Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.546
Πόντοι
4.615
Παίδες , τα sites γνωριμιών , είναι ένα μέσο γνωριμίας , ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ που έχουν διαμορφώσει κουλτούρα και τρόπο ζωής ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ.

Τα sites γνωριμιών δεν κατασκευάζουν ανθρώπους κατά παραγγελίαν των πελατών τους.

Εφόσον λοιπόν ο Έλληνας χρήστης τους ψάχνει να βρεί γυναίκα από Ελλάδα , θα γνωρίσει κάποια Ελληνίδα , που έχει γαλουχηθεί στην ελληνική κοινωνία με την ελληνική νοοτροπία.

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Οι Ελληνίδες δεν γουστάρουν να ψαχτούν πολύ .
Δεν γουστάρουν να ρισκάρουν.
Θέλουν κάτι "πολιτικά ορθό" και "ασφαλές".
Σπάνια ρισκάρουν λοιπόν να γνωρίσουν κάποιον άγνωστο .

Προτιμούν κάποιον που θα τους ΠΡΟΞΕΝΕΨΟΥΝ γνωστοί.Όχι ίσως γονείς όπως παλιότερα, αλλά κοινοί φίλοι, γείτονες , συμφοιτητές , συνάδελφοι , κολλητές κτλ κτλ.

Θα προτιμήσουν λοιπόν έναν μαλάκα που είναι ... τρίτος ξάδελφος της κολλητής τους, παρά έναν άγνωστο κι ας είναι γαμώ τους γκόμενους.

Τα sites γνωριμιών λοιπόν είναι ένας σύγχρονος και με πολλές δυνατότητες τρόπος γνωριμίας , αλλά δεν αλλάζει τους Έλληνες! Και οι porsche γαμώ τα αυτοκίνητα είναι , αλλά οι Έλληνες για να πηγαίνουν στα τσιφτετελάδικα τις χρησιμοποιούν!

Δεν φταίνε τα μέσα γι'αυτό , φταίει η νοοτροπία!
Και διαστημόπλοια να αποκτούσαν όλοι οι Έλληνες, με την υπάρχουσα νοοτροπία , τα ίδια σκατά θα ήταν η κατάσταση ...
Είναι εν μέρει σωστή η παραπάνω τοποθέτηση κατά την άποψή μου, ιδίως κατά το σκέλος του ότι δεν αλλάζει κάποιος μπαίνοντας μέσα σε ένα site γνωριμιών, παρά μένει ο ίδιος άνθρωπος που είναι και εκτός αυτού, με τα όποια κολλήματα, συμπλέγματα και αναστολές του.
Το θέμα είναι για τι είδους γνωριμία μιλάμε; για σοβαρή σχέση, που θα οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας; εάν μιλάμε για μία τέτοια σχέση, μία γυναίκα θα προτιμήσει τον μαλάκα τρίτο εξάδελφο της κολλητής της, και όχι τον άγνωστο του site. Εάν όμως μία γυναίκα θέλει σώνει και καλά να πηδηχτεί, γιατί δεν αντέχει άλλο, θα προτιμήσει τον μαλάκα τρίτο ξάδελφο της κολλητής της, που μπορεί να την κάνει και ρόμπα στον περίγυρό της, ή κάποιον άγνωστο, οπότε δεν τρέχει και μία μετά το ''συμβάν'';
Από την άλλη πλευρά, ο κανόνας μπορεί να είναι αυτός ο οποίος περιγράφεται παραπάνω, πλην όμως η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι έχω γνωρίσει και γυναίκες που ήθελαν απλά να πηδηχτούν ασύστολα, και γυναίκες που έψαχναν μία πιο μόνιμη σχέση στη ζωή τους. Ίσως οι τελευταίες να είναι η μειοψηφία, πλην όμως υπάρχουν.
Πάντως, επειδή μιλάω με γνωστές γυναίκες, και μέσα από τις παρέες και τους γνωστούς, υπάρχει το εξής πρόβλημα:δεν γνωρίζουν οι γυναίκες φίλους τους σε άλλες γυναίκες.Χαίρονται να βλέπουν τις άλλες γυναίκες μόνες τους. Και μιλάμε για σοβαρές γνωριμίες. Μου το έχουν πει ορισμένες ελεύθερες. Επίσης, οι φίλες γυναίκες δεν γνωρίζουν σε φίλους τους ελεύθερους άλλες γυναίκες. Προσωπικό βίωμα αυτό. Είχα μία φίλη, παντρεμένη, που για ένα χρόνο και μισό ''θα'' μου γνώριζε μία φίλη της ελεύθερη μήπως και με παντρέψει. Όσο είδατε εσείς τη φίλη, άλλο τόσο την είδα και εγώ.
Τι θέλω να πω; ότι και μέσα από τις παρέες, έχουν μειωθεί οι γνωριμίες, και μιλώ για τις σοβαρές γνωριμίες. Αν είναι κάποιος ή κάποια βολεμένος ή βολεμένη, χέστηκε μετά συγχωρήσεως για τον δίπλα του, κοιτάει ότι αυτός περνά καλά. Και όσες γυναίκες γνώρισα μέσα σε ένα site γνωριμιών για ψάχνοντας μία μόνιμη σχέση, μεταξύ των άλλων, είχαν και αυτό το πρόβλημα, δηλαδή την αδυναμία εξεύρεσης συντρόφου μέσω του αποκλεισμού τους από τον κοινωνικό περίγυρό τους.
Τέλος, εφόσον μέσα σε ένα site είναι υπαρκτοί άνθρωποι και όχι εικονικά πρόσωπα, εάν κάποιοι είναι λιγούρια και ρεζίλια στη ζωή τους, και μιλώ για τους άντρες, με τον ίδιο τρόπο θα συμπεριφέρονται και σε ένα site γνωριμιών. Και η όποια αδυναμία τους να κάνουν γνωριμίες μέσα σε ένα site γνωριμιών, θα είναι συνέχεια της αποτυχίας τους στον έξω κόσμο.

gamikos69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά.

Χαιρομαι πολύ για τη κουβεντα που γινεται εδω. (και βεβαια που υπάρχει ξανα το site  :thumbsup:  :dancing: )

Δυο πραγματα ηθελα να ρωτησω:

- οσοι ανέφεραν το irc, εχουν να προτεινουν καποιο συγκεκριμένο channel?
Εχω υποψιν μου το GΡNet>hellas οπου μονίμως ειναι φισκα,
αλλά παρα τις τοσες φορες που εχω δοκιμάαει τη τυχη μου, σχεδον παντα τζιφος...
Επίσης, εχετε να προτεινετε πιο συγκεκριμένα tips :headbang: σχετικα με το irc-flirting??

- για το facebook και τα flirting applications έχετε καθολου εμπειρία??
Εγω, που εχω παιξει αρκετα με SpeedDate,Flirtable,r u interested, socialme και compare hotness
(και παντα με φωτο εννοειται),
αν εξαιρέσεις κατι ελαχιστα φλερτακια στο speeddate,
σ'ολα τα αλλα αποδειχτηκαν χασιμο χρονου και τιποτα αλλο...

ΥΓ. Μαλλον ο lakis33 που ποσταρε λιγο προηγουμενως εχει απολύτο δικιο.

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
φανταζομαι πως εννοεις τα sites που σου χρεωνουν το λογαριασμο του οτε.αληθεια, αν ειναι αυτο που εννοεις με τη λεξη dialers, πως μπορεις να προφυλαχθεις? υπαρχει καποιο προγραμμα?
To antidailers

Επισκέπτης
Επειδή δοκιμάσαμε και τούτο, πώς έχουν τα πράγματα... 1)Κανόνας πρώτος, στο 90% τέτοιων σελίδων πρέπει να σκάσεις χρήμα, ώστε να έχεις δυνατότητα επικοινωνίας με άλλους χρήστες. 2)Κανόνας δεύτερος, τα περισσότερα κορίτσια προκύπτουν επαγγελματίες που ψάχνουν για sugar-daddies, ή απλώς webcam-girls, με αμοιβή βέβαια. 3)Κανόνας τρίτος, μερικές φορές τυχαίνει να βάζουν στα στοιχεία τους ημέηλ, παρ' όλο που η σελίδα μπλοκάρει την εμφάνισή τους συνήθως. Ακόμα κι αν τις κάνεις add, αν τις δεις ποτέ μέσα, και ακόμη περισσότερο, αν σου απαντήσουν, να με φτύσεις στα μούτρα, σύντροφε. Είχα προφίλ στο adultfriendfinder, κατάφερα να στείλω μήνυμα μόνο σε 5 κορίτσια (χωρίς πληρωμή συνήθως δεν γίνεται να επικοινωνείς, εκτός αν το μέλος που θες να κάνεις contact έχει ελεύθερη πρόσβαση στο προφίλ, ή είναι ήδη paying member), εκ των οποίων η μία βγήκε μέτρια σαραντάρα αγγλίδα που ζήταγε σπίτι να μπει, λεφτά και να με παντρευτεί, κι η άλλη της μιλούσα, δεν μου απαντούσε κι έκανε και logout, της έστειλα ημέηλ στο κατόπι, και μια μέρα αργότερα μου μπλοκάρανε το λογαριασμό (της σελίδας, όχι του ημέηλ) με την κατηγορία της παρενόχληση μέλους της σελίδας. 4)Κανόνας 4ος, τα άτομα που γνωρίζεις μέσω ίντερνετ (δεν αναφέρομαι στα φόρουμς, μην παρεξηγηθείται τζάμπα συναγωνιστές), είναι άγνωστα, απρόσωπα και ως κατά συνέπεια, δυνητικά επικίνδυνα. Πού ξέρω εγώ αν "σπίτωνα" την αγγλίδα (σε ένα από τα σπίτια μου, γιατί αν είχα μόνο ένα δεν θα το συζητούσα καν πως δεν θα την έβαζα μέσα) ότι δεν θα μου έκανε κακό, ακόμα κι αν δεν σκόπευα να πάω μακρυά τη βαλίτσα; Ή αν δεν κρυβόταν άλλος ή άλλοι από πίσω; Ο σημαντικότερος κανόνας: δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από την προσωπική και άμεση επαφή. Τα ραντεβού στα τυφλά, είναι ενδιαφέρον φετίχ και αρκετά καυλιάρικο, αλλά στις μέρες μας δεν είναι και ό,τι πιο ασφαλές. 5)5ο και σημαντικότερο: χωρίς φωτογραφία σου και χωρίς να είναι "ενδιαφέρουσα", δεν βλέπεις προκοπή σε τέτοια μέρη. Μη με ρωτάς με ποιά κριτήρια, δεν έχω ιδέα. Οι περισσότεροι βάζουν το παλαμάρι τους για άβαταρ, άλλοι ό,τι μπορεί να τους κατέβει. Επίσης πολλά προφίλ κοριτσιών είναι στην πραγματικότητα αντρών, που είτε μπερδεύτηκαν και έγινε λάθος, είτε είναι πούστηδες του κερατά, ή νόμισαν πως αν κάνουν προφίλ στο μέρος των γυναικών θα το δουν ευκολότερα οι λεγάμενες και θα επικοινωνήσουν πιο εύκολα με αυτούς. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Γνωρίζω βέβαια πως πολλοί κάνανε ενδιαφέρουσες "γνωριμίες" αλλά και γνωριμίες online, αλλά "nothing beats the real thing".

demonologos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγω μπαινω στο zoo.gr και εκει εχει τυχει να γνωρισω γυναικες απο κοντα.Εχω παρα πολλα τηλεφωνα απο κοπελες αλλα τις περισσοτερες δεν εχω μπει στον κοπο να κανονισω ενα ραντεβου και δεν ξερω καν πως ειναι εμφανισιακα.Υπαρχουν καλα κομματια αλλα πρεπει να εισαι λιγο τυχερος να τα βρεις στην καταλληλη φαση..δλδ παιζει μεγαλο ρολο σε τι ψυχολογια θα την βρεις την κοπελα εκεινη την ωρα.Η μαλακια ειναι χαλας τρελο χρονο απο την ζωη σου για αυτο το κυνηγι. :jerking:
το zoo καποιοι το θεωρουν μουφα.εγω πολυ καιρο εκανα στο ζου και δεν ειχα καμμια τυχη περα απο κατι ραντεβουδακια και κανα πορνοβιντεακι η κανα συντομο σαιμπερ που δεν ηταν της προκοπης.χτες μια μου ελεγε κατι χαζα για καρτουλα και μπορει για συναντηση δινω μειλ για παραδειγμα σε πμ.
οσες τραβηξα την προσοχη ηταν λεγοντας ψεματα οτι ειχα υψηλο εισοδημα και περιουσια.αυτα.

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ πάντως συναγωνιστες μεσα απο τετοια site στα οποία μάίνω εδώ και 5 χρόνια περίπου.... έχω πηδήξει μέχρι τώρα 11 γκόμενες και μερικές μάλιστα πάρα πολύ καλές.... Σα να λέμε 2 το χρόνο...

και συνεχίζω να μάχομαι

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Στα περισσότερα από αυτά τα sites πρέπει να δώσεις ένα κάρο δεδομένα σου και πιθανόν χρήματα μπας και προχωρήσεις σε πόμενο στάδιο. Για να μην πούμε και για τον χρόνο που π΄ρεπει να δαπανήσεις.
Πάντως υπάρχουν κάποια καλά. Έχει κανεις να προτείνει κάποιο?

Επισκέπτης
μεσα απο αυτα τα dating site  μπορεισ να πιτσιλισεισ πολλα πορνιδια...
απλα θελει ιπομονι και επιμονι....χρονο να εχεισ να καυλαντιζεισ για ορεσ ατελιοτες... :rockon:

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπόν  ας πω και εγω την προσωπικη μου εμπειρια από τό σύντομο διάστημα που κανω chat.
Δεν μου ειχε περασει από το μυαλό ότι μπορει να γινουν γνωριμίες μέ αυτον τον τρόπο,νόμιζα ότι ηταν μούφα ή υπόθεση,όμως βλεποντας καποια θετικά σχόλια ορισμενων συναγωνιστων εδω αποφασισα να τό δοκιμάσω.Τό αποτελεσμα είναι μεχρι τωρα τό εξης:εχω βγεί ηδη 4(με διαφορετικες γκομενες εννοειται) ραντεβού και αν ολα πανε καλα επίκειντε αλλα 2.Από αυτα τα 4
την μια την απεριψα,ή μια με απέριψε,με την τριτη μειναμε στα φιλια και τα χαμουρεματα(το γιατι είναι άλλη ιστορία),ενώ με την τεταρτη συνέβη το...μοιραίο.Σημειωτέον ότι ολες ήταν παντρεμένες όπως και ...εγω άλλωστε ;)
Τό συμπέρασμα είναι ότι με υπομονή,επιμονή (οχι μονο μεχρι να βρεθει τό πρόσωπο,αλλα και αφου ξεκινησει η γνωριμία),με στοιχειωδώς σωστο χειρισμό του λόγου και δείχνοντας ότι δεν σας ενδιαφερει μόνο τό σεξ( :2funny:),θα υπαρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα αργα ή γρήγορα.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Λοιπόν  ας πω και εγω την προσωπικη μου εμπειρια από τό σύντομο διάστημα που κανω chat.
Δεν μου ειχε περασει από το μυαλό ότι μπορει να γινουν γνωριμίες μέ αυτον τον τρόπο,νόμιζα ότι ηταν μούφα ή υπόθεση,όμως βλεποντας καποια θετικά σχόλια ορισμενων συναγωνιστων εδω αποφασισα να τό δοκιμάσω.Τό αποτελεσμα είναι μεχρι τωρα τό εξης:εχω βγεί ηδη 4(με διαφορετικες γκομενες εννοειται) ραντεβού και αν ολα πανε καλα επίκειντε αλλα 2.Από αυτα τα 4
την μια την απεριψα,ή μια με απέριψε,με την τριτη μειναμε στα φιλια και τα χαμουρεματα(το γιατι είναι άλλη ιστορία),ενώ με την τεταρτη συνέβη το...μοιραίο.Σημειωτέον ότι ολες ήταν παντρεμένες όπως και ...εγω άλλωστε ;)
Τό συμπέρασμα είναι ότι με υπομονή,επιμονή (οχι μονο μεχρι να βρεθει τό πρόσωπο,αλλα και αφου ξεκινησει η γνωριμία),με στοιχειωδώς σωστο χειρισμό του λόγου και δείχνοντας ότι δεν σας ενδιαφερει μόνο τό σεξ( :2funny:),θα υπαρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα αργα ή γρήγορα.
σωστοσ συναγωνιστης. Αν πας με το μυαλο μόνο στο γαμημενο σεξ εχασες απο χερι!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
καλησπέρα σε όλους,

γνωριμία με παντρεμένη 37χρ μέσω IRC το προηγούμενο σάββατο. Με τα πολλά χτες συνάντηση για καφέ. κατηγορηματική πως δεν έχει απατήσει ποτέ ούτε τον σύζυγο αλλα ούτε στο παρελθόν καμία σχέση της. Αποτέλεσμα :

μετά από 2 ώρες με πίπωνε στο αμάξι μέχρι να φτάσουμε ξενοδοχείο, στο οποίο, την ώρα του πισωκολλητού μου πετάει " πάρε γρήγορα τηλέφωνο κάποιον φίλο σου να έρθει, χρειάζομαι έναν δεύτερο πούτσο τώρα !!!!"

όταν μετά από 3 σκάγια εγώ και 2 ο κολλητός μου που ήρθε μετά από μισή ώρα προτείναμε να κάνουμε διάλλειμα μας ξέχεσε λόγω έλλειψης δυνάμεων....!!!

αποχαιρετισμός με φιλάκι στο μάγουλο και κατεβασμένο το κεφάλι, απολογούμενη πως δεν έπρεπε να το κάνει αυτό στον άντρα της, ζητώντας μου να της τηλεφωνήσω δευτέρα βράδυ...

άβυσσος η ψυχή της παντρεμένης...

Ωπ! γνωστό το έργο. Μου είχει τύχει ακριβώς παρόμοια περίπτωση πριν κάμποσα χρόνια μόνο που δεν ήταν 37 αλλά 47. Ψιλό μπαζέ κατάσταση. Η γνωριμία ήταν μέσω γραμμής 090 τότε. Θυμάμαι, ζήτησε και τρίτο άτομο στο ξενοδοχείο και είχαμε πρόβλημα με τον ξενοδόχο.
Είχε πέσει πολύ γέλιο τις δυό τρεις φορές που την πήραμε.

:2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
απο τεχνικής απόψεως έχω μια απορία.
Θα έλεγα ακριβώς τα ίδια πράγματα με σένα μόνο που εγώ δεν έχω βγει με παντρεμένες αλλά με κανονικότατες ελεύθερες. Και περίπου με ίδια αποτελέσματα. Άλλες μπάζα του κερατά άλλες καλές που προχωρήσαμε κοκ. Κοινό χαρακτηριστικό πως ό,τι και να γινόταν εγώ μετά γινόμουνα Λούης.
Και κοινό χαρακτηριστικό πως σε όλες είχα πει πως ήμουνα εργένης.
Ενώ είμαι παντρεμένος.
Οπότε η απορία μου είναι αν δηλώνεις στο προφίλ σου πως είσαι παντρεμένος ή τους το λες στη συνέχεια αδερφέ...

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
απο τεχνικής απόψεως έχω μια απορία.
Θα έλεγα ακριβώς τα ίδια πράγματα με σένα μόνο που εγώ δεν έχω βγει με παντρεμένες αλλά με κανονικότατες ελεύθερες. Και περίπου με ίδια αποτελέσματα. Άλλες μπάζα του κερατά άλλες καλές που προχωρήσαμε κοκ. Κοινό χαρακτηριστικό πως ό,τι και να γινόταν εγώ μετά γινόμουνα Λούης.
Και κοινό χαρακτηριστικό πως σε όλες είχα πει πως ήμουνα εργένης.
Ενώ είμαι παντρεμένος.
Οπότε η απορία μου είναι αν δηλώνεις στο προφίλ σου πως είσαι παντρεμένος ή τους το λες στη συνέχεια αδερφέ...
Τό λέω από τήν αρχη οτι ειμαι παντρεμενος,θελω να ειμαι ξεκαθαρος σε αυτό,γι'αυτο και ψαχνω
κυρίως παντρεμένες ή ελευθερες που δείχνουν ότι δεν θα είχαν πρόβλημα να "γνωρίσουν" παντρεμένο.Εξαλλου αν έλεγα ότι είμαι ελευθερος θα τους φαινόταν φυσικό να με παιρνουν τηλ. ότι ώρα θέλουν η ακομα και να ερθουν και σπίτι μου  και εκει θα ερχόμουν σε δυσκολη θεση.
Εσυ πως αντιμετώπιζες τετοιες καταστασεις?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Στο facebokk βρηκα 2 Φιλανδεζες που ειχα γνωρισει σε διακοπες στην Κω πριν απο πολλα χρόνια.
Δεν εχω ακουσει για γκομενακια που ψωνιζονται.Βεβαια ποτε δεν ξερεις.
Υπαρχουν ομως τοσα σχετια site. για ποιο λογο στο facebook???

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Kαι ΦΥΣΙΚΑ αυτος που το ανακαλυψε ειναι ΕΒΡΑΙΟΣ!
Σε κατι τετοια ειναι πρωτος ο "εκλεκτος λαος"
Δεν το ηξερα οτι ειναι Εβραιος.
Αν ειναι ετσι να μην ξανασχοληθω.....

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
για γνωριμιες στο fb δεν ξερω τπτ.αλλα στο badoo ξερω σιγουρα γιατι μου εχει κάτσει σκηνικο και οχι μονο ενα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Facebook,myspace
ειναι δημιουργημα καποιων αλλων για να εκφραζονται ανασφαλεις ανθρωποι με
κενα επικοινωνιας μεσα τους.
Ανθρωποι που ειναι μοναχικοι η θελουν να προβληθουν γιατι το εχουν αναγκη μη εχοντας
καταφερει να το επιτυχουν στο δικο τους περιβαλλον.
Μουνακια?Πολλα!
Γνωριμιες?Αμετρητες!
Ουσιαστικη επικοινωνια και πνευματικη καλυψη?
0!
Γαμας?Ναι οταν αφιερωσεις εργατωορες απο το χρονο σου,οταν αποδειξεις
οτι θασαι εγγυημενο αποτελεσμα γνωριμιας(δουναι και λαβειν),ισως αν μοστρατεις
ενα ωραιο προφιλ μαγνητη κατι γινεται..
Γαμας καθε ποτε?
1 στο ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ!!!
Συμφωνώ απόλυτα. Ιδιαίτερα στην ηλικία μου είναι απειροελάχιστοι αυτοί που δεν έχουν κάνει profiles σε τέτοια sites. Εγώ δεν ασχολούμαι γιατί το θεωρώ ανούσιο και πιστεύω ότι μία μόδα είναι και θα περάσει. Το μόνο θετικό που έχει είναι ότι μπορείς να βρεις σχετικά εύκολα άτομα με τα οποία είχες χάσει επαφή (αλλά αν ήθελες πραγματικά να είχες κρατήσει επαφή, θα τα είχες καταφέρει). Ακόμα, όσοι ασχολούνται με αυτά για να πηδήξουν είναι κατάντια και μαλακία. Ειδικά με το hi5 είχε γίνει της πουτάνας :jerking:. Αποχαύνωση, κοινωνική αποξένωση και μηδενική ανθρώπινη επαφή. Και όχι, δεν έχω τεχνολογιοφοβία (ή όπως αλλιώς λέγεται).

Επισκέπτης
Υπαρχει και η αλλη πλευρα οπου μπαινεις στο facebook για να βρεις παλιους σου φιλους , συμμαθητες που δεν εχεις αλλο τροπο επικοινωνιας .
Ας μην τα βλεπουμε ολα απο την αναποδη πλευρα ως συνηθως
Το νομισμα εχει δυο οψεις συνηθως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom