athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.655
- Πόντοι
- 12.756
Αυτο κανω να ειμαι σιγουροςΆστα τώρα αυτά, πήγαινε στο σίγουρο (το πληρωμένο) μην σε τρέχει καμιά καριόλα (από τις άλλες!)
Αυτο κανω να ειμαι σιγουροςΆστα τώρα αυτά, πήγαινε στο σίγουρο (το πληρωμένο) μην σε τρέχει καμιά καριόλα (από τις άλλες!)
φιλος μου εχει βγει 8 φορες απο νετ και οι 5 ηταν πανχοντρες,οι 2 με ψυχολογικα και μετριες,η μια αξιογαμευσιμη αλλα αρπακτικο
Ισχυει.. λίγο μπλα μπλα μια έξυπνη ατάκα και ξεκινάς συζήτηση . Εάν μιλας έξυπνα και συγκροτημένα έχει πολλες καλες ελπίδες...στο twiter παντως γιεται χαμος ολες ξεβρακωτες ειναι
Παιδια ειπαμε εχει για ολους! Δεν χρειαζεται να εισαι ουτε ομορφος,ουτε του πανεπιστημιου,ουτε ο μεγας καμακιας!
Γνωστος μ. που εμφανισικα ειναι σαν αναποδο γαμωτο απο φραγκα 3 και 60 και ομιλια λιγο καλυτερη απο τον χασαν βρηκε κοπελα μεσω φεις.
Τι εκανε..το απλο, εγραφε σε σχολια προφιλ σε οτι γυναικα ειχε.."εισαι πολυ ομορφη" "υποκλινομαι" "Μ'αρεσεις" και ετσι μια τσιμπησε του ειπε να γνωριστουνε απο κοντα και εγινε παιχνιδι.
Τωρα ειναι μαζι..αυριο μεθαυριο ισως παντρευτουν..μετρια μεν αυτη αλλα ουτε που τον νοιαζει, γιατι ο σκοπος του ηταν να γνωρισει μια γυναικα.
Ναι ειπα μετρια κοπελα.Ναι αλλά.... για πες μας και τι γυναίκα γνώρισε τελικά... Γιατί αν είναι αντίστοιχη με αυτό που περιγράφεις για τον γνωστό σου, τότε σίγουρα σχόλια του στυλ "μου αρέσεις", "είσαι θεά" και τέτοια, θα τον έβαλαν top-list!!!! Και δεν θα είχε και ιδιαίτερες προτιμήσεις!
Οταν εχεις φαμιλια ρε παιδια δεν κανεις μλκ στο φεις. και τα αλλα σοσιαλ! θα σε παρουν χαμπαρι μεχρι και οι πετρες!
Ασε που ειναι πολλες ελευθερες που μολις κανουν κινηση παντρεμενοι τους βγαζουν στην φορα με τι μια.
6. Εννοείται ότι θα πληρώσω εγώ σίγουρα, τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού
στο twiter παντως γιεται χαμος ολες ξεβρακωτες ειναι
https://instagram.com/katerina_pn1?igshid=h1ivyxjcb9ln
Για αυτήν ξέρεις κανένας τίποτα;
Ζητάει 50€ μέσω viva.
Λέτε να είναι κομπίνα
Τελικά είναι κομπίνα δίνει λογαριασμό στοιχηματικής εταιρίας! Προσοχή!!!