Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
θεωρεις οτι κολλαει δηλ? οτι βρισκω και μετα παλι διαγραφη και απο την αρχη??
δεν βλεπουμε ποιος μας κανει και λαικ και αντε να τον πετυχεις
εδω εγω εχω 40 like και δεν μπορω να τα δω γιατι πρεπει να πληρωσω,αλλα γενικως ναι απο καποια φαση και μετα σταματαει να σου βγαζει ταιρια
για καποιο λογο,οποτε το σβηνω και ξανα φτιαχνω απο την αρχη λογαριασμο...αλλα γενικως,μονο αυτες που ειναι κατω των 30 αξιζουν,
και νομιζω οτι σε τιντερ,badoo και τετοια μονο σωματαραδες πιτσιρικαδες γαμανε..εγω ειμαι πλεον 37 και αποτι καταλαβα και αυτες στην ηλικια μ εκει μεσα μικροτερους κοιτανε γιατι οι περισσοτερες ειναι ξεκωλε.Πανε οι εποχες που γαμουσα στο badoo και διαφορετικη καθε βδομαδα πριν 7-8 χρονια που δεν το ξερανε και πολλοι.Παντως απο τιντερ,μπαντου που δε θελω να πω νουμερο ποσες εχω παρει γιατι θα φανω ψευτης και υπερβολικος,αλλα οι περισσοτερες ηταν φουλ στα ψυχολογικα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Παντως απο τιντερ,μπαντου που δε θελω να πω νουμερο ποσες εχω παρει γιατι θα φανω ψευτης και υπερβολικος,αλλα οι περισσοτερες ηταν φουλ στα ψυχολογικα.

Γιατί υπάρχει γυναίκα χωρίς ψυχολογικά ;;; Ή δεν εννοείς απλά ψυχολογικά, αλλά ότι ήταν τελείως παλαβές ;

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
οχι δεν υπαρχει γυναικα χωρις ψυχολογικα,απλως οσες εχω γνωρισει απο ιντερνετ σε σχεση με αυτες που ειναι απεξω ηταν περισσοτερο ψυχανωμαλες..η εκτος και ετυχε μονο σε μενα ..τι να πω

vaggosdk

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί υπάρχει γυναίκα χωρίς ψυχολογικά ;;; Ή δεν εννοείς απλά ψυχολογικά, αλλά ότι ήταν τελείως παλαβές ;
Αυτο το επιβεβαιωνω κι εγω. Αν η γκομενα θα βλεπεται, θα ειναι γεματη κομπλεξ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
και νομιζω οτι σε τιντερ,badoo και τετοια μονο σωματαραδες πιτσιρικαδες γαμανε..εγω ειμαι πλεον 37 και αποτι καταλαβα και αυτες στην ηλικια μ εκει μεσα μικροτερους κοιτανε γιατι οι περισσοτερες ειναι ξεκωλε.

Xμμμμ.... δεν νομίζω φιλαράκο. Η δική μου εμπειρία τουλάχιστον από το Tinder (όχι badoo, μπήκα μια φορά και δεν μου άρεσε) είναι ότι υπάρχουν γκόμενες (στοχεύω από 20 έως 37-38, κάτω από 40 σίγουρα) που δεν κοιτάνε μόνο τον 6-pack! Εγώ λίγες τέτοιες έχω δει στο Tinder (ή μου έχουν τύχει λίγες, τι να σου πω!). Δεν έχω πολύ καιρό στο Tinder, κάτι παραπάνω από χρόνο. Μπήκα τον Σεπτέμβριο του 2018 και δεν έχω πληρώσει για Premium και μαλακίες. Έχω 1 super like την ημέρα και that's all. Στα παπάρια μου! Έχω πάρει 2 μουνίτσες από εκεί, έχω βγει συνολικά με καμιά 10αριά εκ των οποίων οι 2 ήταν μπάζα εντελώς. Μιλάμε για τρελό photoshop, με κοροϊδέψανε κανονικά! Από κολλήματα όμως full. Γι' αυτό και δεν προχώρησα σε σοβαρή σχέση με καμιά τους.

Στο Tinder, εμένα μου τυχαίνουν αρκετές που ψάχνουν sponsor, πολλές που ψάχνουν για γαμπρό και τίποτε άλλο και κάποια CGs! Τίποτα το σπουδαίο πάντως, εδώ στο bou έχουμε καλύτερα! Επίσης πολλές σου ζητάνε paysafe κάρτες για να σου στείλουν προσωπικά τους video και φωτογραφίες. Απορώ... υπάρχουν μαλάκες που τους αγοράζουν paysafe για φωτογραφίες?  :idiot:

Tέλος πάντων, καλό και το Tinder αλλά παπάρια γενικότερα... δεν έχει πολύ πράμα. Κι εδώ που τα λέμε... πόσο normal να είναι μια γκόμενα που μπαίνει Tinder για γκόμενο? Τι διάολο? Δεν της την πέφτουν στην πραγματική της ζωή? Κι αν της την πέφτουν, δεν της αρέσει κανείς? Μα κανείς??? Άρα κάποιο λάκο έχει η φάβα... ή παίζει να είναι παλαβιάρα! Δεν ξέρω αν είναι πολλές οι πιθανότητες για κάποιον να βρει σοβαρή κοπέλα εκεί μέσα για κάτι παραπάνω, για σοβαρή σχέση, κτλ. Μάλλον λίγες θα έλεγα!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
οχι δεν υπαρχει γυναικα χωρις ψυχολογικα,απλως οσες εχω γνωρισει απο ιντερνετ σε σχεση με αυτες που ειναι απεξω ηταν περισσοτερο ψυχανωμαλες..η εκτος και ετυχε μονο σε μενα ..τι να πω

Ρε φίλε λίγο απόλυτο.
Από άλλο καλούπι βγήκαν αυτές που έκαναν μια σχέση από ίντερνετ ;
Μόνο τέτοιες έκαναν ;

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
οχι πετυχα και φυσιολογικες (σεξουαλικα) αλλα στη πλειοψηφια ηταν ετσι...αλλα τι σχεση να κανεις απο κει μεσα με γκομενες που βγαινουν με 20 αντρες τη βδομαδα?αυτες δεν ειναι γυναικες εκει μεσα,ειναι αντρες.Καποτε προσπαθησα να κανω με μια αντε λεω παει στο διαολο μην ειμαι απολυτος,μου λεει το εσβησε,το σβηνω και γω ολα οκ,ξεκιναμε και αυτη ειχε περασει 2-3 καβατζες στο facebook και καβλαντιζε και μου το επαιζε σωστη οτι εσβησε το badoo.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.982
Πόντοι
7.815
Στο tinder ειμαι απο το 2015 και έχω φορτώσει πολύ πράγμα, κυρίως όμως ξένες, δλδ σε ποσοστό 95%.
Ταξιδεύω αρκετά εκτός Ελλάδος και το χρησιμοποιώ σε κάθε ταξίδι.
Εντός Ελλάδος κυρίως την καλοκαιρινή σαιζόν, που βομβαρδιζόμαστε από τις αφίξεις των αλλοδαπών.

Με Ελληνίδες πλέον έχω πάψει να ασχολούμε, καθαρά από συνειδητή επιλογή. Εχουν θέματα και όχι μόνο. Και για να πω την αλήθεια με "χαλάει" απίστευτα όταν σε dating site, βλεπω φωτο με τοπία, ηλιοβασιλέματα, σκυλάκια, γατάκια, ακόμη χειρότερα ρητά, ποιήματα, Κοέλιο, κλπ...

Έλεος ρε κορίτσια, σε σελίδα γνωριμιών είστε, πως περιμένετε ο άλλος να "σας διεκδικήσει", χωρίς να δει κάτι από εσάς..

Τώρα για την εμπειρία μου στο εξωτερικό, μπορώ να γράψω πολλά.. Για παράδειγμα Αγγλία, Δανία, Ολλανδία, δεν έχει τύχει κάτι, είτε γιατί είναι ψυχρές, είτε γιατί προτιμούν το τοπικό στοιχείο. Κάτι ανάλογο και στην Γερμανία, Τσεχία κ Ιταλία. Να σημειώσω ότι η γλώσσα επικοινωνίας μου είναι μόνο Αγγλικά, και ίσως αυτό να επηρεάζει αρνητικά την κατάσταση.
Έχω όμως φορτώσει πολύ πράγμα Ρουμανία, Σερβία, Πολωνία (περίεργη φυλή), Ελβετία, Αυστρία, για παράδειγμα ..
Αμερική παίζει δυνατά, Βραζιλία το ίδιο (τρελαίνονται όταν ακούν ότι είσαι Έλληνας ..) Ν. Αφρική (Cape Town) επίσης.

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα, σε τουριστικές περιοχές βρίσκεις ότι μπορείς να φανταστείς.. Μιλφ, Γκιλφ, πιπίνια που ψάχνουν χορηγό/ούς,  ή να προμοτάρουν προφίλ στο ινστα, βίζιτες, κλπ.

Όρεξη να έχεις και χρόνο, μπορείς να φορτώσεις.. Καλύτερα σκηνικά έχουν γίνει σε μένα κατά το φθινόπωρο ή στην αρχή του καλοκαιριού ... Ιούλιο Αυγουστο, δεν έχω καλό response, για συγκεκριμένους λόγους.

Όταν δω κάτι ενδιαφέρων κ προχωρήσει η κουβέντα, τότε αμέσως γυρνάω την επικοινωνία σε whatsapp ή Viber.
Μετά από 4 σαιζόν με το tinder, έχοντας γνωρισει και αξιολογα άτομα και φόλες, βλέπω τελικά η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω, αλλά επίσης έχω διαπιστώσει ότι οι περισσότερες εκει μέσα (όπως κ σε άλλα dating sites (βλέπε happn, το νεο trend)) βρίσκονται γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ..  και πιστέψτε με δεν είναι μπάζα..

Προφανώς για κάτι παραπάνω, δύσκολα να προχωρούσα σε γνωριμία, μέσω από dating site..

Stavros P

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
26
Και για να πω την αλήθεια με "χαλάει" απίστευτα όταν σε dating site, βλεπω φωτο με τοπία, ηλιοβασιλέματα, σκυλάκια, γατάκια, ακόμη χειρότερα ρητά, ποιήματα, Κοέλιο, κλπ...

Έλεος ρε κορίτσια, σε σελίδα γνωριμιών είστε, πως περιμένετε ο άλλος να "σας διεκδικήσει", χωρίς να δει κάτι από εσάς..

Κάποιες τις δικαιολογώ, είναι παντρεμένες...

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.511
Πόντοι
8.345
τραγικο affiliate σαιτ που πληρωνεις τα μνμ και 90 ψευτικα προφιλ fyi

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Τώρα που ανοίγει ο καιρός και ως τον Ιούνιο είναι η καλύτερη εποχή για καμάκι στα date site...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Γιατι τους υπολοιπους μηνες τι συμβαινει τυπε, εχουν απεργια τα μουνακια;

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Γιατι τους υπολοιπους μηνες τι συμβαινει τυπε, εχουν απεργια τα μουνακια;

Ευτυχώς όχι, αλλά με το που μπαίνει η άνοιξη κάθε χρόνο τις τρώει το μουνάκι τους χαχαχα
Να είναι καλά τα κοριτσάκια !!!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Ευτυχώς όχι, αλλά με το που μπαίνει η άνοιξη κάθε χρόνο τις τρώει το μουνάκι τους χαχαχα
Να είναι καλά τα κοριτσάκια !!!

Τους υπολοιπους μηνες θεωρεις οτι δεν εχουν καυλες;

:S

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Μακριά από tinder,αν βλέπεσαι και έχεις καλό προφίλ τότε σε instagram ίσως ρίξεις κάνα 6άρακι αλλά και πάλι, χίλιες φορές in real life.

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.065
Πόντοι
1.706
Καλημέρα, είχα ένα προφίλ στο Twoo ξεχασμένο , βλέπω κάτι μνμ να μου δείξουν σέξυ  φώτο στο xxxtwoo.com
Τι είναι αυτό; ξέρει κανείς

Feodor

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες.Η υπόθεση έχει ως εξής .Έκανα ματς με μια σαραντάρα στο τιντερ (εγώ 22)και μετά από δύο μνμτα μου λέει παρεε στο κινητό .Την καλώ μετά από λίγο και αρχίσαμε να μιλάμε.Μου είπε ότι ψάχνεται για μικρότερους και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι για παρτουζα..στην αρχή με άντρα κ μετά μου πρότεινε με 2η γυναίκα.Τεσπα κλείσαμε ραντεβού να βρεθούμε οι δύο μας για την επόμενη βδομαδα γιατί μου είπε ότι έχει μια υποχρέωση αυτό το σβτκρκο (μου είπε τι).Τι λέτε παίζει τπτ επικίνδυνο?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Καλησπέρα μάγκες.Η υπόθεση έχει ως εξής .Έκανα ματς με μια σαραντάρα στο τιντερ (εγώ 22)και μετά από δύο μνμτα μου λέει παρεε στο κινητό .Την καλώ μετά από λίγο και αρχίσαμε να μιλάμε.Μου είπε ότι ψάχνεται για μικρότερους και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι για παρτουζα..στην αρχή με άντρα κ μετά μου πρότεινε με 2η γυναίκα.Τεσπα κλείσαμε ραντεβού να βρεθούμε οι δύο μας για την επόμενη βδομαδα γιατί μου είπε ότι έχει μια υποχρέωση αυτό το σβτκρκο (μου είπε τι).Τι λέτε παίζει τπτ επικίνδυνο?

Λοιπόν άκου... επειδή μου έχει τύχει κι εμένα περίπου κάτι τέτοιο, καλού-κακού να πεις σε κάναν δικό σου άνθρωπο, που θα είσαι και να σε πάρει κάνα τηλέφωνο να δει αν απαντάς... μην τυχόν σου την έχουν στημένη και ξυπνήσεις σε κάνα σκουριασμένο κρεβάτι ιατρείου χωρίς νεφρά!!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom