Αυτά που έγραψα χτες δεν το έκανα για να περιγράψω τι κάνω στο κρεβάτι μου ούτε για να μάθω τη διαδικασία "φυστικώματος"
μιας γκόμενας και αν θα το προσπαθήσω ή όχι είναι στη κρίση μου! Εξάλου τη γκόμενα με live καμάκι τη γνώρισα και όχι μέσω internet!
Αυτό που μου κάνει εντύπωση και εκθείασα στο ποστ μου είναι Ο ΕΘΙΣΜΟΣ των γυναικών στο κινητό τους και στο ίντερνετ!
Και αυτό το διαπίστωσα άλλη μια φορά χτες που βγήκα με άλλη παρέα και άλλες 2 πιτσιρίκες 24 χρονών που και αυτές όλη την ώρα στο τηλέφωνο, αλλά και όπου γύρισα το κεφαλι στο κλάμπ παντού έβλεπα "κινητάνθρωπους" αποροφημένους στην οθόνη και μόνο το σώμα βρισκόταν εκεί! Και βέβαια τι φύλο ήταν το 90%??? ΓΥΝΑΙΚΕΣ.... :S :S :S
Πριν 2 χρόνια μου έλεγε ένας φίλος που μένει στην Νεα Υόρκη πως έχει κλαμπ που απαγορευται αυστηρά η χρήση κινητού!!! Μάλιστα όταν ο ίδιος το εβγαλε εκεί μέσα απο άγνοια, του την έπεσε μπράβος και του έκανε πολύ αυστηρή παρατήρηση και του είπε πως "εδώ ειμαστε για να περάσουμε καλά και όχι να ασχολούμαστε με το κινητό"!!!!!
Και κάπου εκεί είναι το μέλλον και στην Ευρώπη σύντομα! Προσωπικά κι εγώ δέχτηκα παρατήρηση απο φουσκωτό σε κλάμπ στην Ουκρανία για χρήση του κινητού στο κέντρο της πίστας... και είχε δίκιο!!!
Βέβαια στη χώρα της Ελλεινίδας και του Πιρφόρου μια τέτοια απαγόρευση θα έχει την τύχη που είχε και αυτή της απαγορευσης του καπνίσματος εκτός αν το αναλάβουν οι μπράβοι της νύχτας να το εφαρμόσουν όπως στις άλλες χώρες!