bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
απατη φιλε θα χασεις τα λεφταΣτο adultfriendfinder ξερει κανεις τι παιζει?
απατη φιλε θα χασεις τα λεφταΣτο adultfriendfinder ξερει κανεις τι παιζει?
Γεια σας και απο μενα ....ρε παιδια εχει γαμησει κανενας απο τετοια site-forum????
Γεια σας και απο μενα ....ρε παιδια εχει γαμησει κανενας απο τετοια site-forum????
Στο adultfriendfinder ξερει κανεις τι παιζει?
Μούφα. Κάποιες επαγγελματίες τις βρίσκεις και στο athens elite χωρίς συνδρομή. Όσο για τις ανεξάρτητες, υπάρχουν περισσότερες σε άλλο πιό αθώα sites. Για άλλη περίπτωση (γνωριμία και πήδημα), ούτε που το συζητώ. ΜΟύφα η υπόθεση.
.....ρε παιδια ...ειμαι στο AFF απο το 2005-06 και δεν ειδα αυτο που χαρακτηριζεται "μουφα" δηλαδη τη θελετε καθε θυλικο που ειναι εκει να σας δωση και το κλειδη του σπιτιου τις και να σας αγοραση και καποτες με αρωμα φραουλα? ....οπως σε καθε site/chat η ακομα και εξω σε ενα μπαρ/καφε ετσι και εκει αν πας σε μια τυπισα και τις πεις"μαναρη μου τη κολαρα ειναι αυτη να στην κανω λιμανι να βυθισω το υποβρυχειο που εχω στο βρακη μου?" .. 110% θα φας πορτα δηλαδη μονο εδω που δεν εχουμε διαλογο μπορειτε να μιλισετε λογικα και εκει που εχει το ζωντανο chat στα rooms δεν σας βγαινει? πας γραφεσαι μπαινεις στα chat rooms τους μαθενεις σε μαθενουν και κανεις παιχνιδι ναι οκ υπαρχουν και οι επαγκελματιες αλλα αμα μεσα απο net chat σας φανε λεφτα ε τοτε οκ εισαται αξιοι της τυχης σας
Τη να πω απορω .....
ωραιο το σου πρωτο ποστ...
καλη αρχη
λοιπον παιδες,γνωρισα μια απο το zoo .Μου λεει παμε msn.Ηταν στο προσωπο οχι καλη αλλα σωμα αστερι!Μου βαζει καμερα και αρχιζει να μου δειχνει βυζια μουνι κωλο,τα παντα και κατευθειαν.Μου λεει θελω να συναντηθουμε χωρις χρηματα εννοειται αλλα μονο σπιτι σου,και βραδυ!Η ιδια ειναι και στο Facebook.Σημερα παλι τα ιδια ,μου δειχνει τα βυζια της αλλα ειχε περιοδο καιδεν πηγε παρακατω!Με παραξενεψε οτι επεμενε σπιτι μου και βραδυ.Την εκανα φιλη στο Facebook αλλα μου εγραψε σε μια φωτογραφια οτι αυτη ειναι πιο καυλα απο μια φιλη μου,και αμεσως τη διεγραψα και αρων αρων εβγαλα το σχολιο και φυσικα αρκεστηκα στο οφθαλμολουτρο!Τι παιζει αραγε ρε παιδια?εχει κατι αναλογο κανεις?καποια κομπινα μου μυριζει γιαυτο προσοχη!!!!!!
λοιπον παιδες,γνωρισα μια απο το zoo .Μου λεει παμε msn.Ηταν στο προσωπο οχι καλη αλλα σωμα αστερι!Μου βαζει καμερα και αρχιζει να μου δειχνει βυζια μουνι κωλο,τα παντα και κατευθειαν.Μου λεει θελω να συναντηθουμε χωρις χρηματα εννοειται αλλα μονο σπιτι σου,και βραδυ!Η ιδια ειναι και στο Facebook.Σημερα παλι τα ιδια ,μου δειχνει τα βυζια της αλλα ειχε περιοδο καιδεν πηγε παρακατω!Με παραξενεψε οτι επεμενε σπιτι μου και βραδυ.Την εκανα φιλη στο Facebook αλλα μου εγραψε σε μια φωτογραφια οτι αυτη ειναι πιο καυλα απο μια φιλη μου,και αμεσως τη διεγραψα και αρων αρων εβγαλα το σχολιο και φυσικα αρκεστηκα στο οφθαλμολουτρο!Τι παιζει αραγε ρε παιδια?εχει κατι αναλογο κανεις?καποια κομπινα μου μυριζει γιαυτο προσοχη!!!!!!
Μηπωσ γνωριζει κανεισ τι παιζει μ'αυτο το side???
Για το side δεν ξέρω να σου πω, το site πάντως δεν είναι σόι.
αν περιμενεις να βρεις γκομενα για να γαμησεις απο το AFF μαλλον θες γιατρο..Μηπωσ γνωριζει κανεισ τι παιζει μ'αυτο το side???