Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εν τω μεταξύ κατέβασα badoo και από επαρχία δεν παίζει τίποτα καλό.. Καλά τις γκόμενες που μου έβγαλε κοντά στην περιοχή μου τις ξέρω κιόλας! Μόνο Αθηναίοι μπορούν να παίξουν μπαλίτσα και λίγο Θεσσαλονικείς!

τι να παιζει ρε τυπε Σερρες,τραγικη πολη,  μονο κατι τετοιο θα παιζει :S :S :gay: :gay: :gay: :gay:

menios-athensbars.jpg

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.870
Πόντοι
216
Ενώ εκεί πάνω στο εξωτερικό,  όχι ε;

Είσαι κατακάθι τελείως. Να λες την αλήθεια για το τι θες.  Μακάρι να σε πλακώσει στο ξύλο ο μπαμπάς της ή ο αδερφός της. Άμα θες να γαμήσεις τσάμπα πλήρωσε ένα 20ρικο. Αν πάλι τα βρίσκεις πολλά γάμα τη χούφτα σου.

τυπε, αν παω να μπλέξω με κατακαθι, θα φερθω αναλόγως! Δεν πουλαω τρελα, κι ουτε θεωρω μαγκια να φερεται κανεις ασχημα, ειδικα σε γυναικες!

Αν είναι και η άλλη ειλικρινης για το τι θελει, μια χαρα κυριος θα είμαι, και με το παραπανω!
Αν βλέπεις ότι η άλλη σε πλησιαζει απλα επειδή κατι καπως πιστεψε ότι θα βολεψει τον κωλο της στο κεφαλι σου, δεν θα τολμησει να είναι ειλικρινης μαζι σου-φουμαρο θα κοιταξει να σου πουλησει!
Ε θα πουλησω κι εγω, και ας κερδισει ο ικανότερος!

Μεχρι στιγμης δεν εχω δεχτει καμμια εχθρα από αδερφους η συγγενείς, παντως!

Τελος, αν θελω να γαμησω τζαμπα, θα κοιτάξω να το κανω με τον τροπο μου, και λογο δεν θα σου δωσω κιολας!
Ο καθενας όπως μπορει, ο,τι μπορει, τυπε....no hard feelings....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ενώ εκεί πάνω στο εξωτερικό,  όχι ε;

Είσαι κατακάθι τελείως. Να λες την αλήθεια για το τι θες.  Μακάρι να σε πλακώσει στο ξύλο ο μπαμπάς της ή ο αδερφός της. Άμα θες να γαμήσεις τσάμπα πλήρωσε ένα 20ρικο. Αν πάλι τα βρίσκεις πολλά γάμα τη χούφτα σου.

εχεις ζησει εξω?

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
Ενώ εκεί πάνω στο εξωτερικό,  όχι ε;

Είσαι κατακάθι τελείως. Να λες την αλήθεια για το τι θες.  Μακάρι να σε πλακώσει στο ξύλο ο μπαμπάς της ή ο αδερφός της. Άμα θες να γαμήσεις τσάμπα πλήρωσε ένα 20ρικο. Αν πάλι τα βρίσκεις πολλά γάμα τη χούφτα σου.

Γιατί είσαι τόσο επιθετικός;; Αν είχες κακή μέρα δεν σου φταίνε οι άλλοι για να ξεσπάς πάνω τους. Και στο κάτω κάτω οι περισσότερες ελλεηνίδες αξίζουν παραμύθι

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Γιατί είσαι τόσο επιθετικός;; Αν είχες κακή μέρα δεν σου φταίνε οι άλλοι για να ξεσπάς πάνω τους. Και στο κάτω κάτω οι περισσότερες ελλεηνίδες αξίζουν παραμύθι

Πάντα έτσι είναι τύπε. Μην του δίνεις σημασία, ένα καθυστερημένο είναι.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ναι και έχω αναποδογυρίσει τραπέζι από τα νεύρα μου,  γι'αυτό φρόνιμα.

Μεχρι στιγμης δεν εχω δεχτει καμμια εχθρα από αδερφους η συγγενείς, παντως!

Τελος, αν θελω να γαμησω τζαμπα, θα κοιτάξω να το κανω με τον τροπο μου, και λογο δεν θα σου δωσω κιολας!
Ο καθενας όπως μπορει, ο,τι μπορει, τυπε....no hard feelings....

Είναι μέχρι να πέσεις στο λάθος άτομο.

Α και για να μη λέω ότι είμαι τζαμπατζής ,  θεωρώ σωστό το 20αρικο που πέρνει η κοπέλα. Τη ρωτήσετε, άμα γουστάρει να πηδηχτεί μαζί σας; Άλλο τα εισιτήρια και άλλο να κάθεται η κοπέλα στον κάθε βρωμιάρη (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
Ναι και έχω αναποδογυρίσει τραπέζι από τα νεύρα μου,  γι'αυτό φρόνιμα.

Α και για να μη λέω ότι είμαι τζαμπατζής ,  θεωρώ σωστό το 20αρικο που πέρνει η κοπέλα. Τη ρωτήσετε, άμα γουστάρει να πηδηχτεί μαζί σας; Άλλο τα εισιτήρια και άλλο να κάθεται η κοπέλα στον κάθε βρωμιάρη (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Γιατί τέτοια ανάγκη για προσοχή;; Έχεις αναποδογυρίσει και τραπέζι από τα νεύρα σου, hulk εσύ.. Σου συστήνω ψυχοθεραπεία γιατί έχεις θέματα. Και μη προσπαθείς να φανείς σκληρός.. φαίνεσαι ακόμα πιο γελοίος 

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.870
Πόντοι
216

Α και για να μη λέω ότι είμαι τζαμπατζής ,  θεωρώ σωστό το 20αρικο που πέρνει η κοπέλα. Τη ρωτήσετε, άμα γουστάρει να πηδηχτεί μαζί σας; Άλλο τα εισιτήρια και άλλο να κάθεται η κοπέλα στον κάθε βρωμιάρη (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

η μεση κοπελα-για διαφορους λογους-τον (κυριολεκτικά και μεταφορικά) βρωμιαρη επιλεγει παντα κι από μονη, τυπε!
Μην χαλαμε χατηρια και γουστα!
Θεωρω την συγκριση με τις ιεροδουλες ασχετη, παντως!
Προσωπικα σεβομαι πολύ περισσοτερο τις 'πουτανες' από τις περισσοτερες 'κυριες' εκει εξω...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

αν δεν θελει να πηδηχτει για ένα 20ρικο δεν την αναγκαζει κανεις.
άλλες ζηταν 120 και άλλες προτιμουν να δουλευουν άλλη δουλεια για 30 το οκταωρο.
και η νοσοκομα δεν γουσταρει να σε καθαριζει αλλα για αυτό πληρωνεται αν ειχε τα κοτσια και την θεληση ας γινοταν γιατρος να βγαζει περισσοτερα χωρις να σου αλλαζει γαζες. και εγω δεν γουστάρω να δουλευω, για τα λεφτα δουλευουν ολοι αλλιως παμε διακοπες αμα τυχουμε το λαχειο.

και οσο δικαίωμα εχουν οι γυναικες να μας λενε ψεματα και να μας ψηνουν το ψαρι στα χειλη άλλο τοσο δικαίωμα εχουμε και εμεις να τους φερομαστε αναλογα. δεν καταλαβα είναι ανωτερου θεου παιδι η γυναικα και μπορει πχ να λεει ψεματα ενώ ο αντρας δεν μπορει?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.589
Πόντοι
216
Αυτά που έγραψα χτες δεν το έκανα για να περιγράψω τι κάνω στο κρεβάτι μου ούτε για να μάθω τη διαδικασία "φυστικώματος" :knockinb: μιας γκόμενας και αν θα το προσπαθήσω ή όχι είναι στη κρίση μου! Εξάλου τη γκόμενα με live καμάκι τη γνώρισα και όχι μέσω internet!

Αυτό που μου κάνει εντύπωση και εκθείασα στο ποστ μου είναι Ο ΕΘΙΣΜΟΣ των γυναικών στο κινητό τους και στο ίντερνετ!
Και αυτό το διαπίστωσα άλλη μια φορά χτες που βγήκα με άλλη παρέα και άλλες 2 πιτσιρίκες 24 χρονών που και αυτές όλη την ώρα στο τηλέφωνο, αλλά και όπου γύρισα το κεφαλι στο κλάμπ παντού έβλεπα "κινητάνθρωπους" αποροφημένους στην οθόνη και μόνο το σώμα βρισκόταν εκεί! Και βέβαια τι φύλο ήταν το 90%??? ΓΥΝΑΙΚΕΣ.... :S :S :S

Πριν 2 χρόνια μου έλεγε ένας φίλος που μένει στην Νεα Υόρκη πως έχει κλαμπ που απαγορευται αυστηρά η χρήση κινητού!!! Μάλιστα όταν ο ίδιος το εβγαλε εκεί μέσα απο άγνοια, του την έπεσε μπράβος και του έκανε πολύ αυστηρή παρατήρηση και του είπε πως "εδώ ειμαστε για να περάσουμε καλά και όχι να ασχολούμαστε με το κινητό"!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Και κάπου εκεί είναι το μέλλον και στην Ευρώπη σύντομα! Προσωπικά κι εγώ δέχτηκα παρατήρηση απο φουσκωτό σε κλάμπ στην Ουκρανία για χρήση του κινητού στο κέντρο της πίστας... και είχε δίκιο!!! :hi: 
Βέβαια στη χώρα της Ελλεινίδας και του Πιρφόρου μια τέτοια απαγόρευση θα έχει την τύχη που είχε και αυτή της απαγορευσης του καπνίσματος εκτός αν το αναλάβουν οι μπράβοι της νύχτας να το εφαρμόσουν όπως στις άλλες χώρες!

Πλεον για μενα ειναι ακρως αντιπαθεις και 'καμμενες' οσες ειναι ολη την ωρα με το κινητο στο χερι...
Αυτη η αηδια ξεπερασε και το τσιγαρο ακομη....
Καλα κανουν και το απαγορευουν και στην Αμερικη και στην Ουκρανια. Αντε και στα δικα μας.
Δεν αξιζει να ασχολειται κανεις με δαυτες, κι ας ειναι κι ωραιες....αυτες ειναι ερωτευμενες με το κινητο τους...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.903
Πόντοι
6.030
Ρε μάγκες, εγώ έκανα το άλλο. Έχω βαρεθεί το tinder αλλά είχα πάρει μια συνδρομή σε gold μέλος που σου δείχνει ποιός σου έχει κάνει δεξί sweep , ώστε να έχεις την επιλογή να δεχτείς ή να απορρίψεις.
Επομένως διαγράφω όλες τις φωτογραφίες μου και βάζω για φώτο μια θαλασσα. Αλλάζω απο άντρας σε γυναίκα και  ότι ενδιαφέρομαι για άντρες. Τα αποτλέσματα μετά απο ακριβώς  2 εικοσιτετράωρα , σας τα παραθέτω στη φώτο απο το κινητό μου, που έχω σβήσει βέβαια τα πρόσωπα και τα ονόματα στις φώτο των παιδιών γιατι κι εγώ δεν θα ήθελα να φαίνεται κάτι δικό μου. Τα συμπεράσματα δικά σας......

Συνημμένα

• ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.jpg
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.jpg
    105,1 KB · Εμφανίσεις: 43

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
Ρε μάγκες, εγώ έκανα το άλλο. Έχω βαρεθεί το tinder αλλά είχα πάρει μια συνδρομή σε gold μέλος που σου δείχνει ποιός σου έχει κάνει δεξί sweep , ώστε να έχεις την επιλογή να δεχτείς ή να απορρίψεις.
Επομένως διαγράφω όλες τις φωτογραφίες μου και βάζω για φώτο μια θαλασσα. Αλλάζω απο άντρας σε γυναίκα και  ότι ενδιαφέρομαι για άντρες. Τα αποτλέσματα μετά απο ακριβώς  2 εικοσιτετράωρα , σας τα παραθέτω στη φώτο απο το κινητό μου, που έχω σβήσει βέβαια τα πρόσωπα και τα ονόματα στις φώτο των παιδιών γιατι κι εγώ δεν θα ήθελα να φαίνεται κάτι δικό μου. Τα συμπεράσματα δικά σας......

Ναι οι γυναίκες έχουν πιο πολλή ζήτηση. Βασικά είναι πολλά. Εμείς οι άντρες ρισκάρουμε πιο εύκολα και δεν μας πτοεί η φωτογραφία μια θάλασσας ελπίζοντας ότι υπάρχει μια ωραία γυναίκα. Από την άλλη η γυναίκα θα έπαιρνε τέτοιο ρίσκο τόσο εύκολα. Θα το ανέλυε εκατό φορές στο κεφάλι της και στο τέλος θα έλεγε όχι. Αλλά πέρα από αυτό, οι άντρες που ψάχνουν απελπισμένα γυναίκα είναι περισσότεροι από τις γυναίκες που ψάχνουν απελπισμένα άντρα. Just a theory

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.903
Πόντοι
6.030
Ναι οι γυναίκες έχουν πιο πολλή ζήτηση. Βασικά είναι πολλά. Εμείς οι άντρες ρισκάρουμε πιο εύκολα και δεν μας πτοεί η φωτογραφία μια θάλασσας ελπίζοντας ότι υπάρχει μια ωραία γυναίκα. Από την άλλη η γυναίκα θα έπαιρνε τέτοιο ρίσκο τόσο εύκολα. Θα το ανέλυε εκατό φορές στο κεφάλι της και στο τέλος θα έλεγε όχι. Αλλά πέρα από αυτό, οι άντρες που ψάχνουν απελπισμένα γυναίκα είναι περισσότεροι από τις γυναίκες που ψάχνουν απελπισμένα άντρα. Just a theory
2396 μαλάκες κάνανε δεξί sweep σε μια θάλλασα. Σκέψου για μια απλή εμφανίσιμη κοπέλα. Γι αυτό τα μυαλά τους παίρνουν αέρα και μετά νομίζουν ότι είναι θεές

• Like
Αντιδράσεις: vril

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
2396 μαλάκες κάνανε δεξί sweep σε μια θάλλασα. Σκέψου για μια απλή εμφανίσιμη κοπέλα. Γι αυτό τα μυαλά τους παίρνουν αέρα και μετά νομίζουν ότι είναι θεές

Ναι ξέρω... δεν μας νοιάζει κιόλας τους άντρες. "Δε βαριέσαι" λέμε. Οι γυναίκες με τίποτα. Δεν ρισκάρουν εύκολα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Για αυτο κ εγω εχω διαγραψει ολα τα σαιτ κ εφαρμογες γνωριμιων .
Προκειτε για ενα τρελο κοσμο πλεον
Ολα αντικανονικα αφυσικα λοξα παραλογα πλεον με αυτα τα σαιτ εφαρμογες

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
Από ότι καταλαβαίνω, αυτό το θέμα οδηγεί στην διάνοιξη καινούριου θέματος με τίτλο "το καμάκι (flirt) στην Ελλάδα: ζει η πέθανε;"                     

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για αυτο κ εγω εχω διαγραψει ολα τα σαιτ κ εφαρμογες γνωριμιων .
Προκειτε για ενα τρελο κοσμο πλεον
Ολα αντικανονικα αφυσικα λοξα παραλογα πλεον με αυτα τα σαιτ εφαρμογες

Βγαζεις και τώρα γκόμενες από ίντερνετ αλλά έχει αλλάξει πολύ το σκηνικό σε βάρος των αντρών σε σχέση με μια δεκαετία πριν.
Νομίζω τώρα παίζουν πλέον επαγγελματίες daters σε αυτά τα σάιτ οπότε το live καμάκι είναι καλύτερο.

• Like
Αντιδράσεις: vril

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom