Psychologos2408
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 208
- Πόντοι
- 280
Στην Ελλάδα δεν παίζει το καμάκι πλέον! Εσύ ζεις όπως είπες στο εξωτερικό οπότε τα δεδομένα αλλάζουν!
Δεν είσαι ο μόνος που μου το λες, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η ιδέα. Όσες φορές έρχομαι Ελλάδα και βγαίνω σε μπαρ κτλ βλέπω γυναίκες που είναι έτοιμες για approach. Πχ, βλέπεις μια και κάθεται με δύο φίλες της που σου αρέσει. Πλησιάζεις ευγενικά, τις χαιρετάς όλες, ρωτάς αν είναι οκ να κάτσεις λίγο μαζί τους και εφόσον σου πουν ναι κάθεσαι πιάνεις κουβέντα και κάνεις περισσότερες ερωτήσεις σε αυτή που σου αρέσει. Όταν έχεις φτάσει σε ένα σημείο να έχεις κερδίσει μια καλή εντύπωση της λες ότι σε ενδιαφέρει να τη γνωρίσεις καλύτερα. Σου λέει ναι προχωράς, σου λέει όχι απολογείσαι για την ενόχληση, σηκώνεσαι φεύγεις και πας παρακάτω. Τόσο απλό είναι. Δεν χρειάζεται να βρεις κάποια δικαιολογία για να πιάσεις κουβέντα. Όσες φορές έχω ακολουθήσει αυτή τη τακτική στην Ελλάδα έχω κερδίσει κάτι καλό. Και όχι να σου πει θα το εκτιμήσει που βρήκες τα αρχίδια και πήγες γιατί δεν το κάνουν πολλοί