Επισκέπτης
τι τηλ ρε φιλε???η γκεσταπο ειμαστε???μια ερωτηση εκανα..καμία σχέση μαν....
και κανένα πρόβλημα να μιλήσω σε τηλεφωνο άν κάποιος θέλει να κάνει τσεκ.....
τι τηλ ρε φιλε???η γκεσταπο ειμαστε???μια ερωτηση εκανα..καμία σχέση μαν....
και κανένα πρόβλημα να μιλήσω σε τηλεφωνο άν κάποιος θέλει να κάνει τσεκ.....
θα ήθελα αν κάποιος φίλος να με βοηθήσει πάνω σε αυτό το θέμα.
Είχα στο facebook δεύτερο λογαριασμό για λόγους πονηρούς ;) και ενώ όλα πήγαιναν καλά και είχα κάνει `φιλαράκια' αρκετά πιπίνια και παντρεμένες... επίσης δεν είχα κάποια φωτο μου που να είναι τολμηρή το αντίθετο μάλιστα μόνο που έκρυβα το πρόσωπο, σήμερα μου ήρθε στο μαιλ μου το παρακάτω κείμενο και ο λογαριασμός μου απενεργοποιήθηκε
Γεια σας,
Τα συστήματά μας δείχνουν ότι δεν έχετε χρησιμοποιήσει σωστά ορισμένες δυνατότητες της τοποθεσίας. Αυτό το email αποτελεί προειδοποίηση. Η κακή χρήση των δυνατοτήτων του Facebook ή η παραβίαση των όρων χρήσης του Facebook μπορεί να οδηγήσουν στην απενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας. Ανατρέξτε στο ....... για περισσότερες πληροφορίες.
Η ομάδα του Facebook
Αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής να βοηθήσει να μου πει τι θα κάνω και μπορώ να ξανα ενεργονοποιήσω το λογαριασμό ή τον έχασα για πάντα, ευχαριστώ
γιατι δεν μπορει να βγαλει γκομενα καποιος απο κει?
δεν τολμουν να βγουν ραντεβου οι γυναικες απο καποιον που εχουν γνωρισει στο FACEBOOK?
εγώ δεν είχα καμία άσεμνη φώτο, το μόνο που είχα κάνει ήταν να φτιάξω ένα γκρουπ για μια γνωστή πορνοσταρ που είμαι φανατκος θαυμαστής της, δεν υπήρχε ανάλογο γκρουπ για αυτήν και της είχα βάλει εκατοντάδες φώτο της αλλά όχι άσεμνες, το γκρουπ υπάρχει ακόμα - έχει 1300 μέλη - δεν το έχουν σβήσει οπότε δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό... δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίειτον εχασες για παντα συναγωνιστη....Ειχα και εγω παλιοτερα δευτερο λογαριασμο για τους ιδιους σκοπους αλλα επειδη ειχα φωτο στο προφιλ τον λουτσο μου, με σβησανε...μου ειχαν στειλει προηγουμενως κατι μηνυματα απ'ολες τις παστες....κατι μικρα μου λεγανε "δε ντρεπεσαι, εδω μπαινουν και μικρα παιδια, τι θα πουν οι γονεις σου?", ενα αλλο απο ενα ξεκωλο εκ Θεσσαλονικης οτι διοργανωνεται παρτουζα παρτυ στη συμπρωτευουσα. Θα σου πουν οδο και συνθηματικο στο ταδε group του facebook". Αμα δε με σβηνανε θα γαμαγα μεχρι την Δευτερα Παρουσια!!
χαχαχαχα
Τι λεει αυτο τα παρακλαδι του facebook ?παιζει τιποτα η τζιφος..
παντως απο φωτο εχει και καλα γκομενακια.
Τι είναι αυτό πάλι?
ασε που μερικες λενε και το προφιλ στο φαισ οποτε πιανεσαι απο κει...