Αυτό το σλιπάκι δεν είναι δικό μου πάντως.Ηταν ΣΙΓΟΥΡΑ πουτανίτσα ???
ΠΡΟΣΟΧΗ με το MSN...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ναι φιλε μου, καταλαβαινω αυτο που λες,
αλλα κι αυτο που σου λεω εγω, το'χω διασταυρωσει με παρα πολλους ανδρες που μπαιναν μεσα καιρο...ΑΠΛΑ ΔΕΝ παιζει εμφανισιμες κοπελες στο νετ, ( δε μιλαμε για τις πληρωμενες)
εχω κανα λογω εγω να πω ψεματα?
Οχι βέβαια... αλλά ούτε κι εγώ! Σε καταλαβαίνω τι εννοείς κι επειδή συμβαίνει ν' ασχολούμαι περισσότερα χρόνια... σου λέω απλά ότι ΔΕΝ σου έχει τύχει... κ ΔΥΣΤΗΧΩΣ τώρα πια είναι ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ οι καυλές φάσεις απ' ότι παλαιότερα... π.χ. εποχή Dating Club... οι "μετρ" στο σπορ ξέρουν τι εννοώ κ με καταλαβαίνουν (ρε τι θυμήθηκα τώρα, άραγε τι να κάνει το Σοφάκι...) ;)
Επισκέπτης
Φιλε εχεις δικιο. πιο μπαζα δεν..
εφτιαξα ενα group στο facebook "bourdela"
Μπειτε ολοι μεσα να γινει το καλητερο.....
Εγώ επειδή είμαι περίεργος σε έψαξα ... και πήρα αυτό : There are no results for bourdela. Make sure all words are spelled correctly
Έχ βγεί πέντε φορές από κονέ στο δίκτυο.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
3 MPAZA που λέγανε ότι είναι και εμφανίσιμες στο chat
1 συμπαθητική με την οποία δεν έγινε κάτι
1 Θεά που έψαχνε κάτι διαφορετικό (από μένα)
sites: dating club παλαιότερα zoo πρόσφατα
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
3 MPAZA που λέγανε ότι είναι και εμφανίσιμες στο chat
1 συμπαθητική με την οποία δεν έγινε κάτι
1 Θεά που έψαχνε κάτι διαφορετικό (από μένα)
sites: dating club παλαιότερα zoo πρόσφατα
αντε αντε να κανετε ολοι chat, να μενουμε οι λιγοι με το κλασσικο καμακι..
Φίλε αν δε το κατεχεις το άθλημα και μοναδικο επισκεπτη στις γυναικειες φυλακες ελαιωνα να σε αφησουμε...Εν τη ΠΑΛΑΜΗ και ουτο βοήσωμεν θα μεινεις..
φιλικα ε!!!
zac123
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 143
- Πόντοι
- 6
ναι φιλε μου, καταλαβαινω αυτο που λες,
αλλα κι αυτο που σου λεω εγω, το'χω διασταυρωσει με παρα πολλους ανδρες που μπαιναν μεσα καιρο...ΑΠΛΑ ΔΕΝ παιζει εμφανισιμες κοπελες στο νετ, ( δε μιλαμε για τις πληρωμενες)
εχω κανα λογω εγω να πω ψεματα?
Δεν ξέρω αν παίζει να υπάρχουν εμφανίσιμες γυναίκες στα σαιτ αυτα.
Αυτό που ξέρω είναι ότι πολλες από αυτές έχουν υπερβολικές απαιτήσεις.
Π.χ. τύπισα 1.60 με καριέρα και λεφτά ψάχνει άντρα 1.80 με ανάλογα προσόντα.
Αν ήμουν 1.80 και ματσωμένος θα πήγαινα με την τάπα ;
Το πολύ-πολύ να την παντευόμουνα για τα λεφτά της.
Οπότε πιστεύω ότι γυρνάμε στο θρεντ με τις Ελλεϊνίδες
Παιδιά, ΔΕΝ έχετε δίκιο. Τα πρωϊνά μπαίνουν ένα σωρό κοπελίτσες από τα γραφεία που κωλοβαράνε...
Μεγαλη υπόθεση η εμπειρία φιλε.... Respect!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....το πρωι παιζεις μπάλα παντα
φιλε ο αερας εξω ειναι πιο φρεσκος απο το μεσα(σπιτι,δουλεια),και το αθλημα οι περισσοτεροι το κατεχουν αλλα... ορεξη 0Φίλε αν δε το κατεχεις το άθλημα και μοναδικο επισκεπτη στις γυναικειες φυλακες ελαιωνα να σε αφησουμε...Εν τη ΠΑΛΑΜΗ και ουτο βοήσωμεν θα μεινεις..
φιλικα ε!!!
Δε χρειαζεται κανενα ταλεντο πιστεψε με..απλα κωλοφαρδος θελει να εισαι και η γκομενα να ψαχνεται λιγακι σοβαρα να βρει κατι..εστω για να πηδηχτει.Πάντως πραγματικά χρειάζεται ταλέντο, στο chat και στα sms είμαι μάλλον πολυ καλός, στο "απευθείας" που ακολουθεί μάλλον τα χαλάω τα πράγματα
kostasdoboj
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Για οσους συναγωνιστες γνωριζουν ρωσσικα και αρεσκονται στο ηλεκτρονικο καμακι εδω μεσα κυκλοφορουν μερικα καλα κομματια και μερικες βιζιτες...ολοι οι απανταχου ρωσσοι και γενικα προελευσεως ανατολικου μπλοκ βρισκονται εδω και φυσικα περιλαμβανονται και τα μωρα που βρισκονται στην Ελλαδα...εχω "φαει" 3 φορες απο δω αλλα ασχολουμαι 3-4 χρονια με αυτο site.
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Πριν 2 εβδομαδες περιπου εφαγα ενα καλο κομματι απο τσατ,αλλα ηταν γαμω την περιπτωση.
Εμενε μονη σε σπιτι,σπουδαζε Αθηνα αλλα ηταν απο επαρχια.Το δευτερο βραδυ την πηδηξα κιολας,το ηθελε αλλιως ακομα θα την εψηνα
Τεσπα στην αρχη πιστευα οτι θα ηταν κανα μπαζο και πριν την δω απο κοντα ψιλοετρεμα,αλλα ηταν καλο μωρο με μεγαλο βυζι και ωραιο κορμι.Καστανοξανθο με γυαλακια και γλυκεια φατσουλα.Αλλα οπως λεω για να σου κατσει κατι καλο πρεπει να το κυνηγας..
Εμενε μονη σε σπιτι,σπουδαζε Αθηνα αλλα ηταν απο επαρχια.Το δευτερο βραδυ την πηδηξα κιολας,το ηθελε αλλιως ακομα θα την εψηνα
Τεσπα στην αρχη πιστευα οτι θα ηταν κανα μπαζο και πριν την δω απο κοντα ψιλοετρεμα,αλλα ηταν καλο μωρο με μεγαλο βυζι και ωραιο κορμι.Καστανοξανθο με γυαλακια και γλυκεια φατσουλα.Αλλα οπως λεω για να σου κατσει κατι καλο πρεπει να το κυνηγας..
πιο τσατ ειναι?Πριν 2 εβδομαδες περιπου εφαγα ενα καλο κομματι απο τσατ,αλλα ηταν γαμω την περιπτωση.
Cockonutpete3D
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Εγώ χωρίς να το ψάχνω πολύ έχουνε κάτσει φάσεις.
Βάλτε μία ωραία φωτογραφία με ένα κουστουμάκι εκεί και ένα ωραίο χαμόγελο και είστε κομπλέ.
Μιά φορά τσίμπησα και ένα πολύ αγριεμένο κοριτσάκι, δεν μπορώ να φανταστώ τι γύρευε στο chat και όχι στους δρόμους. Αλάνι, με τατού τον γάυρο πίσω στην πλάτη χαμηλά...πολύ τούρμπο.
Της τον έδωσα πολλάκις.
Στο zoo τσίμπησα μία κοπελίτσα που υποστήριζε ότι ήτανε και η μέρα των γενεθλίων της.Καλό κομμάτι και αυτό.
Και απο hi5 μικρότερος πολύ πράγμα, δυστυχώς πριν έρθει η μόδα των emo. Τώρα είμαι πολύ μεγάλος για τα emo κοριτσάκια.
Βάλτε μία ωραία φωτογραφία με ένα κουστουμάκι εκεί και ένα ωραίο χαμόγελο και είστε κομπλέ.
Μιά φορά τσίμπησα και ένα πολύ αγριεμένο κοριτσάκι, δεν μπορώ να φανταστώ τι γύρευε στο chat και όχι στους δρόμους. Αλάνι, με τατού τον γάυρο πίσω στην πλάτη χαμηλά...πολύ τούρμπο.
Της τον έδωσα πολλάκις.
Στο zoo τσίμπησα μία κοπελίτσα που υποστήριζε ότι ήτανε και η μέρα των γενεθλίων της.Καλό κομμάτι και αυτό.
Και απο hi5 μικρότερος πολύ πράγμα, δυστυχώς πριν έρθει η μόδα των emo. Τώρα είμαι πολύ μεγάλος για τα emo κοριτσάκια.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Σωστόςςςςςς!!!!!
Πηγαμε και στο...ΕΡΟΤΙΚΑ SHOW....Aυτο δεν το λεs και με στεναχωρειs!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K