txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
''Εχεις χωρο?'' ρωταει ο αλλος..
κλαιω...
η περιπτωση μας
''Εχεις χωρο?'' ρωταει ο αλλος..
κλαιω...
η περιπτωση μας
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=1223.0;attach=647263;image[/img[/URL]]
[/quote]
Τυπε πως εγινε ετσι? :think:
Στα νιατα της ηταν μπαλαρινα. :S :S :S
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/11/5c/45/115c458b7b162023f6ad422e5a8b74b2.gif
πρεπει να την βρουμε ομως γτ εχω την εντυπωση οτι την εχω παρει και δεν θυμαμαι που...ηταν καλη παντως
Είμαι 68 Kgr. Αν μου πέσει από πάνω μου.... βλέπω να με μαζεύει ο Φάνης ο Μπαμπούλας με το συνεργείο του!!!!!Εδω μιλάμε για τη σούπερ περίπτωση ......
Τρεξτε να προλάβετε να πάρετε σειρά οι ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ......
]
Εδω μιλάμε για τη σούπερ περίπτωση ......
Τρεξτε να προλάβετε να πάρετε σειρά οι ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ......
]
Ασχολείται πια κανένας με το online dating; Τον τελευταίο καιρό το σπορ φαίνεται να έχει δυσκολέψει πολύ και το badoo έχει ακριβύνει.
Σου ζητάει κι εσένα credits; Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει με τι κριτήριο πάει.Στις αρχές το badoo άφηνε να στείλεις κανένα μνμ τσάμπα
τώρα ούτε καν
Σου ζητάει κι εσένα credits; Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει με τι κριτήριο πάει.
Με το Tinder τις πρώτες 20 μέρες έχεις εύκολα matches και τα likes περιορίζονται μόνο από το ημερήσιο όριο. Μετά οι χρήστριες στην περιοχή σου αρχίζουν να εξαντλούνται πιο γρήγορα. Τουλάχιστον η δική μου εμπειρία αυτή είναι. Εσύ έχεις βγει πολλά ραντεβού από κει;
Το ξέρω τύπε. Αλλά έχει νόημα να βάλεις πάνω από 20 χιλιόμετρα ακτίνα; Το θέμα είναι και η άλλη να μένει σχετικά κοντά να βολεύει πιθανή συνάντηση.τύπε εξαντλούνται γιατί "χτυπάς" όλα τα like στην "περίμετρο" σου.
Στις ρυθμίσεις μπορείς να θέσεις σε πόση απόσταση θα πιάνει μουνάκια.
για δες το ;)
Έχει νόημα να βάλεις πάνω από 20 χιλιόμετρα ακτίνα; Το θέμα είναι και η άλλη να μένει σχετικά κοντά να βολεύει πιθανή συνάντηση.
Αθήνα μένω κι εγώ. Με 20 χιλιόμετρα ακτίνα πιάνω σχεδόν όλη την πόλη. Τέσπα.τύπε σωστό εν μέρη αυτό που λες
δε ξέρω όμως εκεί που μένεις εσύ
Αθήνα μένω κι εγώ. Με 20 χιλιόμετρα ακτίνα πιάνω σχεδόν όλη την πόλη. Τέσπα.
Γενικά το online dating έχει χαλάσει πολύ τον τελευταίο καιρό. Πλέον όλο και λιγότερα facebook μετατρέπονται σε ραντεβού, ενώ τις περισσότερες φορές που βγαίνω η γκόμενα δε με αφήνει να κάνω κίνηση. Πιο παλιά τέτοιο πρόβλημα δεν το είχα ή τουλάχιστον σπάνια. Και δεν έχει αλλάξει ούτε η εμφάνισή μου, ούτε το "παιχνίδι" μου σημαντικά. Δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθεί κανείς τώρα.
Ομοιοπαθής τύπε;