Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
Στην Ελλάδα δεν παίζει το καμάκι πλέον! Εσύ ζεις όπως είπες στο εξωτερικό οπότε τα δεδομένα αλλάζουν!

Δεν είσαι ο μόνος που μου το λες, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η ιδέα. Όσες φορές έρχομαι Ελλάδα και βγαίνω σε μπαρ κτλ βλέπω γυναίκες που είναι έτοιμες για approach. Πχ, βλέπεις μια και κάθεται με δύο φίλες της που σου αρέσει. Πλησιάζεις ευγενικά, τις χαιρετάς όλες, ρωτάς αν είναι οκ να κάτσεις λίγο μαζί τους και εφόσον σου πουν ναι κάθεσαι πιάνεις κουβέντα και κάνεις περισσότερες ερωτήσεις σε αυτή που σου αρέσει. Όταν έχεις φτάσει σε ένα σημείο να έχεις κερδίσει μια καλή εντύπωση της λες ότι σε ενδιαφέρει να τη γνωρίσεις καλύτερα. Σου λέει ναι προχωράς, σου λέει όχι απολογείσαι για την ενόχληση, σηκώνεσαι φεύγεις και πας παρακάτω. Τόσο απλό είναι. Δεν χρειάζεται να βρεις κάποια δικαιολογία για να πιάσεις κουβέντα. Όσες φορές έχω ακολουθήσει αυτή τη τακτική στην Ελλάδα έχω κερδίσει κάτι καλό. Και όχι να σου πει θα το εκτιμήσει που βρήκες τα αρχίδια και πήγες γιατί δεν το κάνουν πολλοί

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Δεν είσαι ο μόνος που μου το λες, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η ιδέα. Όσες φορές έρχομαι Ελλάδα και βγαίνω σε μπαρ κτλ βλέπω γυναίκες που είναι έτοιμες για approach. Πχ, βλέπεις μια και κάθεται με δύο φίλες της που σου αρέσει. Πλησιάζεις ευγενικά, τις χαιρετάς όλες, ρωτάς αν είναι οκ να κάτσεις λίγο μαζί τους και εφόσον σου πουν ναι κάθεσαι πιάνεις κουβέντα και κάνεις περισσότερες ερωτήσεις σε αυτή που σου αρέσει. Όταν έχεις φτάσει σε ένα σημείο να έχεις κερδίσει μια καλή εντύπωση της λες ότι σε ενδιαφέρει να τη γνωρίσεις καλύτερα. Σου λέει ναι προχωράς, σου λέει όχι απολογείσαι για την ενόχληση, σηκώνεσαι φεύγεις και πας παρακάτω. Τόσο απλό είναι. Δεν χρειάζεται να βρεις κάποια δικαιολογία για να πιάσεις κουβέντα. Όσες φορές έχω ακολουθήσει αυτή τη τακτική στην Ελλάδα έχω κερδίσει κάτι καλό. Και όχι να σου πει θα το εκτιμήσει που βρήκες τα αρχίδια και πήγες γιατί δεν το κάνουν πολλοί

Τύπε μου μπορεί να κάνω λάθος, αλλά μου φαίνεσαι για κλώνος γυναίκας!

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
Τύπε μου μπορεί να κάνω λάθος, αλλά μου φαίνεσαι για κλώνος γυναίκας!

Χαχα!! Άντρας είμαι φίλε, απλά λόγω της ψυχολογίας που διαβάζω και έχω διαβάσει μου έχουν δοθεί πολλές χρήσιμες γνώσεις, αλλά πέρα από αυτό, έχω μεγαλώσει πολύ κοντά στη τη μάνα μου επειδή ο πατέρας μου ήταν αρχίδι και για αυτό είμαι μέσα και στη γυναικεία ψυχολογία. Αλλά πέρα από όλα, δοκίμασε αυτό που σου έγραψα πριν λίγο. Δεν νομίζω να βγεις χαμένος. Θυμήσου τέσσερεις λέξεις "ευγένεια, διακριτικότητα, χιούμορ και αυτοσαρκασμός". Αυτά πίστεψε με δεν είναι λόγια του αέρα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χαχα!! Άντρας είμαι φίλε, απλά λόγω της ψυχολογίας που διαβάζω και έχω διαβάσει μου έχουν δοθεί πολλές χρήσιμες γνώσεις, αλλά πέρα από αυτό, έχω μεγαλώσει πολύ κοντά στη τη μάνα μου επειδή ο πατέρας μου ήταν αρχίδι και για αυτό είμαι μέσα και στη γυναικεία ψυχολογία. Αλλά πέρα από όλα, δοκίμασε αυτό που σου έγραψα πριν λίγο. Δεν νομίζω να βγεις χαμένος. Θυμήσου τέσσερεις λέξεις "ευγένεια, διακριτικότητα, χιούμορ και αυτοσαρκασμός". Αυτά πίστεψε με δεν είναι λόγια του αέρα
Καφρίλα, κουτσομπολιό,σνομπισμός,"προσβλημέντα" είναι η συνταγή επιτυχίας των κατα συρροή γαμιάδων των Ελλεινίδων!!!!
Αυτά που λες είναι δοκιμασμένες μέθοδοι αποτυχίας που όμως όλοι αυτές χρησιμοποιούν!

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
Καφρίλα, κουτσομπολιό,σνομπισμός,"προσβλημέντα" είναι η συνταγή επιτυχίας των κατα συρροή γαμιάδων των Ελλεινίδων!!!!
Αυτά που λες είναι δοκιμασμένες μέθοδοι αποτυχίας που όμως όλοι αυτές χρησιμοποιούν!

Αυτό που λες ισχύει ως έναν βαθμό. Εξαρτάται στο που θα δοκιμάσεις. Δεν θα πας να δείξεις ότι είσαι καθώς πρέπει σε κάποια καριόλα γιατί δεν θα το εκτιμήσει. Σε μια ελλεηνίδα εννοείτε θα πιάσουν όλα όσα ανέφερες. Αλλά δεν είναι όλες ελλεηνίδες. Είναι πάρα μα πάρα πολλές, αλλά μέσα στα σκατά υπάρχει και το σουσάμι

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.786
Πόντοι
216

πολύ δυστυχως, ετσι ακριβως είναι τυπε! Τα ειπες όλα!
Δεν πας με κοστουμι στην ζουγκλα!
Πας τον αναλογο εξοπλισμο στον 'πολεμο', οπου θα κερδισει ο πιο δυνατος, ο πιο καφρος, ο πιο 'στ αρχιδια μου σε γραφω και στο δειχνω', με το σφυρακι σου να δινει μια στο καρφι και μια στο πεταλο!
Ειδα προχτες έναν πιτσιρικα 25αρη να την πεφτει σε 2 τύπισσες σε μπαρ.
Ο τυπος 2 μετρα παλικαρι, ωραια ντυμενος, συμπαθητικη φατσα και στυλ, οι γκομενες κατώτερες του, κι όμως, ηταν ετσι ευγενικουλης, χερακια μαζεμένα πανω του, εκανε κατι καταφατικα νευματα, και οι τύπισσες απλα τον σχολασαν με το που σκασε ο λιγδιάρης ιδρωμένος μπάρμαν με μαγκια, κι απλωνε τα χερια του στην μπαρα περικυκλώνοντας τις....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Παιδιά καλά τα dating sites, αλλά θεωρώ πως έχει άλλη μαγεία το καμάκι. Είναι μια περιπέτεια και χρειάζεται προσπάθεια, και αν πάει καλά νιώθεις περήφανος για τον εαυτό σου που το πήγες καλά. Και καμιά φορά κάθεσαι με τη κοπέλα σου και συζητάτε για το πως έγινε η φάση και γνωριστήκατε και γελάτε. Τώρα δεν λέει να σκέφτεστε "γνωριστήκαμε στο ίντερνετ". Παραείναι βαρετό. Προσωπικά όσες σχέσεις έχω κάνει ήταν επειδή αποφάσισα να υπερβώ τον εαυτό μου και να κάνω ένα καλό καμάκι. Και αυτό δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Η προσωπική μου άποψη είναι αυτή. Κάθε διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστή 

type ισχυει ακομα στο ιντερνετ .εγω απο το 14 εχω να ασχοληθω ,πες κανα σαιτ αν ξες για γνωριμιες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Στην Ελλάδα δεν παίζει το καμάκι πλέον! Εσύ ζεις όπως είπες στο εξωτερικό οπότε τα δεδομένα αλλάζουν!

τυπε μεχρι ποτε λες επαιζε?μεχρι εποχες 2004-2009?μετα με την κριση γιναν ακομα πιο δυσκολες οι γνωριμιες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τυπε δεν γινονται αυτα,τουλαχιστον επαρχια,τωρα Αθηνα δεν ξερω,μονο αν σε ξερει απο παρεα,απο σχολη απο καπου θα σου μιλησει,αλλιως παπαλα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
τυπε δεν γινονται αυτα,τουλαχιστον επαρχια,τωρα Αθηνα δεν ξερω,μονο αν σε ξερει απο παρεα,απο σχολη απο καπου θα σου μιλησει,αλλιως παπαλα
Ορθον. Απο την εμπειρια μου και τις συναναστροφες μου μπορω να πω οτι οι γυναικες απο παρεα, απο γνωστους, απο συγγενεις, απο εργασιακο περιβαλλον, θα ρωτησουν, θα μαθουν, τη περουσιακη κατασταση, την οικογενειακη, που μενεις, τι συνηθειες εχεις, και αφου εχουν και μια δικια τους επαφη στο μιλητο απ εξω απ εξω, τοτε θα ερουν τα υπολοιπα. Μονο τοτε.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ορθον. Απο την εμπειρια μου και τις συναναστροφες μου μπορω να πω οτι οι γυναικες απο παρεα, απο γνωστους, απο συγγενεις, απο εργασιακο περιβαλλον, θα ρωτησουν, θα μαθουν, τη περουσιακη κατασταση, την οικογενειακη, που μενεις, τι συνηθειες εχεις, και αφου εχουν και μια δικια τους επαφη στο μιλητο απ εξω απ εξω, τοτε θα ερουν τα υπολοιπα. Μονο τοτε.

τυπε εσυ λες για ανω των 30.εγω μιλαω ακομη και για 18αρες--22-24αρες,αν δεν ξερουν τον κυκλο σου την παρεα σου κτλ δεν σου μιλανε καν κ επαρχια κ Θεσσαλονικη,και δν λεω για τωρα μονο,αλλα ακομη και πριν 10-11 χρονια.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.786
Πόντοι
216

γι αυτό και μεις πουλαμε φουμαρο, όπως εκανε ο τσιπρας, και δουλευει μια χαρα!
σημασια δεν εχει εάν είμαι εγω ψευτης....σημασια εχει ποσο ανόητες ειστε εσεις!
Με προσεγγισες πιστεύοντας σε 'αποκατασταση'? επαιξες, κι εχασες!
Εγω πηρα αυτό που ηθελα, και η μασκα επεσε μολις εκπσερματωσε η ψωλη μου!

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
type ισχυει ακομα στο ιντερνετ .εγω απο το 14 εχω να ασχοληθω ,πες κανα σαιτ αν ξες για γνωριμιες

Το tinder ξέρω ότι έχει πολλή επιτυχία. Πολλοί Έλληνες φίλοι μου έχουν βρει από tinder. Τώρα εδώ στη Σουηδία παίζει πάρα πολύ και το happn. Αλλά δεν ξέρω αν είναι γνωστό και στην Ελλάδα.. Καντε καμάκι παιδιά, δεν χάνετε τίποτα. Μπορεί μέσα στα 10 χ να σας πέσει και ένα καλό. Αν δεν κάνετε καμάκι και απλά γκρινιάζετε (και με το δίκιο σας εννοείται) έχετε 0% πιθανότητες, ενώ αν μιλάτε έχετε 50%, η 40%, η ακόμα και 10%. Ακόμα και το 10% είναι καλύτερο από το 0% 

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Και στην Ελλάδα μια χαρά καμάκι γίνεται,  αρκεί να ξεκολλήσετε ότι στο κώλοεξωτερικό είναι όλα καλύτερα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 1966841_840023366065571_8887215862134875613_n.jpg
    1966841_840023366065571_8887215862134875613_n.jpg
    52,8 KB · Εμφανίσεις: 21

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
τυπε εσυ λες για ανω των 30.εγω μιλαω ακομη και για 18αρες--22-24αρες,αν δεν ξερουν τον κυκλο σου την παρεα σου κτλ δεν σου μιλανε καν κ επαρχια κ Θεσσαλονικη,και δν λεω για τωρα μονο,αλλα ακομη και πριν 10-11 χρονια.

Ενώ εκεί πάνω στο εξωτερικό,  όχι ε;

γι αυτό και μεις πουλαμε φουμαρο, όπως εκανε ο τσιπρας, και δουλευει μια χαρα!
σημασια δεν εχει εάν είμαι εγω ψευτης....σημασια εχει ποσο ανόητες ειστε εσεις!
Με προσεγγισες πιστεύοντας σε 'αποκατασταση'? επαιξες, κι εχασες!
Εγω πηρα αυτό που ηθελα, και η μασκα επεσε μολις εκπσερματωσε η ψωλη μου!

Είσαι κατακάθι τελείως. Να λες την αλήθεια για το τι θες.  Μακάρι να σε πλακώσει στο ξύλο ο μπαμπάς της ή ο αδερφός της. Άμα θες να γαμήσεις τσάμπα πλήρωσε ένα 20ρικο. Αν πάλι τα βρίσκεις πολλά γάμα τη χούφτα σου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Εν τω μεταξύ κατέβασα badoo και από επαρχία δεν παίζει τίποτα καλό.. Καλά τις γκόμενες που μου έβγαλε κοντά στην περιοχή μου τις ξέρω κιόλας! Μόνο Αθηναίοι μπορούν να παίξουν μπαλίτσα και λίγο Θεσσαλονικείς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom