Καταλαβαίνω τη σκέψη σου και σ ενα μεγάλο ποσοστό έχεις δίκιο. Όμως στη σκέψη μας υπάρχει μια διαφορά.
Δουλεύω σαν τον πιστό σκύλο κάθε μέρα και πολλες φορες και σκ.
Κάνω πολεμικές τέχνες με δυσκολία λόγω έλλειψης χρόνου απο τη δουλειά.
Βάζω και 2 session με βάρη τη βδομάδα.
Μέσα σε αυτά διαβάζω και οικονομική εφημερίδα 6 μερες τη βδομάδα.
Και αλλά πολλά
Ομως στ παχια μου @@ αν κάποια με γουστάρει για κάτι απο αυτά.
Απο έφηβος όλα τα καλοκαίρια δούλευα κι έμαθα να έχω τα δικά μου λεφτά και να μη δίνω λογαριασμό για το που τα τρωω.
Όταν πλησιάζω μια γυναίκα δεν σκέφτομαι κανένα πόλεμο με τον απέναντι παπαρα που την λιγουρευεται. Αν δεν με προτιμήσει αυτή θα το κάνει κάποια αλλη. Και όταν εγω Είμαι χορτάτος και γαμαω και περναω καλά, γιατί να μην γαμουν και άλλοι;
Αυτές πρέπει να σφάζονται για σένα. Οχι εσυ γι αυτες. Οταν αντιλαμβάνομαι οτι παίζει με άλλον, την στέλνω απ ευθείας εκεί. Δεν χαραμιζω το χρόνο μου με βλαμμενες που δεν μου δίνουν την αξία που εγω Είμαι προθυμος να τους δώσω.
Κοιτα πιστευω ειτε συνειδητα ειτε υποσυνειδητα μεσα μας κατι το κανουμε και για να εχουμε περαση στις γυναικες γιατι αυτο μας δινει μια ωραια ψυχολογια.
Σκεψου απλα καποιον που δεν γαμαει ποτε,δεν βγαινει ποτε ραντεβου και νιωθει υπεροχα γιατι απλα παιρνει ενα χαμογελο στο δρομο μια φορα το μηνα και κανει ονειρα μεσω αυτου(εχω κατι τετοιους γνωστους που συζητανε μερες ενα απλο βλεμμα...)
Και σκεψου οτι για σενα ειναι κατι αστειο ολο αυτο που ουτε καν θα σκεφτεις,αντιθετα εσυ αμα δεν γαμας 10-20 το χρονο και αμα δεν καμακωνεις και αμα δεν βγαινεις συχνα ραντεβου νιωθεις χαλια
Η πρωτη περιπτωση θα παρακαλαγε να ησουν εσυ
Εσυ θα θες ομως την παρακατω περιπτωση
Τον αλλον που γαμαει 10-20 το μηνα(αντι για τον χρονο) και θα θες να βρεθεις και εσυ στο σημειο που ειναι αυτος
Να δεις τι κανει αυτος?Γιατι γαμαει παραπανω?Γιατι καμακωνει παραπανω?Γιατι εχει παραπανω επιτυχια?
Και δεν μιλαω εδω για ακραιες περιπτωσεις που ο αλλος ειναι εκατομμυριουχος και εννοειται δεν μπορεις να ακολουθησεις αλλα για παραδειγματα οπου ο αλλος ειναι κοντα σε σενα οικονομικα η εμφανισιακα και ομως εχει πολυ παραπανω επιτυχια
Αυτον πρεπει να τον μελετησεις
Δεν θα το ελεγα αυτο που περιγραφω παραπανω ζηλια με την κακη εννοια πχ κακη ζηλια ειναι να πω να ψωφισει ο πουστης γιατι μου τις τρωει τις γυναικες(δηλαδη να θελω να παθει ζημια),εγω μιλαω για δημιουργικη ζηλια δηλαδη να θελω πολυ να παρω καποια καλα στοιχεια ειτε στην αρχη αντιγραφοντας αν και το θεωρω λαθος-ειτε να κατανοησω τι κανει ωστε να ανεβω και εγω και να ειμαι πιο ευχαριστημενος
Τωρα βεβαια μεσα μας υπαρχει και η κακια ζηλια που ειναι δυσκολη να ελενχει εχω αφιερωσει παρα πολυ χρονο και σας το λεω ειλικρινα οτι με εκανε κατα βαθος αυτο που ειμαι οσον αφορα τις γυναικες..
Οποιος επικεντρωθει στο να ακολουθησει αυτον που δειχνει τον δρομο θα παει μπροστα
Οποιος παει να κλεισει τον δρομο στον πρωτοπορο μαλλον θα τσακιστει ο ιδιος(πχ περιπτωσεις cockblocking-ολοι τους αγαμητοι για αυτο τρελαινονται και πανε να σε βγαλουν εκτος)