Παίδες χτες έφερα σπίτι ένα 20άχρονο φοιτητριάκι που ενώ είναι εντυπωσιακά καμουφλαρισμένο έξω και δείχνει ωραίο δεν μου βγάζει καύλα να το πηδήξω και έτσι δεν πιέζω καταστάσεις!
Αλλά το θέμα είναι αλλού! Όλη η συζήτηση εκ μέρους της ήταν κάτι ανούσιες λεπτομέρειες της ηλίθιας καθημερινότητας της και συνεχής ειρωνεία προς τους άλλους
που και αυτό το κατάπια αν και την γείωνα συνέχεια! Εκεί που δεν μίλησα και δεν είπα τίποτα ήταν η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!!! Όλη την ώρα selfies και παιχνίδι με τα φίλτρα
καθώς και check σε facebook και instagramm χωρίς απαραίτητα να μιλάει με κάποιον! Αυτό που με τσάντισε ήταν η αγένεια που το έκανε συνεχώς ενώ εγώ δεν ασχολιόμουν καθόλου με το τηλέφωνο ενώ άναβε απο μυνήματα κάποιες φορές σε μια γωνία που το είχα και δεν γυριζά καν κεφάλι να το δω!
Όμως το χειρότερο ήταν μετά! Στο κρεβάτι που είμασταν έπιασε το Tablet μου και μπήκε σε ένα παιχνίδι με έναν Virtual κόσμο που είχε ένα avatar και αλληλεπιδρούσε με άλλους! Το τι είδα εκεί δεν λέγεται! Εκεί είχε κάτι φίλους και φίλες που είχαν αλλάξει μάλιστα και instagramm... καθώς και συνέχεια δεχόταν πεσίματα απο τύπους που τους έκρινε σύμφωνα με την εικόνα του avatar τους!
Αυτός ο εικονικός κόσμος μάλιστα είχε και ένα "μπαρ" που όπως είπε μπαίνεις για γνωριμίες...
και όταν μπήκε ήταν γεμάτο γυναίκες...
και σπάστηκε...έκανε log out.. και συνέχισε το φάσωμα μαζί μου...
:S
Επίσης μου είπε πως σκοτώνει πολλές ώρες κάθε μέρα σε αυτό το παιχνίδι...
Το πράγμα έχει ξεφύγει σε άλλα επίπεδα μαλάκυνσης....