Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301
Σιγα ρε τυπε μην ταξιδεψει η αλλη για να ερθει Ελλαδα να την γαμησεις εσυ.  :S :S :S
δεν ειπα αυτο. απλα υπαρχουν και αυτες που ερχονται ταξιδια για να δουν την χωρα και ετσι μηπως παιχτει και τπτ

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301
Το έχουμε πει ότι το online dating είναι ακόμα ΠΟΛΥ πίσω στη χώρα μας. Θυμάμαι που μια φορά στο Tinder (με τη συνδρομή Plus) είχα γυρίσει την τοποθεσία μου σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο και με μισή ώρα swiping είχα μέχρι την άλλη μέρα για πλάκα 30 matches. Δε λέω αν μου απαντήσανε όλες ή αν ήταν άνω του μετρίου, αλλά σίγουρα καλύτερα από 1-2 matches την εβδομάδα που έχω εδώ και που όλο ξεμένω από κορίτσια στην περιοχή μου. Ή μήπως να μιλήσουμε για το okcupid που μπαίνουν όλα τα μπάζα και μετά από λίγες βδομάδες διαγράφουν το προφίλ τους; Το συγκεκριμένο σάιτ είναι πολύ δημοφιλές στην Αμερική άσχετα αν εδώ έχω καταφέρει να γαμήσω μόνο μία μετριότατη ύστερα από πολλούς μήνες συμμετοχής (ήταν με άλλες 2 να βγω αλλά το άφησα γιατί μου έβγαλαν ψυχολογικά). Κυρίως το badoo έχει ζουμί αλλά κι εκεί παίζει πολλή μετριότητα. Το να ψάχνεις μία εμφανισιακά άνω του 7 που να βγαίνει είναι σαν να γυρεύεις ψύλλο στα άχυρα. Πόσες φορές δεν έχω κανονίσει που να μου σκάσει από κοντά μύτη μια φώκια ή τρίμπαζο, επειδή φαινόταν μόνο η φάτσα στη φωτό (το παλιό κόλπο να κρύβουν το σώμα τους); Κάπως έτσι το έχω κόψει το σπορ εδώ και 2 μήνες και άμα το ξαναπιάσω ποτέ θα είμαι έξτρα προσεκτικός με την ποιότητα όσων βγαίνω.
οντως αυτο με την φωτο που δειχνουν μονο προσωπο πλεον κανουν μπαμ οτι ειναι φωκιες.δεν ψαχνω μονο το τοπ που δεν υπαρχει εκει. τα 3 που χω σπρωξει σε βαθμολογιες ηταν ενα 5αρι και 2 6αρια

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
οντως αυτο με την φωτο που δειχνουν μονο προσωπο πλεον κανουν μπαμ οτι ειναι φωκιες.δεν ψαχνω μονο το τοπ που δεν υπαρχει εκει. τα 3 που χω σπρωξει σε βαθμολογιες ηταν ενα 5αρι και 2 6αρια
Καλύτερα απόφευγέ το να μπαζώνεις, γιατί μακροπρόθεσμα σου γαμάει την ψυχολογία ;)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
τη συνδρομη πλας στο τιντερ πως την αγοραζεις?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
με ενα μηνα τιντερ εδω 20 ματς εχω

με μια βγηκα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
τη συνδρομη πλας στο τιντερ πως την αγοραζεις?
Μέσω της εφαρμογής. Περνάς τα στοιχεία της κάρτας σου στη Google, που έχει και το Google Play, και αποκτάς τη συνδρομή.

με ενα μηνα τιντερ εδω 20 ματς εχω

με μια βγηκα
Τον πρώτο μήνα έχεις πιο πολλά matches. Μετά, οι χρήστριες στην περιοχή εξαντλούνται πιο γρήγορα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Το έχουμε πει ότι το online dating είναι ακόμα ΠΟΛΥ πίσω στη χώρα μας. Θυμάμαι που μια φορά στο Tinder (με τη συνδρομή Plus) είχα γυρίσει την τοποθεσία μου σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο και με μισή ώρα swiping είχα μέχρι την άλλη μέρα για πλάκα 30 matches. Δε λέω αν μου απαντήσανε όλες ή αν ήταν άνω του μετρίου, αλλά σίγουρα καλύτερα από 1-2 matches την εβδομάδα που έχω εδώ και που όλο ξεμένω από κορίτσια στην περιοχή μου. Ή μήπως να μιλήσουμε για το okcupid που μπαίνουν όλα τα μπάζα και μετά από λίγες βδομάδες διαγράφουν το προφίλ τους; Το συγκεκριμένο σάιτ είναι πολύ δημοφιλές στην Αμερική άσχετα αν εδώ έχω καταφέρει να γαμήσω μόνο μία μετριότατη ύστερα από πολλούς μήνες συμμετοχής (ήταν με άλλες 2 να βγω αλλά το άφησα γιατί μου έβγαλαν ψυχολογικά). Κυρίως το badoo έχει ζουμί αλλά κι εκεί παίζει πολλή μετριότητα. Το να ψάχνεις μία εμφανισιακά άνω του 7 που να βγαίνει είναι σαν να γυρεύεις ψύλλο στα άχυρα. Πόσες φορές δεν έχω κανονίσει που να μου σκάσει από κοντά μύτη μια φώκια ή τρίμπαζο, επειδή φαινόταν μόνο η φάτσα στη φωτό (το παλιό κόλπο να κρύβουν το σώμα τους); Κάπως έτσι το έχω κόψει το σπορ εδώ και 2 μήνες και άμα το ξαναπιάσω ποτέ θα είμαι έξτρα προσεκτικός με την ποιότητα όσων βγαίνω.

τυπε παντα να ζητας φβ  κ να βλεπεις φωτο που ειναι ταγκ οχι σελφιες

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
τυπε παντα να ζητας φβ  κ να βλεπεις φωτο που ειναι ταγκ οχι σελφιες
Εννοείται ότι ζητάω φβ πάντα. Μερικές φορές απλά παρασύρθηκα και δεν έδωσα σημασία στο ότι έχουν λίγες φωτό ή μόνο σέλφις

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μέσω της εφαρμογής. Περνάς τα στοιχεία της κάρτας σου στη Google, που έχει και το Google Play, και αποκτάς τη συνδρομή.
Τον πρώτο μήνα έχεις πιο πολλά matches. Μετά, οι χρήστριες στην περιοχή εξαντλούνται πιο γρήγορα.

αρα ειναι απατη του απλικεισον?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
αρα ειναι απατη του απλικεισον?
Δε νομίζω. Απλά δεν είναι τόσο δημοφιλές το application στη χώρα μας. Αν, ας πούμε, έχεις 2000 χρήστριες στην περιοχή σου (μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πολλές διαγράφουν το λογαριασμό οτυς), δε χρειάζεσαι παρά 20 μέρες για να τις εξαντλήσεις με το ημερήσιο όριο των 100 likes τη μέρα και μετά περιμένεις για τις καινούριες.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Αυτα τα σαιτ ειναι πολυ καλα...
η νοοτροπια της Ελληνιδας εχει προβλημα...
ακομα να το καταλαβετε??? Κομπλεξαρισμενες καριολες ειναι ολες...
Σαν την κολητη της δικιας μου...ο ενας της ξυνιζει,ο αλλος της μυριζει... και ειναι ενα σκατομπαζο και μισο,και να με πληρωνες δεν την γαμουσα..

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
λογικα κ σε αλλες χωρες με το τιντερ τα ιδια παιζουν η μπαζα η βλαμμενες

απλα λονδινο νεα υορκη επειδη ειναι της μοδας μπαινουν πιο πολλες κ μιλανε

αλλα αυτες που θα δεχθουν να βγουνε παλι μπαζα η βλαμμενες θα ειναι

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
λογικα κ σε αλλες χωρες με το τιντερ τα ιδια παιζουν η μπαζα η βλαμμενες

απλα λονδινο νεα υορκη επειδη ειναι της μοδας μπαινουν πιο πολλες κ μιλανε
Ναι, δεν αντιλέγω. Και στο εξωτερικό υπάρχουν μπάζα, απλά εκεί είναι πιο mainstream το σπορ, οπότε και πιο πιθανό να πετύχεις κάποια ποιοτική.

αλλα αυτες που θα δεχθουν να βγουνε παλι μπαζα η βλαμμενες θα ειναι
Λάθος νοοτροπία. Σαν να μου λες ότι όποιος βγαίνει από το ίντερνετ, άρα κι εσύ, δεν είναι φυσιολογικός.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ναι, δεν αντιλέγω. Και στο εξωτερικό υπάρχουν μπάζα, απλά εκεί είναι πιο mainstream το σπορ, οπότε και πιο πιθανό να πετύχεις κάποια ποιοτική.
Λάθος νοοτροπία. Σαν να μου λες ότι όποιος βγαίνει από το ίντερνετ, άρα κι εσύ, δεν είναι φυσιολογικός.

o antras οπου κ να ναι θα ψαξει να γαμησει η γυναικα ειναι αλλιως πιστευω

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Καλημέρα αλήθεια το θέμα στα cal  girls με το  facebook μας τελείωσε έτσι ξαφνικά ?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Καλημέρα αλήθεια το θέμα στα cal  girls με το  facebook μας τελείωσε έτσι ξαφνικά ?
ναι φιλε, και καλα κανανε και το εσβησαν...
Οταν πεφτει ,βλεπεις, η βελανιδια, γινομαστε ολοι ξυλοκοποι! ;)

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά πείτε καμια καλή ατάκα για να σπάσει ο παγος στο τινδερ -βαδοο . Αυτά τα κλασικά που γράφω έξω οταν ταξιδεύω δεν βλεπω να πιάνουν Ελλάδα. Εσείς τι λέτε στο πρώτο μήνημα ?  :huh:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Ρε παιδιά πείτε καμια καλή ατάκα για να σπάσει ο παγος στο τινδερ -βαδοο . Αυτά τα κλασικά που γράφω έξω οταν ταξιδεύω δεν βλεπω να πιάνουν Ελλάδα. Εσείς τι λέτε στο πρώτο μήνημα ?   :huh:

Τι γραφεις εξω τυπε?  :think: :think:

Δεν ξερω για τινδερ αλλα στο badoo αν εχεις δικη σου photo και εισαι ομορφοπαιδο ακομη και με ενα γεια οι 9/10 θα σου απαντησουν.
ΑΠο αυτες οι μισες θα ''φυγουν '' στο 1ο chat και με τις αλλες θα συνεχίσεις να μιλας.

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
το badoo πάντως έχει γεμίσει με πολύ fake profile πάντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom