You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Παίζει κανένα καλό sait για σοβαρές σεξογνωριμιες ρε παιδιά?
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φανταζομαι αυτα θα τα λες απο προσωπικη πειρα σα παιδαρας που θα σαιΤι γραφεις εξω τυπε?
Δεν ξερω για τινδερ αλλα στο badoo αν εχεις δικη σου photo και εισαι ομορφοπαιδο ακομη και με ενα γεια οι 9/10 θα σου απαντησουν.
ΑΠο αυτες οι μισες θα ''φυγουν '' στο 1ο chat και με τις αλλες θα συνεχίσεις να μιλας.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
φανταζομαι αυτα θα τα λες απο προσωπικη πειρα σα παιδαρας που θα σαι
Απο μωρο ημουνα ομορφος τυπε. :S :S :S
Μασάζ Αθήνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
o antras οπου κ να ναι θα ψαξει να γαμησει η γυναικα ειναι αλλιως πιστευω
συμφωνώ!
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
συμφωνώ!
που προτεινεις να παμε για καμακι μασαζ αθηνα ?
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ρε παιδιά πείτε καμια καλή ατάκα για να σπάσει ο παγος στο τινδερ -βαδοο . Αυτά τα κλασικά που γράφω έξω οταν ταξιδεύω δεν βλεπω να πιάνουν Ελλάδα. Εσείς τι λέτε στο πρώτο μήνημα ?
Πες οτι εισαι γιατρος.
petros preveza
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μεσω Badoo εχω βγει ραντεβου με αρκετες, γαμησα τρεις. Δυο ελληνιδεςκαι μια βουλγαρα.
ενα τσατ free με καμερα ειναι αυτο
αλλα θελει χρονο..υπομονη μεχρι να κατσει κατι καλο...
αλλα θελει χρονο..υπομονη μεχρι να κατσει κατι καλο...
shamrock35
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Σ'αυτό το Badoo,τι διάολο πρέπει να κάνεις για να μιλήσεις με κάποια.
Όλο ανέβασε φωτόγραφία μου γράφει,ανεβάζω φωτογραφία,μετά μου λέει αύξησε την δημοτικότητά σου...Λαμβάνω μηνύματα και δεν μπορώ να απαντήσω με τις πίπες που μου γράφει συνέχεια (φωτογραφίες δημοτικότητα)
Όλο ανέβασε φωτόγραφία μου γράφει,ανεβάζω φωτογραφία,μετά μου λέει αύξησε την δημοτικότητά σου...Λαμβάνω μηνύματα και δεν μπορώ να απαντήσω με τις πίπες που μου γράφει συνέχεια (φωτογραφίες δημοτικότητα)
. γνωριζει κανεις για αυτην ,τιμη κτλ
james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.713
- Πόντοι
- 10.395
Mε αυτό το πουτανάκι λοιπόν γίνεται χαμός στα social media κ όχι μόνο! Ολα τα παπαρο-site ασχολούνται μαζί της και της ανεβαζουν τις μετοχές!
Κάθε μέρα ξέκολες φωτο απο clubs των Αθηνών και αισθησιακές φωτό απο όλα τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής.
3.500 φίλους και καμια 10αριά χιλιάδες followers το πουτανάκι!Οι φωτό της δε στο ΦΒ....πιο ξέκολες δεν γίνεται! Εμένα πρέπει να πω με είχε καυλώσει Α-Φ-ΑΝ-Τ-Α-Σ-Τ-Α!
Και κάποια στιγμη το Σ/Κ κατεβάζω torrent τζόντα της Sirina....και τσουπ, να'το το πουτανάκι!
Απο Θεσσαλονίκη λέει ειμαι, Νεφέλη με λένε! (Κέρκυρα γράφει στο προφίλ της στο ΦΒ, Χρυσούλα το ονομά της).
Αν έβλεπαν όλοι αυτοί οι 13.500 φίλοι-fllowers πόσο κακό γαμησι κάνει, πόσο άθλια πίπα και πόσο ξενέρωτη γενικά είναι, νομίζω θα έμενε με 100 φίλους!
Εμένα με ξενέρωσε εντελώς!
Θα γραψω αργότερα τον αριθμό του ερασιτεχνικού της Sirina (για όποιον ενδιαφερεται), νομίζω το 54?!
Αυτά τα ολίγα...
ΥΓ: υποθέτω ότι εκδίδεται αλλά αν γνωρίζει κάποιος ασ πει!
ΥΓ2: έχει καταπλητκική κωλάρα πάντως για να λέμε κ του στραβού το δίκιο!
Κάθε μέρα ξέκολες φωτο απο clubs των Αθηνών και αισθησιακές φωτό απο όλα τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής.
3.500 φίλους και καμια 10αριά χιλιάδες followers το πουτανάκι!Οι φωτό της δε στο ΦΒ....πιο ξέκολες δεν γίνεται! Εμένα πρέπει να πω με είχε καυλώσει Α-Φ-ΑΝ-Τ-Α-Σ-Τ-Α!
Και κάποια στιγμη το Σ/Κ κατεβάζω torrent τζόντα της Sirina....και τσουπ, να'το το πουτανάκι!
Απο Θεσσαλονίκη λέει ειμαι, Νεφέλη με λένε! (Κέρκυρα γράφει στο προφίλ της στο ΦΒ, Χρυσούλα το ονομά της).
Αν έβλεπαν όλοι αυτοί οι 13.500 φίλοι-fllowers πόσο κακό γαμησι κάνει, πόσο άθλια πίπα και πόσο ξενέρωτη γενικά είναι, νομίζω θα έμενε με 100 φίλους!
Εμένα με ξενέρωσε εντελώς!
Θα γραψω αργότερα τον αριθμό του ερασιτεχνικού της Sirina (για όποιον ενδιαφερεται), νομίζω το 54?!
Αυτά τα ολίγα...
ΥΓ: υποθέτω ότι εκδίδεται αλλά αν γνωρίζει κάποιος ασ πει!
ΥΓ2: έχει καταπλητκική κωλάρα πάντως για να λέμε κ του στραβού το δίκιο!
james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.713
- Πόντοι
- 10.395
29o ερασιτεχνικό, ο εξευτελισμός της Νεφέλης από Σαλόνικα (καμία σχέση με το 54 που εγραψα πριν)
james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.713
- Πόντοι
- 10.395
Επίσης φίλοι μου, καταπληκτικό σάιτ (χωρίς να πρέπει να πληρώσεις) ειναι το Tσάμπα!!!
james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.713
- Πόντοι
- 10.395
Yποθέτω ότι η παραπάνω στην οποία αναφέρομαι ειναι αυτή(???) :
Αν ξέρει κάποιος κάτι ας απαντήσει!!