Στο tinder ειμαι απο το 2015 και έχω φορτώσει πολύ πράγμα, κυρίως όμως ξένες, δλδ σε ποσοστό 95%.
Ταξιδεύω αρκετά εκτός Ελλάδος και το χρησιμοποιώ σε κάθε ταξίδι.
Εντός Ελλάδος κυρίως την καλοκαιρινή σαιζόν, που βομβαρδιζόμαστε από τις αφίξεις των αλλοδαπών.
Με Ελληνίδες πλέον έχω πάψει να ασχολούμε, καθαρά από συνειδητή επιλογή. Εχουν θέματα και όχι μόνο. Και για να πω την αλήθεια με "χαλάει" απίστευτα όταν σε dating site, βλεπω φωτο με τοπία, ηλιοβασιλέματα, σκυλάκια, γατάκια, ακόμη χειρότερα ρητά, ποιήματα, Κοέλιο, κλπ...
Έλεος ρε κορίτσια, σε σελίδα γνωριμιών είστε, πως περιμένετε ο άλλος να "σας διεκδικήσει", χωρίς να δει κάτι από εσάς..
Τώρα για την εμπειρία μου στο εξωτερικό, μπορώ να γράψω πολλά.. Για παράδειγμα Αγγλία, Δανία, Ολλανδία, δεν έχει τύχει κάτι, είτε γιατί είναι ψυχρές, είτε γιατί προτιμούν το τοπικό στοιχείο. Κάτι ανάλογο και στην Γερμανία, Τσεχία κ Ιταλία. Να σημειώσω ότι η γλώσσα επικοινωνίας μου είναι μόνο Αγγλικά, και ίσως αυτό να επηρεάζει αρνητικά την κατάσταση.
Έχω όμως φορτώσει πολύ πράγμα Ρουμανία, Σερβία, Πολωνία (περίεργη φυλή), Ελβετία, Αυστρία, για παράδειγμα ..
Αμερική παίζει δυνατά, Βραζιλία το ίδιο (τρελαίνονται όταν ακούν ότι είσαι Έλληνας ..) Ν. Αφρική (Cape Town) επίσης.
Το καλοκαίρι στην Ελλάδα, σε τουριστικές περιοχές βρίσκεις ότι μπορείς να φανταστείς.. Μιλφ, Γκιλφ, πιπίνια που ψάχνουν χορηγό/ούς, ή να προμοτάρουν προφίλ στο ινστα, βίζιτες, κλπ.
Όρεξη να έχεις και χρόνο, μπορείς να φορτώσεις.. Καλύτερα σκηνικά έχουν γίνει σε μένα κατά το φθινόπωρο ή στην αρχή του καλοκαιριού ... Ιούλιο Αυγουστο, δεν έχω καλό response, για συγκεκριμένους λόγους.
Όταν δω κάτι ενδιαφέρων κ προχωρήσει η κουβέντα, τότε αμέσως γυρνάω την επικοινωνία σε whatsapp ή Viber.
Μετά από 4 σαιζόν με το tinder, έχοντας γνωρισει και αξιολογα άτομα και φόλες, βλέπω τελικά η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω, αλλά επίσης έχω διαπιστώσει ότι οι περισσότερες εκει μέσα (όπως κ σε άλλα dating sites (βλέπε happn, το νεο trend)) βρίσκονται γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .. και πιστέψτε με δεν είναι μπάζα..
Προφανώς για κάτι παραπάνω, δύσκολα να προχωρούσα σε γνωριμία, μέσω από dating site..