Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

brasidas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
κανένα πρόβλημα εγω...
απλα περιδιαβαίνοντας το φόρουμ κατάλαβα ότι παιζουν συχνα ζητήματα με κλώνους και άλλα χαζά....

Pasato

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε βρασιδα στο ζοο στο φατσα αλλα και στο φιλαρακια που ειπα και σε προηγουμενο μινιμα μου εχει ψευτικα νικ γιατι εχουν και κοσμο στον α33 που ειπες δεκα ατομα ειναι ολα και ολα και αναλονοντε με μαλακιες τι μεγαλο φορουμ......  ειναι ενα σιτε παρειστικο που δεν ψαχνοντε δεν ειναι καν σιτε γνωριμιων

brasidas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
Ναι βρε συ, αυτό είπα στο πιο κυριλέ...
δεν είναι γνωριμιών αλλά όπου μαζεύονται άντρες και γυναίκες καθημερινά να είσαι σίγουρος ότι δεν συζητανε μόνο για τα γραμματόσημα και τις πεταλούδες
Σου είπα θέλει τον τρόπο του… δεν έχει αναμμένο φωτάκι απ έξω ελάτε πηδιόμαστε αλλά κοκό υπάρχει και όχι λίγο όπως νόμισες
Και προσωπική μου άποψη πιο καλές περιπτώσεις βρίσκεις εκεί που τα προφίλ δεν έχουν είμαι έτσι τον έχω έτσι και την ψάχνω να είναι έτσι και γιουβέτσι.
Αυτά είναι τα κλασικά γνωριμιών στην τελική και τα οποία έχουν 90% fake χρήστες χρηστριες και fake μηνύματα και σκάσε και sms μπας και δεις το φως σου

Για κοκό βρίσκεις και στην Αθηνάς αλλά και στο εστιατόριο ή στην καφετέρια με θέα.... στα στέκι από παρέες....
στο ένα λες πόσα θες στο άλλο τρως πρώτα σαν καλό παιδάκι το φαγάκι σου και γίνεσαι σιγά σιγά γνωστός

Αλλά είπαμε....περί ορέξεως κολοκυθόπιτα

Άμα βιάζεσαι το καλύτερο από όλα μα όλα είναι εδώ.
Διαλέγεις πληρώνεις και παίρνεις  και υπάρχουν δεκάδες άλλοι συναγωνιστές που αλληλοενημερωνουν λέμε και μερικές μαλακιες να περνάει η ώρα αλλά και τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
θα ήθελα αν κάποιος φίλος να με βοηθήσει πάνω σε αυτό το θέμα.
Είχα στο facebook δεύτερο λογαριασμό για λόγους πονηρούς  ;) και ενώ όλα πήγαιναν καλά και είχα κάνει `φιλαράκια' αρκετά πιπίνια και παντρεμένες... επίσης δεν είχα κάποια φωτο μου που να είναι τολμηρή το αντίθετο μάλιστα μόνο που έκρυβα το πρόσωπο, σήμερα μου ήρθε στο μαιλ μου το παρακάτω κείμενο και ο λογαριασμός μου απενεργοποιήθηκε
Γεια σας,
Τα συστήματά μας δείχνουν ότι δεν έχετε χρησιμοποιήσει σωστά ορισμένες δυνατότητες της τοποθεσίας. Αυτό το email αποτελεί προειδοποίηση. Η κακή χρήση των δυνατοτήτων του Facebook ή η παραβίαση των όρων χρήσης του Facebook μπορεί να οδηγήσουν στην απενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας. Ανατρέξτε στο ....... για περισσότερες πληροφορίες.
Η ομάδα του Facebook

Αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής να βοηθήσει να μου πει τι θα κάνω και μπορώ να ξανα ενεργονοποιήσω το λογαριασμό ή τον έχασα για πάντα, ευχαριστώ

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
GIORGOSK εχω ακουσει ξανα για απενεργοποιηση λογαριασμου, νομιζω παντως πως μπορεις να τον επαναφερεις ακομα και με το ιδιο ονομα που ειχες πριν. Δεν ξερω μηπως απλως χρειαζεται αλλαγη στο mail που δινεις για επιβεβαιωση.
Οσο για το badoo, αλλαξε την γλωσσα απο ελληνικα σε αγγλικα και δεν θα χεις προβλημα να παιρνεις κ να στελνεις μηνυματα. Ρωσιδες στο fbook? Μπα, δεν ξερω τιποτα   :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
εγω βγηκα με μια που γνωρισα μεσω facebook 1,75 ξανθια σαλονικα φοιτητρια 21 χρονων  αλλα σε μια φωτο που μου στειλε δεν φαινοταν οτι ειχε καμια 50ρια κιλα παραπανω
..ηπιαμε μια μπυρα,φιληθηκαμε στο μαγουλο ...και εφυγα διακοπες ντεμεκ για σκοπελο....

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θα ήθελα αν κάποιος φίλος να με βοηθήσει πάνω σε αυτό το θέμα.
Είχα στο facebook δεύτερο λογαριασμό για λόγους πονηρούς  ;) και ενώ όλα πήγαιναν καλά και είχα κάνει `φιλαράκια' αρκετά πιπίνια και παντρεμένες... επίσης δεν είχα κάποια φωτο μου που να είναι τολμηρή το αντίθετο μάλιστα μόνο που έκρυβα το πρόσωπο, σήμερα μου ήρθε στο μαιλ μου το παρακάτω κείμενο και ο λογαριασμός μου απενεργοποιήθηκε
Γεια σας,
Τα συστήματά μας δείχνουν ότι δεν έχετε χρησιμοποιήσει σωστά ορισμένες δυνατότητες της τοποθεσίας. Αυτό το email αποτελεί προειδοποίηση. Η κακή χρήση των δυνατοτήτων του Facebook ή η παραβίαση των όρων χρήσης του Facebook μπορεί να οδηγήσουν στην απενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας. Ανατρέξτε στο ....... για περισσότερες πληροφορίες.
Η ομάδα του Facebook

Αν ξέρει κάποιος συναγωνιστής να βοηθήσει να μου πει τι θα κάνω και μπορώ να ξανα ενεργονοποιήσω το λογαριασμό ή τον έχασα για πάντα, ευχαριστώ

τον εχασες για παντα συναγωνιστη....Ειχα και εγω παλιοτερα δευτερο λογαριασμο για τους ιδιους σκοπους αλλα επειδη ειχα φωτο στο προφιλ τον λουτσο μου, με σβησανε...μου ειχαν στειλει προηγουμενως κατι μηνυματα απ'ολες τις παστες....κατι μικρα μου λεγανε "δε ντρεπεσαι, εδω μπαινουν και μικρα παιδια, τι θα πουν οι γονεις σου?", ενα αλλο απο ενα ξεκωλο εκ Θεσσαλονικης οτι διοργανωνεται παρτουζα παρτυ στη συμπρωτευουσα. Θα σου πουν οδο και συνθηματικο στο ταδε group του facebook". Αμα δε με σβηνανε θα γαμαγα μεχρι την Δευτερα Παρουσια!!
χαχαχαχα

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γιατι δεν μπορει να βγαλει γκομενα καποιος απο κει?

δεν τολμουν να βγουν ραντεβου οι γυναικες απο καποιον που εχουν γνωρισει στο FACEBOOK?

εγω μεχρι στιγμης στο λιγο που ασχολουμαι, εχω βγαλει 2. Η μια οδηγησε σε σχεση και η αλλη ηταν με μια παντρεμενη σκετη καυλα.Μεναμε και κοντα και περασαμε ζαχαρη. Αμα την ψαξεις την ιστορια λιγο, γαμας.

Τωρα ειμαι στο ψησιμο με ενα πιπινι...για πολυ γλειψιμο λεμε...Τελικα εχει και μερικα καλα αυτη η παπαρια το facebook

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
τον εχασες για παντα συναγωνιστη....Ειχα και εγω παλιοτερα δευτερο λογαριασμο για τους ιδιους σκοπους αλλα επειδη ειχα φωτο στο προφιλ τον λουτσο μου, με σβησανε...μου ειχαν στειλει προηγουμενως κατι μηνυματα απ'ολες τις παστες....κατι μικρα μου λεγανε "δε ντρεπεσαι, εδω μπαινουν και μικρα παιδια, τι θα πουν οι γονεις σου?", ενα αλλο απο ενα ξεκωλο εκ Θεσσαλονικης οτι διοργανωνεται παρτουζα παρτυ στη συμπρωτευουσα. Θα σου πουν οδο και συνθηματικο στο ταδε group του facebook". Αμα δε με σβηνανε θα γαμαγα μεχρι την Δευτερα Παρουσια!!
χαχαχαχα
εγώ δεν είχα καμία άσεμνη φώτο, το μόνο που είχα κάνει ήταν να φτιάξω ένα γκρουπ για μια γνωστή πορνοσταρ που είμαι φανατκος θαυμαστής της, δεν υπήρχε ανάλογο γκρουπ για αυτήν και της είχα βάλει εκατοντάδες φώτο της αλλά όχι άσεμνες, το γκρουπ υπάρχει ακόμα - έχει 1300 μέλη - δεν το έχουν σβήσει οπότε δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό... δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Στο facebook υπάρχουν πολλά προφίλ απο κοπέλες που εκδίδονται.
Αν κάνετε search για "μουνίτσα", "καυλίτσα", "καύλα", "μουνάρα" κτλ. θα δείτε πολλά τέτοια προφίλ...

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
αυτο το compare hotness τι παιζει ρε παιδια? ξερει κανεις?

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Τι λεει αυτο τα παρακλαδι του facebook ?παιζει τιποτα η τζιφος..
παντως απο φωτο εχει και καλα γκομενακια.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Τι λεει αυτο τα παρακλαδι του facebook ?παιζει τιποτα η τζιφος..
παντως απο φωτο εχει και καλα γκομενακια.

Τζίφος φίλε! Για να φλερτάρεις με μυνήματα κλπ πρέπει να πλερώσεις

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
οντως μαλακια αυτο!παντως εχει αμετρητο μουνι

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ασε που μερικες λενε και το προφιλ στο φαισ οποτε πιανεσαι απο κει...

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
ασε που μερικες λενε και το προφιλ στο φαισ οποτε πιανεσαι απο κει...

Ναι! Και τους κάνεις αίτημα φιλίας και σε φτύνουν..άστα να πάνε. :jerking: Εδώ από dating site που είναι τσάμπα, είχα αναρτήσει φότο μου και βρέθηκε μια και μου έστειλε μύνημα δίνοντάς μου παράλληλα και το e mail της. Της έστειλα στο mail της και μ'έκλασε. Άσε...φιλε για τον μπέο είναι οι κοπελιές :uglystupid:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Συμβουλη γι ανα βρισκετε μουφ απροφιλ σοτ φεις...Παρτε την φωτο και βαλτε την στο tineye.com
θα σας την βριε σοτ πιτς φιτιλι.Εγω σημερ αβρηκα οτι καμια 25+ απο τις γκομενε ςπου ειχα ειχαν ψευτικες φωτο και αμλλον ειναι...αντρες.λολ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom