Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
Παπάρια ζητάνε ομορφιές και σεξ.Έναν μαλάκα με λεφτά να τις παντρευτεί,να κάνουν παιδί και να το παίζουν στους γύρω σύζυγοι και μάνες.
αυτα μετα τα 30 τυπε η κατω τον 30 εμφανιση γαμησι κ ολα καλα...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
κι άμα τους κάτσει ν' αρπάξουν καμμια πούτσα στη ζούλα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
και πού είναι το κακό? εμείς δεν ξενοπηδάμε? οι γυναίκες δεν έχουν ανάγκη το σεξ εκτός σχέσης?
όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι η γκόμενά μας/γυναίκα μας είναι πιστή , την ώρα που σε εμάς επιτρέπεται να τσιμπάμε γύρω-γύρω..Σας πληροφορώ ότι είναι πολύ πιο εύκολο να πηδήξεις παντρεμένη παρά ελεύθερη..και αυτές είναι οι καλύτερες..γιατί θέλουν απλά να διασκεδάσουν!

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
979
Πόντοι
96
Ποια οικονομική ανεξαρτησία απολαμβάνουν οι Ελληνίδες ρε Βαλκάνιε;Αν μιλάς μόνο για γιατρίνες και δικηγορίνες,εντάξει.Όλες τις άλλες τις ταίζουν οι γονείς μέχρι να παντρευτούν.Ούτε οι μισές δεν δουλεύουν.Φτάνουν 30 και μόνο από γκόμενους,μπουζούκια και facebook ξέρουν.

Άλλο τα δυτικά κράτη,και άλλο η Ελλάδα.Εκεί είναι ανεξάρτητες,εδώ το παίζουν ανεξάρτητες.Αλλά το 50αρακι απ'τον μπαμπά και το ταπεράκι απ'τη μαμά μια χαρά τα παίρνουν.Ακόμα και αυτές που τάχα φαίνονται πιο ανεξάρτητες από άλλες,κάθε μέρα μιλάνε στο κινητό με τη μάνα τους για να τις λέει τί να κάνουν,σε ποιον να την πέσουν κλπ.

Τι μου θύμισες.ένας φίλος μου ,έκανε κονέ με μια μακρυνή συγγενή μου και την έφερε σπίτι μου.Αμέσως πήρε την μάνα της και της έκανε αναφορά ότι είναι σε εμένα.Όλα τα έλεγε με το νι και με το σίγμα.Της λέω χαλάρωσε.Αλλά αυτή όλα αναφορα στη μάνα της Μέχρι και στο περίπτερο που πήγαινε έπαιρνε τηλέφωνο.Σε κάποια φάση της λέει ο φίλος μου να φέρει καμιά γνωστή της για εμένα , αλλά αυτή τον ξέκοψε.Μετά από κάποιο καιρό ο δικός μου την σούταρε και αυτή άρχισε να κατηγορεί εμένα ότι τους χώρισα γιατί δεν έφερε τη φίλη της.Μετά είπε στη μάνα της ότι είμαστε αδελφές !Και η μάνα της κρατούσε στη μάνα μου κακία. Ελλεϊνίδες ! :headbang:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ποια οικονομική ανεξαρτησία απολαμβάνουν οι Ελληνίδες ρε Βαλκάνιε;Αν μιλάς μόνο για γιατρίνες και δικηγορίνες,εντάξει.Όλες τις άλλες τις ταίζουν οι γονείς μέχρι να παντρευτούν.Ούτε οι μισές δεν δουλεύουν.Φτάνουν 30 και μόνο από γκόμενους,μπουζούκια και facebook ξέρουν.

Άλλο τα δυτικά κράτη,και άλλο η Ελλάδα.Εκεί είναι ανεξάρτητες,εδώ το παίζουν ανεξάρτητες.Αλλά το 50αρακι απ'τον μπαμπά και το ταπεράκι απ'τη μαμά μια χαρά τα παίρνουν.Ακόμα και αυτές που τάχα φαίνονται πιο ανεξάρτητες από άλλες,κάθε μέρα μιλάνε στο κινητό με τη μάνα τους για να τις λέει τί να κάνουν,σε ποιον να την πέσουν κλπ.

Tώρα που σε διαβαζω,μάλλον θα εξαιρέσω τις γυναίκες στην Ελλάδα.
Και οι δικηγορίνες,παπάρια ανεξαρτησία..

Ίσως έχω στρεβλη εικόνα απο τις λίγες μερες που ερχομαι ή από όσα ανεβάζουν στο fb.
ΟΛΕΣ οι ελληνίδες γνωστές/φιλες που έχω εκαναν διακοπές φέτος και εκτος Ελλαδας.
Τι να πω,δε φαινονται να ζορίζονται..

Τώρα αν η άλλη στα 30 παιρνει 50άρικο από τον μπαμπά για να βγει
και έχει την απαίτηση να είσαι CEO πολυεθνικης,
αν μπορειτε γαμηστε την φλομώνοντάς την στο ψεμα και εξαφανιστειτε.
Ανάξιες για παραπάνω ενασχοληση.

Επισκέπτης
και πού είναι το κακό? εμείς δεν ξενοπηδάμε? οι γυναίκες δεν έχουν ανάγκη το σεξ εκτός σχέσης?
όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι η γκόμενά μας/γυναίκα μας είναι πιστή , την ώρα που σε εμάς επιτρέπεται να τσιμπάμε γύρω-γύρω..Σας πληροφορώ ότι είναι πολύ πιο εύκολο να πηδήξεις παντρεμένη παρά ελεύθερη..και αυτές είναι οι καλύτερες..γιατί θέλουν απλά να διασκεδάσουν!
Οχι ενώ τη πληρώνω εγώ... Αμα θέλει να γαμηθεί, να πάει στον άλλον να την ταϊζει, όσο τρώει τα δικά μου φράγκα είναι η αποκλειστική μου πουτάνα.... Εγινα σαφής;;;;;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
Αυτό που ζω στο Μαμπα τον τελευταίο 1 μήνα δεν έχει προηγούμενο. Κοπέλες που μένουν Ρωσία και ορισμένες από  Ουκρανια άνω των 30 να σου λένε η μία θέλω να σε γνωρίσω από κοντά να κάνουμε σεξ και να ζήσουμε μαζί στην Ελλάδα, οι άλλες να σου λένε είσαι ενας Έλληνας θεός (!!!!) και πριν από λίγο μια από Αγία Πετρούπολη με ένα σωρό φωτογραφίες στο προφίλ της να σου γράφει : i like you so much. Όλες αυτές έχουν ένα κοινο: Είναι παραδοσιακές, εμφανίσιμες, απλες. Δεν τους νοιάζει αν έχεις μπρατσα, αν έχεις αυτοκίνητο, αν έχεις πολλά λεφτά. Θα μου πείτε ότι όταν έρθουν εδώ θα αλλάξουν τα μυαλά τους. Ας αλλάξουν. Θα βρεθούν άλλες. Τόσες έχει η μαμά Ρωσία και η Ουκρανία.
Και μία διευκρινηση για το Έλληνας θεός. Σαφώς και ήταν υπερβολή της κοπέλας και της ειπα εκείνη την στιγμή οτι αν έρθει εδώ θα δει πραγματικους Έλληνες θεούς. Εγώ είμαι ένας απλός μέτριας εμφάνισης άνδρας. Μα μου λέει, είσαι ψηλός και έχεις καλή εμφάνιση. Να σαι καλά της λέω. Σε προσκαλώ να έρθεις στην Ελλάδα. Θα έρθω μου λέει να σε δω.
Με τις 4 από τις 5 κοπέλες τις οποίες βρήκα στο Μαμπα το τελευταίο διάστημα, έχω ανταλλάξει γουατσαπ ή βαιμπερ κι έχω μιλήσει μαζί τους.
Για πολλες από τις νευρωτικες, ψυχολογικά ταραγμενες Ελλεηνιδες και αρκετές κακομαθημενες ξένες που είναι επηρεασμένες από την κουλτούρα που πλασάρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περνάμε απαρατήρητοι και κάποιες φορές μας φέρονται με υποτιμητικό και απαξιωτικο στυλακι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266
Αυτό που ζω στο Μαμπα τον τελευταίο 1 μήνα δεν έχει προηγούμενο. Κοπέλες που μένουν Ρωσία και ορισμένες από  Ουκρανια άνω των 30 να σου λένε η μία θέλω να σε γνωρίσω από κοντά να κάνουμε σεξ και να ζήσουμε μαζί στην Ελλάδα, οι άλλες να σου λένε είσαι ενας Έλληνας θεός (!!!!) και πριν από λίγο μια από Αγία Πετρούπολη με ένα σωρό φωτογραφίες στο προφίλ της να σου γράφει : i like you so much. Όλες αυτές έχουν ένα κοινο: Είναι παραδοσιακές, εμφανίσιμες, απλες. Δεν τους νοιάζει αν έχεις μπρατσα, αν έχεις αυτοκίνητο, αν έχεις πολλά λεφτά. Θα μου πείτε ότι όταν έρθουν εδώ θα αλλάξουν τα μυαλά τους. Ας αλλάξουν. Θα βρεθούν άλλες. Τόσες έχει η μαμά Ρωσία και η Ουκρανία.
Και μία διευκρινηση για το Έλληνας θεός. Σαφώς και ήταν υπερβολή της κοπέλας και της ειπα εκείνη την στιγμή οτι αν έρθει εδώ θα δει πραγματικους Έλληνες θεούς. Εγώ είμαι ένας απλός μέτριας εμφάνισης άνδρας. Μα μου λέει, είσαι ψηλός και έχεις καλή εμφάνιση. Να σαι καλά της λέω. Σε προσκαλώ να έρθεις στην Ελλάδα. Θα έρθω μου λέει να σε δω.
Με τις 4 από τις 5 κοπέλες τις οποίες βρήκα στο Μαμπα το τελευταίο διάστημα, έχω ανταλλάξει γουατσαπ ή βαιμπερ κι έχω μιλήσει μαζί τους.
Για πολλες από τις νευρωτικες, ψυχολογικά ταραγμενες Ελλεηνιδες και αρκετές κακομαθημενες ξένες που είναι επηρεασμένες από την κουλτούρα που πλασάρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περνάμε απαρατήρητοι και κάποιες φορές μας φέρονται με υποτιμητικό και απαξιωτικο στυλακι.

Πιστευω τα οσα λες, αλλα δεν καταβαινω.
Εχω κι εγω προφιλ στο mamba, και οπως εχω πει εμφανισιακα ειμαι στους ανω του μετριου, εμφανισιμος.
Μπορει στην Ελλαδα για τις ντοπιες καριολες να μην μας κοιτα κανεις, αλλα πχ σε online dating με ασια, με βλεπουν και μενουν αφωνες.
Πως γινεται στο mamba να τα πηγαινεις καλα, τοσο καλα, κι εγω να μην εχω κατι αντιστοιχο να πω;
Πχ με γλωσσα πως την παλευεις; Βρισκεις ρωσιδες/ουκρανεζες που ξερουν αγγλικα; Γιατι οπως διαπιστωσα, ειναι ζητημα αν μιλαει 1 στις 20.
Κι επειτα, πως κανεις την επαφη; Στελνεις εσυ αβερτα μηνυματα κι οτι κατσει; Ή επικοινωνουν πρωτα αυτες μαζι σου;

Δωσε κανενα tip, γιατι το μονο θετικο που βλεπω στο mamba ειναι οτι τουλαχιστον εχω visits(καμια σχεση ομως ουτε με ασια ουτε με πολωνια).
Βεβαια, δεν εχω βαλει φωτος με χαιλικια, αν και εχω.
plain simple, και σε οποια αρεσω, και τα υπολοιπα τα συζηταμε στην πορεια.
Για πες λοιπον, μηπως και μου διαφευγει κατι.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Την τελευταία βδομάδα πήγα με 3. Ας μη με είχε πιάσει ίωση με λαρυγγίτιδα και θα πήγαινα για νέο ρεκόρ.  :fuck1: :knockinb: :fuck2:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Αυτό που ζω στο Μαμπα τον τελευταίο 1 μήνα δεν έχει προηγούμενο. Κοπέλες που μένουν Ρωσία και ορισμένες από  Ουκρανια άνω των 30 να σου λένε η μία θέλω να σε γνωρίσω από κοντά να κάνουμε σεξ και να ζήσουμε μαζί στην Ελλάδα, οι άλλες να σου λένε είσαι ενας Έλληνας θεός (!!!!) και πριν από λίγο μια από Αγία Πετρούπολη με ένα σωρό φωτογραφίες στο προφίλ της να σου γράφει : i like you so much. Όλες αυτές έχουν ένα κοινο: Είναι παραδοσιακές, εμφανίσιμες, απλες. Δεν τους νοιάζει αν έχεις μπρατσα, αν έχεις αυτοκίνητο, αν έχεις πολλά λεφτά. Θα μου πείτε ότι όταν έρθουν εδώ θα αλλάξουν τα μυαλά τους. Ας αλλάξουν. Θα βρεθούν άλλες. Τόσες έχει η μαμά Ρωσία και η Ουκρανία.

Θα σου ζητήσουνε λεφτά για τα εισιτήρια κι άμα κάνεις το λάθος και στείλεις, δε θα τις δεις ποτέ.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Θα σου ζητήσουνε λεφτά για τα εισιτήρια κι άμα κάνεις το λάθος και στείλεις, δε θα τις δεις ποτέ.
Και με μένα έτσι είχε γίνει με μία. Μόνο που δεν έκανα καμιά μαλακία φυσικά να στείλω λεφτά και με μπλόκαρε. :grin:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μην κολωνεται όσοι δεν έχετε αμάξι..το θέμα με το αμάξι δεν είναι τα λεφτά αλλά ότι είναι ενα μέρος να γαμησεις ..πας κάπου απόμερα και πέφτει κανένα κλαρίνο.για αυτό ρωτάνε οι γκόμενες αν έχεις αμάξι ή αν μένεις μόνος γιατί σκέφτονται το σεξ . υπάρχουν και hotel πάλι καλά
υπαρχουν και δασακια

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Αυτό που ζω στο Μαμπα τον τελευταίο 1 μήνα δεν έχει προηγούμενο. Κοπέλες που μένουν Ρωσία και ορισμένες από  Ουκρανια άνω των 30 να σου λένε η μία θέλω να σε γνωρίσω από κοντά να κάνουμε σεξ και να ζήσουμε μαζί στην Ελλάδα, οι άλλες να σου λένε είσαι ενας Έλληνας θεός (!!!!) και πριν από λίγο μια από Αγία Πετρούπολη με ένα σωρό φωτογραφίες στο προφίλ της να σου γράφει : i like you so much. Όλες αυτές έχουν ένα κοινο: Είναι παραδοσιακές, εμφανίσιμες, απλες. Δεν τους νοιάζει αν έχεις μπρατσα, αν έχεις αυτοκίνητο, αν έχεις πολλά λεφτά. Θα μου πείτε ότι όταν έρθουν εδώ θα αλλάξουν τα μυαλά τους. Ας αλλάξουν. Θα βρεθούν άλλες. Τόσες έχει η μαμά Ρωσία και η Ουκρανία.

Να προσθέσουμε εδώ και τις βρωμοκύπριες. Είναι υποδείγματα στενοκεφαλιάς και ψυχικής πουτανοσύνης. Όποιος έτυχε να μιλήσει με κάποια από ίντερνετ θα καταλάβει τι εννοώ. Είτε θα είναι κάποια που απλά μπαίνει και θέλει μόνο να της στέλνουν φωτογραφίες με πούτσες, είτε κάποια που σου λέει "είμαι σε σχέση, δεν γυρεύω κάτι, απλά μιλάω εδώ", είτε θα είναι κάποιο μπάζο που βαριέται τη ζωή της και τρώει τις ώρες της σαχλαμαρίζοντας στο ίντερνετ.  

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Που στελνετε φωτογραφιες με πουτσες;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
Καμία δεν μου ζήτησε λεφτά μέχρι στιγμής για τίποτα. Μην ανησυχείς, με βάση την εμπειρία τις καταλαβαίνω αυτές σχεδόν από την αρχή κι από το προφίλ τους. Πότε δεν την έχω πατήσει εν τω μεταξύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom