Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Πρόσεχε μόνο μην είναι καμία ψυχάκιας ...
Αυτο τι ειναι να καταλαβω ?
Μια εξηγηση αν ειναι δυνατον....
Πρόσεχε μόνο μην είναι καμία ψυχάκιας ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Δεν ξέρω αν υπάρχει σχετικό θέμα , αλλά επειδή πλέον σχεδόν όλος ο κόσμος χρησιμοποιεί το φωτογραφείο βιβλίο (facebook) σκεφτικά να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα ώστε να ανταλλάξουμε πληροφορίες είτε για τα διάφορες γκόμενες-πουτάνισες που ξέρουμε η που έχουμε πάει ακόμα και για striper .
Η Ισχύς εν τη ενώσει συναγωνιστές
το είχα δει , αλλα νομίζω οτι ενα αποκλείστικο θρεντ για facebook δεν υπαρχει , και νομιζω οτι εχει πολυ ψωμι . . .
εχουμε...Βρε α πάενε, με τις μαλακίες!
Τι πα να πει "σχεδόν όλος ο κόσμος χρησιμοποιεί"? Εγώ π.χ δε το χρησιμοποιώ! Το θεωρώ μαλακία για ανεγκέφαλους.
Σε χαλάει?
Μήπως θα πρεπε να έχουμε και θέμα για Big brother ή Master sef?
Για κάθε μαλακία που έχει "τράβηξη?
Κάτσε και ασχολήσου!
Βρε α πάενε, με τις μαλακίες!
Τι πα να πει "σχεδόν όλος ο κόσμος χρησιμοποιεί"? Εγώ π.χ δε το χρησιμοποιώ! Το θεωρώ μαλακία για ανεγκέφαλους.
Σε χαλάει?
Μήπως θα πρεπε να έχουμε και θέμα για Big brother ή Master sef?
Για κάθε μαλακία που έχει "τράβηξη?
Κάτσε και ασχολήσου!
κι εγωΤι πα να πει "σχεδόν όλος ο κόσμος χρησιμοποιεί"? Εγώ π.χ δε το χρησιμοποιώ! Το θεωρώ μαλακία για ανεγκέφαλους.
το ότι δεν το χρησιμοποιείς δικαίωμά σου, το να χαρακτηρίζεις τους άλλους είναι μαλακία σου, σε τοποθετεί αμέσως στο χαρακτηρισμό που κάνεις, και κάτι άλλο, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες...Βρε α πάενε, με τις μαλακίες!
το ότι δεν το χρησιμοποιείς δικαίωμά σου, το να χαρακτηρίζεις τους άλλους είναι μαλακία σου, σε τοποθετεί αμέσως στο χαρακτηρισμό που κάνεις, και κάτι άλλο, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες...
τυπε η δημιουργια του φωτοβιβλιου και παρομοιων μαλακιων εσβησε το γνησιο καμακι του mirc,icqτο είχα δει , αλλα νομίζω οτι ενα αποκλείστικο θρεντ για facebook δεν υπαρχει , και νομιζω οτι εχει πολυ ψωμι . . .
χαχα ωραιοςςςτυπε η δημιουργια του φωτοβιβλιου και παρομοιων μαλακιων εσβησε το γνησιο καμακι του mirc,icq
σε αυτα τα 2 εβρισκες την ψωφια που εψαχνες ωστε να ξεχαρμανιασεις
στις μερες μας σου πρηζει τα αρχιδια με καμερες φωτος ποστακια και λοιπα,γιατι βιαζεσαι λεει αφου θα μπορεις να με ξαναβρεις
πιστευω οτι αυτα τα προγραμματα εσβησαν τον γνησιο κυνηγο ψωφιων γκομενων,μπαζων και λοιπων κατηγοριων
γαμω την τεχνολογια μου και την εξελιξη
Κάνεις λάθος, μάθε Ελληνικά πρώτα:
"ΤΟ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ" είναι πρόταση που χαρακτηρίζει το facebook, όχι το χρήστη. Όπως:
"Η ΣΤΡΥΧΝΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ" χαρακτηρίζει το δηλητήριο, όχι τα ποντίκια.
Και ναι, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο είναι μαλακία. Μήπως δεν έχω το δικαίωμα να το λέω?
ΠΡΟΦΑΝΩΣ στην κρίση μου θα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Άμα έχει 500.000.000 χρήστες παγκοσμίως, δε θα υπάρχουν και μερικοί με εγκέφαλο? Υπάρχουν.
Όπως υπάρχουν και ποντίκια που δε παθαίνουν τίποτα άμα φάνε στρυχνίνη (υπάρχουν).
Κ εσυ μαθε αγγλικα, δεν υπαρχει λεξη sef
Κ εσυ μαθε αγγλικα, δεν υπαρχει λεξη sef
στην περιπτωση μας η εξευρεση για πουτανακια ειναι αυτο που ψαχνουμε )))))
πάντως καλο θα είναι να υπάρξει ανταλαγη πληροφοριων !!!!!!!!