ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Τοτε ενα παραπανο ευγε τυπε μουΕίναι οι δικές μου απόψεις μέσα από τη γενικότερη εμπειρία μου.
Τοτε ενα παραπανο ευγε τυπε μουΕίναι οι δικές μου απόψεις μέσα από τη γενικότερη εμπειρία μου.
Δηλαδή κατά μέσο όρο μια ώρα την ημέρα κάθε μέρα και γαμάς 2-4 όλο το χρόνο; Σόρρυ κιόλας, αλλά δεν το λες και πολύ αποδοτικό.Επειδή είμαι παράνομος, τρώω μέσο όρο 2-4 το χρόνο με τσατάρισμα 7-8 ώρες τη βδομάδα. Συνήθως κινούνται στο 7. Δυο φορές με 8, αλλά ήταν 35+. Οι νεαρές είναι συνήθως στο 6-7.
Δηλαδή κατά μέσο όρο μια ώρα την ημέρα κάθε μέρα και γαμάς 2-4 όλο το χρόνο; Σόρρυ κιόλας, αλλά δεν το λες και πολύ αποδοτικό.
Υστερα απο καμμια διακοσαρια λαικς στο τιντερ
Με ΜΗΔΕΝ !!!!! Ανταποκριση
Δοκιμασα το jaumo .....
Σε καμμια εικοσαρια λαικς επιτελους απαντησε μια......
Διαλογος
Εγω : γεια σου
Αυτη: γεια
Εγω: τι κανεις?
Αυτη: οχι καλα, εχω πονοδοντο
Μετα απο αυτη τη κουβεντα με καποια αγνωστη εγω κολλησα....
Δλδ τι θα μπορουσα να πω εκεινη τη στιγμη??? Να κανω τον virtual νοσοκομο????
Κολλησα
Δεν εγραψα τιποτα αλλο.
Αν εγω εγραφα το ιδιο σαν πρωτη προταση, παλι θα συζητουσε με τις φιλες της για τον μαλακομαγνητη που εχει η οχι?????
Αυτοματα το μυαλο μου ξαναπηγε στα fkk ......εκει που πληρωνεις κ γαμας σαν ανθρωπος χωρις να στραμπουλιξεις τον εγκεφαλο σου......
Εσεις τι θα απαντουσατε εαν θελατε να κανετε σοβαρο 'παιχνιδι' με σκοπο το σεξ εστω κ μετα απο πολυ προσπαθεια?????
Βιρτουαλ νοσοκομος δλδ?Πες πάρε Mesulid.Το Mesulid ανακουφίζει τους πόνους και γουστάρουν οι γκόμενες πολύ.Πάντα να έχετε μερικά χάπια μαζί σας αν η γκόμενα πάθει hangover κτλ.Θα σας είναι ευγνώμων.
Μα ο πονοκέφαλος και το σεξ ταυτιζονται.Αν η γκόμενα έχει πονοκέφαλο απο τα ξύδια που την κέρασες ή πονόδοντο απο τα φαγια που την τάισες πώς θα γαμησεις?
Δίνεις το Mesulid και είσαι κομπλέ.
Δάγκωσες την λαμαρίνα με εμένα;Υστερα απο καμμια διακοσαρια λαικς στο τιντερ
Με ΜΗΔΕΝ !!!!! Ανταποκριση
Δοκιμασα το jaumo .....
Σε καμμια εικοσαρια λαικς επιτελους απαντησε μια......
Διαλογος
Εγω : γεια σου
Αυτη: γεια
Εγω: τι κανεις?
Αυτη: οχι καλα, εχω πονοδοντο
Μετα απο αυτη τη κουβεντα με καποια αγνωστη εγω κολλησα....
Δλδ τι θα μπορουσα να πω εκεινη τη στιγμη??? Να κανω τον virtual νοσοκομο????
Κολλησα
Δεν εγραψα τιποτα αλλο.
Αν εγω εγραφα το ιδιο σαν πρωτη προταση, παλι θα συζητουσε με τις φιλες της για τον μαλακομαγνητη που εχει η οχι?????
Αυτοματα το μυαλο μου ξαναπηγε στα fkk ......εκει που πληρωνεις κ γαμας σαν ανθρωπος χωρις να στραμπουλιξεις τον εγκεφαλο σου......
Εσεις τι θα απαντουσατε εαν θελατε να κανετε σοβαρο 'παιχνιδι' με σκοπο το σεξ εστω κ μετα απο πολυ προσπαθεια?????
Σε διαβαζω με πολλη προσοχη φιλε μου...Εχεις απολυτο δικιο σε ολα...και εχω πεσει κι εγω στην λουμπα αυτη..ειδικα πιο παλια....αλλα "ε συνεχείς μεταπτώσεις, νοσηρό και ανθυγιεινό", πως το εννοεις το 'ανθυγιεινο?"
Πλέον είμαι απογοητευμένος από το ιντερνετ. Όποιος πρόλαβε τις καλές εποχές, μαλλον πρόλαβε. Τώρα με καθημερινό τσαταρισμα άντε να γαμάς 10 διαφορετικές το χρόνο. Βγαίνω άπειρα ραντεβού, αλλά όλες το παίζουν κυρίες ότι δε γαμιούνται εύκολα και ψάχνουν σχέση. Ακόμα και μετριάτζες που σκέφτεσαι ότι σε κοιτάνε σαν ξερολουκουμο και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη γαμηθουν, κάνουν τις δύσκολες και μένω με το πουλί στο χέρι. Χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι το '15 είχα γαμήσει καμιά 30ρια, παρόλο που έπαιζα μόνο τους 10 μήνες. Μέσα σε αυτές αρκετά μπάζα, αλλά και καλά κομμάτια. Το '16, που χάλασαν το μπαντού και το dod, μόλις 9... Μόλις 2-3 αξιόλογες από αυτές. Φέτος είμαι στις 12. Και κάθε φορά εκεί που ενθουσιάζομαι ότι πετυχαίνω ένα καλό στατιστικό, μετά αρχίζει το πράγμα και ξαναγαμιεται. Δυστυχώς κύριοι... Φοβάμαι ότι εχει πεθάνει πια το ιντερνετ. Αμφιβάλλω δηλαδή αν ακόμα και τα προφίλ διάσημων/instructors/barman/μοντέλων κλπ γαμάνε. Σας το λέει αυτο κάποιος που έχει επενδύσει χρόνο και χρήμα σε καλές φωτο επαγγελματικές και γυμνασμενος.
Και στα μαγαζιά το βράδυ δεν ξέρω αν είναι καλύτερα τα πράγματα. Μου φαίνεται ότι η υπεργαμια θα γίνεται συνεχώς και χειρότερη. Κοινώς όλο και λιγότεροι θα γαμάνε. Μέχρι φυσικά να καταρρεύσει ο δυτικός, φεμινιστοπολιτισμός.Στα ειχα πει από περυσι. Ότι το ιντερνετ για τέτοιες δουλειες έχει πεθανει τυπε. Έχει μπει το κάθε ψωνιο μεσα και χάλασε η δουλεια.
Αλλα εντάξει καλα σε κοβω έχεις ριξει και τα γαμησια σου. Άλλοι δεν έχουν κανει απολυτως τιποτα. Εσυ καλα φαινεσαι
Και στα μαγαζιά το βράδυ δεν ξέρω αν είναι καλύτερα τα πράγματα. Μου φαίνεται ότι η υπεργαμια θα γίνεται συνεχώς και χειρότερη. Κοινώς όλο και λιγότεροι θα γαμάνε. Μέχρι φυσικά να καταρρεύσει ο δυτικός, φεμινιστοπολιτισμός.
Ωραία ιδέα τύπε. Θα το σκεφτώ να το κάνω επισκεπτόμενος πρώτη φορά στριπτιζομαγαζο.τυπε δεν ξέρω γιατι δεν την πέφτω σε μαγαζια το βράδυ. Πάω πινω το ποτο μου και φευγω. Καμια φορά έχει τυχει να μιλησουμε λιγο με τις διπλανες αλλα αμα βλέπω ότι κάνουν τις δυσκολες το παγώνω.
Εχω σκεφτει έναν ισως καλυτερο τροπο να προσεγγίσεις γκομενα (όχι πουτανα) για γαμησι.
Πας στο αλκατραζ που μαζευει γυναικομάνι και λες στην χορευτρια να πάρεις χορο μαζι της και με μια άλλη από τα τραπεζάκια. Αν η γκομενα δεχτει ισως να μπορέσεις να απλώσεις και κανα χέρι στο χορο. Πιο ευκολα της περνάς το μηνυμα ότι ενδιαφέρεσαι για σεξουαλικο παιχνιδι παρα από το πεσιμο σε μπάρ που μπορει να πεσεις και σε καμια κολημένη.
Πρώτα απ' όλα ποια γυναίκα επισκέπτεται στριπτιτζάδικο; :SΠας στο αλκατραζ που μαζευει γυναικομάνι και λες στην χορευτρια να πάρεις χορο μαζι της και με μια άλλη από τα τραπεζάκια. Αν η γκομενα δεχτει ισως να μπορέσεις να απλώσεις και κανα χέρι στο χορο. Πιο ευκολα της περνάς το μηνυμα ότι ενδιαφέρεσαι για σεξουαλικο παιχνιδι παρα από το πεσιμο σε μπάρ που μπορει να πεσεις και σε καμια κολημένη.