μην μας κοιτα κανεις, αλλα πχ σε online dating με ασια, με βλεπουν και μενουν αφωνες.
Πως γινεται στο mamba να τα πηγαινεις καλα, τοσο καλα, κι εγω να μην εχω κατι αντιστοιχο να πω;
Πχ με γλωσσα πως την παλευεις; Βρισκεις ρωσιδες/ουκρανεζες που ξερουν αγγλικα; Γιατι οπως διαπιστωσα, ειναι ζητημα αν μιλαει 1 στις 20.
Κι επειτα, πως κανεις την επαφη; Στελνεις εσυ αβερτα μηνυματα κι οτι κατσει; Ή επικοινωνουν πρωτα αυτες μαζι σου;

Δωσε κανενα tip, γιατι το μονο θετικο που βλεπω στο mamba ειναι οτι τουλαχιστον εχω visits(καμια σχεση ομως ουτε με ασια ουτε με πολωνια).
Βεβαια, δεν εχω βαλει φωτος με χαιλικια, αν και εχω.
plain simple, και σε οποια αρεσω, και τα υπολοιπα τα συζηταμε στην πορεια.
Για πες λοιπον, μηπως και μου διαφευγει κατι.

Τώρα τελευταία μου πάει λίγο καλά.

Εγώ έχω 2 φωτό μόνο.
Όσον αφορά την γλώσσα, αν μιλάνε Ρωσικα χρησιμοποιω google translator.

1. Στέλνω κάποιες φορές αβερτα μηνύματα κάνοντας αναζήτηση εκτός Ελλάδας χωρίς να έχω vip συνδρομή. Αν ψάχνω πχ σε Κιεβο, για καποιες μέρες, θα με δούν πολλές και κάποιες θα με μηνυματισουν μόνες τους. Επίσης κάποιες θα κάνουν το ίδιο και θα ψάξουν σε Ελλάδα αν ενδιαφέρονται να βρουν Έλληνα.
2. Γράψε στην περιγραφή σου ότι ψαχνεις κάποια κοπέλα με σκοπό την σοβαρή σχέση αρχικα και στη συνέχεια τον γάμο. Θα τσιμπήσουν πολλες.
3. Γνώμη μου είναι να βάλεις και συνδρομή ώστε να μπορείς να στέλνεις μήνυμα σε αυτές που δεν μπορείς να στείλεις τώρα κι επίσης με την συνδρομή εμφανιζεσαι ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης που κάνουν οι γκομενες στην περιοχή που βρίσκεσαι.
4. Μηνυματισε κι αυτές που έχουν θολή φωτό. Δεν είναι όλες αυτες βίζιτες.

Οι βίζιτες συνήθως γράφουν στο προφίλ ότι ψάχνουν για χορηγό η ότι ψάχνουν απλά συνάντηση με σκοπό το πληρωμένο σεξ.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Δοκίμασες να τις ρωτήσεις πότε θα έρθουν Ελλάδα;

Εγώ όταν έκανα την ερώτηση, η απάντηση ήταν η γνωστή.
Ναι. Η απάντηση από 3 Ρωσίδες ήταν :Δεν ξέρω, θα έρθω σύντομα, θα έρθω όταν μαζέψω λεφτά. Η μία ειναι φουλ ερωτευμένη. Η αδερφή της είναι εδώ στην Αθήνα παντρεμένη με Έλληνα. Θέλει λέει κι αυτή να παντρευτεί Έλληνα γιατί η αδερφή της είναι πολύ ευτυχισμένη με τον άνδρα της. Με αυτή έχουμε ανταλλαξει και ερωτικές φωτό.
Οι άλλες 2 δείχνουν λίγο στον κόσμο τους και κάπως επιφυλακτικές γιατί κάποιοι τις εχουν κοροϊδέψει με υποσχέσεις. Μου λένε ότι ψάχνουν να δουν ποιες προθέσεις έχουν οι άνδρες στην Ελλάδα και κατά πόσο πραγματικά ενδιαφέρονται να τις γνωρίσουν πηγαίνοντας αυτοί στην χώρα τους κυρίως η αν έρθουν αυτές εδώ.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Να προσθέσουμε εδώ και τις βρωμοκύπριες. Είναι υποδείγματα στενοκεφαλιάς και ψυχικής πουτανοσύνης. Όποιος έτυχε να μιλήσει με κάποια από ίντερνετ θα καταλάβει τι εννοώ. Είτε θα είναι κάποια που απλά μπαίνει και θέλει μόνο να της στέλνουν φωτογραφίες με πούτσες, είτε κάποια που σου λέει "είμαι σε σχέση, δεν γυρεύω κάτι, απλά μιλάω εδώ", είτε θα είναι κάποιο μπάζο που βαριέται τη ζωή της και τρώει τις ώρες της σαχλαμαρίζοντας στο ίντερνετ.  
Κύπριες πολύ πολύ σπάνια πετυχαίνω. Δεν καταφέρνω να πιάσω συζήτηση εύκολα. Κι αν πιάσω σταματάει συντομα. Κάτι σαν τις Ελλεηνιδες.
Α! Τώρα θυμήθηκα μία θεουσα Κύπρια που σπούδαζε στο Παρίσι και ήθελε μετά τις σπουδές της να πήγαινα να την συναντήσω στην Κύπρο! Ψικοκαμμενη. Μιλούσαμε στο φεισμπουκ αλλά την έκοψα μετα από λίγες μέρες όταν διαπίστωσα ότι ήταν κολλημένη με την θρησκεία.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Ναι. Η απάντηση από 3 Ρωσίδες ήταν :Δεν ξέρω, θα έρθω σύντομα, θα έρθω όταν μαζέψω λεφτά. Η μία ειναι φουλ ερωτευμένη. Η αδερφή της είναι εδώ στην Αθήνα παντρεμένη με Έλληνα. Θέλει λέει κι αυτή να παντρευτεί Έλληνα γιατί η αδερφή της είναι πολύ ευτυχισμένη με τον άνδρα της. Με αυτή έχουμε ανταλλαξει και ερωτικές φωτό.
Οι άλλες 2 δείχνουν λίγο στον κόσμο τους και κάπως επιφυλακτικές γιατί κάποιοι τις εχουν κοροϊδέψει με υποσχέσεις. Μου λένε ότι ψάχνουν να δουν ποιες προθέσεις έχουν οι άνδρες στην Ελλάδα και κατά πόσο πραγματικά ενδιαφέρονται να τις γνωρίσουν πηγαίνοντας αυτοί στην χώρα τους κυρίως η αν έρθουν αυτές εδώ.
Μάλλον κι εγώ έπρεπε να γράψω στο προφίλ μου ότι ψάχνω σοβαρή σχέση με σκοπό τον γάμο. Πολλές θα μου ερχόντουσαν Ελλάδα έτοιμες να ψάξουμε για νυφικό και δαχτυλίδι αρραβώνων.  :2funny:

Εύχομαι να πάει καλά. Αν έχεις καμιά εξέλιξη, ενημέρωσέ μας.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ ταξιδέυοντας απο το 2006 (11 χρόνια πλέον) και έχοντας γνωρίσει εκατονταδες ξένες έχω καταφέρει να φέρω Ελλάδα για διακοπές σύνολο τρεις!!!!!

ΝΑ ερθει μία χωρίς να πάς εσύ εκει καν πολύ χλωμό...Εδω πήγαινα εγω τiς γνωριζα πηδιόμασταν και δεν κατέβεναν.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Εγώ ταξιδέυοντας απο το 2006 (11 χρόνια πλέον) και έχοντας γνωρίσει εκατονταδες ξένες έχω καταφέρει να φέρω Ελλάδα για διακοπές σύνολο τρεις!!!!!

ΝΑ ερθει μία χωρίς να πάς εσύ εκει καν πολύ χλωμό...Εδω πήγαινα εγω τiς γνωριζα πηδιόμασταν και δεν κατέβεναν.
Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιον που δεν έχει ξαναπάει εξωτερικό, αλλά θέλει πολύ να γνωρίσει τις εξωτικές ουκρανίδες;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Τι συμβουλή θα έδινες σε κάποιον που δεν έχει ξαναπάει εξωτερικό, αλλά θέλει πολύ να γνωρίσει τις εξωτικές ουκρανίδες;
Αν θέλεις και την δική μου γνώμη μετά χαράς να σου την γράψω εδώ ή σε πμ.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Αν θέλεις και την δική μου γνώμη μετά χαράς να σου την γράψω εδώ ή σε πμ.
Ναι, για πες. Εξωτερικό δεν έχω πάει ποτέ μόνος μου (η μοναδική φορά ήταν με γονείς πριν χρόνια) και το ψιλοφοβάμαι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.534
Πόντοι
216
Τώρα τελευταία μου πάει λίγο καλά.

Εγώ έχω 2 φωτό μόνο.
Όσον αφορά την γλώσσα, αν μιλάνε Ρωσικα χρησιμοποιω google translator.

1. Στέλνω κάποιες φορές αβερτα μηνύματα κάνοντας αναζήτηση εκτός Ελλάδας χωρίς να έχω vip συνδρομή. Αν ψάχνω πχ σε Κιεβο, για καποιες μέρες, θα με δούν πολλές και κάποιες θα με μηνυματισουν μόνες τους. Επίσης κάποιες θα κάνουν το ίδιο και θα ψάξουν σε Ελλάδα αν ενδιαφέρονται να βρουν Έλληνα.
2. Γράψε στην περιγραφή σου ότι ψαχνεις κάποια κοπέλα με σκοπό την σοβαρή σχέση αρχικα και στη συνέχεια τον γάμο. Θα τσιμπήσουν πολλες.
3. Γνώμη μου είναι να βάλεις και συνδρομή ώστε να μπορείς να στέλνεις μήνυμα σε αυτές που δεν μπορείς να στείλεις τώρα κι επίσης με την συνδρομή εμφανιζεσαι ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης που κάνουν οι γκομενες στην περιοχή που βρίσκεσαι.
4. Μηνυματισε κι αυτές που έχουν θολή φωτό. Δεν είναι όλες αυτες βίζιτες.

Οι βίζιτες συνήθως γράφουν στο προφίλ ότι ψάχνουν για χορηγό η ότι ψάχνουν απλά συνάντηση με σκοπό το πληρωμένο σεξ.

1- Το προφιλ σου το εχεις στα ρωσικα μετεφρασμενο μεσω google translate (ενας θεος ξερει ποσο καλη θα ειναι η μεταφραση), ή στα αγγλικα;

2- To προφιλ μου ειναι πολυ σοβαρο. Δεν υπαρχει αμφιβολια γι'αυτο. Με σχεδον ιδιο προφιλ στο dateinasia μου την πεφτουν συνεχως, και μιλω για σοβαρες κοπελες.

3- Εχω καποια σημεια στο προφιλ μου που αφηνω να εννοηθει οτι οποια βασιζει τη σχεση στο χρημα, δεν θα εχει μελλον μαζι μου... Μπλεξιματα με gold diggers ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Ουτε να χανω το χρονο μου με τετοιες... Ισως αν εβαζες κι εσυ κατι παρομοιο, ισως, να ειχες κι εσυ την σχεδον μηδαμινη ανταποκριση που βλεπω εγω στο mamba?

4- Συνδρομη δεν θα κανω. Αν ηταν να κανω συνδρομη σε οτι εχω δοκιμασει, θα ειχα φαληρισει!!!! Εσυ εχεις κανει συνδρομη;;;;;

5- Μηνυμα σε θολη φωτο, ειναι σαν ραντεβου στα τυφλα. Οκ, ειναι κατα βαση ομορφες, αλλα ετσι μηνυμα στο απολυτο πουθενα;;;;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μολις ματσαρα με 19χρονη ιταλιδα. :)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
1- Το προφιλ σου το εχεις στα ρωσικα μετεφρασμενο μεσω google translate (ενας θεος ξερει ποσο καλη θα ειναι η μεταφραση), ή στα αγγλικα;

2- To προφιλ μου ειναι πολυ σοβαρο. Δεν υπαρχει αμφιβολια γι'αυτο. Με σχεδον ιδιο προφιλ στο dateinasia μου την πεφτουν συνεχως, και μιλω για σοβαρες κοπελες.

3- Εχω καποια σημεια στο προφιλ μου που αφηνω να εννοηθει οτι οποια βασιζει τη σχεση στο χρημα, δεν θα εχει μελλον μαζι μου... Μπλεξιματα με gold diggers ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Ουτε να χανω το χρονο μου με τετοιες... Ισως αν εβαζες κι εσυ κατι παρομοιο, ισως, να ειχες κι εσυ την σχεδον μηδαμινη ανταποκριση που βλεπω εγω στο mamba?

4- Συνδρομη δεν θα κανω. Αν ηταν να κανω συνδρομη σε οτι εχω δοκιμασει, θα ειχα φαληρισει!!!! Εσυ εχεις κανει συνδρομη;;;;;

5- Μηνυμα σε θολη φωτο, ειναι σαν ραντεβου στα τυφλα. Οκ, ειναι κατα βαση ομορφες, αλλα ετσι μηνυμα στο απολυτο πουθενα;;;;
Σου απαντώ παρακάτω σε όσες παραγράφους έχεις ερωτήσεις.
1. Στα Αγγλικά είναι το προφίλ μου. Μεταφράζονται αυτόματα ορισμένα τμήματά του στην ρωσική γλώσσα ή σε άλλη ανάλογα την χώρα που βρίσκεται μόνιμα ή κοπέλα.
3. Στο προφίλ σου μπορείς να επιλέξεις ότι δεν προτιθεσαι να γίνεις χορηγός. Αυτό αρκεί για να μην σε ενοχλήσουν οι γκόλντεν ντιγκερς.
4. Σιγά ρε συ cool που θα φαληρισεις με μια συνδρομή της τάξης των 10€/μηνα !!!!
Χαλάρωσε.
5. Πατώντας στη θολή φωτό ουσιαστικά ζητάς πρόσβαση στις φωτογραφίες της. Αν δεν σου δώσει πρόσβαση δεν ασχολείσαι η στέλνεις μήνυμα και σου τις στέλνει μέσω του τσατ του μαμπα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Ναι, για πες. Εξωτερικό δεν έχω πάει ποτέ μόνος μου (η μοναδική φορά ήταν με γονείς πριν χρόνια) και το ψιλοφοβάμαι.
Να πας φίλε. Αν θες έρχεσαι μαζί μου τα Χριστούγεννα. Μάλλον θα πάω Λευκορωσία και μετά Ουκρανια. Λευκορωσία 5 μέρες σε Μινσκ χωρίς διαβατήριο. Ίσως επισκεφθω και καμιά γειτονική πόλη σε αυτές τις μέρες. Αν εδώ γαμας 5-6 γκομενες τον μήνα, με λίγη προετοιμασία μέσω Μαμπα, μπαντου, Τιντερ Πλας 1 μήνα πριν εκεί θα πηδήξεις 1-2 την ημέρα και πολύ πιο ωραίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Υπεραναλύεις.Το τι σου λένε στο ίντερνετ δεν έχει καμία σημασία.Απειρες μου έχουν στείλει φωτό με τα μουνιά τους και τελικά δεν τις γάμησα.
Μπαίνουν πολλά στη μέση.Καταρχήν θες λεφτά για το ταξίδι.Υστερα θες χρόνο.Μετά είναι το κόστος ευκαιρίας.Αν πας κάπου χάνεις το άλλο μέρος.Συνεπώς ρισκάρεις.Μπορεί το ίντερνετ να σε στείλει σε λάθος κατεύθυνση.Μπορεί να πατήσεις και η γκόμενα να είναι λαμόγιο ή να μην τη γουστάρεις ή να μην έχει χρόνο να σε δει ή να λείπει από την πόλη.
100 παράγοντες που δεν ελέγχεις.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Να πας φίλε. Αν θες έρχεσαι μαζί μου τα Χριστούγεννα. Μάλλον θα πάω Λευκορωσία και μετά Ουκρανια. Λευκορωσία 5 μέρες σε Μινσκ χωρίς διαβατήριο. Ίσως επισκεφθω και καμιά γειτονική πόλη σε αυτές τις μέρες. Αν εδώ γαμας 5-6 γκομενες τον μήνα, με λίγη προετοιμασία μέσω Μαμπα, μπαντου, Τιντερ Πλας 1 μήνα πριν εκεί θα πηδήξεις 1-2 την ημέρα και πολύ πιο ωραίες.

Εννοείς τόσες το μήνα σε μπουρδέλα;

Γιατί κανονικές δεν γαμάς ούτε σε 5-6 χρόνια στην Ελλάδα.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τυποι συνελθετε!!!

Για να γαμησεις 5-6 μουνια το μηνα στην ελλαδα του 2017 πρεπει να σαι ο σπαλιαρας η κανας επιχειρηματιας η ο ρουβας η γενικα κανας διασημος....
Η να παιζεις στον ολυμπιακο η την αεκ!

Εγω με μια χαρα εμφανιση γαμαγα 1-2 το χρονο κι αν!!!

Που ζειτε;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom