Πανό είσαι σκεπτόμενο παλικάρι κι έχεις δίκιο σε πολλά απ οσα λες. Δεν συμφωνώ μαζί σου όμως στον πόλεμο και στην σύγκριση. Πάρε ένα παράδειγμα
Στο bourdela υπάρχει ο Βαλκανιος πουτσαρας που και σκεπτόμενος είναι και γαμαει όποια θέλει. Υπάρχει ομως και ο πικερ που είναι ενα ναυάγιο της ζωής.
Στη ζωή θα υπάρχουν πολλοι καλύτεροι απο σένα. Μην μπαίνεις στη διαδικασία να τους ζηλεύεις και να βάζεις τρικλοποδιές. Να χαίρεσαι γι αυτους οπως και για σένα που δεν είσαι ένα ναυάγιο. Κρέας υπάρχει για όλους....όσους δεν είναι ναυάγια βέβαια...
Μα δεν διαφωνω καπου μαζι σου ισα ισα συμφωνω
ΑΠλα τον πρωτο τον εχεις για καλο διδυμο η για να παρεις και να δωσεις πραγματα ενω στην δευτερη περιπτωση θα προσπαθουσα απλα να βοηθησω βεβαια μεχρι ενα σημειο γιατι καποιοι μου ζητησαν βοηθεια ενω δεν ηθελαν να βοηθησουν οι ιδιοι τον εαυτο τους
Δεν ξερω κανεναν που ανεφερεις προσωπικα οποτε απλα μιλαω για δυο περιπτωσεις πχ στην πρωτη επιτυχημενος στις γυναικες στην δευτερη το αντιθετο
Και εμενα με βοηθησανε και εγω εχω βοηθησει επι δεκα(σαν αριθμο ατομων)
Εγω ειπα και το ξαναλεω για δημιουργικη ζηλεια
Κακη ζηλια εχω μονο με αυτους που πανε πουστικα και οχι γιατι φαγανε την γκομενα στα @@ μου για αυτο αλλα γιατι με τετοιους τροπους δημιουργουνται μελλοντικες καχυποψιες και στο τελος μου δυσκολευουν το game
ΔΗλαδη ψευτες,γλυφτες κτλπ ναι θα τους γαμησω οπου μπορω γιατι γαμανε το παιχνιδι παιζοντας υπουλα
Θα τους ξεσκεπασω στις γκομενες(αν και ως τωρα τα καταφερανε μονοι τους γιατι τα ψεματα εχουν κοντα ποδαρια)
Σκεψου δηλαδη οτι αμα ο καθενας ηταν "τιμωρος¨ απεναντι στα μουνοπανα σημερα δεν θα υπηρχε νημα 2000σελιδων για ελληνιδες η κανω λαθος?