Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ΑΥΤΟ να το προσέξει πες στον φίλο σου... μη τυχόν τον πάρουν χαμπάρι κ ψάχνει για δουλειά... :headbang: (είναι κ δύσκολες εποχές)...
Εκει που ειναι δεν εχει ιδιαιτερο προβλημα ειναι πολυ χυμα.
Ασε που ειναι και οικονομικα ευκαταστατος

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ΑΥΤΟ να το προσέξει πες στον φίλο σου... μη τυχόν τον πάρουν χαμπάρι κ ψάχνει για δουλειά... :headbang: (είναι κ δύσκολες εποχές)...

Δυσκολεs  δεν θα πει τιποτα.......
Παντωs δεν εχω λογο για να μην πιστεψω τον συναδελφο αλλωστε..........αλλα μου κανει εντυπωση πωs εναs ανετοs κανει ψηστηρι via facebook.........ενω εξω  η θαλασσα υπαρχει απλοχερα......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παντωs δεν εχω λογο για να μην πιστεψω τον συναδελφο αλλωστε..........αλλα μου κανει εντυπωση πωs εναs ανετοs κανει ψηστηρι via facebook.........ενω εξω  η θαλασσα υπαρχει απλοχερα......
Αυτός μπορεί να είναι το ίδιο άνετος και έξω...αλλά υπάρχουν  πολλές γκόμενες που στο διαδίκτυο είναι πιο προσεγγίσιμες απ' ότι είναι στην "θάλασσα"! ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
αλλα μου κανει εντυπωση πωs εναs ανετοs κανει ψηστηρι via facebook.........ενω εξω  η θαλασσα υπαρχει απλοχερα......
Θεωρει οτι αυτος ο χωρος ειναι κυριως για ατομα που ψαχνουν να γαμηθουν. Και επισης του χει βγει και τον παει καλα.Πολυ καλυτερα απ  οταν πηγαινε σε μπαρ ή εξω.
Αν δεν ειχε επιτυχια ισως να μην ασχολουνταν καθολου.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αυτός μπορεί να είναι το ίδιο άνετος και έξω...αλλά υπάρχουν  πολλές γκόμενες που στο διαδίκτυο είναι πιο προσεγγίσιμες απ' ότι είναι στην θάλασσα! ;)
Μπορει............αλλα κακα τα ψεμματα φιλε μου.......Ο  ανετοs ο αντραs ο ψηστηρ-μαν που λενε προτιμαει να εχει ιδιαν γνωσιν του θηραματοs του και δεν αρκειται σε φωτο η σε περιγραφεs........Οπωs επισηs και η πιπινομουνοβνα γυναικαρα ξερει οτι θα περπατησει στο δρομο και θα κανει διαδηλωση , αντι να κρυβεται πισω απο μια οθονη.....αυτη την αντιληψη εχω!!!  

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπορει............αλλα κακα τα ψεμματα φιλε μου.......Ο  ανετοs ο αντραs ο ψηστηρ-μαν που λενε προτιμαει να εχει ιδιαν γνωσιν του θηραματοs του και δεν αρκειται σε φωτο η σε περιγραφεs........Οπωs επισηs και η πιπινομουνοβνα γυναικαρα ξερει οτι θα περπατησει στο δρομο και θα κανει διαδηλωση , αντι να κρυβεται πισω απο μια οθονη.....αυτη την αντιληψη εχω!!!  
Εντάξει το ένα δεν αναιρεί το άλλο!Δεν σου είπε ότι επειδή μπαίνει στο facebook....δεν πάει σε μπαρ και κλαμπάκια!Η ίδια πιπινομούνοβνα όμως που μπορεί να μην σου δώσει σημασία έξω...με τον κατάλληλο χειρισμό μέσω τσατ μπορεί να την προσεγγίσεις!Και το καλό είναι ότι έχεις όλες τις πιπινομούνοβνες μαζεμένες!Το real καμάκι βέβαια έχει άλλη χάρη...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εντάξει το ένα δεν αναιρεί το άλλο!Δεν σου είπε ότι επειδή μπαίνει στο facebook....δεν πάει σε μπαρ και κλαμπάκια!Η ίδια πιπινομούνοβνα όμως που μπορεί να μην σου δώσει σημασία έξω...με τον κατάλληλο χειρισμό μέσω τσατ μπορεί να την προσεγγίσεις!Και το καλό είναι ότι έχεις όλες τις πιπινομούνοβνες μαζεμένες!Το real καμάκι βέβαια έχει άλλη χάρη...
Βρε τιs πιπινομουνοβνεs!!!!!!!!!!!!!  και μετα διαμαρτυρονται οτι εξω δεν υπαρχουμε.......
Ηλεκτρονικο το θενε το ψηστηρι λοιπον??????????
Δεν μαs το λενε απ την αρχη....να μη ξοδευουμε τζαμπα σαλιο στο δρομο??????  χαχαχαχαχαχαχα

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
εχω κάνει 2ο λογαριασμό για να γνωρίσω ξεκωλακια έχω γίνει `φίλος΄με αρκρτές και σποπευω αργοτερα να προχωρήσω....
όμως τις τελευταίες μέρες ότα παω να κανω αίτημα φιλίας βγαίνει αυτό το μύνημα:
Warning! You are engaging in behavior that may be considered annoying or abusive by other users.

Sometimes people get these warnings for simply misusing one of our features.

Which of the following links describes what you were trying to do? Clicking on a link will take you to more information on how to use Facebook's features.

Using Applications
Networking/meeting new people
Connecting with Classmates/Friends
Promoting a business, product or service

Further misuse of site features may result in a temporary block or your account being permanently disabled.

Ξερει κανείς τ'ιποτα???? γιατί γίνετε αυτό?

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Το εχεις σκισει το συστημα στο ''add friend''.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
μετα απο καποιες μερες θα στρωσει!

jimmys13

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες,προσοχη ειναι μερικες που λενε οτι ειναι δεσμευμενες,και ψαχνουν κατι για μια και εξω.στην συνεχεια σου λενε βαλε μου μια καρτα στο κινητο να σε παρω να συνενοηθουμε (το κιν τους δεν στο δινουν με τιποτα).ειναι μουφα,θα τις βαλεις καρτα και μετα  :think: προσεξτε.εγω ευτηχως δεν την επαθα.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μου ελεγε ενας φιλος το πρωι οτι ενας ξαδερφος του ειναι ολη μερα μεσα στο facebook,και ασχολητε μονο με παντρεμενες και ζωντοχηρες.δεν προλαβαινει να γαμαει ολη μερα.το πρωι ασχολητε με τις παντρεμενες διοτι οι αντρες του λειπουν στην δουλεια,και το βραδυ με τις ζωντοχηρες.επειδη δεν εχω ασχοληθει με αυτη τη μαλακια το facebook υπαρχει περιπτωσει να ειναι καμια μουνοφωλια?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
προφανως δε σε νοιαζει η γνωμη μου αλλα ως γκομενα που χωνεται παντου :P θ σου πω...
στο φεις μπορεις να βρεις τα παντα...
βαζουνε ψευτικα προφιλ γ να τραβανε κοσμο...
γ πολλους το "παντρεμενη"ειναι διευκολυνση(οχι δεσμευσεις)ισως κ αφροδιασιακο...
γενικα μου φαινεται απιθανο το μουνοφωλια που λες...
βεβαια δε ξερω κ γ τι ηλικιες μιλαμε... :-

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν ξερω παντως βλεπω τον τελευταιο καιρο γινεται ενας χαμος!! απο μικες εως πολυ μεγαλες! καθονται πολλες ωρες! ανταλασουνε msn και μετα γινεται παιχνιδι!!
τωρα για ζωντοχηρες και για μιλφ θα σε γελασω! εγω απλα βλεπω οτι γινεται ενας χαμος με το facebook!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Όσες ώρες γράψεις τόσο θα φας απλό είναι.
Αγαθά κόποις κτώνται

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εν συντομια και μετα απο καμποσα χρονια απασχολησης στα τσατ:
-Στο zoo καλυτερα να μιλατε σε γκομενες χωρις φωτο, μπορειτε να βρειτε διαμαντακια εκει, δεν ειναι μονο οι χαλιες και τελειωμενες απο πισω και σιγουρα δεν θα ειστε ενας απο τους 300 που θα την πεσουν σε μια γκομεναρα με 5-10 φωτο οποτε συγκεντρωνετε πολλες πιθανοτητες απαντησης.
- Με δικη σας φωτο τα πραγματα γινονται ευκολοτερα, καλυτερα σιγουρα απ το να ψαχνετε πρωτοτυπη ατακα για να σας προσεξει οταν της μιλανε ηδη 5-10-20 τυποι. Στα προφιλ σας θα μπουν λιγες για να δουν τι εχετε γραψει, προσωπικα μπαινω στα δικα τους για να συγκεντρωνω Info σχετικα με το υποψηφιο θυμα ;-)
- Δεν ειναι κακη ιδεα να δηλωνετε δεσμευμενοι, πολλες απο εκει μεσα ειναι δεσμευμενες/παντρεμενες (μην πω η πλειοψηφια κιολας) και δεν θα τις χαλασει επομενως κατι τετοιο. Απο επιπεδο παντως λιγα πραγματα, πολλα περιεργα φρουτα και αρκετοι γκει..
-Στο facebook καλυτερα τα πραγματα, περισσοτερα σοβαρα ατομα εχουν προφιλ εκει και το καλο (ή κακο;) ειναι πως βλεπεις φωτο πριν καλα καλα την κανεις add. Βεβαια πολλοι προτιμουν την ανωνυμια εκει μια και εκτιθεσαι σε κοινους γνωστους, φιλους..και γκομενα, οκ :P Παντως σιγουρα θελει παραπανω ψησιμο απ οτι καποια που γνωριζεις καπου εξω.

MystiriosLover

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
από τα 14 μου ασχολούμαι με υπολογιστές, internet κλπ... στα dating sites όσοι/όσες μπαίνουν (για να μην κριβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας) έχουν έναν κοινό σκοπό... να βρούνε κάποιον/a να κάνουνε είτε σχέση, είτε cyber sex, είτε μια ξεπετά!  ένα παράδειγμα... στο hi5 (site γνωριμιών) υπάρχουν στην πλειοψηφία παιδιά από 12 έως 20 χρόνον... στα γυναικεία profiles, στην πλειοψηφία τουλάχιστον, θα βρείτε κοπέλες 16 και κάτω με φωτός με μαγιό (τώρα που είναι καλοκαίρι) με καυτές πόζες που θα ζήλευαν και 20+ "χρονες" και τον χειμώνα επειδή αυτές οι φωτός παλιώνουν πάνε και βάζουν φωτός με εσώρουχα, και όλα αυτά τα κάνουνε με μοναδικό σκοπό να τραβήξουνε την προσοχή από αγόρια και να μαζέψουν όσο περισσοτερους μπορούνε... αντίστοιχα στα αγόρια θα δεις στην κατηγορια με τα σχόλια (comments) μια λίστα από κοπέλες που αφήνουν τα msn τους και στη λίστα με τα updates να λένε την μια και την άλλη καύλα... για μένα τα dating sites το μονο που προσφέρουν είναι ευκαιρία στους παιδεραστές (λόγο τον προκλητικών φωτογραφιών που βάζουν πλέον τα πιτσιρίκια 16 και κάτω) και επίσης δεν θα έπρεπε να λέγονται sites γνωριμιών αλλα sites ελευθερου πηδήματος! στην απορία του παιδιού στο αρχικό post απλά κανε ένα hi5 βάλε 5-6 pics σου και ακόμα και ο κουασιμόδος να είσαι που λέει ο λόγος πίστεψε με με λίγη υπομονή θα βρείς και εσύ μια ξεπετά! όλες και όλοι εκεί ψάχνονται (και λέω όλοι γιατί ποιος ο λόγος να βάλεις pic δικια σου σε ένα site μονο και μονο για να γνωρίσεις κόσμο? αν ήθελε κάποιος να γνωρίσει μονο κόσμο τότε δεν θα έβαζε pics γιατί γνωριμίες κάνουμε με παιδιά που έχουνε κάποιο επίπεδο, η έστω κοιτάμε μονο χαρακτήρα και όχι εμφάνιση!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom