Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.107
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Το Facebook ανοίγει μέρος του κώδικα

Πιστοί στις δηλώσεις υποστήριξης του ανοικτού κώδικα, οι υπεύθυνοι του Facebook ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι θα διαθέσουν σε κάθε ενδιαφερόμενο μέρος του εσωτερικού κώδικα Scribe στον οποίο βασίζεται η δημοφιλής υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης. Ο κώδικας Scribe είναι υπεύθυνος για την καθημερινή διαχείριση του τεράστιου όγκου δεδομένων που διακινείται στο Facebook.

Αν και το άνοιγμα του κώδικα είναι ουσιαστικά μια εξέλιξη με ελάχιστο ενδιαφέρον για τους απλούς χρήστες της υπηρεσίας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ασχοληθούν μαζί του πολλοί άνθρωποι που διαθέτουν τις ειδικές γνώσεις, έστω από περιέργεια και μόνο. Παράλληλα, με αυτή την κίνηση το Facebook επιχειρεί να στείλει μήνυμα σε όσους το κατηγορούσαν για μυστικοπάθεια και απροθυμία να αποκαλύψει την υποδομή πάνω στην οποία στηρίζεται.

Δεν είμαστε σε θέση να πούμε αν αυτή η εξέλιξη θα αποτελέσει το έναυσμα για περαιτέρω βελτίωση της υπηρεσίας. Το σίγουρο είναι ότι θα ικανοποιηθεί η περιέργεια των ειδικών, καθώς το Facebook είναι ένας πολύ σημαντικός κόμβος στο Internet, απ' όπου περνούν καθημερινά εκατομμύρια μηνύματα, φωτογραφίες και άλλα δεδομένα.
 

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.524
Κριτικές
11
Like
3.384
Πόντοι
4.615
Είναι βασικό να μπορεί να διαθέσει κανείς χρόνο σε ένα site γνωριμιών και να έχει αμέτρητη υπομονή, γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα φάει αρκετά ''φτυσίματα'' εκεί μέσα από διάφορες μετρίου επιπέδου σε όλα γυναίκες οι οποίες την έχουν δει ντίβες και εκλεκτικές, ψάχοντας τον πρίγκηπα με την πόρσε. Από εκεί και έπειτα, καλό είναι να πουλάει κανείς κυριλίκι εκεί μέσα, και όχι να το παίζει ο σούπερ γκόμενος ή πηδηχταράς, γιατί δεν έχει και μεγάλη τύχη. Με αυτόν τον τρόπο μετά από κάμποσους μήνες αφλογιστίας πέτυχα κάτι από τα singles. Και μιλάμε για μη επαγγελματία ή ημιεπαγγελματία, απλά κάποια που ήθελε εναγωνίως να εκτονώσει τις ορμές της και έψαχνε άντρα μέσω του διαδικτύου.
 

powtoc

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
ξεκινω διαδικασια γνωριμιας με ζευγαρι στο εν λογω σαιτ
και θελω να ρωτησω αν εχει καποιος καποια εμπειρια απο εκει.
ποσο ειναι αληθινα, οντως amateur, και ασφαλη.

ειναι απλα ανθρωποι οπως εγω που ψαχνουν να ανοιξουν τα ορια τους ή κατι υποπτο και
πονηρο υπαρχει?
 

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.107
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Επικίνδυνο video απειλεί τους χρήστες του Facebook

Όσοι έχουν λογαριασμό στο Facebook γνωρίζουν την τάση αρκετών φίλων τους να στέλνουν πάσης φύσεως μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων και προτάσεων για αστεία videos. Αυτό επιχειρούν να εκμεταλλευτούν επιτήδειοι, οι οποίοι διοχέτευσαν στο Facebook ένα μήνυμα που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των χρηστών.

Ο ειδικός σε θέματα ασφαλείας Guillaume Lovet προειδοποιεί ότι κυκλοφορεί ένα μήνυμα στο Facebook το οποίο παραπέμπει σε ένα "ενδιαφέρον" video. Το link παραπέμπει σε μια σελίδα της Google, η οποία με τη σειρά της στέλνει το χρήστη σε μια άλλη σελίδα. Εκεί εμφανίζεται ένας video player, ο οποίος ζητά από το χρήστη να εγκαταστήσει τον κατάλληλο codec για να παρακολουθήσει το video. Φυσικά, δεν πρόκειται για codec, αλλά για Trojan που εμφανίζει στον υπολογιστή ψευδή μηνύματα ασφαλείας, καλώντας τους χρήστες να κατεβάσουν λογισμικό για την αφαίρεση μολυσμένων αρχείων.

Η Google ανακοίνωσε ότι διεξάγει συνεχείς έρευνες προκειμένου να εντοπίσει όσους χρησιμοποιούν τις σελίδες της ως όχημα για να εισέλθουν σε υπολογιστές ανυποψίαστων χρηστών.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε ιστοσελίδες που προτείνουν την εγκατάσταση λογισμικού στον υπολογιστή. Ακόμα και αξιόπιστες ιστοσελίδες πέφτουν πολλές φορές θύματα απατεώνων που καταφέρνουν να εκμεταλλεύτουν κενά ασφαλείας.
 

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Μηνύματα
1.120
Like
4
Πόντοι
16
κατα κάποιο τρόπο "πήρε" την έγκρισή της προηγουμένως.  Με το που τον άφησε να τις τραβήξει.

Τσου Σταύρο, είναι παράνομο να δημοσιοποιείες φωτός κάποιου μόνο και μόνο επειδή εσύ τις έχεις τραβήξει και τις έχεις στην κατοχή σου. Αποτελεί παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
 

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Μηνύματα
1.170
Like
4
Πόντοι
16
Ξαναέψαξα ...

Displaying all 3 group results for: bourdela

1)     Ta Bourdela
Size:  22 members
Type:  Just for Fun - Totally Pointless  :idiot:

2)     BOURDELA.....
Size:  14 members
Type:  Common Interest - Sexuality  :uglystupid:

3)     Gine monaxos stin moni Vatopediou.Tha xesteis sta fragka..
Size:  2,160 members
Type:  Business - Real Estate  :headbang:

Δεν νομίζω ότι ανήκουμε σε κανένα από τα 3 ...
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Τσου Σταύρο, είναι παράνομο να δημοσιοποιείες φωτός κάποιου μόνο και μόνο επειδή εσύ τις έχεις τραβήξει και τις έχεις στην κατοχή σου. Αποτελεί παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Εν τάξει.  "Παράνομο" είναι, δε λέω.  Αλλά παράνομο είναι και να χτίζεις αυθαίρετο σπίτι.  Τηρείται?

Διάβασε όλο το post μου.  Δε λέω ότι καλά έκανε ο φωτογράφος και τις ανέβασε.  Λέω ότι και αυτή πήρε τα ρίσκα της.

Και να σου δώσω ένα παράδειγμα (προσωπικό μου):
Κάποτε ήμουν με μια γκόμενα και "παίζαμε" στο σπίτι της, και μέσα στα διάφορα, ήταν ότι κάποια στιγμή φόρεσα τα εσώρουχά της.

Φωτογραφική μηχανή "έπαιζε" στο χώρο, και μου είπε "Περίμενε - περίμενε να σε πάρω μια φωτογραφία!".  Τίποτα κακό (είμαι σίγουρος) δεν είχε στο μυαλό της, όπως είχαμε βγάλει άπειρες φωτογραφίες σε ..."φάσεις", θα βγάζαμε κι αυτή.
Όμως δε την άφησα.  Ξέρεις γιατί?  Γιατί ο χρόνος περνάει, οι συνθήκες αλλάζουν, και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ που θα καταλήξει το στικάκι με τις "ύποπτες" (και βέβαια αθώες τη στιγμή που τραβήχτηκαν - αλλά μετράει αυτό?) φωτογραφίες.

Λέω λοιπόν ότι όπως π.χ. η Μιμή κατέληξε πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες επειδή κάποτε έκανε μπάνιο γυμνόστηθη, έτσι μπορεί και εγώ (την επόμενη τετραετία που θα βγω βουλευτής) να βγω πρωτοσέλιδα στην Espresso με γυνακεία εσώρουχα, και έτσι κατέληξε η εν λόγω στο διαδίκτυο να της χύνουν τη μάπα.

"Παράνομο" είναι, συμφωνούμε.  Και λοιπόν?  Σε ποιόν να πάει για να βρει το δίκιο της?
 

Επισκέπτης
Παίδες , τα sites γνωριμιών , είναι ένα μέσο γνωριμίας , ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ που έχουν διαμορφώσει κουλτούρα και τρόπο ζωής ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ.

Τα sites γνωριμιών δεν κατασκευάζουν ανθρώπους κατά παραγγελίαν των πελατών τους.

Εφόσον λοιπόν ο Έλληνας χρήστης τους ψάχνει να βρεί γυναίκα από Ελλάδα , θα γνωρίσει κάποια Ελληνίδα , που έχει γαλουχηθεί στην ελληνική κοινωνία με την ελληνική νοοτροπία.

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Οι Ελληνίδες δεν γουστάρουν να ψαχτούν πολύ .
Δεν γουστάρουν να ρισκάρουν.
Θέλουν κάτι "πολιτικά ορθό" και "ασφαλές".
Σπάνια ρισκάρουν λοιπόν να γνωρίσουν κάποιον άγνωστο .

Προτιμούν κάποιον που θα τους ΠΡΟΞΕΝΕΨΟΥΝ γνωστοί.Όχι ίσως γονείς όπως παλιότερα, αλλά κοινοί φίλοι, γείτονες , συμφοιτητές , συνάδελφοι , κολλητές κτλ κτλ.

Θα προτιμήσουν λοιπόν έναν μαλάκα που είναι ... τρίτος ξάδελφος της κολλητής τους, παρά έναν άγνωστο κι ας είναι γαμώ τους γκόμενους.

Τα sites γνωριμιών λοιπόν είναι ένας σύγχρονος και με πολλές δυνατότητες τρόπος γνωριμίας , αλλά δεν αλλάζει τους Έλληνες! Και οι porsche γαμώ τα αυτοκίνητα είναι , αλλά οι Έλληνες για να πηγαίνουν στα τσιφτετελάδικα τις χρησιμοποιούν!

Δεν φταίνε τα μέσα γι'αυτό , φταίει η νοοτροπία!
Και διαστημόπλοια να αποκτούσαν όλοι οι Έλληνες, με την υπάρχουσα νοοτροπία , τα ίδια σκατά θα ήταν η κατάσταση ...
 

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.359
Like
13
Πόντοι
16
ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλε . Ετσι ακριβώς ειναι τα πράματα.

τα είπες ολο με λιγα λογια

 

POLEMARXOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Μηνύματα
20
Like
0
Πόντοι
0
                                          τι εστι    zoo.gr  ?







1.  Μερικες κυριες πολυ μεγαλης ηλικιας, και πολυ κακης εμφανισης, οι οποιες κυκλοφορουν μες'το zoo, με fake profil 19 χρονων κοριτσιων, (fake photo, και τα συναφη) και προσπαθουν να κανουν τα ανυποψιαστα κοροιδα μελη ανδρες, να ξοδεψουν zoo coins, δωρα, star συνδρομες.



2.  Μερικες κοπελες πολυ χονδρες, και πολυ κακης εμφανισης, οι οποιες κυκλοφορουν μες' στο zoo, με fake profil, εμφανισιμων 19 κοριτσιων(fake photo και τα συναφη) και προσπαθουν να κανουν τα ανυποψιαστα κοροιδα μελη ανδρες, να ξοδεψουν zoo coins, δωρα, star συνδρομες.



3. Μερικοι ανδρες, οι οποιοι κυκλοφορουν μες' το zoo, με fake profil, 19 χρονων κοριτσιων(fake photo και τα συναφη)
και προσπαθουν να κανουν τα ανυποψιαστα κοροιδα μελη ανδρες, να ξοδεψουν zoo coins, δωρα, star συνδρομες.





                                                    :2funny:
 

dimitrisathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Μηνύματα
58
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλους,

γνωριμία με παντρεμένη 37χρ μέσω IRC το προηγούμενο σάββατο. Με τα πολλά χτες συνάντηση για καφέ. κατηγορηματική πως δεν έχει απατήσει ποτέ ούτε τον σύζυγο αλλα ούτε στο παρελθόν καμία σχέση της. Αποτέλεσμα :

μετά από 2 ώρες με πίπωνε στο αμάξι μέχρι να φτάσουμε ξενοδοχείο, στο οποίο, την ώρα του πισωκολλητού μου πετάει " πάρε γρήγορα τηλέφωνο κάποιον φίλο σου να έρθει, χρειάζομαι έναν δεύτερο πούτσο τώρα !!!!"

όταν μετά από 3 σκάγια εγώ και 2 ο κολλητός μου που ήρθε μετά από μισή ώρα προτείναμε να κάνουμε διάλλειμα μας ξέχεσε λόγω έλλειψης δυνάμεων....!!!

αποχαιρετισμός με φιλάκι στο μάγουλο και κατεβασμένο το κεφάλι, απολογούμενη πως δεν έπρεπε να το κάνει αυτό στον άντρα της, ζητώντας μου να της τηλεφωνήσω δευτέρα βράδυ...

άβυσσος η ψυχή της παντρεμένης...

 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
καλησπέρα σε όλους,

γνωριμία με παντρεμένη 37χρ μέσω IRC το προηγούμενο σάββατο. Με τα πολλά χτες συνάντηση για καφέ. κατηγορηματική πως δεν έχει απατήσει ποτέ ούτε τον σύζυγο αλλα ούτε στο παρελθόν καμία σχέση της. Αποτέλεσμα :

μετά από 2 ώρες με πίπωνε στο αμάξι μέχρι να φτάσουμε ξενοδοχείο, στο οποίο, την ώρα του πισωκολλητού μου πετάει " πάρε γρήγορα τηλέφωνο κάποιον φίλο σου να έρθει, χρειάζομαι έναν δεύτερο πούτσο τώρα !!!!"

όταν μετά από 3 σκάγια εγώ και 2 ο κολλητός μου που ήρθε μετά από μισή ώρα προτείναμε να κάνουμε διάλλειμα μας ξέχεσε λόγω έλλειψης δυνάμεων....!!!

αποχαιρετισμός με φιλάκι στο μάγουλο και κατεβασμένο το κεφάλι, απολογούμενη πως δεν έπρεπε να το κάνει αυτό στον άντρα της, ζητώντας μου να της τηλεφωνήσω δευτέρα βράδυ...

άβυσσος η ψυχή της παντρεμένης...

αξιος αξιος
 

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.469
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
αξιος συντροφε  , κλασικη περιπτωση ηταν να μην την πεις και π.....α
 

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Μηνύματα
129
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα σε όλους,

γνωριμία με παντρεμένη 37χρ μέσω IRC το προηγούμενο σάββατο. Με τα πολλά χτες συνάντηση για καφέ. κατηγορηματική πως δεν έχει απατήσει ποτέ ούτε τον σύζυγο αλλα ούτε στο παρελθόν καμία σχέση της. Αποτέλεσμα :

μετά από 2 ώρες με πίπωνε στο αμάξι μέχρι να φτάσουμε ξενοδοχείο, στο οποίο, την ώρα του πισωκολλητού μου πετάει " πάρε γρήγορα τηλέφωνο κάποιον φίλο σου να έρθει, χρειάζομαι έναν δεύτερο πούτσο τώρα !!!!"

όταν μετά από 3 σκάγια εγώ και 2 ο κολλητός μου που ήρθε μετά από μισή ώρα προτείναμε να κάνουμε διάλλειμα μας ξέχεσε λόγω έλλειψης δυνάμεων....!!!

αποχαιρετισμός με φιλάκι στο μάγουλο και κατεβασμένο το κεφάλι, απολογούμενη πως δεν έπρεπε να το κάνει αυτό στον άντρα της, ζητώντας μου να της τηλεφωνήσω δευτέρα βράδυ...

άβυσσος η ψυχή της παντρεμένης...
μπορω να γινω φιλοσ σου???
 

dimitrisathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Μηνύματα
58
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλους,

γνωριμία με παντρεμένη 37χρ μέσω IRC το προηγούμενο σάββατο. Με τα πολλά χτες συνάντηση για καφέ. κατηγορηματική πως δεν έχει απατήσει ποτέ ούτε τον σύζυγο αλλα ούτε στο παρελθόν καμία σχέση της. Αποτέλεσμα :

μετά από 2 ώρες με πίπωνε στο αμάξι μέχρι να φτάσουμε ξενοδοχείο, στο οποίο, την ώρα του πισωκολλητού μου πετάει " πάρε γρήγορα τηλέφωνο κάποιον φίλο σου να έρθει, χρειάζομαι έναν δεύτερο πούτσο τώρα !!!!"

όταν μετά από 3 σκάγια εγώ και 2 ο κολλητός μου που ήρθε μετά από μισή ώρα προτείναμε να κάνουμε διάλλειμα μας ξέχεσε λόγω έλλειψης δυνάμεων....!!!

αποχαιρετισμός με φιλάκι στο μάγουλο και κατεβασμένο το κεφάλι, απολογούμενη πως δεν έπρεπε να το κάνει αυτό στον άντρα της, ζητώντας μου να της τηλεφωνήσω δευτέρα βράδυ...

άβυσσος η ψυχή της παντρεμένης...






μετά το τηλεφωνικό ραντεβού προέκυψε μόνο μια πολύ γρήγορη πίπα στο αυτοκίνητο ( σχεδόν κάτω από το σπίτι της ) γιατί δεν μπορούσε να λείψει....
σήμερα έχει δεύτερο γύρο...
 

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Μηνύματα
185
Like
0
Πόντοι
1
Δημήτρη, με το μαλακό με την κοπέλα μη τη διαφθείρεις, γιατί είναι άβγαλτη. Άντε ακι καλό βόλι!!
 

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Μηνύματα
74
Like
0
Πόντοι
0
μετά το τηλεφωνικό ραντεβού προέκυψε μόνο μια πολύ γρήγορη πίπα στο αυτοκίνητο ( σχεδόν κάτω από το σπίτι της ) γιατί δεν μπορούσε να λείψει....
σήμερα έχει δεύτερο γύρο...

Ρίχτης και κάνα σκαμπίλι απο τα καλά για να ισιώσει... :2funny:
 

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Μηνύματα
74
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες , τα sites γνωριμιών , είναι ένα μέσο γνωριμίας , ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ που έχουν διαμορφώσει κουλτούρα και τρόπο ζωής ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ.

Τα sites γνωριμιών δεν κατασκευάζουν ανθρώπους κατά παραγγελίαν των πελατών τους.

Εφόσον λοιπόν ο Έλληνας χρήστης τους ψάχνει να βρεί γυναίκα από Ελλάδα , θα γνωρίσει κάποια Ελληνίδα , που έχει γαλουχηθεί στην ελληνική κοινωνία με την ελληνική νοοτροπία.

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Οι Ελληνίδες δεν γουστάρουν να ψαχτούν πολύ .
Δεν γουστάρουν να ρισκάρουν.
Θέλουν κάτι "πολιτικά ορθό" και "ασφαλές".
Σπάνια ρισκάρουν λοιπόν να γνωρίσουν κάποιον άγνωστο .

Προτιμούν κάποιον που θα τους ΠΡΟΞΕΝΕΨΟΥΝ γνωστοί.Όχι ίσως γονείς όπως παλιότερα, αλλά κοινοί φίλοι, γείτονες , συμφοιτητές , συνάδελφοι , κολλητές κτλ κτλ.

Θα προτιμήσουν λοιπόν έναν μαλάκα που είναι ... τρίτος ξάδελφος της κολλητής τους, παρά έναν άγνωστο κι ας είναι γαμώ τους γκόμενους.

Τα sites γνωριμιών λοιπόν είναι ένας σύγχρονος και με πολλές δυνατότητες τρόπος γνωριμίας , αλλά δεν αλλάζει τους Έλληνες! Και οι porsche γαμώ τα αυτοκίνητα είναι , αλλά οι Έλληνες για να πηγαίνουν στα τσιφτετελάδικα τις χρησιμοποιούν!

Δεν φταίνε τα μέσα γι'αυτό , φταίει η νοοτροπία!
Και διαστημόπλοια να αποκτούσαν όλοι οι Έλληνες, με την υπάρχουσα νοοτροπία , τα ίδια σκατά θα ήταν η κατάσταση ...

Απο τις καλύτερες τοποθετήσεις και αναλύσεις που έχω ακούσει και διαβάσει μέχρι σήμερα μακράν.....
Σε ευχαριστούμε φίλε λάκη......αυτό μου θυμίζει την παροιμία....
Άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς

Μονο η βιτρίνα άλλαξε γιατί στα μυαλά είναι ίδιες και τρισχειρότερες... :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom