δεν ειπα αυτο. απλα υπαρχουν και αυτες που ερχονται ταξιδια για να δουν την χωρα και ετσι μηπως παιχτει και τπτΣιγα ρε τυπε μην ταξιδεψει η αλλη για να ερθει Ελλαδα να την γαμησεις εσυ. :S :S :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
οντως αυτο με την φωτο που δειχνουν μονο προσωπο πλεον κανουν μπαμ οτι ειναι φωκιες.δεν ψαχνω μονο το τοπ που δεν υπαρχει εκει. τα 3 που χω σπρωξει σε βαθμολογιες ηταν ενα 5αρι και 2 6αριαΤο έχουμε πει ότι το online dating είναι ακόμα ΠΟΛΥ πίσω στη χώρα μας. Θυμάμαι που μια φορά στο Tinder (με τη συνδρομή Plus) είχα γυρίσει την τοποθεσία μου σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο και με μισή ώρα swiping είχα μέχρι την άλλη μέρα για πλάκα 30 matches. Δε λέω αν μου απαντήσανε όλες ή αν ήταν άνω του μετρίου, αλλά σίγουρα καλύτερα από 1-2 matches την εβδομάδα που έχω εδώ και που όλο ξεμένω από κορίτσια στην περιοχή μου. Ή μήπως να μιλήσουμε για το okcupid που μπαίνουν όλα τα μπάζα και μετά από λίγες βδομάδες διαγράφουν το προφίλ τους; Το συγκεκριμένο σάιτ είναι πολύ δημοφιλές στην Αμερική άσχετα αν εδώ έχω καταφέρει να γαμήσω μόνο μία μετριότατη ύστερα από πολλούς μήνες συμμετοχής (ήταν με άλλες 2 να βγω αλλά το άφησα γιατί μου έβγαλαν ψυχολογικά). Κυρίως το badoo έχει ζουμί αλλά κι εκεί παίζει πολλή μετριότητα. Το να ψάχνεις μία εμφανισιακά άνω του 7 που να βγαίνει είναι σαν να γυρεύεις ψύλλο στα άχυρα. Πόσες φορές δεν έχω κανονίσει που να μου σκάσει από κοντά μύτη μια φώκια ή τρίμπαζο, επειδή φαινόταν μόνο η φάτσα στη φωτό (το παλιό κόλπο να κρύβουν το σώμα τους); Κάπως έτσι το έχω κόψει το σπορ εδώ και 2 μήνες και άμα το ξαναπιάσω ποτέ θα είμαι έξτρα προσεκτικός με την ποιότητα όσων βγαίνω.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Καλύτερα απόφευγέ το να μπαζώνεις, γιατί μακροπρόθεσμα σου γαμάει την ψυχολογία ;)οντως αυτο με την φωτο που δειχνουν μονο προσωπο πλεον κανουν μπαμ οτι ειναι φωκιες.δεν ψαχνω μονο το τοπ που δεν υπαρχει εκει. τα 3 που χω σπρωξει σε βαθμολογιες ηταν ενα 5αρι και 2 6αρια
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Μέσω της εφαρμογής. Περνάς τα στοιχεία της κάρτας σου στη Google, που έχει και το Google Play, και αποκτάς τη συνδρομή.τη συνδρομη πλας στο τιντερ πως την αγοραζεις?
Τον πρώτο μήνα έχεις πιο πολλά matches. Μετά, οι χρήστριες στην περιοχή εξαντλούνται πιο γρήγορα.με ενα μηνα τιντερ εδω 20 ματς εχω
με μια βγηκα
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Το έχουμε πει ότι το online dating είναι ακόμα ΠΟΛΥ πίσω στη χώρα μας. Θυμάμαι που μια φορά στο Tinder (με τη συνδρομή Plus) είχα γυρίσει την τοποθεσία μου σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο και με μισή ώρα swiping είχα μέχρι την άλλη μέρα για πλάκα 30 matches. Δε λέω αν μου απαντήσανε όλες ή αν ήταν άνω του μετρίου, αλλά σίγουρα καλύτερα από 1-2 matches την εβδομάδα που έχω εδώ και που όλο ξεμένω από κορίτσια στην περιοχή μου. Ή μήπως να μιλήσουμε για το okcupid που μπαίνουν όλα τα μπάζα και μετά από λίγες βδομάδες διαγράφουν το προφίλ τους; Το συγκεκριμένο σάιτ είναι πολύ δημοφιλές στην Αμερική άσχετα αν εδώ έχω καταφέρει να γαμήσω μόνο μία μετριότατη ύστερα από πολλούς μήνες συμμετοχής (ήταν με άλλες 2 να βγω αλλά το άφησα γιατί μου έβγαλαν ψυχολογικά). Κυρίως το badoo έχει ζουμί αλλά κι εκεί παίζει πολλή μετριότητα. Το να ψάχνεις μία εμφανισιακά άνω του 7 που να βγαίνει είναι σαν να γυρεύεις ψύλλο στα άχυρα. Πόσες φορές δεν έχω κανονίσει που να μου σκάσει από κοντά μύτη μια φώκια ή τρίμπαζο, επειδή φαινόταν μόνο η φάτσα στη φωτό (το παλιό κόλπο να κρύβουν το σώμα τους); Κάπως έτσι το έχω κόψει το σπορ εδώ και 2 μήνες και άμα το ξαναπιάσω ποτέ θα είμαι έξτρα προσεκτικός με την ποιότητα όσων βγαίνω.
τυπε παντα να ζητας φβ κ να βλεπεις φωτο που ειναι ταγκ οχι σελφιες
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Εννοείται ότι ζητάω φβ πάντα. Μερικές φορές απλά παρασύρθηκα και δεν έδωσα σημασία στο ότι έχουν λίγες φωτό ή μόνο σέλφιςτυπε παντα να ζητας φβ κ να βλεπεις φωτο που ειναι ταγκ οχι σελφιες
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Μέσω της εφαρμογής. Περνάς τα στοιχεία της κάρτας σου στη Google, που έχει και το Google Play, και αποκτάς τη συνδρομή.
Τον πρώτο μήνα έχεις πιο πολλά matches. Μετά, οι χρήστριες στην περιοχή εξαντλούνται πιο γρήγορα.
αρα ειναι απατη του απλικεισον?
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Δε νομίζω. Απλά δεν είναι τόσο δημοφιλές το application στη χώρα μας. Αν, ας πούμε, έχεις 2000 χρήστριες στην περιοχή σου (μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πολλές διαγράφουν το λογαριασμό οτυς), δε χρειάζεσαι παρά 20 μέρες για να τις εξαντλήσεις με το ημερήσιο όριο των 100 likes τη μέρα και μετά περιμένεις για τις καινούριες.αρα ειναι απατη του απλικεισον?
Αυτα τα σαιτ ειναι πολυ καλα...
η νοοτροπια της Ελληνιδας εχει προβλημα...
ακομα να το καταλαβετε??? Κομπλεξαρισμενες καριολες ειναι ολες...
Σαν την κολητη της δικιας μου...ο ενας της ξυνιζει,ο αλλος της μυριζει... και ειναι ενα σκατομπαζο και μισο,και να με πληρωνες δεν την γαμουσα..
η νοοτροπια της Ελληνιδας εχει προβλημα...
ακομα να το καταλαβετε??? Κομπλεξαρισμενες καριολες ειναι ολες...
Σαν την κολητη της δικιας μου...ο ενας της ξυνιζει,ο αλλος της μυριζει... και ειναι ενα σκατομπαζο και μισο,και να με πληρωνες δεν την γαμουσα..
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Ναι, δεν αντιλέγω. Και στο εξωτερικό υπάρχουν μπάζα, απλά εκεί είναι πιο mainstream το σπορ, οπότε και πιο πιθανό να πετύχεις κάποια ποιοτική.λογικα κ σε αλλες χωρες με το τιντερ τα ιδια παιζουν η μπαζα η βλαμμενες
απλα λονδινο νεα υορκη επειδη ειναι της μοδας μπαινουν πιο πολλες κ μιλανε
Λάθος νοοτροπία. Σαν να μου λες ότι όποιος βγαίνει από το ίντερνετ, άρα κι εσύ, δεν είναι φυσιολογικός.αλλα αυτες που θα δεχθουν να βγουνε παλι μπαζα η βλαμμενες θα ειναι
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Ναι, δεν αντιλέγω. Και στο εξωτερικό υπάρχουν μπάζα, απλά εκεί είναι πιο mainstream το σπορ, οπότε και πιο πιθανό να πετύχεις κάποια ποιοτική.
Λάθος νοοτροπία. Σαν να μου λες ότι όποιος βγαίνει από το ίντερνετ, άρα κι εσύ, δεν είναι φυσιολογικός.
o antras οπου κ να ναι θα ψαξει να γαμησει η γυναικα ειναι αλλιως πιστευω
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ναι φιλε, και καλα κανανε και το εσβησαν...Καλημέρα αλήθεια το θέμα στα cal girls με το facebook μας τελείωσε έτσι ξαφνικά ?
Οταν πεφτει ,βλεπεις, η βελανιδια, γινομαστε ολοι ξυλοκοποι! ;)
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Dod λεει τιποτα?
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Ρε παιδιά πείτε καμια καλή ατάκα για να σπάσει ο παγος στο τινδερ -βαδοο . Αυτά τα κλασικά που γράφω έξω οταν ταξιδεύω δεν βλεπω να πιάνουν Ελλάδα. Εσείς τι λέτε στο πρώτο μήνημα ?
Τι γραφεις εξω τυπε?
Δεν ξερω για τινδερ αλλα στο badoo αν εχεις δικη σου photo και εισαι ομορφοπαιδο ακομη και με ενα γεια οι 9/10 θα σου απαντησουν.
ΑΠο αυτες οι μισες θα ''φυγουν '' στο 1ο chat και με τις αλλες θα συνεχίσεις να μιλας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K