Εσύ είσαι τελείως ανίδεος. Το να έχεις ΚΑΛΟ προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα μετράει, και μάλιστα πολύ. Από εκεί που θα έπρεπε να στείλεις 300 μηνύματα για να γαμήσεις, με ένα προφίλ 10ριου θα στείλεις μόνο 50 πχ. Δεν είχα καμία σκασιλα να βάλω τις ελλεηνίδες στη θέση τους, ούτε να το παίξω διανοούμενος για να επιβληθώ με την πνευματική μου ανωτερότητα που λες. Το μόνο που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να γαμήσω πολύ. Όντως υπάρχουν όμορφοι σαβουρογαμηδες και σχεσακηδες όπως λες, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη νοοτροπία και την ιδιοσυγκρασία μου, οπότε άκυρο. Οι άσχημοι που γαμάνε μοντέλα πολύ απλά έχουν κάτι άλλο που το αντισταθμίζει όπως χρήμα και στάτους. Εγώ δεν έχω κάτι από αυτά, οπότε παίζω με ο,τι διαθέτω. Και τέλος ξέρω τύπο που από το Instagram έχει φάει 30 μέσα σε ένα χρόνο, όλες στο αμάξι του κατευθείαν και ωραία μουνιά. Απλά έχει εμφάνιση, είναι ψιλογνωστος και έχει ΜΠΟΛΙΚΟ στάτους λόγω δουλειάς.
τυπε μου, βεβαίως και εχεις δικιο στο ότι είμαι εντελως ανίδεος.
Ναι, η αληθεια είναι πως δεν εχω ιδεα σχετικα με το τι ακριβως παιζει με κοινωνικα δικτυα, και για να είμαι ειλικρινης, τα αποφευγω οσο περισσοτερο μπορω.
Δεν αμφιβαλλω ότι γινεται παιχνιδι, και σιγουρα δυνατο, οκ, αλλα προσωπικα δεν χωραει ολο αυτό καλα στο μυαλο μου.
Π.χ. μου είναι αδιανοητο το γεγονός πως υπαρχουν ανθρωποι με τον απαιτουμενο χρονο και ορεξη προς διαθεση να φτιαξουν ένα 'σωστο' προφιλ που θα εξυπηρετεί τον αναλογο σκοπο!
Καταλαβαίνω ότι πλεον εχει αναδειχτεί σε επιστημη, και ότι δεν μπορεις να πας κοντρα στην προοδο, γιατι θα σε συνθλιψει.
Αλλα ρε γαμωτο, δεν ξερω, ισως είμαι ανώμαλος πχ, αλλα την βρισκω πολύ περισσοτερο με το να κανω παιχνιδι live, χωρις οθονες και κουμπια. Δηλαδη καπου με φτιαχνει το να πιανω την κουβεντα σε ο,τι μου γυαλισει (ανεξαρτητου εθνικότητας, φυλης, στυλ κτλπ), να κοβω κινηση από αντιδράσεις, να αυτοσχεδιάζω πλανο αμα λαχει, κτλπ.
Με τα διαδικτυακα δεν μου βγαινει καλα ρε πουστη μου, να βλεπω εκει προτασουλες να απανταω, να δω ποτε θα απαντησει η κάθε μαλακω, και τι παπαρια θα μου πει.
Συν το ότι ουκ ολιγες φορες σε παλαιοτερες αποπειρες, ειχα βγει με γκομενες για τις οποιες ειχα δημιουργησει εντελως διαφορετικη εικονα λογω του διαδικτυακου.
Μιλουσα με διαφορετικο ατομο live απ αυτό που προβαλλε.
Εχει τυχει να βγω παλια με γκομενα από badoo η οποια φαινοταν πολύ καλη, και συναντησα έναν εμετικο τοφαλο, και την ρωτησα ευθεως 'γιατι ρε να κοροιδεψεις τον άλλο? δλδ εγω ντυθηκα φτιαχτηκα και ηρθα ως εδώ για να δω ότι με δουλεψες? θα το θεωρησεις αδικο το ότι θα φυγω επιτοπου?' (το οποιο και εκανα).
Τελος, μου κακοφαίνεται το γεγονός ότι πρεπει να επενδυσει τοσο χρονο και κοπο κανεις, ώστε να προβαλλει μια εικονα που θα προσελκυσει κατωτέρας κλίμακας ανθρώπους.
Πχ. να κατσεις να βαλεις φωτο να γραψεις παπαριες κτλπ, και στο τελος να δινεις το δικαίωμα σε κάθε μπαζο να σε απαξιωσει η να μην σου απανταει καν, με ξεπερναει!
Το να εχεις χρηματα η εμφανιση πλεον, λιγο ρολο παιζει απέναντι στο κοινωνικο στατους! Το κοινωνικο στατους και η προβολη είναι ο απολυτα καθοριστικος παραγοντας σ αυτόν τον τομεα!
Δεν πα να σαι μοντελαρος η σκυλολεφτας? Ενας χοντρος καραφλας ανθυπομετριος θα φαει πριν από σενα, εάν εχει το στατους!