Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τωρα βεβαια μεσα μας υπαρχει και η κακια ζηλια που ειναι δυσκολη να ελενχει εχω αφιερωσει παρα πολυ χρονο και σας το λεω ειλικρινα οτι με εκανε κατα βαθος αυτο που ειμαι οσον αφορα τις γυναικες..
Οποιος επικεντρωθει στο να ακολουθησει αυτον που δειχνει τον δρομο θα παει μπροστα
Οποιος παει να κλεισει τον δρομο στον πρωτοπορο μαλλον θα τσακιστει ο ιδιος(πχ περιπτωσεις cockblocking-ολοι τους αγαμητοι για αυτο τρελαινονται και πανε να σε βγαλουν εκτος)
Φιλε αυτη ομως ειναι η κλασσικη χωριατικη ελληνικη συμπεριφορα. Πρεπει ο νεος να απορριψει τη μανα του και τον πατερα του για να απορριψει τον φθονο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Εγώ πάντως αν πάω Σερβία έχω ένα παλικάρι Σέρβο που ελπίζω να με χώσει σε παρέες. Τον γνώρισα μέσω του χανγκαουτ του καουτσ σερφιν στην Αθήνα. Μέχρι και ευχαριστω μου είπε που γίναμε φίλοι στο καουτσ. Παιδιά μάλαμα καποιοι Σέρβοι. Δεν είμαστε έτσι εμείς όσο κι αν κοκορευομαστε για την φιλοξενία μας προς τους ξένους. Αυθεντικοί οι άνθρωποι έξω, σιχαίνονται την υποκρισία. Εδώ την επιδιώκουμε και την επικροτουμε.

Εχω ακουσει τα καλυτερα για τους Σερβους. Αυτη την απορια ομως την εχω: θα σε χωσει σε παρεες; Ή θα φοβηθει μην τους φας τις γυναικες;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Η καλυτερη δουλεια για Σερβια ειναι να εχεις Σερβους-ες στην παρεα.Οταν ειχα παει εγω ειχα στα υποψιν δυο Σερβες που ειχα φιλοξενησει αλλα για κακη μου τυχη ηταν Αμερικη για δουλεια η μια και η αλλη μολις σε σχεση.
Παρολα αυτα το couch δουλευει με απιστευτους ρυθμους εκει περα(δυστυχως δεν υπηρχαν hangouts να τα δοκιμασω τοτε) badoo ψιλοστεκεται και tinder νεκρα οπως Ελλαδα.
Ενα θετικο που θα χεις εκει ειναι το υψος,εγω με 1,80κατι ενιωθα νανος εκει περα με αποτελεσμα στα clubs να μην πολυβγαζω ουσια και ετσι επαιζα μερα καμακι και internet.
ΠΑντως οι Σερβες στα βραδυνα clubs φαινονται πολυ balkan style νιωθεις σε σκυλαδικο χειριστου τυπου..Θελουν ψηλο τυπο με μπρατσονια που θα ξεκολησει και καμια μυτη σε τσαμπουκα για παρτυ τους.
Γενικα με πολλες Σερβες που βγηκα απο internet μου λεγανε οτι σιχαινονται να βγαινουν βραδυ στα clubs γιατι παιζει αλητεια και κακος κοσμος(το επιβεβαιωσα ειδικα στα μαγαζια στο ποταμι) οποτε πηγαιναμε σε εναλλακτικα μαγαζια
Οι Σερβες ειναι του σοβαρου με μια που πηδηχθηκα ενω της ειχα πει θελω μονο να περναω καλα ολο με ρωτασει ποτε θα ξαναπαω και καποιες αλλες που απλα βγηκαμε μου στελνουν κανα μηνυμα που και που
Ειναι στις εθνικοτητες που ανετα θα πηγαινα σοβαρα

Ενταξει, αυτο πλεον το εχω εμπεδωσει απο πολλους....
Αν δεν εχεις Σερβο γνωστο ομως, εισαι αποκλεισμενος απο τον σερβικο γυναικοπληθυσμο;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Αμα θες Φιλιππινεζες θα πας Αμπελοκηπους στο σουπερ μαρκετ ΑΒ(ειναι μεγαλο) θα στηθεις μεσα και μπαινουν απειρες
Οταν κανουν ψωνια ρωτα καμια μαλακια και πιασε κουβεντα
Εχει μαζεμενες απειρες Ασιατισες εκει περα

Ποιο λες;;;;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Κοιτα πιστευω ειτε συνειδητα ειτε υποσυνειδητα μεσα μας κατι το κανουμε και για να εχουμε περαση στις γυναικες γιατι αυτο μας δινει μια ωραια ψυχολογια.
Σκεψου απλα καποιον που δεν γαμαει ποτε,δεν βγαινει ποτε ραντεβου και νιωθει υπεροχα γιατι απλα παιρνει ενα χαμογελο στο δρομο μια φορα το μηνα και κανει ονειρα μεσω αυτου(εχω κατι τετοιους γνωστους που συζητανε μερες ενα απλο βλεμμα...)
Και σκεψου οτι για σενα ειναι κατι αστειο ολο αυτο που ουτε καν θα σκεφτεις,αντιθετα εσυ αμα δεν γαμας 10-20 το χρονο και αμα δεν καμακωνεις και αμα δεν βγαινεις συχνα ραντεβου νιωθεις χαλια
Η πρωτη περιπτωση θα παρακαλαγε να ησουν εσυ
Εσυ θα θες ομως την παρακατω περιπτωση
Τον αλλον που γαμαει 10-20 το μηνα(αντι για τον χρονο) και θα θες να βρεθεις και εσυ στο σημειο που ειναι αυτος
Να δεις τι κανει αυτος?Γιατι γαμαει παραπανω?Γιατι καμακωνει παραπανω?Γιατι εχει παραπανω επιτυχια?
Και δεν μιλαω εδω για ακραιες περιπτωσεις που ο αλλος ειναι εκατομμυριουχος και εννοειται δεν μπορεις να ακολουθησεις αλλα για παραδειγματα οπου ο αλλος ειναι κοντα σε σενα οικονομικα η εμφανισιακα και ομως εχει πολυ παραπανω επιτυχια
Αυτον πρεπει να τον μελετησεις

Δεν θα το ελεγα αυτο που περιγραφω παραπανω ζηλια με την κακη εννοια πχ κακη ζηλια ειναι να πω να ψωφισει ο πουστης  γιατι μου τις τρωει τις γυναικες(δηλαδη να θελω να παθει ζημια),εγω μιλαω για δημιουργικη ζηλια δηλαδη να θελω πολυ  να παρω καποια καλα στοιχεια ειτε στην αρχη αντιγραφοντας αν και το θεωρω λαθος-ειτε να κατανοησω τι κανει ωστε να ανεβω και εγω και να ειμαι πιο ευχαριστημενος

Τωρα βεβαια μεσα μας υπαρχει και η κακια ζηλια που ειναι δυσκολη να ελενχει εχω αφιερωσει παρα πολυ χρονο και σας το λεω ειλικρινα οτι με εκανε κατα βαθος αυτο που ειμαι οσον αφορα τις γυναικες..
Οποιος επικεντρωθει στο να ακολουθησει αυτον που δειχνει τον δρομο θα παει μπροστα
Οποιος παει να κλεισει τον δρομο στον πρωτοπορο μαλλον θα τσακιστει ο ιδιος(πχ περιπτωσεις cockblocking-ολοι τους αγαμητοι για αυτο τρελαινονται και πανε να σε βγαλουν εκτος)
η μονη -καλως ενοουμενη ζηλια- που εχω ειναι για τους πρωην συναδελφους μου εδω στην γερμανια ,ενα 80% μιλαει ρωσικα λογω καταγωγης. Και επειδη στο ανοβερο εχει μεγαλη ρωσοφωνη κοινοτητα ,γαμανε ολοι πολυ τακτικα.
Υπαρχουν ρωσικα μαγαζια πολλα κλαμπ καφε κτλ.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Κοιτα πιστευω ειτε συνειδητα ειτε υποσυνειδητα μεσα μας κατι το κανουμε και για να εχουμε περαση στις γυναικες γιατι αυτο μας δινει μια ωραια ψυχολογια.
Σκεψου απλα καποιον που δεν γαμαει ποτε,δεν βγαινει ποτε ραντεβου και νιωθει υπεροχα γιατι απλα παιρνει ενα χαμογελο στο δρομο μια φορα το μηνα και κανει ονειρα μεσω αυτου(εχω κατι τετοιους γνωστους που συζητανε μερες ενα απλο βλεμμα...)
Και σκεψου οτι για σενα ειναι κατι αστειο ολο αυτο που ουτε καν θα σκεφτεις,αντιθετα εσυ αμα δεν γαμας 10-20 το χρονο και αμα δεν καμακωνεις και αμα δεν βγαινεις συχνα ραντεβου νιωθεις χαλια
Η πρωτη περιπτωση θα παρακαλαγε να ησουν εσυ
Εσυ θα θες ομως την παρακατω περιπτωση
Τον αλλον που γαμαει 10-20 το μηνα(αντι για τον χρονο) και θα θες να βρεθεις και εσυ στο σημειο που ειναι αυτος
Να δεις τι κανει αυτος?Γιατι γαμαει παραπανω?Γιατι καμακωνει παραπανω?Γιατι εχει παραπανω επιτυχια?
Και δεν μιλαω εδω για ακραιες περιπτωσεις που ο αλλος ειναι εκατομμυριουχος και εννοειται δεν μπορεις να ακολουθησεις αλλα για παραδειγματα οπου ο αλλος ειναι κοντα σε σενα οικονομικα η εμφανισιακα και ομως εχει πολυ παραπανω επιτυχια
Αυτον πρεπει να τον μελετησεις

Δεν θα το ελεγα αυτο που περιγραφω παραπανω ζηλια με την κακη εννοια πχ κακη ζηλια ειναι να πω να ψωφισει ο πουστης  γιατι μου τις τρωει τις γυναικες(δηλαδη να θελω να παθει ζημια),εγω μιλαω για δημιουργικη ζηλια δηλαδη να θελω πολυ  να παρω καποια καλα στοιχεια ειτε στην αρχη αντιγραφοντας αν και το θεωρω λαθος-ειτε να κατανοησω τι κανει ωστε να ανεβω και εγω και να ειμαι πιο ευχαριστημενος

Πανό είσαι σκεπτόμενο παλικάρι κι έχεις δίκιο σε πολλά απ οσα λες. Δεν συμφωνώ μαζί σου όμως στον πόλεμο και στην σύγκριση. Πάρε ένα παράδειγμα
Στο bourdela υπάρχει ο Βαλκανιος πουτσαρας που και σκεπτόμενος είναι και γαμαει όποια θέλει. Υπάρχει ομως και ο πικερ που είναι ενα ναυάγιο της ζωής.
Στη ζωή θα υπάρχουν πολλοι καλύτεροι απο σένα. Μην μπαίνεις στη διαδικασία να τους ζηλεύεις και να βάζεις τρικλοποδιές. Να χαίρεσαι γι αυτους οπως και για σένα που δεν είσαι ένα ναυάγιο. Κρέας υπάρχει για όλους....όσους δεν είναι ναυάγια βέβαια...

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Πανό είσαι σκεπτόμενο παλικάρι κι έχεις δίκιο σε πολλά απ οσα λες. Δεν συμφωνώ μαζί σου όμως στον πόλεμο και στην σύγκριση. Πάρε ένα παράδειγμα
Στο bourdela υπάρχει ο Βαλκανιος πουτσαρας που και σκεπτόμενος είναι και γαμαει όποια θέλει. Υπάρχει ομως και ο πικερ που είναι ενα ναυάγιο της ζωής.
Στη ζωή θα υπάρχουν πολλοι καλύτεροι απο σένα. Μην μπαίνεις στη διαδικασία να τους ζηλεύεις και να βάζεις τρικλοποδιές. Να χαίρεσαι γι αυτους οπως και για σένα που δεν είσαι ένα ναυάγιο. Κρέας υπάρχει για όλους....όσους δεν είναι ναυάγια βέβαια...

Μα δεν διαφωνω καπου μαζι σου ισα ισα συμφωνω
ΑΠλα τον πρωτο τον εχεις για καλο διδυμο η για να παρεις και να δωσεις πραγματα ενω στην δευτερη περιπτωση θα προσπαθουσα απλα να βοηθησω βεβαια μεχρι ενα σημειο γιατι καποιοι μου ζητησαν βοηθεια ενω δεν ηθελαν να βοηθησουν οι ιδιοι τον εαυτο τους

Δεν ξερω κανεναν που ανεφερεις προσωπικα οποτε απλα μιλαω για δυο περιπτωσεις πχ στην πρωτη επιτυχημενος στις γυναικες στην δευτερη το αντιθετο

Και εμενα με βοηθησανε και εγω εχω βοηθησει επι δεκα(σαν αριθμο ατομων)

Εγω ειπα και το ξαναλεω για δημιουργικη ζηλεια
Κακη ζηλια εχω μονο με αυτους που πανε πουστικα και οχι γιατι φαγανε την γκομενα στα @@ μου για αυτο αλλα γιατι με τετοιους τροπους δημιουργουνται μελλοντικες καχυποψιες και στο τελος μου δυσκολευουν το game

ΔΗλαδη ψευτες,γλυφτες κτλπ ναι θα τους γαμησω οπου μπορω γιατι γαμανε το παιχνιδι παιζοντας υπουλα
Θα τους ξεσκεπασω στις γκομενες(αν και ως τωρα τα καταφερανε μονοι τους γιατι τα ψεματα εχουν κοντα ποδαρια)

Σκεψου δηλαδη οτι αμα ο καθενας ηταν "τιμωρος¨ απεναντι στα μουνοπανα σημερα δεν θα υπηρχε νημα 2000σελιδων για ελληνιδες η κανω λαθος?

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Επι την ευκαιρια θα ηθελα να βαλω ενα πολυ ωραιο link που αφορα κυριως mystery method και ειναι η μεθοδος που μου ταιριαζει παρα πολυ ως τροπος προσεγγισης και πιστευω σε πολλους εδω περα που δεν εχουν την ανεση η δεν παιρνουν το ρισκο του πολυ επιθετικου καμακιου

Αξιζει να διαβαστει γιατι ειναι στα Ελληνικα-θα το εβαζα και σαν θεμα αλλα ισως υπαρχει

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Ξερεις οτι ειναι απο τραγουδι η φραση.
Όχι. Δούκα, δεν την κόβω να ενδιαφέρεται και πολύ η γκομενα. Της ζήτησα το γουατσαπ της και μου λέει ότι δεν έχει. Έχει λέει φεισμπουκ. Αν και κακώς το έκανα, μετά της ζήτησα τον ελληνικό αριθμό της. Η απάντηση ήταν : Χρησιμοποιώ λέει τον αμερικανικό. Και μετά αρχίζω να αναρωτιέμαι αυτό που αναρωτιούνται και πολλοί άλλοι: τι σκατα λαικ μωρη καργια αφού δεν σου αρέσω ; Και απαντάω μόνος μου. Η τύπισσα έχει κάνει λαικ στα τυφλά σε όλους και μετά επιλέγει βάση εμφάνισης με ποιον θα βγει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Όχι. Δούκα, δεν την κόβω να ενδιαφέρεται και πολύ η γκομενα. Της ζήτησα το γουατσαπ της και μου λέει ότι δεν έχει. Έχει λέει φεισμπουκ. Αν και κακώς το έκανα, μετά της ζήτησα τον ελληνικό αριθμό της. Η απάντηση ήταν : Χρησιμοποιώ λέει τον αμερικανικό. Και μετά αρχίζω να αναρωτιέμαι αυτό που αναρωτιούνται και πολλοί άλλοι: τι σκατα λαικ μωρη καργια αφού δεν σου αρέσω ; Και απαντάω μόνος μου. Η τύπισσα έχει κάνει λαικ στα τυφλά σε όλους και μετά επιλέγει βάση εμφάνισης με ποιον θα βγει.
Τι να σου πω δεν ξερω απ αυτα. Πριν εγκαταλειψεις την επικοινωνια παρε ενα φιλο σου και καντης προταση για παρτουζα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Kι αντε και γνωριστηκες με μια, που μεχρι χτες δεν την ηξερες.
Για πειτε: τι κινητο-νουμερο, τις δινετε στη γκομενα ρε παιδια;
Το ενα, το βασικο σας, ή εχετε πολλες καρτες και αλλαζετε;
Αλλα ετσι οπως εκαναν και τη συντηρηση καρτων πλεον, κοστιζει να συντηρεις πολλες καρτες sim.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αλλα ετσι οπως εκαναν και τη συντηρηση καρτων πλεον, κοστιζει να συντηρεις πολλες καρτες sim.
Εκεί κολλάς εσύ ε;Τι κινητό θα δώσεις!!!

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Τι διαβάζουμε τωρα τελευταία:
        Ο ένας θέλει να βρει γκόμενα αλλά δεν θέλει να έχει δευτερο κινητό γιατι κοστίζει....!!!
        Ο άλλος πάει σε ραντεβού με το λεωφορείο και αργεί και χάνει την γκόμενα και του φταινε τα λεωφορεία...!!!

Πάρτε το χαμπάρι, το σπορ θέλει υπομονή, θυσίες και χρήμα.
Αλλιώς κάτσε στον καναπέ ή στο πληκτρολόγιο σου. ΕΛΕΟΣ!!!!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Τι διαβάζουμε τωρα τελευταία:
        Ο ένας θέλει να βρει γκόμενα αλλά δεν θέλει να έχει δευτερο κινητό γιατι κοστίζει....!!!
        Ο άλλος πάει σε ραντεβού με το λεωφορείο και αργεί και χάνει την γκόμενα και του φταινε τα λεωφορεία...!!!

Πάρτε το χαμπάρι, το σπορ θέλει υπομονή, θυσίες και χρήμα.
Αλλιώς κάτσε στον καναπέ ή στο πληκτρολόγιο σου. ΕΛΕΟΣ!!!!
Τύπε θες να τ' ακούσεις κι εσύ τώρα με τη σειρά σου μου φαίνεται. Έχετε κολλησει με το λεωφορείο. Άκου τύπε. Εγώ μουνοδουλος δεν ήμουν, δεν είμαι και δεν θα γίνω ποτέ. Στ αρχιδια μου στην τελική που δεν περίμενε η γυφτογκομενα. Την γυφτιά και την τσιγκουνιά της δεν είδα να την σχολιάζετε και με αναγκαζετε να σας την επισημαίνω κάθε φορά που γραφικοί τύποι σαν κι εσένα ασχολούνται με τους άλλους. Σταματήστε την μουνοδουλιαση και τον πυρφορισμο. Δείχνετε γραφικοί και μαλθακοι και στηρίζετε κάθε μαλακια που κάνουν και λένε οι γκόμενες, συντηρώντας αυτήν την προκλητική στάση που κρατάνε οι φεμινίστριες της πούτσας απέναντι στον άνδρα κάνοντας τον να τρέχει από πίσω τους και να τις κάνει τα χατίρια για να γαμησει.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
εγω δεν σου έκανα παραθεση και ουτε σε χαρακτήρισα.
Ουτε θυμόμουν ποιος το έγραψε.
Εσυ σε αντίθεση με ειπες μουνόδουλο, γραφικό, μαλθακό κλπ

Αλλαξε τακτική

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Viber παίρνεις για να μπορεί να στέλνει μηνύματα τζάμπα,να βλέπει τη φωτό σου όταν γράφεις,να στέλνεις φωτό και να σε κρατάει στη λίστα με τους άλλους πούτσους ώστε να μην μπερδεύεται.
Ας πούμε αν βγάλει φωτό με σέξυ εσώρουχα ή μπικίνι να μπορεί να τη στέλνει σε όλους τους άντρες χωρίς να χάνει χρόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom