Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μετά από κάποιες αλλαγές που έκανα στο προφίλ μου στο Τίντερ (έβαλα bio 4-5 αγαπημένα μου γνωμικά και καλύτερες φωτο από ίνστα) έχω άνετα 2 matches την εβδομάδα τον τελευταίο μήνα. Το θέμα είναι ότι δεν έχω καταφέρει να "εξαργυρώσω" κανένα από αυτά. Ή δεν απαντάνε ή εγκαταλείπουν την κουβέντα. Άρα δώρον άδωρον για την ώρα.

Δεν πειράζει, χαλαρά. Μόλις έκανα μια επαγγελματική φωτογράφιση, οπότε περιμένω το instagram μου να πάρει φωτιά από βδομάδα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μετά από κάποιες αλλαγές που έκανα στο προφίλ μου στο Τίντερ (έβαλα bio 4-5 αγαπημένα μου γνωμικά και καλύτερες φωτο από ίνστα) έχω άνετα 2 matches την εβδομάδα τον τελευταίο μήνα. Το θέμα είναι ότι δεν έχω καταφέρει να "εξαργυρώσω" κανένα από αυτά. Ή δεν απαντάνε ή εγκαταλείπουν την κουβέντα. Άρα δώρον άδωρον για την ώρα.

Δεν πειράζει, χαλαρά. Μόλις έκανα μια επαγγελματική φωτογράφιση, οπότε περιμένω το instagram μου να πάρει φωτιά από βδομάδα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ελα φτανει οχι αλλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τις τελευταιες 2 μερες βλεπω περισσοτερες ελληνιδες τιντερ.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ωχ ωχ ωχ η κοιλια μου οχι αλλο δε μπορω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με πεθανες

:2funny: :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Τις τελευταιες 2 μερες βλεπω περισσοτερες ελληνιδες τιντερ.
Τίγκα στις ξένες γενικά το Τίντερ, γάμησέ τα. Και η μαλακία είναι ότι δεν κάθονται για καιρό Ελλάδα.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Μια άλλη συμπεριφορά που πρέπει να προσέξουμε στις διαδικτυακές μας συνομιλίες είναι αυτήν που θα μπορούσε κανείς να ορίσει ως "αιφνίδια οικειότητα". Δηλαδή, μια γυναίκα πριν καν μας δει ή απλά μετά από 1 ώρα κανονικής συνομιλίας αρχίζει να μας συμπεριφέρεται με έναν παράδοξα οικείο τρόπο είτε κάνοντας κάποιο κομπλιμέντο είτε απλά λέγοντάς παρορμητικά "μ' αρέσει πολύ να μιλάω μαζί σου" κλπ.

Δοθέντος ότι μια γυναίκα στο ίντερνετ έχει μιλήσει με κάποιο κόσμο, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι μια κοπέλα που τα 'χει 400 δεν πρόκειται αίφνης να αναλωθεί σε εξομολογήσεις προς το πρόσωπο ενός αγνώστου. Έχει αναπτύξει έναν κυνισμό που τη θωρακίζει και της επιτρέπει να διασκεδάζει όλη την αρσενική τρέλα που κυκλοφορεί στο ίντερνετ.  Άρα, είτε θα είναι κάποιος άνδρας που μας κοροϊδεύει, είτε κατά πάσα πιθανότητα μια κοπέλα με χαμηλή αυτοεκτίμηση που λιώνει στο ίντερνετ και συλλέγει επαφές ανδρών για να ψυχαγωγείται.

Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που ένας καλός τσαταδόρος θα κυριαρχήσει στη συνομιλία και θα εντυπωσιάσει τόσο μια φυσιολογική κοπέλα ώστε αυτή να εκδηλώσει μια οικειότητα. Γενικά, όμως, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τις αιφνίδιες εκρήξεις οικειότητας.

Τα πράγματα αλλάζουν όταν στείλουμε φωτογραφία. Αν αρέσουμε στην κοπέλα τότε αυτό θα εκφραστεί με μια αλλαγή του επιπέδου της οικειότητας προς εμάς. Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι θα βγούμε ή ότι η τύπισσα που έχουμε απέναντί μας είναι στα καλά της. Αυτό θα διαπιστωθεί μετά από τουλάχιστον 2-3 μέρες επαφής.         

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
το 80% εχει ψυχολογικα, και το υπολοιπο 15% εχει βγει απο  ασχημη σχεση.
στο λεω μετα απο δειγμα 200.
το 5% που ετυχε, και σε εμφανιση κ σε μυαλο, δεν αξιζει τον κοπο...αντε λεμε 1/10.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
το 80% εχει ψυχολογικα, και το υπολοιπο 15% εχει βγει απο  ασχημη σχεση.
στο λεω μετα απο δειγμα 200.
το 5% που ετυχε, και σε εμφανιση κ σε μυαλο, δεν αξιζει τον κοπο...αντε λεμε 1/10.
Κι επίσης ένα 80+% δε βγαίνει από ιντερνετ, ο,τι και να κάνεις. Εκτός κι αν φας βδομάδες να της μιλάς που έχεις μία μικρή πιθανότητα. Επομένως timewasters.

Όλα τα υπόλοιπα που λέτε με άντρες που κρύβονται πίσω από γυναικεια προφίλ και ξαφνικές εκκρηξεις οικειότητας δεν καταλαβαίνω που σας τυχαίνουν. Αν ακόμα μπαίνετε σε τίποτα dod, είστε άξιοι της μπίρας σας.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.789
Πόντοι
216

.......δεν παει καλα ο κοσμος-δεν παει *καθολου* καλα......

'Σχωρα με, αλλα προσωπικα θεωρω ότι το λουκι του ναρκισσισμου είναι μια τεραστια παγιδα αδερφε! Εάν πεσεις μεσα της, δυσκολα βγαινεις αλώβητος μετα, και εν τελει κινδυνεύεις να χασεις την υποσταση σου, καθως θα στιγματιστείς ως 'γραφικος'.

Στην τελικη, θεωρούμε την μεση ελληνιδα ως κατωτερο ον, κυριως λογω του ναρκισσισμου που κουβαλάει! Μας ενδιαφερει να επιβληθούμε μεσω πνευματικης ανωτερωτητας (προκειμενου να συνθλίψουμε την φουσκα δλδ), κι όχι να πεσουμε στο επιπεδο τους.

Τελος, θα ηθελα να παραθεσω πως εχουμε γυρω μας απειρα παραδείγματα που αποδεικνυουν πως η εμφανιση στον ανδρα είναι μεν σημαντικη, αλλα σε επιδερμικο επιπεδο!
Ξερω τυπους που αντικειμενικα τα χουν όλα-ομορφοι/γυμνασμένοι/καλοντυμένοι/λεφτα, και τους σερνουν απτην μυτη κατι καημενες μπαζα.
Κι απτην άλλη εχω φιλους που αν σε ακουμπησουν πας για μπεταντιν, κι όμως γαμανε ωραια μουνια, και αρκετα.
Αμφότερες κατηγοριες γυναικων βεβαια, είναι πνευματικα νεκρες.
Αλλα ετσι είναι....

Από τα 25 και μετα, σπανίως θα σου δωθει μουνι στο πιατο επειδή απλα εισαι ωραιος, τυπε! Πρεπει να πουλήσεις κατι άλλο! Να φανει ότι μπορεις να χειρίζεσαι και να τα γαμας όλα και να φευγεις. Αυτό είναι το αρσενικο στοιχειο-οχι οι ποζες και οι φωτογραφησεις, ελεος!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
προς ενημέρωση.
tinder με κάναν αξεπτ 5σε ενα μήνα
μίλησα με τις 2 βγήκα με τις 2 .η μια γιαγια με φωτογρφίς 5 με 10 χρόνια νεώτερες.η άλλη και αυτη 60 αλλά κρατιόταν.βγήκα για καφέ δεν μου άρεσαν λόγω ηλικίας.
στο eligible greeks κάτι σαν το tinder πολλές απαντησεις ,όλες μεγαλοκοπέλες ,οι ελληνοαρικάνες πολύ καλύτερες αλλά άντε να τρέχεις στο αρκανσας..... η να περιμένεις ναρθουν ελλάδα...
πάντως με 2 που γίναμε φίλοι που εξομολογήικα οτι υπάρχεις τεράστιος αριθμός ανδρών.
κλέιδί πάντως απότι μουπαν είναι to facebook εαν δεν δείνουν facebook κάτι δεν πάει καλά..η ειναι παντρεμένοι καιτο κρυβουν η φοβούντε να δουν τους φίλους....
εαν σας ζητησουν face book και δεν το δώσετε η ειναι ελαττωματικό,πολλές γυναίκες απο ρωσσία,λίγοι φίλοι και αυτοι μπετατζήδες ξεχάστε σοβαρό κονέ.τα σκαλίζουν οι γυναίκες με τις ώρες....άσε που ετσι και δουν βιντεάκια με σκυλάδικα η κάτι περίεργα μαγαζιά με κλαρίνα.....η κατι ντυσίματα γυφτοκυριλέ.....
έτσι δε και είναι πρόσφατο με λίγους φίλους μυρίζει απο χιλιόμετρα...
συμπέρασμα
εαν θέλεις κατι σοβαρό και όχι ππουτάνα η κανένα ξέκολο απο αγγλία μόνο με καλό facebook κάτι γίνετε κυρίως με έλληνίδες που είναι τρομερα καχύποπτες ...
αυτα μουπαν και φίλοι και φίλες που καναν σοβαρή σχεση μεσω ιντερνετ.
άλλωστε για αυτό πάμε οι περισσότεροι.
πουτάνες βρίσκουμε εδω μεσα χιλιαδες και αλλόυ.και ξέκολες στα μπουζουκια η σε καφετεριες κλαμπάκια χιλιαδες
.εκτος και αν εισαι εντελώς πασαβουρας...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

'Σχωρα με, αλλα προσωπικα θεωρω ότι το λουκι του ναρκισσισμου είναι μια τεραστια παγιδα αδερφε! Εάν πεσεις μεσα της, δυσκολα βγαινεις αλώβητος μετα, και εν τελει κινδυνεύεις να χασεις την υποσταση σου, καθως θα στιγματιστείς ως 'γραφικος'.

Στην τελικη, θεωρούμε την μεση ελληνιδα ως κατωτερο ον, κυριως λογω του ναρκισσισμου που κουβαλάει! Μας ενδιαφερει να επιβληθούμε μεσω πνευματικης ανωτερωτητας (προκειμενου να συνθλίψουμε την φουσκα δλδ), κι όχι να πεσουμε στο επιπεδο τους.

Τελος, θα ηθελα να παραθεσω πως εχουμε γυρω μας απειρα παραδείγματα που αποδεικνυουν πως η εμφανιση στον ανδρα είναι μεν σημαντικη, αλλα σε επιδερμικο επιπεδο!
Ξερω τυπους που αντικειμενικα τα χουν όλα-ομορφοι/γυμνασμένοι/καλοντυμένοι/λεφτα, και τους σερνουν απτην μυτη κατι καημενες μπαζα.
Κι απτην άλλη εχω φιλους που αν σε ακουμπησουν πας για μπεταντιν, κι όμως γαμανε ωραια μουνια, και αρκετα.
Αλλα ετσι είναι....

Από τα 25 και μετα, σπανίως θα σου δωθει μουνι στο πιατο επειδή απλα εισαι ωραιος, τυπε! Πρεπει να πουλήσεις κατι άλλο! Να φανει ότι μπορεις να χειρίζεσαι και να τα γαμας όλα και να φευγεις. Αυτό είναι το αρσενικο στοιχειο-οχι οι ποζες και οι φωτογραφησεις, ελεος!
Εσύ είσαι τελείως ανίδεος. Το να έχεις ΚΑΛΟ προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα μετράει, και μάλιστα πολύ. Από εκεί που θα έπρεπε να στείλεις 300 μηνύματα για να γαμήσεις, με ένα προφίλ 10ριου θα στείλεις μόνο 50 πχ. Δεν είχα καμία σκασιλα να βάλω τις ελλεηνίδες στη θέση τους, ούτε να το παίξω διανοούμενος για να επιβληθώ με την πνευματική μου ανωτερότητα που λες. Το μόνο που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να γαμήσω πολύ. Όντως υπάρχουν όμορφοι σαβουρογαμηδες και σχεσακηδες όπως λες, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη νοοτροπία και την ιδιοσυγκρασία μου, οπότε άκυρο. Οι άσχημοι που γαμάνε μοντέλα πολύ απλά έχουν κάτι άλλο που το αντισταθμίζει όπως χρήμα και στάτους. Εγώ δεν έχω κάτι από αυτά, οπότε παίζω με ο,τι διαθέτω. Και τέλος ξέρω τύπο που από το Instagram έχει φάει 30 μέσα σε ένα χρόνο, όλες στο αμάξι του κατευθείαν και ωραία μουνιά. Απλά έχει εμφάνιση, είναι ψιλογνωστος και έχει ΜΠΟΛΙΚΟ στάτους λόγω δουλειάς.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Τίγκα στις ξένες γενικά το Τίντερ, γάμησέ τα. Και η μαλακία είναι ότι δεν κάθονται για καιρό Ελλάδα.
Χθες ειχα ματς με μια που έδειχνε ότι είναι 150χλμ μακριά. Στέλνω μήνυμα, μου λέει είμαι Μύκονο. Της λέω θα έρθεις Αθήνα. Ακομη περιμενω απάντηση.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.789
Πόντοι
216
Εσύ είσαι τελείως ανίδεος. Το να έχεις ΚΑΛΟ προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα μετράει, και μάλιστα πολύ. Από εκεί που θα έπρεπε να στείλεις 300 μηνύματα για να γαμήσεις, με ένα προφίλ 10ριου θα στείλεις μόνο 50 πχ. Δεν είχα καμία σκασιλα να βάλω τις ελλεηνίδες στη θέση τους, ούτε να το παίξω διανοούμενος για να επιβληθώ με την πνευματική μου ανωτερότητα που λες. Το μόνο που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να γαμήσω πολύ. Όντως υπάρχουν όμορφοι σαβουρογαμηδες και σχεσακηδες όπως λες, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη νοοτροπία και την ιδιοσυγκρασία μου, οπότε άκυρο. Οι άσχημοι που γαμάνε μοντέλα πολύ απλά έχουν κάτι άλλο που το αντισταθμίζει όπως χρήμα και στάτους. Εγώ δεν έχω κάτι από αυτά, οπότε παίζω με ο,τι διαθέτω. Και τέλος ξέρω τύπο που από το Instagram έχει φάει 30 μέσα σε ένα χρόνο, όλες στο αμάξι του κατευθείαν και ωραία μουνιά. Απλά έχει εμφάνιση, είναι ψιλογνωστος και έχει ΜΠΟΛΙΚΟ στάτους λόγω δουλειάς.

τυπε μου, βεβαίως και εχεις δικιο στο ότι είμαι εντελως ανίδεος.
Ναι, η αληθεια είναι πως δεν εχω ιδεα σχετικα με το τι ακριβως παιζει με κοινωνικα δικτυα, και για να είμαι ειλικρινης, τα αποφευγω οσο περισσοτερο μπορω.
Δεν αμφιβαλλω ότι γινεται παιχνιδι, και σιγουρα δυνατο, οκ, αλλα προσωπικα δεν χωραει ολο αυτό καλα στο μυαλο μου.
Π.χ. μου είναι αδιανοητο το γεγονός πως υπαρχουν ανθρωποι με τον απαιτουμενο χρονο και ορεξη προς διαθεση να φτιαξουν ένα 'σωστο' προφιλ που θα εξυπηρετεί τον αναλογο σκοπο!
Καταλαβαίνω ότι πλεον εχει αναδειχτεί σε επιστημη, και ότι δεν μπορεις να πας κοντρα στην προοδο, γιατι θα σε συνθλιψει.

Αλλα ρε γαμωτο, δεν ξερω, ισως είμαι ανώμαλος πχ, αλλα την βρισκω πολύ περισσοτερο με το να κανω παιχνιδι live, χωρις οθονες και κουμπια. Δηλαδη καπου με φτιαχνει το να πιανω την κουβεντα σε ο,τι μου γυαλισει (ανεξαρτητου εθνικότητας, φυλης, στυλ κτλπ), να κοβω κινηση από αντιδράσεις, να αυτοσχεδιάζω πλανο αμα λαχει, κτλπ.
Με τα διαδικτυακα δεν μου βγαινει καλα ρε πουστη μου, να βλεπω εκει προτασουλες να απανταω, να δω ποτε θα απαντησει η κάθε μαλακω, και τι παπαρια θα μου πει.
Συν το ότι ουκ ολιγες φορες σε παλαιοτερες αποπειρες, ειχα βγει με γκομενες για τις οποιες ειχα δημιουργησει εντελως διαφορετικη εικονα λογω του διαδικτυακου.
Μιλουσα με διαφορετικο ατομο live απ αυτό που προβαλλε.

Εχει τυχει να βγω παλια με γκομενα από badoo η οποια φαινοταν πολύ καλη, και συναντησα έναν εμετικο τοφαλο, και την ρωτησα ευθεως 'γιατι ρε να κοροιδεψεις τον άλλο? δλδ εγω ντυθηκα φτιαχτηκα και ηρθα ως εδώ για να δω ότι με δουλεψες? θα το θεωρησεις αδικο το ότι θα φυγω επιτοπου?' (το οποιο και εκανα).

Τελος, μου κακοφαίνεται το γεγονός ότι πρεπει να επενδυσει τοσο χρονο και κοπο κανεις, ώστε να προβαλλει μια εικονα που θα προσελκυσει κατωτέρας κλίμακας ανθρώπους.
Πχ. να κατσεις να βαλεις φωτο να γραψεις παπαριες κτλπ, και στο τελος να δινεις το δικαίωμα σε κάθε μπαζο να σε απαξιωσει η να μην σου απανταει καν, με ξεπερναει!

Το να εχεις χρηματα η εμφανιση πλεον, λιγο ρολο παιζει απέναντι στο κοινωνικο στατους! Το κοινωνικο στατους και η προβολη είναι ο απολυτα καθοριστικος παραγοντας σ αυτόν τον τομεα!
Δεν πα να σαι μοντελαρος η σκυλολεφτας? Ενας χοντρος καραφλας ανθυπομετριος θα φαει πριν από σενα, εάν εχει το στατους!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36

Αλλα ετσι είναι....

Φίλε Ανανία , με συγχωρείς που παρεμβαίνω στη συζήτηση σου με το εξαίρετο παλικάρι τον vril, με τον οποίο έχω μιλήσει με πμ και μου έδωσε κάποιες καλές συμβουλές για γυμναστική.
Είμαι κι εγώ ενάντια σε αυτή την βλακεία και κόλλημα των γυναικών με τις φωτογραφίες. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε οι άνδρες να παίξουμε το παιχνίδι τους και να βγάλουμε φωτό καλές είτε ερασιτεχνικές είτε επαγγελματικές.
Αν θέλεις να γνωρίσεις μέσω νετ θα πρέπει να βάλεις καλές φωτογραφίες. Εγώ έχω 1 η 2 φωτό στα προφίλ. Δεν βγαίνω καλά στις φωτό. Σε κάποιες αρέσουν πάντως. Αλλες ζητάνε περισσότερες φωτό προσφατες για να συνεχίσουν την κουβέντα και να σε συναντήσουν αν τους αρέσεις. Για μένα είναι τραγικό αυτό. Το έχω ξαναγράψει. Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν υπήρχε αυτή η ψύχωση των γυναικών πρωτίστως με τις φωτογραφίες. Αρχίζω και δικαιολογώ τις δικές μας τις γυναίκες που λέγανε και λένε ακόμη καποιες ότι δεν κάνουν γνωριμίες μέσω νετ. Βέβαια αυτό το λέγανε γιατί το θεωρούσαν ντροπιαστικο πριν χρόνια ή το κάνανε αλλά το κρυβανε γιατί θεωρούσαν ότι μόνο οι πολύ εύσωμες και άσχημες ψάχναν στο νετ. Αλλά αυτό με τις φωτογραφίες είναι αστεία υπόθεση. Δυστυχώς όσοι θέλουν να εμπλακούν με τις ιντερνετικες γνωριμίες οι καλές φωτογραφίες είναι μονόδρομος. Εγώ αρχίσει να κουράζομαι από το ιντερνετικο κυνήγι. Έχω μιλήσει με όλη την γη. Καλή η επικοινωνία μου με γκομενες από πολλές χώρες αλλά τι να το κάνεις αν δεν μπορείς να πας να τις γνωρίσεις ειδικά αυτές τις χαμογελαστες Ασιατισσες και τα τούμπανο τις Λατινες, ακόμη και τις Αφρικανικές γαζέλες που τρελενονται πολλές για άσπρους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom