Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Άσε ρεεέεεεε φίλε φτάνω στο μαγαζί που είχαμε δώσει ραντεβού, να κοιτάω αριστερά-δεξιά τίποτα!
Εν τω μεταξύ μου είχε στείλει μνμ πως έχει φτάσει και με περιμένει!
Λέω τί σκατά τόσο μαλάκας είμαι και ΔΕΝ μπορώ να την αναγνωρίσω..  :think:
Ξαφνικά βλέπω ένα χέρι να μου γνέφει.. λέω ΔΕΝ παίζει μου κάνει πλάκα ο Πούμπουρας.. πλησιάζω  :undecided:  :undecided: το καρύδι στο λαιμό να κάνει μπαμ, το δε πρόσωπο 
άστο καλύτερα...

Πω πω φίλε σε συμπονώ...!!! Πάλι καλά που το έκοψες εκεί πριν πάτε στα ενδότερα!  :S

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Καμία εμφανίσιμη δεν ψάχνει γκόμενο στα σόσιαλ.Αυτό και ο πιο μαλάκας θα πρέπει να το καταλάβει και να πάψει να γίνεται ο φίλος/ακόλουθος νούμερο 3497 και 4782 της κάθε ψωνάρας.

Από τη στιγμή που έχει δεκάδες επιλογές στον κύκλο της με άντρες που τους ξέρει,για ποιο λόγο να ασχοληθεί με άγνωστους;
Μαλλον δεν ειχεις ιδεα τι γινεται..
Παρα πολλες ψαχνουν μεσω φβ. ινστα. να βρουνε γκομενο.
ειδικα ηλικιες απο 25 και πανω, εμφανισιμες ψαχνουν κυριος αθλητες η φραγκατους..
να σου πω ενα αλλο παραδειγμα φιλης που εχω στο φβ. κοντα 30 η κοπελα με αναλογιες μοντελου πολυ ομορφη και σπουδαγμενη!
ψαχνει (απο τα σχολια της καταλαβαινεις)ποδοσφαιριστες η ακομα και σε γνωστους μανατζαρεους την ειδα..αν δεν υπηρχαν τα σοσιαλ θα επρεπε να πηγαινε συνεχεια η στα γηπεδα η στα μαγαζια που συχναζουν τετοια ατομα..τωρα κανει το εξης,τους γνωριζει απο τα σοσιαλ μιας και αυτοι ψαχνουν συνεχεια καμια εμφανισημη να πηδηξουν και ετσι βρισκονται πιο ευκολα..και αν δεν κατσει η φαση..εχει κι αλλες επιλογες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μαλλον δεν ειχεις ιδεα τι γινεται..
Παρα πολλες ψαχνουν μεσω φβ. ινστα. να βρουνε γκομενο.
ειδικα ηλικιες απο 25 και πανω, εμφανισιμες ψαχνουν κυριος αθλητες η φραγκατους..
να σου πω ενα αλλο παραδειγμα φιλης που εχω στο φβ. κοντα 30 η κοπελα με αναλογιες μοντελου πολυ ομορφη και σπουδαγμενη!
ψαχνει (απο τα σχολια της καταλαβαινεις)ποδοσφαιριστες η ακομα και σε γνωστους μανατζαρεους την ειδα..αν δεν υπηρχαν τα σοσιαλ θα επρεπε να πηγαινε συνεχεια η στα γηπεδα η στα μαγαζια που συχναζουν τετοια ατομα..τωρα κανει το εξης,τους γνωριζει απο τα σοσιαλ μιας και αυτοι ψαχνουν συνεχεια καμια εμφανισημη να πηδηξουν και ετσι βρισκονται πιο ευκολα..και αν δεν κατσει η φαση..εχει κι αλλες επιλογες.

Ε χαίρω πολύ.Άμα οι εμφανίσιμες ψάχνουν μόνο ποδοσφαιριστές και φραγκάτους,για μας είναι σαν να μην υπάρχουν.Αν κι εδώ που τα λέμε,αν δεν τους βρουν μέχρι τα 30,μετά ή πάνε για ράφι ή παντρεύονται ότι'να ναι για να φάνε τον κρεμπιέ

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Όπως σου λένε και τα παιδιά να πας αλλά τα μάτια σου 14!
Εξυπακούεται πως θα έχεις ενημερώσει φιλαράκι για παν ενδεχόμενο {ΔΕΝ παίζουμε με τέτοια πράγματα στις μέρες μας}.

Εποχές 2000-2002, είχα βγει με πάνω από 1000 από ίντερνετ. Από τσάμπα σελίδες όλες, χωρίς συνδρομές.
Πάρα πολλές από κάτι αγγελίες που είχε το κοσμοπόλιταν.
Ούτε με έδειραν , ούτε ... νεφρά μου έκλεψαν , ούτε με σφάξανε.
Γυναίκες ήταν όλες.

3-4 με έστησαν και δεν ήρθαν . Αυτές ήταν όλες σε φάση που μου είχαν κανονίσει να δουν το αμάξι μου και επειδή πήγαινα με ένα golf 10ετίας, άπλυτο κανά χρόνο , δεν γούσταραν το αμάξι και έστριψαν.

Πολλές ήταν πολύ μπάνικες, αλλά μεγάλα βλήματα.
Μπάζα ήταν λίγες. Κάπου 15% με 20% .

Παιχνίδι δεν είχε γίνει ούτε με 1/15.
Αλλά και πάλι επειδή ήταν μεγάλο το νούμερο , καλά ήταν . Και 1/20 αν τρως, όταν ο παρονομαστής γίνει 3ψηφιος και προχωρά, μια χαρά όλα.

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
Εχω γνωρισει στο φεις μπουκ 50αρα παντρεμενη με παιδια,μεχρι να βγουμε για καφε πρεπει να περασν μηνες.Να κερδισω την εμπιστοσυνη της,να την ψησω κτλ. Απλα πολύ υπομονή και όλα θα γινουν. Όλα ξεκινησαν από την αποδοχή και την μαλακια με την μουτζα.....στειλτε έναν χαιρετισμο στο νέο σα φιλο.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Ε χαίρω πολύ.Άμα οι εμφανίσιμες ψάχνουν μόνο ποδοσφαιριστές και φραγκάτους,για μας είναι σαν να μην υπάρχουν.Αν κι εδώ που τα λέμε,αν δεν τους βρουν μέχρι τα 30,μετά ή πάνε για ράφι ή παντρεύονται ότι'να ναι για να φάνε τον κρεμπιέ
Αρε τυπε πλακα εχεις..αμα εσυ εισαι χοντρος 40αρης η ασχημος 30αρης λογικο δεν ειναι να μην ασχοληθουν μαζι σου.
Αμα εισαι ομως καλοστεκουμενος 30αρης τις τραβας το ενδιαφερον ,θα μαμησεις! αλλα σιγουρα δεν θα το πανε πιο σοβαρα με εσενα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εχω γνωρισει στο φεις μπουκ 50αρα παντρεμενη με παιδια,μεχρι να βγουμε για καφε πρεπει να περασν μηνες.Να κερδισω την εμπιστοσυνη της,να την ψησω κτλ. Απλα πολύ υπομονή και όλα θα γινουν. Όλα ξεκινησαν από την αποδοχή και την μαλακια με την μουτζα.....στειλτε έναν χαιρετισμο στο νέο σα φιλο.

Εσυ τυπε τι ηλικια εχεις;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εποχές 2000-2002, είχα βγει με πάνω από 1000 από ίντερνετ.

Όπως είπες, άλλες εποχές. Τότε δεν είχαμε ακούσει καν τέτοιες ιστορίες! Τώρα ακούμε... έστω και σπάνια. Το θέμα είναι τι ρίσκο παίρνει ο καθένας!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω να ρωτησω.
να κανεις υπομονή να βγεις αρκετα ραντεβού κλπ για να βγεις με μια ομορφη.

αν είναι μονο για σεξ όπως με μια παντρεμενη 50ρα με παιδια.

ποοοοοοοοσσοοοοοο ομορφη είναι για να αξιζει όλα αυτά τα μπλαμπλα?

αν είναι απλα για σεξ παω και στα μπουρδελα και γαμαω με 30 ευρω 25χρονη.

αν είναι να κανω σχεση για να γαμαω κάθε μερα και να κυκλοφορω και μαζι της.

αν είναι να γαμαω μια στο τοσο οποτε την βολευει γιατι είναι παντρεμενη να το βρασω.

περσι ειχα εμφανισιμη γκομενα και όταν μου εριξε το σεξ από κάθε μερα σε 2 φορες την εβδομαδα απλα την χωρισα. δεν αξιζει τον κοπο να ανεχεσαι για τοσο λιγο σεξ.

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
Σε καμια πιτσιρικα την επεσες?
Φιλε μου.... αναλόγως τι σου αρεσει. εχει μικρες μπαζα εχει και θεες. το ιδιο ισχυει και για τις μεγαλύτερες γυναικες. Απλα προσπαθω να επικοινων με παντρεμένες κοντα στη δικη μου ηλικια.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Φιλε μου.... αναλόγως τι σου αρεσει. εχει μικρες μπαζα εχει και θεες. το ιδιο ισχυει και για τις μεγαλύτερες γυναικες. Απλα προσπαθω να επικοινων με παντρεμένες κοντα στη δικη μου ηλικια.
50αρες φιλε..ολες μπαζα ειναι.
Αλλο βεβαια αν εσυ γουσταρεις φαση μιλφ-γκλιφ τοτε ναι.. εγω καθολου.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
50αρες φιλε..ολες μπαζα ειναι.
Αλλο βεβαια αν εσυ γουσταρεις φαση μιλφ-γκλιφ τοτε ναι.. εγω καθολου.

Λογω αδυναμιας για κατι καλυτερο και αμπαλιασης, αρκετοι καταφευγουν σε γριες και πειθουν και τον εαυτο τους οτι τους αρεσουν οι μεγαλες για να χρυσωσουν το χαπι, απλα.

Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες.

Αν ειχε τη δυνατοτητα για δυνατα μουνια, σιγα μην επαιζε με τη γρια, απλα λενε τα οσα λενε για να καλυψουν τη μαλακια τους.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Με τα λεφτα που θα χαλασει στο να βγει με τη χ γρια, μπορει να παει σε μια 25αρα επαγγελματια και να γαμησει και να ευχαριστηθει φρεσκαδουρα.

Τι δεν εχουν καταλαβει...;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom