petros preveza
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
[facebook]]
Ο άλλος σχόλιο κάτω από την φωτογραφία της "KABLLA ELA TSAT NA SKISW"
Κλαίω ρε πούστη μου.
Τύπε μου ναι στουντιοκόριτσο είναι.Δεν θυμάμαι σε ποιό μαγαζί δούλευε.Παιδες μια Marianna Irina ειναι πρωην studio girl? Πολυ γνωστή μου φαινεται
πρεπει να την βρουμε ομως γτ εχω την εντυπωση οτι την εχω παρει και δεν θυμαμαι που...ηταν καλη παντωςΤύπε μου ναι στουντιοκόριτσο είναι.Δεν θυμάμαι σε ποιό μαγαζί δούλευε.
Τρελά ασύμμετρο σωματάκι ο Κώστας ο Σόμμερ! Κορμός τέζα και πόδια γύρος, αγράμμωτα μέχρι αηδίας!
Ξεχασε να κανει ενεσεις στα ποδια ο τρομπα....χαχαχαχαΤρελά ασύμμετρο σωματάκι ο Κώστας ο Σόμμερ! Κορμός τέζα και πόδια γύρος, αγράμμωτα μέχρι αηδίας!
Ελλεηνιδα alert
Ναυσικα Παναγιωτακοπουλου.
Ο Κωστας Σομμερ της εστειλε μηνυμα στο facebook γεια σου τι κανεις και μολις η τυπισσα σιγουρευτηκε οτι ειναι αυτος βγηκανε και στο 1ο ραντεβου πηγανε σπιτι του.
Η ανυπαρκτη ανοιξε τα ποδια της σε d-t μηπως και δει την φατσα της σε κανενα εξώφυλλο κουτσομπολίστικο περιοδικού
http://[URL unfurl="true"]www.entertv.gr/sites/default/files/miscfiles/4535_nafsika_panagiotakopoyloy_kostas_somer_162015.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Τύπε μου είχε ακουστεί ότι και ο Σπαλιάρας ένα φεγγάρι την είχε γκόμενα.
Ξεχασε να κανει ενεσεις στα ποδια ο τρομπα....χαχαχαχα
Τι νουμερο ειναι αυτο ρε?? Ωραιοπαθης, ναρκισσος και αταλαντος μεχρι αηδιας!!