Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
μηπως να σου δωσει και ΑΦΜ ? ε ρε τι ακουμε
δεν ακους.... διαβάζεις.. :-P
μηπως να σου δωσει και ΑΦΜ ? ε ρε τι ακουμε
δεν ακους.... διαβάζεις.. :-P
ειναι αληθεια πως οι περισσότερες εχουν φωτογραφίες που εχουν καραστηθει , εχουν βαλει τα extension τους κτλ κτλ..
εγω παντως αν η γκομενα δεν εχει αρκετες φωτογραφίες τις (απο διακοπες, με φιλους κτλ) και δεν εχει και καμερα στο msn δεν το προχωράω...
Τί παίζει εκεί πέρα..; Αξίζει να μπεις..; Κ πως μπαίνεις ακριβώς..;
Διάβασε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ το thread κ θα τα μάθεις όλα!
Μπορείς να μου πεις πόσες σελίδες πίσω, γιατί δεν μπορώ να τις δω όλες..!
Έχει δίκιο ο Swordmaster, όσο περισσότερες φωτο έχει κάποια με την παρέα της, από διακοπές, ταξίδια, ξενύχτια κτλ, τόσο πιθανότερο είναι να 'ναι το προφίλ αληθινό κι όχι ψεύτικο.. Προφίλ από γκόμενες που 'χουν μόνο καμιά δεκαριά φωτο, όλο μόνες τους κ σε πρόστυχες πόζες μ' εσώρουχα κτλ, είναι πολύ πιθανό να τα 'χουν κάνει κάποιοι που θέλουν να σπάσουν πλάκα ή να εκδικηθούν τις πρώην τους..!
Επειδή εγώ γενικά ήμουν κατά των chatroom κι αυτών των site μέχρι πρόσφατα, ποτέ δεν έχω μπει στο msn αν κι έχω ακούσει πολλά..! Τί παίζει εκεί πέρα..; Αξίζει να μπεις..; Κ πως μπαίνεις ακριβώς..; Εγώ έχω hotmail κ νομίζω ότι μπορώ να μπω από κει..
και τωρα εχει πολλες επιλογες σχετικα με το τι να βλεπει ο καθενας.Το Facebook προχωρα σε αλλαγές καθώς τα μέλη του ξεπέρασαν πλέον τα 350,000,000. Οπως ανακοίνωσε ο ιδρυτής του, ο Mark Zuckerberg, τα γεωγραφικά δίκτυα έχουν πλέον, τα περισσότερα, τόσα πολλά μέλη που δεν έχουν καμία χρησιμότητα. Ετσι λοιπον σε λίγες βδομαδες δεν θα μπορεί κάποιος να κάνει εγγραφή σε αυτά τα δίκτυα. Απο την άλλη οι χρήστες θα έχουν μια διαφορετική, πιο αναλυτική, επιλογή σχετικά με το ποιοι θα μπορούν να βλέπουν το κάθε τι που θα κάνουν και θα ανεβάζουν στο facebook...
προσφατα βρηκα στο facebook groups απο χρηστες που αναζητουν ατομα για συμμετοχη σε ουζα η για γνωριμια με σκοπο την ελευθερη σχεση...ειχε γινει θεμα κ παλιοτερα νομιζω σε εφημεριδα...γνωριζει κανεις κατι η εχει συμμετασχει σε αναλογα groups?
Το Facebook προχωρα σε αλλαγές καθώς τα μέλη του ξεπέρασαν πλέον τα 350,000,000. Οπως ανακοίνωσε ο ιδρυτής του, ο Mark Zuckerberg, τα γεωγραφικά δίκτυα έχουν πλέον, τα περισσότερα, τόσα πολλά μέλη που δεν έχουν καμία χρησιμότητα. Ετσι λοιπον σε λίγες βδομαδες δεν θα μπορεί κάποιος να κάνει εγγραφή σε αυτά τα δίκτυα. Απο την άλλη οι χρήστες θα έχουν μια διαφορετική, πιο αναλυτική, επιλογή σχετικά με το ποιοι θα μπορούν να βλέπουν το κάθε τι που θα κάνουν και θα ανεβάζουν στο facebook...
καλητερη λυση ειναι να μην εχεις καθολου τετοιους λογαριασμους.ρεεεε αλλαξε τελικα η μαλακια... και γαμηθηκαν ολα
πρωτα ειχε επιλογη στο τι να βλεπει καποιος οταν σε ψαχνει(οχι φιλος σου, ασχετος). τωρα παω στο privacy settings, στο search και δεν εχει τετοια επιλογη! κανω ενα preview και δειχνει και τη φατσα μου, pages, friends. πώς σκατα το αλλαζω να το κανω οπως πριν? ειναι κατι που δεν το βλεπω? βοηθηστεεεε κλαψ
ρυθμισεις-ρυθμισεις απορρητου-πληροφοριες προφιλρεεεε αλλαξε τελικα η μαλακια... και γαμηθηκαν ολα
πρωτα ειχε επιλογη στο τι να βλεπει καποιος οταν σε ψαχνει(οχι φιλος σου, ασχετος). τωρα παω στο privacy settings, στο search και δεν εχει τετοια επιλογη! κανω ενα preview και δειχνει και τη φατσα μου, pages, friends. πώς σκατα το αλλαζω να το κανω οπως πριν? ειναι κατι που δεν το βλεπω? βοηθηστεεεε κλαψ
ρυθμισεις-ρυθμισεις απορρητου-πληροφοριες προφιλ