st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
Μην το λες φιλε!!! Εχω φιλο που ασχολειται θερμα με το θεμα και εχι ΤΡΟΜΕΡΟ ποσοστο επιτυχιας.Με Facebook ΚΑΝΕΙΣ δε γάμησε !!!!!!
Εχω παθει την πλακα μου. Μεσα στη βδομαδα βγαινει τουλαχιστον με δυο τρεις διαφορετικες. Απ τις οποιες καποιες θα του κατσουν κι απ το πρωτο βραδυ. Τις γαμαει κανα δυο φορες και συνεχιζει για νεες κατακτησεις. Οσες αξιζουν(στο γαμησι) τις εχει για κανα backup ξεμπουκωμα. Παιζει με καλα μουνακια γενικα. Να φανταστειτε οτι εχει στειλει και αρκετες γιατι ενω στις φωτογραφιες εδειχναν καλες(ωραια προσωπακια), οταν τις εβλεπε απο κοντα ειχαν καποια κιλακια(μην νομιζετε τιποτα χοντρες απλα ειναι πολυ επιλεκτικος)
Οι κατηγοριες που παιζει ειναι 25 με 45 αυστηρα αλλα κυριως 30 με 40. Ειδικα ψαχνει παντρεμενες χωρισμενες. Αυτες ξερουν τι θελουν και γαμιουνται χωρις πολλα πολλα. Εχει φαει μυθικα μιλφ με σωματα που θα ζηλευαν και 20χρονες.
Υπαρχουν και καποιες που ψαχνονται για σχεση αλλα τους το ξεκωβει απ την αρχη κι αν δεν ψηνονται τις στελνει.
Μου χει πει βεβαια οτι παιζουν και <<Ελλεινηδες ??αλλα της παιρνει γραμμη και δεν μπαινει καν στον κοπο να ασχοληθει μαζι τους.
Ο φιλος ειναι γυρω στα 27 με 28 ευπαρουσιαστους (μην νομιζετε κανα μοντελο ομως) απλα εχει αυτοπεποιθηση και ανεση με τις γυναικες.