Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585

conan207

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση αuτο το σαιτ με το travelgirls.com. τι ακριβως παιζει....?? εχω κανει εγγραφη μου εχουν απαντηση 52 μουναρες αλλα τι...??? δεω ειναι βιζιτες ...?? ΣΟΣ...ΣΟΣ...ΣΟΣ...μιλαμε για τα ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση αuτο το σαιτ με το travelgirls.com. τι ακριβως παιζει....?? εχω κανει εγγραφη μου εχουν απαντηση 52 μουναρες αλλα τι...??? δεω ειναι βιζιτες ...?? ΣΟΣ...ΣΟΣ...ΣΟΣ...μιλαμε για τα ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Παντου ρε φιλε αυτο θα διαβαζουμε? Μια φορα φτανει....σου απαντησαμε

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
18.794
Πόντοι
11.645
δεν ξέρω παιδιά αν ειναι η Άννα, ο κώλος μοιάζει αλλά...ειναι πιο ανοιχτόχρωμη στο δέρμα η Χρυσούλα και τα μαλλιά πολύ διαφορετικά! Δεν ξερω!! :think:

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
18.794
Πόντοι
11.645
Επίσης...η Ανουλα απο το "Athensgirls.gr" ειχει διθυραμβικές κριτικές σε διπλανό σάιτ....εγω αυτό που ειδα στην τσόντα της Σιρίνα ηταν ένα ξενέρωτο μικρό & άπειρο κοριτσάκι που δεν θα το πλήρωνα να το γαμήσω! Δεν μου κολλάει...  :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Σε θελουν γιατι εισαι ωραιος.Ερχονται,τις γαμας,σου κανουν ολα τα εξοδα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Πάντως με χαρά μου βλέπω ότι το Tinder τελευταία γίνεται πιο διαδεδομένο. Μόλις ξανάνοιξα account και εδώ και 5 μέρες δεν έχω ξεμείνει από άτομα, ενώ έχω περισσότερα matches τώρα. Το θέμα απλά είναι ότι οι περισσότερες δεν απαντάνε ή είναι μέτριες :Ρ (στέλνω πλέον μόνο σε άνω του 7 εμφανισιακά). Δηλαδή δεν αρκεί μόνο του για να γαμάει κάποιος συστηματικά από το ίντερνετ.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.088
Πόντοι
7.815
Πάντως με χαρά μου βλέπω ότι το Tinder τελευταία γίνεται πιο διαδεδομένο. Μόλις ξανάνοιξα account και εδώ και 5 μέρες δεν έχω ξεμείνει από άτομα, ενώ έχω περισσότερα matches τώρα. Το θέμα απλά είναι ότι οι περισσότερες δεν απαντάνε ή είναι μέτριες :Ρ (στέλνω πλέον μόνο σε άνω του 7 εμφανισιακά). Δηλαδή δεν αρκεί μόνο του για να γαμάει κάποιος συστηματικά από το ίντερνετ.

Νομίζω ότι το Tinder έχει επισκιάσει τον τελευταίο χρόνο, όλα τα αντίστοιχα Badoo, Twoo, Blendr, etc ...

Πιο άμεσο κ γρήγορο, ίσως κ αξιόπιστο γιατί αν δεν έχεις προφίλ στο FB, δεν μπορείς να κάνεις αντίστοιχο προφίλ στο Tinder, σε αντίθεση με τα προαναφερθείσα που παίζει πολύ μούφα (αφενός) αλλά κ πολυπλοκότητα (credits, υπερδυνάμεις, premium member, etc).

Το μόνο που υπάρχει παραπάνω στο Tinder είναι το Tinder plus, αλλά κ χωρίς αυτό γίνεται παιχνίδι ..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Νομίζω ότι το Tinder έχει επισκιάσει τον τελευταίο χρόνο, όλα τα αντίστοιχα Badoo, Twoo, Blendr, etc ...

Πιο άμεσο κ γρήγορο, ίσως κ αξιόπιστο γιατί αν δεν έχεις προφίλ στο FB, δεν μπορείς να κάνεις αντίστοιχο προφίλ στο Tinder, σε αντίθεση με τα προαναφερθείσα που παίζει πολύ μούφα (αφενός) αλλά κ πολυπλοκότητα (credits, υπερδυνάμεις, premium member, etc).

Το μόνο που υπάρχει παραπάνω στο Tinder είναι το Tinder plus, αλλά κ χωρίς αυτό γίνεται παιχνίδι ..
Εχεις κανει τπτ εκει τυπε? Ψιλομουφα φαινεται....

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Συν τοις άλλοις, το badoo γίνεται όλο και πιο ακριβό. Πριν ήθελε απλά credits για να στείλεις πάνω από 10 μηνύματα και υπερδυνάμεις για να στέλνεις σε χρήστριες που έχουν τιγκαρισμένο inbox. Αφού βρήκα ένα φτηνό κολπάκι για να παρακάμπτω αυτά τα εμπόδια, σαν να μην έφταναν αυτά, τώρα έχει υιοθετήσει ένα matching σύστημα σαν του Tinder. Δηλαδή σε μερικά προφίλ δεν μπορείς να στείλεις, αλλά μόνο να ψηφίσεις, και όταν κάνεις like, έχεις τη δυνατότητα είτε να περιμένεις και το δικό της like για να ξεκινησεις συνομιλία, είτε να πληρώσεις από 10 έως 300 credits, ώστε να στείλεις. Αισχροκέρδεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom