Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Από ότι καταλαβαίνω, αυτό το θέμα οδηγεί στην διάνοιξη καινούριου θέματος με τίτλο "το καμάκι (flirt) στην Ελλάδα: ζει η πέθανε;"                     
Ζεί απλά εμεί οι Έλληνες ώς καλοί λεβεντομαλάκες έχουμε δώσει πολύ μεγάλη αξία σε κωλόμπαζα. Μην αναρωτιέστε για την αγαμία που μας δέρνει με τετοιους ξελιγωμένους μαλάκες που κυκλοφορούν. Οι λευκοί ιππότες χαλάνε την πιάτσα

• Like
Αντιδράσεις: vril

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Εγώ πάντως κάνω καμάκι στις στάσεις λεωφορείου, όταν βρίσκω ευκαιρία και είναι μόνη της χωρίς κόσμο γύρω. Συνήθως κάνω το εξής. Διαλέγω μια λεωφόρο και την περπατάω από πάνω μέχρι κάτω ή αντίστροφα, και άμα δω καμία σταματάω και κάνω ότι περιμένω και καλά το λεωφορείο μετά από κανένα λεπτό σιωπής αρχίζω και της την πέφτω. Ειδικά τις νυχτερινές ώρες έχεις ευκαιρίες να πετύχεις.

Βασικά αυτό κάνω αυτή τη στιγμή,  αλλά ψόφια πράγματα απόψε.

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
Και τα βραχάκια της ακρόπολης είναι καλό μέρος για καμάκι. Αλλά καλύτερα σε αποχή που δεν κάνει πολύ κρύο. Εγώ 2 φορές έχω πιάσει γκόμενα εκεί, αλλά ήμουν με φίλο. Και τις δύο φορές έγινε το εξής: βρίσκουμε 2 η τρεις γκόμενες που κάθονται μαζί, καθόμαστε δίπλα, περιμένουμε λίγα λεπτά και λέμε να μας τραβήξουν φωτογραφία, συνήθως ζητάνε και αυτές μετά φωτογραφία, ρωτάμε όνομα και πιάνουμε κουβέντα. Τις περισσότερες φορές *όταν οι γκόμενες είναι φυσιολογικά κορίτσια και όχι ελλεηνίδες* δουλεύει

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Εποχή θες να πεις; Το ότι ήσουν με φίλο...μάλλον οι γκόμενες προτιμούν αυτούς που είναι με φίλο. Έτσι, έχω την εντύπωση.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Kαλα ρε τυποι... καμακι εν ετη 2018;;;;; Που ζειτε; Γουατ δε φακ;

Τωρα νιωθω λες και μπηκα σε τσατ του irc το 1999...

:S :S :S

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
Εποχή θες να πεις; Το ότι ήσουν με φίλο...μάλλον οι γκόμενες προτιμούν αυτούς που είναι με φίλο. Έτσι, έχω την εντύπωση.

ωχ ναι "εποχή" ήθελα να γράψω ο μαλάκας. Απλά πιστεύω όταν οι γυναίκες βλέπουν ότι έχεις έστω και έναν φίλο νιώθουν μεγαλύτερη σιγουριά ότι έστω και κάποιος σε κάνει παρέα και ότι δεν είσαι τελείως χάλια

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τυπε απλα αν σε δουν με φιλο ειναι μια εγγυηση οτι δεν εισαι ψυχακιας...

Οι γκομενες μας φοβουνται!

Στο μνυαλο τους ειμαστε ολοι εν δυναμη...βιαστες, ανωμσλαρες, παιδεραστες η ψυχακηδες!

:S

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Στο μνυαλο τους ειμαστε ολοι εν δυναμη...βιαστες, ανωμσλαρες, παιδεραστες η ψυχακηδες!

Και παρόλα αυτά κάποιοι θέλουν οπωσδήποτε να έχουν γκόμενα...  :2funny:

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
114
Πόντοι
1
Kαλησπέρα μάγκες.

Δεν  ξερω αν είναι το σωστό νήμα αλλά θέλω να ακούσω την άποψη σας. Είναι 2 τρελά μουνιά στο fb τα οποία ισχυρίζονται ότι είναι βίζιτες και μάλιστα με καλές τιμές (τύπου 150-200 ευρώ όλη τη νύχτα) αλλά με προβληματίζει το ότι και οι 2 με ρώτησαν αν είμαι παντρεμένος και μάλιστα επέμεναν σε απάντηση. Με προβληματίζει αυτό γιατί σκέφτομαι κάμερες και μαλακίες και δώσε κι άλλα λέφτά για να μη μιλήσουμε. Και στις 2 είπα ότι δεν είμαι αλλά κόλωσα λίγο με την επιμονή αυτή. Επιτρέπεται να δώσω όνομα να μου πείτε απόψεις?

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Kαλησπέρα μάγκες.

Δεν  ξερω αν είναι το σωστό νήμα αλλά θέλω να ακούσω την άποψη σας. Είναι 2 τρελά μουνιά στο fb τα οποία ισχυρίζονται ότι είναι βίζιτες και μάλιστα με καλές τιμές (τύπου 150-200 ευρώ όλη τη νύχτα) αλλά με προβληματίζει το ότι και οι 2 με ρώτησαν αν είμαι παντρεμένος και μάλιστα επέμεναν σε απάντηση. Με προβληματίζει αυτό γιατί σκέφτομαι κάμερες και μαλακίες και δώσε κι άλλα λέφτά για να μη μιλήσουμε. Και στις 2 είπα ότι δεν είμαι αλλά κόλωσα λίγο με την επιμονή αυτή. Επιτρέπεται να δώσω όνομα να μου πείτε απόψεις?

Τύπε καλό θα ήταν να εμπιστεύεσαι μόνο τις βίζιτες του σάιτ.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
το ξέρω ρε φίλε αλλά άμα δεις φωτο θα πάθεις ζημιά. 3 είναι αλλά με τις δύο μόνο μίλησα

Τύπε είναι μεγάλη παγίδα. Μην τις εμπιστεύεσαι καθόλου. Ειδικά αφού είδες ότι έχουν ύποπτη συμπεριφορά.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6

Φήμες λένε ότι είναι μια εγγύηση ότι δεν είσαι ακοινώνητος. Στην Ελλάδα μετράει πάρα πολύ η κοινωνικότητα απ'όσο φαίνεται. Έχω δει σε μπαράκια κάτι βρωμερούς ελεεινούς μεσήλικες, να τους τρίβονται γκόμενες που έχουν τα μισά τους χρόνια και βάλε. Ε λοιπόν εκείνη την ώρα θέλω απλά να ξεράσω. Αν είναι δυνατόν ρε πούστη μου.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
Kαλησπέρα μάγκες.

κρυφο δεν ειναι για τους ελευθερους!!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Kαλησπέρα μάγκες.

Δεν  ξερω αν είναι το σωστό νήμα αλλά θέλω να ακούσω την άποψη σας. Είναι 2 τρελά μουνιά στο fb τα οποία ισχυρίζονται ότι είναι βίζιτες και μάλιστα με καλές τιμές (τύπου 150-200 ευρώ όλη τη νύχτα) αλλά με προβληματίζει το ότι και οι 2 με ρώτησαν αν είμαι παντρεμένος και μάλιστα επέμεναν σε απάντηση. Με προβληματίζει αυτό γιατί σκέφτομαι κάμερες και μαλακίες και δώσε κι άλλα λέφτά για να μη μιλήσουμε. Και στις 2 είπα ότι δεν είμαι αλλά κόfbλωσα λίγο με την επιμονή αυτή. Επιτρέπεται να δώσω όνομα να μου πείτε απόψεις?
παιχτο λίγο πονηρός
πόσους φίλους έχουν??μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ρωτήσεις.συνήθως εεαν 'εχουν 9 στους 10 άνδρες είναι πουτάνες.εαν έχουν λίγους φίλους ειναι στημένο.τσεκαρε τους φίλους τι δουλεια κάνουν κλπ πριν ρωτήσεις.ταπεινή μου άποψη είναι λίγο δύσκολο να σε κοροιδέψουν στο fb

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom