Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.655
Πόντοι
12.756

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
:thumbsup: φιλος μου εχει βγει 8 φορες απο νετ και οι 5 ηταν πανχοντρες,οι 2 με ψυχολογικα και μετριες,η μια αξιογαμευσιμη αλλα αρπακτικο :grin:

Για ποιο λογο να βγεις ραντεβου με εναν ανθρωπο που δεν τον εχεις δει μεσω βιντεοκλησης;

Τα δυνατα μουνια, αν δεν εχετε κοινους φιλους (ωστε να ρωτησουν) το ζητανε απο μονες τους πριν βγουν μαζι σου.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
οταν έχεις μια δομημένη ζωή με οικογένεια, κύκλο επαγγελματικό και κοινωνικό

διαθέτεις Social media προφίλ

δεν είναι δυνατόν να το χρησιμοποιείς για να γαμάς ...

θα πρέπει να κάνεις fake προφίλ...στην περίπτωση αυτή είναι πιο δύσκολο αλλά σίγουρα είναι αποτελεσματικό.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οταν εχεις οικογενεια τυπε καλα ειναι να σεβαστεις την επιλογη σου και να αραξεις εκει.

Αν θες να παιζεις μπαλα, πρεπει να εισαι ελευθερος, δεν γινεται να κρυβεσαι ως παιχτης. Ειναι τοξικο.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.159
Πόντοι
3.346
Οταν εχεις φαμιλια ρε παιδια δεν κανεις μλκ στο φεις. και τα αλλα σοσιαλ! θα σε παρουν χαμπαρι μεχρι και οι πετρες!
Ασε που ειναι πολλες ελευθερες που μολις κανουν κινηση παντρεμενοι τους βγαζουν στην φορα με τι μια.

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
στο twiter παντως γιεται χαμος ολες ξεβρακωτες ειναι
Ισχυει.. λίγο μπλα μπλα μια έξυπνη ατάκα και ξεκινάς  συζήτηση . Εάν μιλας έξυπνα και συγκροτημένα έχει πολλες καλες ελπίδες...

casba1

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Like
37
Πόντοι
0
Δεν ξερω αν εχει θιχτει το θέμα αλλα πως κινειται καποιος που ειναι παντερμένος και δεν μπορει να βαζει φωτογραφιες κλπ. Υπαρχουν καποια σαιτ που επευθυνονται σε αυτην την κατηγορια πχ για "παντεμενοι και οι δυο" φάση? Ευχαριστώ.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.159
Πόντοι
3.346
Παιδια ειπαμε εχει για ολους! Δεν χρειαζεται να εισαι ουτε ομορφος,ουτε του πανεπιστημιου,ουτε ο μεγας καμακιας!
Γνωστος μ. που εμφανισικα ειναι σαν αναποδο γαμωτο  :grin: απο φραγκα 3 και 60 και ομιλια λιγο καλυτερη απο τον χασαν  :cheesy: βρηκε κοπελα μεσω φεις.
Τι εκανε..το απλο, εγραφε σε σχολια προφιλ σε οτι γυναικα ειχε.."εισαι πολυ ομορφη" "υποκλινομαι" "Μ'αρεσεις" και ετσι μια τσιμπησε του ειπε να γνωριστουνε απο κοντα και εγινε παιχνιδι.
Τωρα ειναι μαζι..αυριο μεθαυριο ισως παντρευτουν..μετρια μεν αυτη αλλα ουτε που τον νοιαζει, γιατι ο σκοπος του ηταν να γνωρισει μια γυναικα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Παιδια ειπαμε εχει για ολους! Δεν χρειαζεται να εισαι ουτε ομορφος,ουτε του πανεπιστημιου,ουτε ο μεγας καμακιας!
Γνωστος μ. που εμφανισικα ειναι σαν αναποδο γαμωτο  :grin: απο φραγκα 3 και 60 και ομιλια λιγο καλυτερη απο τον χασαν  :cheesy: βρηκε κοπελα μεσω φεις.
Τι εκανε..το απλο, εγραφε σε σχολια προφιλ σε οτι γυναικα ειχε.."εισαι πολυ ομορφη" "υποκλινομαι" "Μ'αρεσεις" και ετσι μια τσιμπησε του ειπε να γνωριστουνε απο κοντα και εγινε παιχνιδι.
Τωρα ειναι μαζι..αυριο μεθαυριο ισως παντρευτουν..μετρια μεν αυτη αλλα ουτε που τον νοιαζει, γιατι ο σκοπος του ηταν να γνωρισει μια γυναικα.

Ναι αλλά.... για πες μας και τι γυναίκα γνώρισε τελικά... Γιατί αν είναι αντίστοιχη με αυτό που περιγράφεις για τον γνωστό σου, τότε σίγουρα σχόλια του στυλ "μου αρέσεις", "είσαι θεά" και τέτοια, θα τον έβαλαν top-list!!!! :grin: Και δεν θα είχε και ιδιαίτερες προτιμήσεις!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.159
Πόντοι
3.346
Ναι αλλά.... για πες μας και τι γυναίκα γνώρισε τελικά... Γιατί αν είναι αντίστοιχη με αυτό που περιγράφεις για τον γνωστό σου, τότε σίγουρα σχόλια του στυλ "μου αρέσεις", "είσαι θεά" και τέτοια, θα τον έβαλαν top-list!!!! :grin: Και δεν θα είχε και ιδιαίτερες προτιμήσεις!
Ναι ειπα μετρια κοπελα.
Σιγουρα κι αυτος καταλαβαινε οτι δεν θα βγαλει θεογκομενα! αλλα εστελνε γιατι καμια φορα βοηθαει κι αυτο..το βλεπουν η λιγοτερο ομορφες και τσιμπανε η καλυτερα ζηλευουν και ετσι ασχολουνται μετα μαζι σου.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οταν εχεις φαμιλια ρε παιδια δεν κανεις μλκ στο φεις. και τα αλλα σοσιαλ! θα σε παρουν χαμπαρι μεχρι και οι πετρες!
Ασε που ειναι πολλες ελευθερες που μολις κανουν κινηση παντρεμενοι τους βγαζουν στην φορα με τι μια.

Για παντρεμένους, το fb προσφέρεται για κονέ με παλιές γνωστές ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ. Κανονικά παντρεμένες, που σκοπεύουν να παραμείνουν παντρεμένες.

Βρήκα μέχρι συμμαθήτριές μου στα αγγλικά για ένα χρόνο στην τετάρτη δημοτικού.

Αν πουλήσεις λίγο ιστορία, ψαρώνουν εύκολα και όσες θέλουν πούτσο , έχεις υψηλές πιθανότητες να τις φας.
Χωρίς καμία προσπάθεια.

Ξερό γαμήσι.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
6. Εννοείται ότι θα πληρώσω εγώ σίγουρα, τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού

Αν είσαι τετ α τετ με τη γκόμενα και πληρώσεις, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ , ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,
ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Αν έχεις παρέα 10-15 άτομα (και ΑΝΔΡΕΣ)  και τους κεράσεις όλους, αλλάζει .

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δηλαδη τωρα τι λες, οτι οταν βγει καποιος πρωτο ραντεβου με μια κοπελα, δεν θα πληρωσει τα ποτα;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αυτα παιζουν μονο οταν βγαινεις με φεμιναζι, γιατι να βγεις-ασχοληθεις με αυτες;

Πας σε ενα μαγαζι, πινετε ποτα, τι θα της πεις; Πληρωσε τα δικα σου;

MisterGrey

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Απο το λιγο που εχω κοιταξει, τα μηνυματα σε οσες εχουν καυλωτικα νικνειμς η δειχνουν βυζια κλπ ειναι απο 2 εως κ 10-12 χρονια πριν.
Οσες ειναι ενεργες ακομη κ σημερα, γραφουν στο προφιλ τους να τους στειλουν paysafeγια να δειξουν βυζια κ βιντεακια κλπ παπαριες :kissass2: :thubsdown: :spam:!
Εκει γραφω καθημερινα πολλα τουιτς κ μονο σε πολιτικα θεματα.
Μου εχουν στειλει 5-6 μηνυματα παραμυθενια που δεν απαντησα ποτε.
Μια κανονικη απο θεσσαλονικη μου εγραψε κατι θετικα μηνυματα, αλλα δεν ηθελε κατι παραπανω, οποτε ουτε καν της απαντησα ξανα μετα.
Δεν ακολουθω γενικα ξεκολα κ δεν γραφω ποτε πονηρα κ περιεργα τουιτς.
Το να κανεις like  σε βυζια κ σεξυ φωτος, οπως κανουν πολλοι αλλοι 2,3.000 αλλοι το θεωρω ξεφτιλα.

Johngivefuck

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2019
Like
1
Πόντοι
0

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.159
Πόντοι
3.346
Παιδια 100 φορες μου εχουν στειλει να τους βαλω πει σειφ. Αυτα τα προφιλ ειναι φεικ. η καμια καμενη γκομενα τελειως απελπισμενη..οποτε δεν ασχολησε!

MisterGrey

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Το εχω ξαναγραψει εδω. Ας ακολουθησει καποιος ενα γυναικειο προφιλ που εχει ασχετες με το σεξ φωτος.
Αρκει αυτη να μην γραφει κ ποσταρει συχνα στο φεισμπουκ. Ιδανικο προφιλ καποια που εχει φωτος απο αγιους, εκκλησιες, μοναστηρια κλπ,ελληνικες σημαιες, συνθηκη των πρεσπων κλπ κ ποσταρει σπανια.
Τις πιο ανωμαλες βιτσιοζες, με οτι μπορειτε να φανταστειτε, που εχω γνωρισει στη ζωη μου ειχαν τετοια προφιλ στο f/b.
Φυσικα τις γνωρισα απο αλλου, κ μετα μου ειχαν δωσει κ το λογαριασμο τους στο f/b.
Δεν ξερω μπορει να ηταν κ τυχαιο, αλλα απο πριν το 2010 εως προπερισυ εχω γνωρισει πανω απο 15 τετοιες περιπτωσεις.
Φυσικα μιλαμε για γυναικες σε καποια σχεση περιστασιακη η μονιμη η συνηθως παντρεμενες,
απο 27 εως45 κ μια ηταν 57 πολυ καλη εμφανηση κ σωμα για την ηλικια της, που παρτουζοταν μονιμα με 2,3 ατομα.
Φυσικα δεν το συστηνω σε κανεναν να το κανει, απλα αναφερω εδω την εμπειρια μου.
Δεν γνωρισα καμμια απο το f/b να επαναλαβω, τις γνωριζα απο προσωπικες τυχαιες συναντησεις μεσω παρεας η πολυ παλιωτερα απο τσατς.

• Like
Αντιδράσεις: caesar

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom