You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Χαχα αστειεύεσαι?ε άμα παίζει τπτ τέτοιο δεν πάω χαχα
Όχι ρε συ πήγαινε, είναι λίγο extreme το σκηνικό που σου περιγράφω, αλλά το αποκλείεις? Τόσα έχουμε δει! Βάλε κάνα κολλητό να σε πάρει τηλέφωνο κάνα μισάωρο αφού φτάσεις. Και να ξέρει που είσαι, σε ποια γαμηστρώνα!!!!
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.179
- Πόντοι
- 2.356
αμα παιζει τετοιο εμας περιμενεις να στο πουμε? εννοειται εχεις ανοιχτα τα gps στο κινητο να δινουν στιγμα σε κανα κολλητο!Χαχα αστειεύεσαι?ε άμα παίζει τπτ τέτοιο δεν πάω χαχα
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Eχετε να προτεινετε καποιο καλο σαιτ;
facebook, instagram.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Καλησπέρα μάγκες.Η υπόθεση έχει ως εξής .Έκανα ματς με μια σαραντάρα στο τιντερ (εγώ 22)και μετά από δύο μνμτα μου λέει παρεε στο κινητό .Την καλώ μετά από λίγο και αρχίσαμε να μιλάμε.Μου είπε ότι ψάχνεται για μικρότερους και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι για παρτουζα..στην αρχή με άντρα κ μετά μου πρότεινε με 2η γυναίκα.Τεσπα κλείσαμε ραντεβού να βρεθούμε οι δύο μας για την επόμενη βδομαδα γιατί μου είπε ότι έχει μια υποχρέωση αυτό το σβτκρκο (μου είπε τι).Τι λέτε παίζει τπτ επικίνδυνο?
Όπως σου λένε και τα παιδιά να πας αλλά τα μάτια σου 14!
Εξυπακούεται πως θα έχεις ενημερώσει φιλαράκι για παν ενδεχόμενο {ΔΕΝ παίζουμε με τέτοια πράγματα στις μέρες μας}.
*Αναμένουμε νεότερα μετά την συνάντηση τύπε μου.
**Ευελπιστώ να σαι από τους τυχερούς και να πιάσεις την καλή.
Εμένα να φανταστείς μου έκατσε τρανς μέσα από το tinder πριν λίγες βδομάδες, ακόμα τρέχω...
ΔΕΝ το έγραφε πουθενά, ούτε μου το ανέφερε ποτέ!
Κι εγώ μες στην τρελή χαρά ήμουν πως έβγαλα γκόμενα τόσο εύκολα από το διαδίκτυο...
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Καλησπέρα μάγκες.Η υπόθεση έχει ως εξής .Έκανα ματς με μια σαραντάρα στο τιντερ (εγώ 22)και μετά από δύο μνμτα μου λέει παρεε στο κινητό .Την καλώ μετά από λίγο και αρχίσαμε να μιλάμε.Μου είπε ότι ψάχνεται για μικρότερους και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι για παρτουζα..στην αρχή με άντρα κ μετά μου πρότεινε με 2η γυναίκα.Τεσπα κλείσαμε ραντεβού να βρεθούμε οι δύο μας για την επόμενη βδομαδα γιατί μου είπε ότι έχει μια υποχρέωση αυτό το σβτκρκο (μου είπε τι).Τι λέτε παίζει τπτ επικίνδυνο?
Μπορει να μην ειναι κατι ασχημο, μπορει να ειναι και οτι χειροτερο σου εχει συμβει ποτε.
Δεν μπορει κανεις να γνωριζει το τι μπορει να συμβει σε τετοια σκηνικα.
Απο τη στιγμη που το ρωτας και το ψαχνεις και αγχωνεσαι, παει να πει οτι εισαι καλο παιδι και δεν εισαι για τετοια.
Βρες κανα νορμαλ κοριτσι που θα γνωριστειτε, θα βγειτε ραντεβουδακι και θα ειναι πιο κοντα στο δικο στυλ η ολη φαση.
Δεν ειναι ολα για ολους.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
γυμναστηριο, κολυμβητηριο, σχολη χορουEχετε να προτεινετε καποιο καλο σαιτ;
τα σαητ ηταν παλια τωρα πολυς κοπος για λιγο αποτελεσμα
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Εμένα να φανταστείς μου έκατσε τρανς μέσα από το tinder πριν λίγες βδομάδες, ακόμα τρέχω...
Έβγαλε έξω το ανακόντα ή το πήρες χαμπάρι νωρίτερα?
Γιώργος Κρους
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2013
- Like
- 203
- Πόντοι
- 21
Μέσω instagram-tinder υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός, οι άνδρες είναι πολύ περισσότεροι από τις γυναίκες στο tinder και αν δεν είσαι εμφανίσιμος,δεν πηδάς ούτε τις μέτριες που υπάρχουν εκεί. Instagram το ίδιο, έχεις να ανταγωνιστείς πολλά άτομα ουσιαστικά από όλη την Ελλάδα που θα την πέσουν σε κάποια καλή.
Επομένως, αν δεν έχεις καλές φώτος και δεν είσαι εμφανίσιμος δεν αξίζει να ασχοληθείς.
Αλλά και πάλι αν είσαι εμφανίσιμος και νορμάλ θα χτυπήσεις 10 φορές περισσότερες γκόμενες έξω παρά στο tinder/instagram.
Οι μόνοι που ουσιαστικά ωφελούνται είναι οι όμορφοι που απλά ντρέπονται να μιλήσουν irl.
Επομένως, αν δεν έχεις καλές φώτος και δεν είσαι εμφανίσιμος δεν αξίζει να ασχοληθείς.
Αλλά και πάλι αν είσαι εμφανίσιμος και νορμάλ θα χτυπήσεις 10 φορές περισσότερες γκόμενες έξω παρά στο tinder/instagram.
Οι μόνοι που ουσιαστικά ωφελούνται είναι οι όμορφοι που απλά ντρέπονται να μιλήσουν irl.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Μέσω instagram-tinder υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός, οι άνδρες είναι πολύ περισσότεροι από τις γυναίκες στο tinder και αν δεν είσαι εμφανίσιμος,δεν πηδάς ούτε τις μέτριες που υπάρχουν εκεί. Instagram το ίδιο, έχεις να ανταγωνιστείς πολλά άτομα ουσιαστικά από όλη την Ελλάδα που θα την πέσουν σε κάποια καλή.
Όχι ρε φίλε... δεν είναι έτσι...! Δεν είμαι Brad Pitt (αλλά ούτε και κουασιμόδος!) και έχω πηδήξει από εκεί. ΟΚ, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πρέπει να απλώσεις δίχτυα, να μιλάς με πολλές και να έχεις λίγο υπομονή. Όλα τα άλλα έρχονται!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.144
- Πόντοι
- 3.346
Εχω στο φεις μια με 5.000 φιλους, καθε μερα της την πεφτουν μονο στα σχολια 100 ατομα!
Ειναι εμφανισιμη για την ηλικια της (40) και ανυπαντρη!
Τωρα αυτη δεν θα κατσει να ασχοληθει με καποιον μετριο..εχει πολλες επιλογες και ψαχνει το καλυτερο για αυτην..λυπαμαι ομως τοσους αντρες που ασχολουνται με καποια που στη ουσια μοιραζει στους περισσοτερους εκει φουδρες ελπιδες.
Τωρα αυτη δεν θα κατσει να ασχοληθει με καποιον μετριο..εχει πολλες επιλογες και ψαχνει το καλυτερο για αυτην..λυπαμαι ομως τοσους αντρες που ασχολουνται με καποια που στη ουσια μοιραζει στους περισσοτερους εκει φουδρες ελπιδες.
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 309
- Πόντοι
- 26
Εχω στο φεις μια με 5.000 φιλους, καθε μερα της την πεφτουν μονο στα σχολια 100 ατομα!
To χειρότερο φίλε Yakuza είναι οτι όλοι αυτοί που σχολιάζουν στα σχόλια στο fb άμα τους δεις απο φάτσα είναι ότι χειρότερο και επίσης ότι ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να τη ρίξουν με κάποιο μαγικό τρόπο. Μιλάμε για παράνοια. Με κάτι τέτοιες δεν αξίζει καν να μπεις στον κόπο να σκεφτείς να προσπαθήσεις.
Αφού σου είπε και με άλλον άντρα παρτούζα πάρε έναν φίλο σου, γενικά πρόσεχε σκέψου με το πάνω κεφάλι το τυράκι το είδες την φάκα (αν υπάρχει ) πρόσεξε....
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Έχω πάει σε τέτοια φάση πριν πολλά χρόνια. Τελικά ο άντρας της δεν συμμετείχε. Έλειπε και τον πήρε τηλέφωνο και ήρθε. Δεν γουστάρω της είπε. Ήθελε και κρεμπιέ.
Πολύ μαλάκας πάντως που πήγα. Ευτυχώς που δεν έγινε κάτι. Ζωγράφου ήταν η φάση.
Πολύ μαλάκας πάντως που πήγα. Ευτυχώς που δεν έγινε κάτι. Ζωγράφου ήταν η φάση.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να γνωρίζεις από σόσιαλ.Βρίσκεις μια καλή Ρωσίδα ή Ουκρανή,την πληρώνεις και ανεβάζετε φώτο μαζί να σε φιλάει,να σε αγκαλιάζει,να κάθεται στα πόδια σου κλπ.Μόνο έτσι θα σε προσέξουν κι άλλες.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Έβγαλε έξω το ανακόντα ή το πήρες χαμπάρι νωρίτερα?
Άσε ρεεέεεεε φίλε φτάνω στο μαγαζί που είχαμε δώσει ραντεβού, να κοιτάω αριστερά-δεξιά τίποτα!
Εν τω μεταξύ μου είχε στείλει μνμ πως έχει φτάσει και με περιμένει!
Λέω τί σκατά τόσο μαλάκας είμαι και ΔΕΝ μπορώ να την αναγνωρίσω..
Ξαφνικά βλέπω ένα χέρι να μου γνέφει.. λέω ΔΕΝ παίζει μου κάνει πλάκα ο Πούμπουρας.. πλησιάζω το καρύδι στο λαιμό να κάνει μπαμ, το δε πρόσωπο
άστο καλύτερα...
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.144
- Πόντοι
- 3.346
Ευκολες ειναι μωρε αυτες..αμα βλεπεσαι λιγο και ξερεις να μιλας,θα τρεχουν απο πισω σου.To χειρότερο φίλε Yakuza είναι οτι όλοι αυτοί που σχολιάζουν στα σχόλια στο fb άμα τους δεις απο φάτσα είναι ότι χειρότερο και επίσης ότι ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να τη ρίξουν με κάποιο μαγικό τρόπο. Μιλάμε για παράνοια. Με κάτι τέτοιες δεν αξίζει καν να μπεις στον κόπο να σκεφτείς να προσπαθήσεις.
Αλλα δεν αξιζει να ασχοληθεις με 40αρα. εχει δεκαδες καλυτερες και μικροτερες.
The-Sex-Pistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2020
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
Κάτι γίνεται, αλλά δεν είναι εύκολο μέρος. Λογικό είναι όταν οι άντρες είναι πολλοί περισσότεροι, και ρίχνουν και τα δικά τους στάνταρ και ότι κάτσει άμα κάτσει.
Και η κάθε πικραμένη όταν την πολιορκούν τόσοι πολλοί νιώθει θεα. Μετά έχεις αυτές που ψάχνουν θαυμαστές στο Instagram, και μια μεγάλη πλειοψηφία που απλά ψάχνει επιβεβαίωση χωρίς πρόθεση να πάει κάπου αλλού. Και το κάθε μέσο φυσικά θέλει και τα λεφτά του για να δώσει παραπάνω πιθανότητες.
Αλλά κάτι μπορείς να κάνεις, δεν είναι όλα μαύρα.
Και η κάθε πικραμένη όταν την πολιορκούν τόσοι πολλοί νιώθει θεα. Μετά έχεις αυτές που ψάχνουν θαυμαστές στο Instagram, και μια μεγάλη πλειοψηφία που απλά ψάχνει επιβεβαίωση χωρίς πρόθεση να πάει κάπου αλλού. Και το κάθε μέσο φυσικά θέλει και τα λεφτά του για να δώσει παραπάνω πιθανότητες.
Αλλά κάτι μπορείς να κάνεις, δεν είναι όλα μαύρα.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Καμία εμφανίσιμη δεν ψάχνει γκόμενο στα σόσιαλ.Αυτό και ο πιο μαλάκας θα πρέπει να το καταλάβει και να πάψει να γίνεται ο φίλος/ακόλουθος νούμερο 3497 και 4782 της κάθε ψωνάρας.
Από τη στιγμή που έχει δεκάδες επιλογές στον κύκλο της με άντρες που τους ξέρει,για ποιο λόγο να ασχοληθεί με άγνωστους;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K