gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
+100000000000000000μεγαλη βλακεια ειναι το facebook
+100000000000000000μεγαλη βλακεια ειναι το facebook
Αντε γραφτητε στο mail.ru να βρειτε την υγεια σας και να μαθετε και κανενα Ρωσσικο !!!μεγαλη βλακεια ειναι το facebook
Μπορώ πλέον να συμπεράνω με ασφάλεια ότι σε αυτά τα sites είναι mod στελέχη της Αρχιεπισκοπής και τα μέλη τους είναι όλα του Κατηχητικού.
κλασσικες ελλεινιδες
μια φορα μιλαγα με μια και μου κανει,θελω να παμε πρωτα για καφε,μετα γα φαι,μετα για ποτακι,μετα σινεμα,μετα ποτακι ξανα και μετα σε ξενοδοχειο
[size=13pt]και τις λεω τι λες μωρη και εγω σπιτι μου ποτε θα παω[/size]
κυκλοφορουν κατι ψοφιες πουναι ετοιμες για πουτσο
οι πιο πολλες το παιζουν ιστορια
κλασσικες ελλεινιδες
μια φορα μιλαγα με μια και μου κανει,θελω να παμε πρωτα για καφε,μετα γα φαι,μετα για ποτακι,μετα σινεμα,μετα ποτακι ξανα και μετα σε ξενοδοχειο
και τις λεω τι λες μωρη και εγω σπιτι μου ποτε θα παω
πορνομεταναστευση τωρα!
ρε μαγκα στην παραθεση διαβαζοντεΝαι συμφωνώ κι εγώ ότι στα zoo sxeseis fatsa κλπ από τα fake που κυκλοφορούν χάνεις την μπάλα άσε που στα παίρνουν κάθε λίγο και λιγάκι με sms και αλλά κόλπα
Πιο παλιά είχα πετύχει κάνα δυο καλές καταστάσεις στο ή mambo.gr (δεν είμαι σίγουρος πια) αλλά μάλλον έκλισε τώρα και δεν το βρίσκω. Παροδικά ή όχι δεν ξέρω
Καλή κατάσταση δείχνει να έχει και το αλλά στο πιο κυριλέ , δηλαδή μη πας με την παραμάσχαλα και το παίζεις ήρθε ο μέγας και πέστε κάτω όλες για πάρτη μου
Μεγάλο φόρουμ κι εκεί και όσα ΠΜ τραβά η ψυχή σου κλπ τσαμπέ........
Θέλει την υπομονή του το σπορ αυτό και τον σωστό χειρισμό και δεν γουστάρω να μπαίνω σε σίτε που για τα αυτονόητα πάνε να στα αρπάξουν με sms και άλλα κολπάκια
ρε μαγκα στην παραθεση διαβαζοντε
φιλε τον βρασιδα & τον βραγιδα,τι τους εχεις???ρωταω γιατι ηταν μελη εδω..και πως το έκανα αυτό βρε σεις??