Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Σερβες....χαιρομαι που διαπιστωνεις κι εσυ ποσο δυσκολο ειναι να γινει δικτυωση σε Σερβια, γιατι σημαινει οτι επιβεβαιωνεις οτι εχω πει κι εγω....απροσιτες....
Ποιος ειναι τυχερος να βρει ακρη να δικτυωθει, γιατι απο dating sites αλλα και στο ξεκαρφωτο αν πας εκει, παπαλα....

Καμια προταση για δικτυωση με φιλιππινεζες babysitters στην Ελλαδα;

Αμα θες Φιλιππινεζες θα πας Αμπελοκηπους στο σουπερ μαρκετ ΑΒ(ειναι μεγαλο) θα στηθεις μεσα και μπαινουν απειρες
Οταν κανουν ψωνια ρωτα καμια μαλακια και πιασε κουβεντα
Εχει μαζεμενες απειρες Ασιατισες εκει περα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ρε ΒΠ βλεπεις που σκεφτεσαι σαν βαλκανιος; :cheesy:

Δεν του πηρες τη γκομενα. Μονη της, με τη βουληση της, πηγε μαζι σου.

Και δικαιωμα της γιατι δεν ειναι ιδιοκτησια παρα του εαυτου της. Η μονη ενσταση ειναι στο να μην κοροιδευει το συντροφο της.

Θεωρω τελειως λαθος τις νοοτροπιες περι γυναικων στο νοτο. Αν καποιος ερθει και  την πεσει στη γκομενα μου την ωρα που καθομαστε μαζι, ειναι δικη της ευθυνη και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τον διωξει. Απο που κι ως που θα τσακωνομαι εγω με τον καθε μαλακα;

Αυτα εφοσων η ιδια θελει να της φερομαι σαν ανθρωπο ενηλικα και οχι σαν καποιο μικρο παιδι ή σκυλι.

Η δικη μου παρεμβαση θα ερθει μονο σε περιπτωση αυτοαμυνας. Ουτε λεξη ειδαλλως.

Μα είμαι Βαλκάνιος :grin:

Εγώ δεν το βλέπω έτσι με τη συγκεκριμένη.
Θεωρω ότι τη διεκδίκησα δυναμικά,ο άλλος δεν αντέδρασε και η γκόμενα απλά ήρθε σε αυτον που τη διεκδίκησε περισσότερο.Ηθελε μεν,αλλά πιστεύω ότι αν ο γκόμενός την της έδειχνε οτι τι θέλει εξίσου και του είναι σημαντικη,αυτη δε θα ερχόταν μαζι μου.

Έχω αναφέρει ξανά ότι ενώ με τις Γερμανιδες που νταραβερίζομαι πάντα τα πηγαίνω καλά στο social,με δυο διαφορετικές που τραβιόμασταν στράβωσαν για παρόμοια περιστατικα που είχαν να κάνουν με ότι άσκησα "υπερμετρη βια"  :rolleyes: σε κάτι μαλακες που τις φλέρταραν ενώ ήξεραν την ύπαρξή μου.

Άμα ήταν Σλαβες θα είχε υγρανθεί το μουνακι τους,οι Γερμανίδες μου εκαναν κήρυγμα οτι δεν μπορώ να συμπεριφερομαι έτσι. :rolleyes:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μα είμαι Βαλκάνιος :grin:

Εγώ δεν το βλέπω έτσι με τη συγκεκριμένη.
Θεωρω ότι τη διεκδίκησα δυναμικά,ο άλλος δεν αντέδρασε και η γκόμενα απλά ήρθε σε αυτον που τη διεκδίκησε περισσότερο.Ηθελε μεν,αλλά πιστεύω ότι αν ο γκόμενός την της έδειχνε οτι τι θέλει εξίσου και του είναι σημαντικη,αυτη δε θα ερχόταν μαζι μου.

Έχω αναφέρει ξανά ότι ενώ με τις Γερμανιδες που νταραβερίζομαι πάντα τα πηγαίνω καλά στο social,με δυο διαφορετικές που τραβιόμασταν στράβωσαν για παρόμοια περιστατικα που είχαν να κάνουν με ότι άσκησα "υπερμετρη βια"  :rolleyes: σε κάτι μαλακες που τις φλέρταραν ενώ ήξεραν την ύπαρξή μου.

Άμα ήταν Σλαβες θα είχε υγρανθεί το μουνακι τους,οι Γερμανίδες μου εκαναν κήρυγμα οτι δεν μπορώ να συμπεριφερομαι έτσι. :rolleyes:
Μου λες οτι θα εισαι γκομενος της αυτηνης και δεν θα της φτανει και θα πρεπει να της αποδεικνυεις συνεχεια οτι τη θες περισσοτερο απ τον (οποιονδηποτε) αλλο; Και το θεωρεις αυτο ζωη; :grin:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σερβίδες στην Σερβία είναι πολύ δύσκολο να γαμήσετε.Εαν δεν μπορείτε Κατερίνη και πρώτο πόδι Χαλκιδικής με ήλιο,θάλασσα και καύλες να βαράνε,εκεί είναι σχεδόν αδύνατο.Εκεί ακόμα και Σέρβοι 1.90 με αθλητικά σώματα μένουν αγάμητοι.Πού να γαμήσει ο Έλληνας εκεί.Μόνο καμιά γύφτισσα χοντροκώλα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μου λες οτι θα εισαι γκομενος της αυτηνης και δεν θα της φτανει και θα πρεπει να της αποδεικνυεις συνεχεια οτι τη θες περισσοτερο απ τον (οποιονδηποτε) αλλο; Και το θεωρεις αυτο ζωη; :grin:

Όχι ρε συ,να την πηδηξω ήθελα μόνο τη συγκεκριμένη με κάθε κόστος.
Ούτε κάθομαι να πλακώνομαι για την κάθε ανάφτρα που παιζει το ματι της και την βρίσκει να πλακωνόμαστε για πάρτη της.

Οι κοπελες που αράζω δεν είναι έτσι..
Απλά στην Ευρωπη με τόσο ξυδι,ειδικά τα βράδια συμβαίνουν διάφορα

Είμαι με τη Γερμανίδα κατά τις 02:00,βγαίνουμε από έναν σταθμό μετρό.
Κάτι βλακόμουτρα τουρκοάραβες πιωμένοι άραζαν,
ο ένας έρχεται με ανοιχτή αγκαλιά και πλησιάζει λέγοντας:"Tι όμορφη που είσαι".
Εγώ έκανα ότι χρειάστηκε για να μη φτάσει ούτε στο ένα μέτρο.
Αυτό ήταν "υπέρμετρη βία" κατά τη Γερμανιδα.
Μάλλον έπρεπε να τον αφήσω να τη χουφτώσει και να του φέρω και τίποτα μπυρες...

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Σερβίδες στην Σερβία είναι πολύ δύσκολο να γαμήσετε.Εαν δεν μπορείτε Κατερίνη και πρώτο πόδι Χαλκιδικής με ήλιο,θάλασσα και καύλες να βαράνε,εκεί είναι σχεδόν αδύνατο.Εκεί ακόμα και Σέρβοι 1.90 με αθλητικά σώματα μένουν αγάμητοι.Πού να γαμήσει ο Έλληνας εκεί.Μόνο καμιά γύφτισσα χοντροκώλα.

Εγω γαμησα παραπανω απο μια σε 10μερες εκει,μαλιστα καποες μερες εβγαινα πρωι βραδυ με αλλες
Ο ενας που ειχα μαζι που ηταν χαμηλων τονων-κλαρινο(εσκασε με ροζ μπλουζα) και ψευτο-hipster και με προσεγγιση gay friendly πηρε τα @@ μου δεν βγηκε ουτε με μια..
Και οσες εφερα με φιλες τους ουτε μια δεν ενδιαφερθηκε
Αμα πας ετσι οχι χοντρες αλλα ουτε τι χουφτα σου δεν γαμας εκει

Η Σερβια ειναι οτι πιο Balkan υπαρχει ακομα και Βουλγαρια ειναι παιδικη χαρα μπροστα τους

Σκεψου οτι οι Σερβοι χωνονται με κεφαλοκλειδωμα η τους βουτανε τα τσιγαρα απο τα χερια και τους τα καπνιζουν..Κανουν μεγαλες καφριλες
Αμα πας εσυ κλαρινο θα πεσει γελιο και απο τις γκομενες και απο οσους θα σε βλεπουν

Πρεπει να μην φτανεις στις ακροτητες που κανουν οι Σερβοι αλλα και ουτε να πας σε φαση παπουτσακι μοκασινο και ροζ πουκαμισο..
Αυτα μονο Ελλαδα και Ιταλια παιρνανε χωρις να σε θεωρησουν τρυπιο απο πισω...

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ούτε κάθομαι να πλακώνομαι για την κάθε ανάφτρα που παιζει το ματι της και την βρίσκει να πλακωνόμαστε για πάρτη της.

ΤΟ ιδιο μου εγινε με Πολωνεζα που τις χωθηκαν 2 μαυριδεροι.Εσπρωξα τον εναν και φυγανε χωρις κιχ και η αλλη μου λεει κανεις σαν Πολωνος γιατι ζηλευεις ενω δεν εχουμε σχεση?
Και της λεω σιγα μην ζηλευω δεν παν να σε γαμησουν και παρτουζα αμα γουσταρεις εγω δεν ανεχομαι απλα κανενα πουστη να μου δειχνει ελλειψη σεβασμου οταν ειμαι διπλα με την οποιαδηποτε γυναικα.
Αυτα κατα λεξη ειπα και εμεινε η αλλη με βλεμα αγελαδας χαχα

Αυτη ειναι η διαφορα πχ του Πολωνου χωνεται για να προστατευσει την γυναικα εμεις για να προστατευσουμε την τιμη μας

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Οπως το περιγραφεις ειναι καθαρη παρενοχληση.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
γΕγω γαμησα παραπανω απο μια σε 10μερες εκει,μαλιστα καποες μερες εβγαινα πρωι βραδυ με αλλες
Ο ενας που ειχα μαζι που ηταν χαμηλων τονων-κλαρινο(εσκασε με ροζ μπλουζα) και ψευτο-hipster και με προσεγγιση gay friendly πηρε τα @@ μου δεν βγηκε ουτε με μια..
Και οσες εφερα με φιλες τους ουτε μια δεν ενδιαφερθηκε
Αμα πας ετσι οχι χοντρες αλλα ουτε τι χουφτα σου δεν γαμας εκει

Η Σερβια ειναι οτι πιο Balkan υπαρχει ακομα και Βουλγαρια ειναι παιδικη χαρα μπροστα τους

Σκεψου οτι οι Σερβοι χωνονται με κεφαλοκλειδωμα η τους βουτανε τα τσιγαρα απο τα χερια και τους τα καπνιζουν..Κανουν μεγαλες καφριλες
Αμα πας εσυ κλαρινο θα πεσει γελιο και απο τις γκομενες και απο οσους θα σε βλεπουν

Πρεπει να μην φτανεις στις ακροτητες που κανουν οι Σερβοι αλλα και ουτε να πας σε φαση παπουτσακι μοκασινο και ροζ πουκαμισο..
Αυτα μονο Ελλαδα και Ιταλια παιρνανε χωρις να σε θεωρησουν τρυπιο απο πισω...

Εμένα παλιά μια Σερβίδα μου είχε πει ότι οι άντρες εκεί είναι ντροπαλοί και δεν την πέφτουν.Και ότι γενικά μόνο στην Ελλάδα την έχουν φλερτάρει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Με αφορμη τη συγκριση που εκανε ο ΒΠ αναμεσα στις Σλαβες και τις Γερμανιδες μπορουμε να παρατηρησουμε πως τα σεξουαλικα ηθη ενος λαου επηρεαζουν την εξελιξη του.

Αλλα πριν ας ριξουμε μια ματια στη φυση. Μας ειναι γνωστο οτι τα αρσενικα ζωα μαχονται για τα θηλυκα και οτι τα θηλυκα κατοπιν ζευγαρωνουν με το νικητη.

Αυτο συμβαινει κατα την εποχη του ζευγαρωματος. Ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις γιατι η εποχη του ζευγαρωματος κραταει λιγες ημερες και οχι ολο το χρονο. Δεν θα μπορουσαν τα ζωα να αντιμετωπισουν τις δυσκολιες τις επιβιωσης αν ολο το χρονο μαχωνταν για ζευγαρωμα.

Ακολουθωντας το ιδιο σκεπτικο οι προγονοι μας ανεθεσαν στην κοινωνια μια σημαντικη εργασια: Να διατηρει τις γυναικες σε μονογαμικη πειθαρχια. Την εποχη των παπουδων μας ηταν αδιανοητο για μια γυναικα να κοιταξει στα ματια αντρα περαν του συζυγου της ή να βρεθει μονη σε δωματιο με αλλον αντρα ασχετως αθωωτητας του σκοπου.

Ετσι οι αντρες ηταν ελευθεροι να απασχοληθουν παραγωγικα αντι να κανουν τους μουνοφυλακες. Υπηρχε ταξη και ασφαλεια στον κοσμο. Οσοι λαοι ειχαν αρετες προσεφεραν πολλα στον πολιτισμο.

(συνεχιζεται)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Εμένα παλιά μια Σερβίδα μου είχε πει ότι οι άντρες εκεί είναι ντροπαλοί και δεν την πέφτουν.Και ότι γενικά μόνο στην Ελλάδα την έχουν φλερτάρει.

Η σε γουσταρε πολυ και στα λεγε για να νιωσεις καλα η δεν βλεποτανε...
Ντροπαλοι οι κανιβαλοι οι Σερβοι?χαχα

Και να ξερεις οτι οι Σερβοι γαμανε πολυ και οι Σερβες γαμιουνται σαν σκυλια αλλα σχεδον αποκλειστικα οι Σερβες με Σερβους(θελει να σαι πολυ μαγκας η Ελληνας για να φας ωραια Σερβα) ενω οι Σερβοι γαμανε αβερτα πολλες εθνικοτητες

Η επιβεβαιωση ειναι οι Τουρκοι που σκαγανε Βελιγραδι επειδη ειναι φθηνα με φοβερα μουνια ηταν απειροι πριν χρονια ενω  πλεον ολοι αυτοι πανε Πολωνια γιατι Σερβια και δεν γαμαγανε και κινδυνευαν να φυγουν χωρις δοντια
Αντιθετα πλεον οι Τουρκαλες πανε Βελιγραδι ολη την ωρα απλα κοιταξε couchsurfing να δεις ποσα γκρουπακια με Τουρκαλες ανεβαινουν στην πολη
ΜΙλησα με Τουρκαλα που γαμαω οταν ερχεται Ελλαδα και πλεον ολο Βελιγραδι παει(σιγουρα για να φαει Σερβικη ψωλη και ας λεει beer festival και μαλακιες) και δεν ερχεται Αθηνα πια..
Και μια Ρωσιδα που μου ρχετε απο Οκτωβρη και ειναι φοβερο μουνετο εμενε Τουρκια και οταν ξενερωσε με τους γυφτους ετρεχε Βελιγραδι και τωρα ερχεται για σπουδες Αθηνα
Ηταν μεταξυ Αθηνας Ρωμης και διαλεξε εδω εφοσον την επεισα

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Σαν Ελληνες ζουμε ιστορικες στιγμες οσον αφορα τον ανταγωνισμο της περιοχης,μπορουμε να θερησουμε τις τουριστριες σε σχεση με τους γυρω
Και εξηγουμε...

ΟΙ Τουρκοι ειναι πολυ λιγοι για να τους παρει σοβαρα καποιος σαν απειλη.
Λιγοι στο υψος,στους τροπους,στην συμπεριφορα(με εξαιρεση καποιους στην Πολη και παραλια που ειναι ομορφοπαιδα και σιγουρα μιξη με ΕΛληνες για αυτο και ειναι πιο ξεφτερια και λιγοτερο μυτογκες)
Οσες ξενες γνωρισα(βασικα μονο Ουκρανεζες,Πολωνεζες και τελειωμενες Ρωσιδες) που τρωγανε τουρκικη ψωλη ολες μου λενε πλεον τα ιδια..Εκνευριστικοι,ζηλιαριδες και τερμα λιγουρια

Οι Ιταλοι ειναι τραγικοι οσο περνανε τα χρονια..Ενω εχουν σωμα,εμφανιση(αλλα λιγο υψος) πλεον εχουν πουστοποιηθει οσο δεν παει..Τωρα μιλουσα με Βουλγαρα που ειναι εκει και με ρωταγε για Ελλαδα και τους Ελληνες
Της λεω κουκλα μου εισαι Ιταλια εκει δεν λενε οτι ειναι ομορφοπαιδα?Ετσι εχω ακουσει
Και μου λεει αμα μου βρεις αντρα αλλα αντρα εδω ελα πες μου το.Οι Βουλγαροι μπροστα τους ειναι χιλες φορες καλυτεροι
Σκεφτειται οτι η Βουλγαρα που μου τα λεγε αυτα 8αρι προς 9αρι!
Και μου ελεγε οτι μιλανε μονο για φαι και για το σωμα τους οι Ιταλοι

Αιγυπτιοι-Μαροκινοι-Αλγερινοι κτλπ πλεον εχουν καταστραφει σαν υποψηφιοι βιαστες(βασικα καμια ξενη δεν μου ειπε κατι θετικο για αυτους-ουτε καν πατανε στους ισλαμογυφτους)

Ισπανοι επισης ειναι τερμα κατεστραμενοι βασικα οσοι γνωρισα φλωροι οσο δεν παει μονο για κανα gay pride κανουν,απορω αμα θελουν κανα Φρανκο παλι μπας και στρωσουν...

Μονο καποιοι που δεν μου πηγαινε καν το μυαλο τρωνε τις Πολωνεζες και τις ανατολικες σαν τα φυστικια,οι Πορτογαλοι
Δεν ξερω τι σκατα κανουν αλλα ειναι εκνευριστικο οτι οποια Πολωνεζα γνωριζω πλεον μου λεει για αυτους εκει περα
Δεν ξερω πως ανεβηκανε ετσι απ το πουθενα,γινανε το νεο trend
Πρεπει να τους μελετησω αυτους γιατι πιαστηκα στον υπνο και ως γνωστoν..Αυτός που παίρνει αψήφιστα τους αντιπάλους του,είναι βέβαιο ότι θα γίνει λεία τους(sun tzu)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
12 γαμήσια από το ίντερνετ μέχρι στιγμής φέτος. 11 από instagram και 1 από Tinder. Συνεχίζουμε δυναμικά και καλά μουνιά στους πούτσους μας.

Απο νύχτα,Παρέα, πεφτικές μέρα τίποτα..Αυτά που λέω..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.955
Πόντοι
6.030
Σαν Ελληνες ζουμε ιστορικες στιγμες οσον αφορα τον ανταγωνισμο της περιοχης,μπορουμε να θερησουμε τις τουριστριες σε σχεση με τους γυρω
Και εξηγουμε...

ΟΙ Τουρκοι ειναι πολυ λιγοι για να τους παρει σοβαρα καποιος σαν απειλη.
Λιγοι στο υψος,στους τροπους,στην συμπεριφορα(με εξαιρεση καποιους στην Πολη και παραλια που ειναι ομορφοπαιδα και σιγουρα μιξη με ΕΛληνες για αυτο και ειναι πιο ξεφτερια και λιγοτερο μυτογκες)
Οσες ξενες γνωρισα(βασικα μονο Ουκρανεζες,Πολωνεζες και τελειωμενες Ρωσιδες) που τρωγανε τουρκικη ψωλη ολες μου λενε πλεον τα ιδια..Εκνευριστικοι,ζηλιαριδες και τερμα λιγουρια

Οι Ιταλοι ειναι τραγικοι οσο περνανε τα χρονια..Ενω εχουν σωμα,εμφανιση(αλλα λιγο υψος) πλεον εχουν πουστοποιηθει οσο δεν παει..Τωρα μιλουσα με Βουλγαρα που ειναι εκει και με ρωταγε για Ελλαδα και τους Ελληνες
Της λεω κουκλα μου εισαι Ιταλια εκει δεν λενε οτι ειναι ομορφοπαιδα?Ετσι εχω ακουσει
Και μου λεει αμα μου βρεις αντρα αλλα αντρα εδω ελα πες μου το.Οι Βουλγαροι μπροστα τους ειναι χιλες φορες καλυτεροι
Σκεφτειται οτι η Βουλγαρα που μου τα λεγε αυτα 8αρι προς 9αρι!
Και μου ελεγε οτι μιλανε μονο για φαι και για το σωμα τους οι Ιταλοι

Αιγυπτιοι-Μαροκινοι-Αλγερινοι κτλπ πλεον εχουν καταστραφει σαν υποψηφιοι βιαστες(βασικα καμια ξενη δεν μου ειπε κατι θετικο για αυτους-ουτε καν πατανε στους ισλαμογυφτους)

Ισπανοι επισης ειναι τερμα κατεστραμενοι βασικα οσοι γνωρισα φλωροι οσο δεν παει μονο για κανα gay pride κανουν,απορω αμα θελουν κανα Φρανκο παλι μπας και στρωσουν...

Μονο καποιοι που δεν μου πηγαινε καν το μυαλο τρωνε τις Πολωνεζες και τις ανατολικες σαν τα φυστικια,οι Πορτογαλοι
Δεν ξερω τι σκατα κανουν αλλα ειναι εκνευριστικο οτι οποια Πολωνεζα γνωριζω πλεον μου λεει για αυτους εκει περα
Δεν ξερω πως ανεβηκανε ετσι απ το πουθενα,γινανε το νεο trend
Πρεπει να τους μελετησω αυτους γιατι πιαστηκα στον υπνο και ως γνωστoν..Αυτός που παίρνει αψήφιστα τους αντιπάλους του,είναι βέβαιο ότι θα γίνει λεία τους(sun tzu)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά ρε μεγάλε δεν έχουμε πόλεμο. Χαλάρωσε λίγο

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Μαγκες εχω κανει λογαριασμοστο couchsurfing μολις.

Καποιες αποριες
-πως μπορω να αλλαξω το ονομα γιατι γραφτηκε λαθος?
-πως μπορω να αποκτησω reference?
-υπαρχει καποια παγιδα που πρεπει να προσεχουμε? Πχ να φιλοξενησω καποια κ να κανει καταγγελια για κλοπη βιασμο κτλ ενω δεν εχει συμβει τιποτα?

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
305
Πόντοι
36
Έναν Σέρβο που γνώρισα πρόσφατα εδώ Ελλάδα μου φάνηκε πολύ ντροπαλός στην παρέα που ήμασταν. Δεν την έπεφτε επίσης αν και αμφιβάλλω αν του άρεσε η Βραζιλιάνα που είχε δίπλα του που ήταν πολύ μέτρια για το επίπεδο του. Απ όσο γνωρίζω γενικά γνωρίζονται μέσω παρέας και όχι τόσο με καμάκι. Το ιντερνετ πάντως λογικά τους έχει βοηθήσει κι αυτούς εκεί, ειδικά ντροπαλους-ες.

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Mιας και μιλάμε για ελληνίδες, ισως το πιο καριολικο είδος του πλανήτη.Ιστορία αληθινή από φίλο μπουζουξή που ήταν παρών.Σε νυχτερινό μαγαζί γκόμενα συνοδευμένη από ογκόδη τύπο χαλβαδίαζει τον μπουζουξή της ορχήστρας και του κάνει κρυφά νοήματα. Αυτός δεν της δίνει καμία σημασία γιατί βλέπει οτί συνοδεύεται και γιατί είναι κύριος αλλά και γιατί κάνει και την δουλειά του. Αυτή τσατισμένη γυρνάει και λέει στον γκόμενο της, αυτός μου την πέφτεί, αποτέλεσμα , ο τύπος σηκώνεται και κάνι τόπι στο ξύλο τον μπουζουξή που δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Mιας και μιλάμε για ελληνίδες, ισως το πιο καριολικο είδος του πλανήτη.Ιστορία αληθινή από φίλο μπουζουξή που ήταν παρών.Σε νυχτερινό μαγαζί γκόμενα συνοδευμένη από ογκόδη τύπο χαλβαδίαζει τον μπουζουξή της ορχήστρας και του κάνει κρυφά νοήματα. Αυτός δεν της δίνει καμία σημασία γιατί βλέπει οτί συνοδεύεται και γιατί είναι κύριος αλλά και γιατί κάνει και την δουλειά του. Αυτή τσατισμένη γυρνάει και λέει στον γκόμενο της, αυτός μου την πέφτεί, αποτέλεσμα , ο τύπος σηκώνεται και κάνι τόπι στο ξύλο τον μπουζουξή που δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα.

:2funny: :2funny: :2funny:

ε το μαλακα το μπουζουξη...

ας γαμαγε τουλαχιστο!

:2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

πολλες πουτανιτσες τα προκαλουν αυτα στο εξωτερικο το ειπε κ ο μασαζονομαχος θελει προσοχη η νυχτα

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά ρε μεγάλε δεν έχουμε πόλεμο. Χαλάρωσε λίγο

Και ομως πολεμο εχεις και μαλιστα σκληρο.Ο πολεμος σχετικα με τις γυναικες απαιτει πεισμα,σθενος,μελετη του αντιπαλου,αυτοβελτιωση και προπονηση ωστε να μενεις ζωντανος  οπως και ο πολεμος με οπλα και αυτο φαινεται και απο γνωμικα πολλων στρατηγων (οπως πχ του Ναπολεων) που συχνα συνεχεαν μια μαχη με την μαχη της κατακτησης γυναικας κτλπ

Δες το απλα,οσοι εχουν λεφτα τι κανουν?πχ ντυνονται καλυτερα παιρνουν καλυτερο αμαξι προσπαθουν να γινουν πιο εφμανισημοι μεσω της γυμναστικης κτλπ..Αυτο το κανουν ολοι μονο και μονο για τις γυναικες και ας λενε οτι το αμαξι το θελουν για ταχυτητα η αλλα διαφορα.Κατα βαθος θελουν να εντυπωσιασουν με μια ιδιοτητα που εχουν και την θεωρουν προτερημα δηλαδη αλλος με το σπορ αμαξιπου τρεχει(εντυπωσιαζει την γκομενα με το οτι δεν μασαει μια) η ο αλλος με το ακριβο αμαξι(προδιδει κυρος) αλλος με τη μουσικη τερμα(ερωτιαρης και τρελος) κτλπ
Αμα δεν εχεις καν αμαξι εχεις πεσει ηδη στη μαχη σαν απλος στρατιωτης που κραταει μαλιστα σκουποξυλο αντι για οπλο..αντε να νικησεις τον αντιπαλο...

Το ιδιο με το γυμναστηριο ολοι αρχισαν να πηγαινουν οταν εγινε life style και οταν τα περιοδικα δειχνανε 6packs..Για ρωτηστε τους γερους σας(πατεραδες σας) ποσοι τοτε πηγαιναν γυμναστηριο?Σχεδον κανεις
Αμα πλεον πας στην μαχη με μπακα απεναντι στους 300 που ειναι φετες δεν εχεις ελπιδα καμια(εκτος αμα εχεις φραγκα)

Αυτο το ειδος του πολεμου ειναι και ταξικο δηλαδη ο εχων τα πιο πολλα(σε σωμα,μυαλο,λεγειν,χρημα) θα παρει και μεγαλυτερο μεριδιο

Για αυτο τρεχουν ολοι σημερα σαν τρελοι να βελτιωθουν ωστε να παραμεινουν ζωντανοι στο πολεμο
Ξερω απειρους που δεν εχουν ουτε σταθερη δουλεια και ομως δινουν λεφτα στο να βαλουν μαλλια η στο να φτιαξουν ατελειες η στο να βγαζουν επαγγελματικες φωτο μεχρι και επι πληρωμη!! για instagram που εχουν-και αυτο το κανουν για να παραμεινουν εμφανισημοι αρα και μεσα στο παιχνιδι...

Αυτα παλια ουτε που τα διανοουνταν καποιος(τοση προσπαθεια για να γαμησεις απλα) αλλα στην Ευρωπη ο πολεμος θα γινει ακομα πιο σκληρος γιατι για λιγες γυναικες(κατακτησεις) θα πεσουν χιλιαδες αντρες(στρατιωτες) και αυτο γιατι προστιθονται χιλιαδες αντρες(λαθρο και μεταναστες) που ερχονται ελευθεροι και ετοιμοι να πεσουν στην μαχη.
Βεβαια δεν εχουν τα προτερηματα που θελουν οι γυναικες αλλα αν καποιοι δεν επενδυσουν καθολου σε καποια πραγματα θα κινδυνευσουν αμεσα απο τον ανταγωνισμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom