Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
τελικα δεν μο απαντησε κανεις.......το BADOO εχει προβλημα?..στα μηνυματα?

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αντε ας πω και εγω καμια δυο εμπειρες...
Κοιταξτε,καλα γκομενακια ΝΑι θα βρειτε,αλλα να της προσεκγισετε κανονικοτατα,σαν εξω.Μην μασατε και λετε παπαριες σε στυλ "εισαι κουκλα κτλ",τ αακουνε συνεχεια.

Να κατι που δοκιασα εγω:
Θα ηθελα να σε γνωρισω με εναν ορο.
Ρωταει αυτη τι?
Λεω πρεπει να ξεριες να φιλας ΚΑΛΑ!
(το τονισα,πρπεει να καταλαβει οτι δεν ειναι το μουνι της το επαθλο αλλα ΕΣΥ.Πολυ βασικο αυτο και στο νετ και εξω και παντου.)
Να μην μακριγορω ,μετα αρπαχτηκα απο το ζωιδο της(σκορπιος) και πολλα ακομη κ βγηκαμε γι αποτακι κτλ κτλ;)

Γενικα ομως ειναι η Ελληνιδες γι ατο πουτσο ολες.Δλδ βλεπω σε αλλα σαιτ με ξενες,που εχ ωκαι προφιλ με κανα δυο φωτος(σε αλλα σαιτ σωμα σε αλλα κανονικα,χωρι ςνα δειχνω κατι)και αφηνουν καποιο καλο σχολειο,η και στελνουν μυνημα.Η Ελληνιδες ομως...σκροοοφες.Γιαυτο μπαινω στο Φατσα και τις βριζω κανονικα σε συτλ "Αποτυχημενη λεσβια.Ποτε εφαγε ςπουτσο κτλ" και λυσανε οι μαλακισμνες...λολ

Pasato

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια σημερα πηρα ενα μαιλ απο το και μου εγραφε οτι το αφησανε ελευθερο για δυο μηνες...
εμπαινα ποιο παλια ειχα βρει και μια κοπελια αλλα στραβωσε μετα τα πηρα στο κρανιο και την εκανα ειχα να μπω κανενα χρονο. Ξερει κανεις τι παιζει?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κυκλοφορουν κατι ψοφιες πουναι ετοιμες για πουτσο
οι πιο πολλες το παιζουν ιστορια
κλασσικες ελλεινιδες
μια φορα μιλαγα με μια και μου κανει,θελω να παμε πρωτα για καφε,μετα γα φαι,μετα για ποτακι,μετα σινεμα,μετα ποτακι ξανα και μετα σε ξενοδοχειο
και τις λεω τι λες μωρη και εγω σπιτι μου ποτε θα παω
πορνομεταναστευση τωρα!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
κλασσικες ελλεινιδες
μια φορα μιλαγα με μια και μου κανει,θελω να παμε πρωτα για καφε,μετα γα φαι,μετα για ποτακι,μετα σινεμα,μετα ποτακι ξανα και μετα σε ξενοδοχειο
[size=13pt]και τις λεω τι λες μωρη και εγω σπιτι μου ποτε θα παω[/size]

:2funny: :2funny: :2funny:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
κυκλοφορουν κατι ψοφιες πουναι ετοιμες για πουτσο
οι πιο πολλες το παιζουν ιστορια
κλασσικες ελλεινιδες
και τις λεω τι λες μωρη και εγω σπιτι μου ποτε θα παω
πορνομεταναστευση τωρα!

χ 10000000

brasidas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
Ναι συμφωνώ κι εγώ ότι στα zoo sxeseis fatsa κλπ από τα fake που κυκλοφορούν χάνεις την μπάλα άσε που στα παίρνουν κάθε λίγο και λιγάκι με sms και αλλά κόλπα
Πιο παλιά είχα πετύχει κάνα δυο καλές  :boobies: καταστάσεις στο ή mambo.gr (δεν είμαι σίγουρος πια) αλλά μάλλον έκλισε τώρα και δεν το βρίσκω. Παροδικά ή όχι δεν ξέρω  :headbang:

Καλή κατάσταση δείχνει να έχει και το αλλά στο πιο κυριλέ  :tits:, δηλαδή μη πας με την  :piss: παραμάσχαλα και το παίζεις ήρθε ο μέγας και πέστε κάτω όλες για πάρτη μου
Μεγάλο φόρουμ κι εκεί και όσα ΠΜ τραβά η ψυχή σου κλπ τσαμπέ........  :dancing:

Θέλει την υπομονή του το σπορ αυτό  και τον σωστό χειρισμό και δεν γουστάρω να μπαίνω σε σίτε που για τα αυτονόητα πάνε να στα αρπάξουν με sms και άλλα κολπάκια   :idiot:

brasidas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
Ναι συμφωνώ κι εγώ ότι στα zoo sxeseis fatsa κλπ από τα fake που κυκλοφορούν χάνεις την μπάλα άσε που στα παίρνουν κάθε λίγο και λιγάκι με sms και αλλά κόλπα
Πιο παλιά είχα πετύχει κάνα δυο καλές  :boobies: καταστάσεις στο ή mambo.gr (δεν είμαι σίγουρος πια) αλλά μάλλον έκλισε τώρα και δεν το βρίσκω. Παροδικά ή όχι δεν ξέρω  :headbang:

Καλή κατάσταση δείχνει να έχει και το αλλά στο πιο κυριλέ  :tits:, δηλαδή μη πας με την  :piss: παραμάσχαλα και το παίζεις ήρθε ο μέγας και πέστε κάτω όλες για πάρτη μου

Θέλει την υπομονή του το σπορ αυτό  και τον σωστό χειρισμό και δεν γουστάρω να μπαίνω σε σίτε που για τα αυτονόητα πάνε να στα αρπάξουν με sms και άλλα κολπάκια  :idiot:

brasidas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
κάτι πατάω λάθος γμτττττττττ

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ πάντως μέσα απο διαφορα τέτοια sites  εχω γαμησει και καλα κομμάτια

brasidas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0

Θέλει την υπομονή του το σπορ αυτό  και τον σωστό χειρισμό και δεν γουστάρω να μπαίνω σε σίτε που για τα αυτονόητα πάνε να στα αρπάξουν με sms και άλλα κολπάκια  :idiot:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Θέλει την υπομονή του το σπορ αυτό  και τον σωστό χειρισμό και δεν γουστάρω να μπαίνω σε σίτε που για τα αυτονόητα πάνε να στα αρπάξουν με sms και άλλα κολπάκια   :idiot:
ρε μαγκα στην παραθεση διαβαζοντε  :think:

brasidas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
καμία σχέση μαν....
και κανένα πρόβλημα να μιλήσω σε τηλεφωνο άν κάποιος θέλει να κάνει τσεκ.....

brasidas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
Ξανά βάζω το κείμενο μου μπας και το έκοβε επειδή είχα www !!!
Αν ναι να το προσέχω να μη το ξανακάνω,
απλά είδα κι άλλες απαντήσεις με www και νόμιζα πως δεν υπήρχε πρόβλημα

[quote author=brasidas]
Πιο παλιά είχα πετύχει κάνα δυο καλές  :boobies: καταστάσεις στο mabbo.gr  ή mambo.gr (δεν είμαι σίγουρος πια) αλλά μάλλον έκλισε τώρα και δεν το βρίσκω. Παροδικά ή όχι δεν ξέρω  :headbang:

Καλή κατάσταση δείχνει να έχει και το a33.gr αλλά στο πιο κυριλέ  :tits:, δηλαδή μη πας με την  :piss: παραμάσχαλα και το παίζεις ήρθε ο μέγας και πέστε κάτω όλες για πάρτη μου

[/quote]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom